Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Aralık 2011 Perşembe

Mutluluk Mimi

Sevgili AHU'nun başlattığı, Karşımızdakini mutlu etmek için yapabileceğimiz 10 şey adlı mim ve Sevgili Çalıkuşum'un devam ettirerek beni mimlediği bu mutluluk oyununa bende katıldım :)


Sanırım ben konu başlıkları halinde yapıcam. Çünkü bazen insanları mutlu etmek çok zor olabiliyor. Birini mutlu eden diğerini etmeyebiliyor. Böyle insanlar tanıyorum :)  Hadi başlayalım..

Özen göstermek..Dinlemek..Karşındakini gerçekten sevmek..Vefalı olmak..Güler yüzlü olmak ( ufacık bir tebessümün bile mutlu etmeyeceği kimse yok )..Senin yanında rahat etmesini, huzur bulmasını sağlamak ( ben birinin yanında rahat ediyorsam mutlu oluyorum ).. Hediye vermek ( her hangi özel bir güne bağlı kalmadan )...İçten, dosdoğru olmak...Paylaşmayı bilmek..Zor anında aranıcak kişi olmak..

Aslında bu konu başlıkları açılabilir ve içleri doldurulabilir tabi ama biliyorsunuz, ben yazarak anlatamıyorum kendimi...

Zorlandım ben açık söylüyorum :) Ahum seninkini, çalıkuşunu ve deep'i  keyifle okudum,  ben ancak bu kadarını yapabildim, gerçekten mim konusunda hiç iyi değilim :) Mimleyen iki arkadaşımada çok tsk ediyorum ve düşünüyorum bende mimlesemmi mimlemesemmi :) çünkü çok fazla, sıcak gelen, sevdigim arkadaşlarım var ve biliyorumki Ahu'mda bunu paylaşmamı istiyor ama bana gelen mimler bende malesef son buluyor, sizleri okumayı tercih edicem diyorum ve noktalıyorum :)

23 yorum:

  1. sanırım birini kendi yanında rahat ettirebilmek,zor zamanlarında onu rahatlatmak,huzur vermek en önemlisi..ben bazılarının yanında o kadar iyi hissediyorum ki kendimi.bilmiyorum ne yapıyor ne ediyor.rahat ettiriyor bi şekilde anlamıyorum,şaşırıyorum :)ahh bunları başarabilen insanlar çokça bulunsa keşke etrafımızda :)

    YanıtlaSil
  2. Aslım benim, genelde bana gelen mimler de kimseyi mimlemediğim için bitiyor :) Seni çok iyi anlıyorum :) Ben şahsen rahat ettiğim birinin yanında çok mutlu olurum. Çok doğru bir nokta. Öpüyorum canım seni kocaman :)

    YanıtlaSil
  3. Poliganum diyelimki birine aşıksınız, ve diyelimki hiç onun yanında rahat degilsiniz bu insanı nasıl gerer, nasıl huzursuz eder dimi? acaba şimdi ne söylicek? acaba bunu söylesem ne düşünür? ay bunlar çok geriyor insanı, aynı şey arkadaşlıkta da geçerli. O yüzden rahat olmak önemli bence. Sizde eminim öylesiniz :)

    YanıtlaSil
  4. Ahum mim olayında cidden başarılı degilim :) yinede tsk ederim mimledigin için. Rahat etmek önemli ya. Benden de kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. rahat etme olayını çok iyi bulmuşsun ben niye düşünemedim acaba :D:D

    YanıtlaSil
  6. Oturup mimi yapıcak vaktim suanlık yok ama zorlanacağım kesin gibi geliyor canım...Güzel olmadı diye can sıkma bilenler biliyor zaten senin güzel yüreğini...İfade gücünde yüksek bence...Mimleri pek sevmiyorsun gibi:)Öpüyorum canım seni..

    YanıtlaSil
  7. Aslı'cım mutluluğu çok güzel anlatmışsın Ahu'da 10 madde yazmış mutluluk üstüne beni de mimlemiş:)Bana yazacak bir şey bırakmadınız :)sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. bence gayet de güzel anlatmışsın kuzum :)
    mutluluk göreceli elbette, ve insanları memnun etmek pek de kolay değil ama buna rağmen biz hala mutlu etmenin yollarını bulma derdindeyiz.
    Üstelik mutluluk bazen olmayacak bi sebebe bağlıysa bile...
    Neyse, o konulara hiç girmiyorum :)
    AmA mutluluğu önce istemek lazım, yoksa ne yapsan nafile. Edemezsin.
    :) Çok karamsar oldum ama kusura bakmayınız bayan, öperim :)

