Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Ocak 2012 Perşembe

Hayatın Küçük Ayrıntıları

Hani hep diyoruz ya, hayat akıp gidiyor. Hatta bazen biz farketmeden bile geçiyor. Yatıyoruz, kalkıyoruz, işe gidiliyor veya evde kalınıyor, yemek yiyoruz veya çocuklarımız varsa onlarla geçen zamanlar. Bunlar hep olması gerekenler, birde kendimiz için yaptıklarımız var. Eğlenmek, arkadaşlarla olmak, alışveriş yapmak, sinema, tiyatro, kitaplar. Aslında hayatın handikap'larıda var onlara hiç girmicem..

Uzun zamandır okuduğum kitaplardan bahsetmemiştim. Kaldıki sayısız kitap okuduğum günler eskide kaldı gibi. Şimdi daha az okuyup ( malesef ) daha çok koşturmacalı bir dönemdeyim. Ne okuyorum veya ne okudum şu son bir aydır. John Steinbeck ve Yukarı Mahalle, yazarın en çok İnci adlı kitabını severim ama genel olarak bütün kitapları iyidir.


Gazap Üzümleri hem kitabını okudum hemde filmini izledim. Ayrıca Fareler ve İnsanlar adlı kitabının da ayrı bir yeri vardır bende. Malesef bir arkadaşa verdim ve geri gelmedi :) eski bir baskısıydı o yüzden degerliydi benim için.


Sonra Emile Zola'nın Döl Bereketi adlı kitaplarını okudum. Yazar sanki o yıllardan, bu yıllara göndermeler yapmış.


Ve defalarca izlediğim ve çok sevdiğim Kadın Kokusu adlı film, Ünlü tango sahnesi ve Al Pacino öyle beğenirimki onu...


Bu arada insan kendisinede hediye alabilir dimi? :) bende bu mumları alarak kendimi sevindirdim :) çok sevdim bu Aşk Kuşlarını..



Hayattan çokta fazla bir şey beklemiyoruz aslında, aslolan küçük, bizi sevindiren ayrıntılar, dokunuşlar, okuduğumuz kitaplar, izlediğimiz filmler, Mutlu, gülen çocuk yüzleri ve Aşk....

60 yorum:

  1. Steınbeckin Fareler ve Insanlarını okumustum,okumadıysan tavsıye ederım cok guzeldı.kendıne hedıye almanda cok guzel bısey bende bazen yapıorum ve cok ıyı gelıo ınsana :)

    YanıtlaSil
  2. Ah Aslım Fareler ve İnsanlar, Kadın Kokusu, beni 12'den vurdun, en sevdiğim kitaplardan, en sevdiğim filmlerden, film miminde de yazmıştım hatırlarsan:)

    YanıtlaSil
  3. Biricit evet çok severim o kitabınıda ve okumuştum, arada kendimizide şımartmamız lazım ama dimi :)

    Baharım hatırlamazmıyım, ortak zevkler zaten bizi birbirimize çeken :)

    YanıtlaSil
  4. fareler ve ınsanlar... Filmi de güzeldir. Kaç kez izledim. Daha da izlerim.

    YanıtlaSil
  5. Ah!ben de okuyamıyorum bu ara,son 10-15sayfası kaldı aslında geçen haftalarda başladığım kitabın,hayatın koşuşturmaları işte,
    güzel yorumun için yüreğine sağlık,
    aşk kuşlarını çok beğendim,keyifli zamanlar da yakman dileklerimle,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. mumlar çokkk güzel aslımmm :))

    YanıtlaSil
  7. Hayat keyif aldığımız sürece daha yaşanılası bir hal alıyor.
    Ben de bazen büyük bir istek ve hızla haftada 2-3-4... kitap bitiririm bazen de haftalarca elime almam. Mesela adadan döndüğümden beri kitap kapağı açmadım.
    Kütüphanen ve kitap fotoğrafları iştahımı kabarttı:)
    Mumlukların çok hoş. Yaktıkça mutluluk saçsınlar etrafına:)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. sana bir huzur gelmis sanki aslicim ne guzel
    o mumlari da cok begendim mumlari ozellille:)

    YanıtlaSil
  9. hayatın koşuşturmacasında kendimizi mutlu edecek , ruhumuzu doyuracak şeylere pek vakit bulamasak da belirttiğin gibi kitap okuma , ara sıra sinemaya gitme , küçük şeylerle kendimizi ödüllendirme o boşluğu doldurmaya yardımcı oluyor Aslıcım , öpüyorum...
    mumların çok şık ...

