Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

10 Mart 2012 Cumartesi

Bir Sabah Hikayesi

Sabah uyandım. Bir gariplik var, evde hiç ses yok. Hemen kalktım, yukarı çıktım, yok kimse yok. Korktum önce, telefonu aldım ablamı aradım. Ah tabi o sırada da aklıma geldi. Karşıya geçiceklerdi bugün, rahatladım :) Bende yalnız kahvaltı keyfi yapayım dedim ama canım hiç bir şey istemiyor. Süt ve kurabiye, bugün böyle :)


Daha sonra kahvemi alıp bitmeyen motiflerimi saçtım ortaya :( arkadaşlar birleştirmesini yapamıyorum. Kaç kez yaptım, söktüm. Motifler beşgen olduğu için, birleştirmek zor. Bakarmısınız 200 tane motif var, neyse yapa, söke olucak artık :(


Bıraktım her şeyi,  fonda Celine Dion ve büyülü sesiyle, Ahmet Altan'ın Dört Mevsim Sonbahar kitabını alıp okumaya başladım.


Sakin bir Cumartesi, güzel her şey. İyi hissediyorum belki akşam bir sinema veya Beyoğlu, veya evde sinema, şimdilik böyle..

Sessiz, sakin, huzurlu, ama aynı zamanda  çok çok keyifli ve sağlıklı bir Cumartesi ve Pazar diliyorum...

62 yorum:

  1. kahvaltın cok guzelmıs canım tek basına ben bısı yıyemıorum kalabalıkta zevklı oluo ıstahı acılıo ınsanın :)
    canım hem marıfetlısın hemde kıtaplarıda ısık hızıyla okuyosun valla :) sevgıler optum ıyı haftasonları dılerım canım :)

    YanıtlaSil
  2. keyifli hafta sonları...
    gerçi ben çalışacağım ama olsun, bugün en keyifli iş günü :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel cumartesi keyfi,kıskandım :)
    bende yarın yaparım keyfimi okurum kitabımı ohh miss

    YanıtlaSil
  4. kahvaltıda peynir zeytin,yumurta falan yiyemem ben pek..böyle kek,poğaça,kurabiye yanında çay, süt falan çok seviyorum :) afiyet olsun :)
    ben de kitabımı alıp okuyacağım şimdi,özendim :) akşama da bi film izlerim ohh mis :)
    mutlu haftasonları Aslıcım :)

    YanıtlaSil
  5. ah işte birleştirme en zor iş canım.bazen bende kahvaltıda bir süt ve iki üç kurabiye ile atıştırıyorum .iyi oluyor.kjiştap şahane.sanada gönlünce bir hafta sonu diliyorum....ah şu beyoğlunda azcık ta resim çeksen:))))

    YanıtlaSil
  6. Sen de benim gibi unutkansın:)ama ben senin 10 misli unutkanım:)kahvaltı günün en güzel yemeği bence, akşama doğru da kahvaltı yapmayı severim, taze hatta sıcacık ekmek olursa hele:))sana da afiyet olsun:)güzel haftasonları..sinemaya gidersen de iyi seyirler:)

    YanıtlaSil
  7. Biricitim aslında yalnız kahvaltı etmeyide çok severim ama o zamanda çok üşeniyorum işte :) ya kaldı öyle yapamıyorum motifleri inan. sıcacık sevgiler benden de :) keyifli geçsin hafta sonun..

    Sırrakalem keyifli geçiyorsa o zaman sorun yok, çok sevindim :)

    Aslıcan biliyormusun banada, Aslıcan veya Aslıcanım derlerdi :) hafta sonu evdeysek, yapılacak en güzel şey dimi :)

    Polimm eğer kalabalıksak, öylesini tercih ederim, yalnızsam tembellikten böyle oluyor :))çok tskler. Ah valla sevindim, ne güzel dimi bunlarla mutlu olmak :) iyi okumalar o zaman :)

    Smilena inan öyle zorki, en son hepsini masaya dizdim. Nasıl yapabilirim diye bir Matematik'çi gibi hesaplar yaptım. Yok olmuyor :) en güzeli valla :) çok tskler, tabiki eğer gidersem mutlaka çekerim..