    YanıtlaSil
  9. bazı insanlar küçük şeylerden , bazıları sadece sözlerle, bazıları ise hiç birşeyden memnun olmazlar.
    Mutluluk kişiden kişiye değişir ben küüçük şeylerden büyük mutluluklar yaşayanlardanım

    YanıtlaSil
  10. Aslı' cım kısa ve öz anlatmışsın; özellikle ilk kelimelerin: Özen göstermek çok önemli bence de... Yanında olduğunu hissettirmek; içten davranmak... Ama son yıllarda kaybetmeye başladığımız özellikler bunlar. Özellikle metropol insanları öyle bir karmaşa içinde yağıyorlar ki ...

    YanıtlaSil
  11. çok çok doğru... hepsi de...

    YanıtlaSil
  12. aslı yazını zevkle okudum canım...

    YanıtlaSil
  13. Yekta :)) ama gerçekten öyle canım, biri sana o rahatlıgı veriyosa iyi hissediyorsun :)

    Pasta köşem mimler bazen zorluyor beni çünkü kendimi yazarak ifade edemiyorum. Ya çok mutlu oldum güzel sözlerine tsk ederim :) bendende kocaman sevgiler sana..

    Birincim başlıklar halinde geçtim ama genel hatlarıyla bizi mutlu eden karşımızdakinide eder diye düşünüyorum. Bazen olmayabiliyor tabi, seninkini de bekliyorum :)

    Minik kurbaam çevremdekilere bakıyorum çogunu mutlu etmek o kadar kolayki, mesela annemi bir öperim mutlu olur :) o neyse dedigin konuda çok mutlu olmuştum ben ve mutluda etmiştim biliyorum. Şimdi baktıgımda pişmanlıklarım yok gibi hala..neyse dedim senin gibi :) bayan he :) o bayanda seni öpüyor :)

    SS ne güzel degilmi küçük şeylerden mutlu olabilmek, hayat bu işte ayrıntılardaki mutluluklar..

    Rengim dogru ama dimi karşımızdakine özen göstermemiz lazım çünkü bizde öyle olmasını isteriz. Metropoldaki hayatlar herşeyi çabuk tüketmeye programlı haklısın ama bizler yok olmasına izin veremeyizki vermemeliyiz.

    Çakıltaşım tek istedigimiz birazcık mutluluk o kadar dimi..

    Sihirlim saol canım..

    YanıtlaSil
  14. yeni bir yıla girerken güzel bir mim olmuş:)
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Dilerim seni de hep mutlu eden kişiler sarsın etrafını:)
    Keyifle okudum.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. MadamB hoşgeldiniz :) Ahu'ya tsk edelim güzel bir mim başlattı :)

    Okuyanım ah, amin ve inşallah hepimiz için geçerli olsun bu dilegin..

    YanıtlaSil
  17. ahhh bu mim konusunda bende senin gibi düşünüyorum yazarak kendini ifade etmek çok zor benim için okuyanın dediği gibi Rabbim bizi mutlu eden ve mutlu edebileceğimiz kişiler çıkarsın karşımıza sevgiler..

    YanıtlaSil
  18. Cananım gerçekten öyle, bazı insanlar yazarak kendini çok iyi ifade eder bende severek okurum. Amin inşallah, benden de sevgiler..

    YanıtlaSil
  19. Aslı'm, senin yaptıklarının çoğunu ben de yapıyorum ama yine de karşımdakinden dirsek görüyorum :( Eskiden olsaydı devam ederdim o kişiyi mutlu etmeye fakat artık akıllandım :)

    Seni seven,
    Eski "Sahaf Kedisi", yeni "Lotus Çiçeği" :))

    YanıtlaSil
  20. Ah kedim, bende beni mutsuz edenlerden uzak duruyorum, sanırım senin gibi bende akıllandım.

    Sana ulaşıcaz peki? degiştimi blog?

    YanıtlaSil
  21. En güzeli tatlım... Bizi mutsuz edenleri hayatımızdan elemek...
    Evet, bloğumu değiştirdim. Artık "Lotus Çiçeği" ismiyle yazacağım sizlere, ama ben yine aynı Kedi'im :))

    YanıtlaSil
  22. ben de burda rahatlıyorum huzur buluyorum.
    :)

    YanıtlaSil
  23. Kedim ad degişir önemli degil, sen bizim kedi'mizsin :)

    Deep bunu duyduguma çok sevindim, bilin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...