    YanıtlaSil
  10. gazap üzümleri, fareler ve insanlar çok başarılıydı.

    YanıtlaSil
  11. Steınbeck'in"İnci" diye bir romanı vardı onu da çok sevmiştim, Fareler ve İnsanlar ile Gazap Üzümleri'nin yeri çok ayrı ama. Zola'nın da Nana adlı bir romanı vardır, çok severek okumuştum.
    ah bir de geri gelmeyen kitaplar, veren en büyük saygısızlık bence :))

    YanıtlaSil
  12. Kadın kokusu favori filmimdir. Ben de çok izledim. Ayrıca meşhur tango da benim düğün müziğim oldu :)
    Steinbeck uzun zamandır okumadım, ara ara dönmek lazım aslında iyi yapmışsın. Ben bu ara "Aklından bir sayı tut" türevi kitaplara sardım, kolay okunan. Şu bitmeyen battaniyemi bitirmeye çalışıyorum o yüzden az okuyorum ben de eskiye göre...

    YanıtlaSil
  13. kitap film dolu yazılara bayılıyorum, gerçekten çok işe yararlar, sağolun, aşkla kalın

    YanıtlaSil
  14. canım aslım
    kitapların hiçbirin okumadığım için kendimden utanıyorum
    Klasikleri okuyacağıma en çok satanları okuduğum için de yaz bir eksi haneme
    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  15. Aslı bu kitapları ben de okudum ;)döl bereketi gerçekten güzel bir eser...ayrıca gazap üzümlerini çok severim.yukarı mahalleyi de yeni okudum sayılır ;)blogta bahsetmiştim.bu arada bitmeyen kavgayla sardalye sokağını merak ettim...tavsiye eder misin? sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  16. aslım seni okumayı seviyorum sık sık yaz:))) ayrıca mumları görünce ekrana yapıştım bayıldım bayıldım:))

    YanıtlaSil
  17. Aslıcım müthiş bir kitap koleksiyonun var, bir kitapsever olarak kıskandım doğrusu:)) mumlar da çok güzel, çifte kumrular, güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  18. fareler ve insanları bende severim...ve kadın kokusunu...süper bir filmdir...insan kendini bazen mutlu etmeli değil mi?seninkiler çok güzel ama:)))

    YanıtlaSil
  19. Fd çok iyidir dimi? yanılmıyosam filmde John Malkovich oynamıştı..

    Sevgilerimle katılıyorum sana, bazen öyle koşturmaca oluyorki en sevdigimiz şeylere dahi vakit bulamıyoruz. Aşk mumları diyorum onlara, aşk gibi çabuk bittigindenmi acaba?

    Mavikuşum senin seviceni biliyordum, saol canım :)

    Okuyanım işte her zamanda keyif alamıyoruzki, bazen çok can yakan şeyler oluyor. Kitap okuma döngüsü degişebiliyor, hem yogunsun şu aralar rahat oldugunda başlarsın yeniden. Yaktım mumun birini çok hoş görünüyor :)

    Mon sanırım var bende bişeyler, daha iyiyim evet :)

    Zeynep işte o koşturmaca içinde kendimize alanlar yaratabilirsek, hayatın keyfini azda olsa çıkarabiliyoruz, haklısın. Yoksa dünya ne zor olurdu..Mumlar için tsk ederim..

    Yektam çok iyi kitaplar dimi Steinbeck çok sevdigim bir yazardır. Seninde okumana sevindim..

    YanıtlaSil
  20. Hayat izlerim yazarın İnci adlı kitabı, öyle farklı bir hikayeyi anlatırki, okurken çok duygulandıgımı hatırlıyorum. Nana klasiktir ve iyi bir kitaptır. Aslında geri gelmeyen çok kitabım oldu, sorun degil ama çok eski bir baskıydı o giden :)

    Rengim hatırlıyorum böyle bir şeyden bahsettigini. Harika bir sahne dimi? Kişisel gelişim türevi bir kitapmı okudugun? çok fazla okumuyorum o türü ama bir bakayım. Battaniye bitsinde bende merak ettim şimdi :) kolay gelsin..

    Toprak hayata anlam veriyorlar sevilmezmi. Ne güzel bir söz, Aşk'la kalın..tskler sizde..

    Darlam olurmu öyle şey, bütün yazılan kitaplar okunmalı tabi. Klasikleri ben gönderirim sana :) birde başlamak önemli, kardeşim küçücükken ona çocuk klasiklerini alırdım oda öyle başladı..

    Sihirlim kitapları çok sevdigini biliyorum evet anlatmıştın sen. Kesin tavsiye ederim, yazarın hatta tüm kitaplarını tavsiye edebilirim ama benimde okumadıgım kitapları var daha. Bu günlerde kitapçıma gitmeliyim..

    Alonem tmm :) mumlar hoş dimi :)

    Eren kitaplıgıma sıgmıyolar artık inan, oraya buraya koyuyorum ve elimde uzun bir alınacaklar listesi var, napıcam bilmiyorum. Tsk ederim mumlar için :)

    Prenses okunulası kitaplar ve izlenesi bir film haklısın. Ah arada yapmalıyız tabiki :)

    YanıtlaSil
  21. doğru demişsin tatlım insan küçük ayrıntılardan mutlu olabilmeli bende bir ço k yeni kitap aldım sırayla okuyorum , konuşmaktan ziyade okumak benim için daha önemli olur oldu.Kitapların harika!!
    Emile zola'nın kitaplarını kesinlikle okuyacağım not ettim.Lisedeyken felsefe hocam kesinlikle okumalısın demişti!

    YanıtlaSil
  22. Ah o kitapları alıpta geri vermeyenler !!!
    Bütünde kaybolmamak, küçük detaylarda mutluluğu bulmak ne güzeldir Aslı ve evet insan kendisine hediye alır, almalı :)

    YanıtlaSil
  23. Yok Aslı' cım kişisel gelişim kitaplarını ben de pek sevmiyorum. Okuduğum daha çok polisiye-gerilim-gizem-macera gibi bir kitap :)

    YanıtlaSil
  24. haklısın aslıcım kucuck seyler ınsanı mutlu edebılır.ınsan kendıne hedıyede alabılır.ne kadar zevklısın bayıldım hedıyene ;) kıtap konusu benım yaram :( cunku kızım dogdu dogalı okuyamıyorum.bahsettıklerınıde okumadım....gorusmek uzere !

    YanıtlaSil
  25. Gazap üzümleri okuduğum ilk kitabıdır, ve çok beğenmiştim anlatımını.

    Hayat çıtan ne kadar aşağıda olursa o kadar mutlu oluyorsun. Birde herşeyde çok fazla beklentiye girmemek lazım. evlilik gibi mesela..sanki sonra herşey çok güzel oalcak gibi..olma olasılığı o kadar düşük ki artık..

    Küçük şeylerden mutlu olabilene ne mutlu. sevgiler..

    YanıtlaSil
  26. Gazap Üzümlerini bende okudum ve seyrettim gerçekten güzel.Çok kitap okuduğumu sanırdım ama maalesef diğerlerini okumadım.Not alıyorum alınacak kitap listeme ekliyorum bu kitapları:)Mumların çok şık güle güle kullan .Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  27. Dİğer kitaplarını okudum ama yukarı mahalle yi okumadım..unutulmayacak eserler benim için hepsi..:))

    YanıtlaSil
  28. Güzel kitaplar önermişsin Aslım. Ben de okumuştum bunları beğenerek. Mumların çok güzel. Bembeyaz. Gelin gibi... Çok güzel... ve AŞK... herşey onun için. Ne kadar aşıksan o kadar kendinle barışıksın. Ne kadar aşıksan o kadar hoşgörülüsün. Ne kadar aşıksan o kadar güzelsin :)) Sen çok güzelsin :))

    YanıtlaSil
  29. çok ilginç tesadüf.bugün arkadaşım "kadın kokusu" kitabını anlatıp önermişti:)bu sıkı bir tesadüf.haftaya getirecek bana ve okuyacağım.okumak konusunda haklısınız.okuluma varma 45 dakika sürüyor.midem bulanmadığı anlarda okuyorum Allahtan:)

    YanıtlaSil
  30. aslım kitapları görünce kendimden utandım açıkçası, şu kitap okuma huyunu bi öğrenemedim bana azıcık tavsiyelerde bulunsan da ucundan kıyısından başlasam diyorum =)
    mumların çok güzel çok.sen ne zevkli bi kuzusun yahu =)
    hep hep mutlu ol, zaman akıp giderken ucundan yakalayalım artık hiç bir anını kaçırmayalım.
    öperim seni =)

    YanıtlaSil
  31. canım benim yaa ne güzel bir sürü kitabın var ya o kitaplığı da bir gün postlasana nasıl harika bir varlıktır öyle...

    YanıtlaSil
  32. Kitapların hiçbirini okumadım (malesef) not alayım bunları ben :)

    Ama Al Pacino'nun Kadın Kokusu filmi en sevdiğim filmlerdendir bak. O tango sahnesi olsun, sonda yaptığı konuşma olsun süperdi. Favorilerimdendir.

    Bir de kitaplığını kıskanıyorum galiba :D

    Hayatın da hep minik mutluluk kırıntıları olsun diyorum son olarak ve gidiyorum...

    YanıtlaSil
  33. Fareler ve insanlar benim favori kitaplarımdandır, onun filmi de var eğer izlemediysen mutlaka izle derim...Ayrıca İnci de ilk okuduğum kitabıdır onu da çok severim.
    Güzel kitaplar okumuşsun ve o film ,ben de çok sevmiştim.
    Mumlar da harika, ne güzel ,her zaman derim insan kendini ödüllendirmesini de bilmelidir...

    YanıtlaSil
  34. bende çok severim kitap okumayi, evimde kitaplar mobilyadan daha degerli, konuk misafirimiz oldugunda tek oynamasina izin veremedigim sey kitaplarimdir..
    peygamber efendimize gelen ilk vahiy "ikra" yani oku..
    mumlarina bayildim :))) bende kendimi sevindirmeliyim :)
    hayirli geceler guzelim :)

    YanıtlaSil
  35. SS gördüm kitaplarını çok sevdim :) o ayrıntılar işte hayatı çekilir kılan. Zola'nın kitapları iyidir..

    Ah Sedo kızım ah :) canları saolsun npalaım artık. Eskiden çok kızardım artık kızmıyorum :) evet bütünde kaybolmamak, güzel bu. Almalı dimi :)

    Rebgim yanılmışım :( tmm öyleyse okunur :)

    Dolunayım ya, yoksa mutlulugu nasıl bulucaz dimi? küçük şeyler bazen büyük mutlulukları getirebiliyor. Zaman zaman yapıyorum böyle şeyler, kendime papatya falan alıyorum :) Olsun Nilda büyüyünce okursun, anlıyorum seni..

    Mavi Tutku bende ilk okudugumda sanırım 17-18 yaşındaydım ve o yaşta bile çok etkilemişti beni. Haklısınız büyük beklentiler olmamalı, zaten evlilikte beklenti en büyük hata bence.

    Birincim ya çok seviniyorum deger verdigim insanlarla aynı kitapları okudugumu ögrenince :) seviceksin digerlerinide eminim. Mumlarım şeker dimi? bende sevdim onları tsk ederim :)

    Rosemary iyi kitaplar dimi? Yukarı Mahalle'yi okursan seversin diye düşünüyorum :)

    Ahum sevindim okuduguna. Ne güzel sözler bunlar, ne kadar aşıksan..diye başlayan o zaman hepimiz çok güzeliz, aşksız olmuyor çünkü olmuyor..

    Alanay gerçekten şaşırtıcı ve güzel bir tesadüf ama bu :) bitirdiginizde bilmek isterim, begenip begenmediginizi. Ya ben arabada hiç okuyamıyorum, o konuda hak veriyorum size :) ancak dergi-gazete..

    Mink kurbaam olsun nolucak, bereber seçeriz okuyacagın kitapları bir gün tmm :) ya kurbaam şimdide ben utanıcam ama :) evet yakalıcaz artık sanırım, hatta şart oldu :) bende canım..

    Hamidem seninde kitapları çok sevdigini biliyorum. Kitaplık ile ilgili bir kaç post yapmıştım canım ya, yine yaparız :)

    Erdi olsun, okursun. Ah ne harika filmdir o, izlemeye doymuyor insan. Yok yok kıskanmazsın :) veya söyle ne istiyosan o kitaplıktan göndereyim sana, ciddiyim..Hepimizin hayatında olsun Erdi sende-bende-herkeste..

    Natalim filminide izledim, izlemezmiyim. Oyuncularıda çok iyiydi. İnci farklı bir kitap zaten, hala unutmam. Evet minik hediyeler kendimize, iyi geliyor..

    Maviruyam ne güzel, kitapları seven insanlar böyle oluyor işte :) evet ordan beridirde insanoglu okur. Sen öyle güzel yemekler, tatlılar yapıyosunki en güzel ödül o bence :) Hayırlı geceler sanada Maviruyam..

    YanıtlaSil
  36. aslıcım kitaplarına hayran kaldım yaa!

    YanıtlaSil
  37. En iyisi kitap takası yapalım seninle hatır olsun :))

    YanıtlaSil
  38. Aslım,okuduğun kitaplar hayranlık uyandırıyor bende :) ne şanslısın fırsatın varken oku :) hediyelerin süper ! ah evet bende hep derim,küçük şeylerden mutlu olmayı herkes başaramaz,oo başaranlardan birine yazmak arkadaş olmak ne hoş :)

    YanıtlaSil
  39. Al pacino..kadın kokusu.. steınbeck...harika!

    YanıtlaSil
  40. Fareler ve insanlar kitabını,kadın kokusu filmini not aldım ben bunları kaçırmışım yetişmem gerek:( kitabı geri alma konusuna gelince onlar vermezse sen iste çünkü o sana ait ve sen o kişiye ödünç verdin ben kitaplarım için kıyameti koparırım.. mumlar da çok şirin romantik bir filmi mum ışığında ve sıcak çikolata eşliğinde izlemek harika oluyor :))

    YanıtlaSil
  41. ah okadar uzak kalıyorum ki sizlere..okadar özlüyorum ki şöyle sayfalarca sizi okumayı..ne vaktim var ne enerjim..çok yorgunum.daha doğrusu yorgunluktanda öte dağınığım...
    kitap okumak..özlediğim bir başka şey..şöyle kahvemi elime alıp,ruhumdan uzaklaşıp,başka hayatlara dalmak..ihtiyacım var..ruhumu terketmeye..huzursuz ruhumu..

    YanıtlaSil
  42. Miam saol, seviyoruz kitapları :)

    Erdi tmm yapalım :)

    Huzurum hep zamanım oldu kitap okumaya, bu konudaki tek korkum gözlerime bişey olmasın, yoksa nasıl okurum :) işte aynı şeyleri düşünen ve yaşayan insanlar olarak birbirimizi bulduk bence..

    Ecerim harika bir üçlü..

    Sessizce inan okumanı ve izlemeni isterim, çok seversin eminim. Eskiden çok kızıyordum bende, hatta istiyordumda ama artık yapamıyorum, istemek üzüyor beni, canı saolsun deyip geçiyorum :) ne güzel tasvir etmişsin, hatta bu akşam öyle bir planımız var :)

    Dalyam biliyorum, sakın kendini üzme, sıkma oluyor böyle canım benim. Sen iyi olda, ben iyi oldugunu bileyimde gerisi önemli degil. Huzursuz Ruhlar'da bir gün huzur bulucak..

    YanıtlaSil
  43. Gazap Üzümleri muhteşemdir benm için,fareler ve insanlarıda severek okumuştum filminide izle bence..ayrıyeten kadın kokusu'nu 4-5 kere izlemiştim hiç bıkmadan Al Pacino'nun oyunculuğunun zirve noktası bir film kesinlikle...iyi seyirler ve okumalar canım.

    YanıtlaSil
  44. aşk kuşları ne hoş be.
    geçen günkü deniz fenerinden aldım ben de.
    :)
    döl bereketini okumadım.
    diğer yazdıklarının hepsi iyi şeyler.
    :)

    YanıtlaSil
  45. aslım yukarı mahalle benim okudugum ve etkisinde kaldıgım yıllarr önce ilk romanımdı diyebilirim , zor okuyan birisi olarak bitirmistimde cok sevmisdim karekterlerini :) mumlaın cook tatlı iyi yapmıssın kendine hediye edip:P kücük seyler bizi cok mutlu ediyor o kücük seylerin ruhumuza verdiği tatları lezzetleri zaman geliyor cook özlüyoruz :) önemli olan sanırım mutlu olmayı bilmek kendni yıratmamak ♥ öpüyorum seni canım mucukss

    YanıtlaSil
  46. Meyra insanı etkileyen kitaplar gerçekten, filminide izledim. Çok tsk ederim :)

    Deep aşkla ilgili mutlaka bişey bulurum, bulmazsamda uydururum :)Ah çok sevindim deniz feneri almanıza ne güzel :)

    Essum okumana çok sevindim, ortak duygularda buluşmak öyle güzelki. Kendimizi şımartmak bazen iyi geliyor :) haklısın mutlu olmayı bilmek gerekiyor canım benim..

    YanıtlaSil
  47. teşekkür ederim iadeyi ziyarete geldim desteklerinizi bekliyorum.
    lavantaları hoş kokusunu çok severim.

    YanıtlaSil
  48. Rica ederim, hoşgeldiniz :) her zaman yanınızdayız..çok tsk ederim.

    YanıtlaSil
  49. ya ama ben bu kıtapları gordum ya senı daha bı sevdım :)

    YanıtlaSil
  50. Grace ne güzel ortak zevklerde buluşmak :)

    YanıtlaSil
  51. Aslım ne okuyabiliyorum ne izleyebiliyorum bu ara, ben de utanıyorum kendimden. İnsana benzemiyorum o derece yabani bişey oldum :( Mumlar da şahane, çok iyi yapmışsın kendine hediye almakla :)

    YanıtlaSil
  52. Hiç öyle düşünme canım ya, insan bazen hiç bişey yapmak istemiyor normaldir. Saol canım bende sevdim mumlarımı :)

    YanıtlaSil
  53. o nasıl güzel bir kitaplıktır öyleee.resmen bayıldımm :) gelip karıştırmak istedim yani o derece :)
    kitap,film alıp geri vermeyenleri anlayamıyorum.paylaşmak çok güzel bir şey.kitap alırsın okursun,filmi alırsın izlersin geri verirsin yani bu kadar basit :)

    YanıtlaSil
  54. Poliganum :) gel karıştır valla :)

    Aynen öyle ama bazı insanlara bunu anlatmak zor. En iyisi vermemek diyosun, oda olmuyor işte :)

    YanıtlaSil
  55. yaş ilerledikçe, iş ve çoluk çocuğa karışınca daha az zaman bulunuyor kitap okumaya. şimdiyi iyi değerlendirmek lazım...

    YanıtlaSil
  56. yaş ilerledikçe, iş ve çoluk çocuğa karışınca daha az zaman bulunuyor kitap okumaya. şimdiyi iyi değerlendirmek lazım...

    YanıtlaSil
  57. Çok haklısın, birde şimdi çocuk yetiştirmek daha zor sanırım. Bütün vaktini alır insanın..

    YanıtlaSil
  58. Bu kitabını okumadım ama Gazap Üzümleri'ni unutamıyorum, ben Amerikan halkının geçmişte bu kadar sefalet yaşadığını, açlık çektiğini bilmiyordum (o yüzden mi şimdi böyle herkesin petrolüne göz dikiyorlar acaba da dedim)filmini yıllar önce tv de izlemiştim ama hayal meyal hatırlıyorum..Kadın Kokusu'nu çok duydum ama okumadım, filmini de izlemedim - çok erotik bir şey sanmıştım:)))komik gelecek belki ama isminden dolayı..

    YanıtlaSil
  59. Amerika'nın geçmişi, büyük buhran yılları. Öyle çokta kolay degildi sanırım. Zaten çok kısa tarihine baktıgımızda çok içi açıcı manzaralar yok. Kadın Kokusu :)) yok yok hiç öyle degil :) eger izlerseniz çok etkileyici bir film seversiniz bence..

    YanıtlaSil
  60. Günaydın Aslıcığım, ilgimi çeken kişileri ve bloglarını ilk kayıtlarına kadar okurum.O yüzden eski yazılarına benden yorum görebilirsin.Sardalye Sokağı,Uğurlu Perşembe ve Ay Battı benim dönüp dolaşıpziyaret ettiğim dostlarım gibidir. Ne zaman okusam mutlu olurum.Bu kadar genç birisi için müzik ve kitapta çok ince zevkin var, sanırım filmlerde de öylesin.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...