    Müjdem inan uyku sersemi, bir an boşlukta kaldım. Kafamın içi bomboştu :) aynen, bende akşam üstü kahvaltılarını çok severimm :) çok tskler, bakalım gidebilirsek iyi olucak :) Benden de keyifli bir hafta sonu dileği sana..

    YanıtlaSil
  8. Darlam halen sessiz ev, güzel böyle..

    YanıtlaSil
  9. güzel bir gün geçirmene çok sevindim canım...süt ve kurabiye en sevdiğim ikililerden biri ;) motifler için de sıkma canını Allah ın izniyle yapacağına inanıyorum...sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Güne harika bir başlangıç olmuş, ben de çok severim kurabiye ile süt içmeyi:))
    Günün devamı neler getirecek heyecanla bekliyorum Aslıcım;)
    Ahmet Altan'ı da severim çok...

    YanıtlaSil
  11. Bazen yanlızlıktan bende keyif alırım tatlım çok güzel bir başlangıç olmuş huzurlu günleri severim =) Sanada mutlu güzel bir hafta sonu diliyorum Aslım =)

    YanıtlaSil
  12. Uykudan kalkınca bazen bende hangi gün olduğunu,saati falan şaşırıyorum:)Bu hafta sonu yalnız mı kaldın kahvaltıda..Ama arada iyidir,kafanı dinlersin..Örtün harika oluyor tamamla bakalım bende kızıma yapmak istiyorum..:)Kolay gelsin..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. Bazen yalnızlık da gerek:) Sütü seviyorsun demek, ben kendimi bildim bileli zorla içerim:)
    Motifleri birleştirmede kolaylıklar diliyorum canım.
    Ve keyifli okumalar:)
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  14. aslı senin bu hafta sonu keyfine bayılıyorum, birgün iistanbula geleyim şu hafta sonu keyfini braber yapalım olmazmı:)))

    YanıtlaSil
  15. Haftasonları kalabalık kahvaltı sofralarınıza alışmıştım Aslıcım , resmi görünce Aa kimse yok mu bugün dedim kendi kendime . Arasıra sessiz ve sakin evde keyif yapmak da çok iyi oluyor .Güzel bir kitap , keyifli okumalar dilerim , sana da huzurlu ve mutlu haftasonları canım .

    YanıtlaSil
  16. İyi okumalar tatlım güzel seçim :)

    YanıtlaSil
  17. İnsanın yalnızken hiç bir şey yiyesi gelmiyor.
    Atıştırıveriyor öyle demi Aslı'mm :)

    YanıtlaSil
  18. :) bende tam tersi ye ye doymuyorum hatta gece gece az önce canin cekmesinde karniyarik varmis bi onu isittim birde kendime salata yaptm :D ilk defa kendime salata yaptm yogurtlu :)) bi benmi böyle cok yiyorum ya demekteyim su an :S
    hayirli pazarlar simdiden canim-.sevgiler

    YanıtlaSil
  19. ne çok motif yapmışsınız keyifli birleştirmeler dilerim :) bitmişini merakla bekliyorum.bende sütü çok severim bazen içerisine mısır ekmeği doğrayarak yerim .bazen arkadaşlarımada anlatırım mısır ekmeği ile süt yerim diye herkes benim bu menüme şaşırırlar yemek kültürümü öne sürerim :))rizeli olduğumdan olacak heralde :))iyi akşamlar keyifli ve sağlıklı bir Cumartesi ve Pazar diliyorum...

    YanıtlaSil
  20. Oh kafanı dinlemişsin işte Aslım, motifler de çok muntazam olmuş, ellerine sağlık:)Yalnızken ben de bişey yiyemiyorum, yarım kalıyo, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  21. Aslı ben geldim, işte şimdi okuyunca anladım, bütün gün yalnız kaldın; bir çeşit meditasyon oldu bu sana ve altıncı hissin tavan yaptı:)Öpüyorum seni!

    YanıtlaSil
  22. Müthişsiniz yaa kıskandım doğrusu
    Nedenmi?
    Bu gün 14:18'de yazı yazıyorsunuz ve hemen arkasından dostlardan 23 yorum alıyorsunuz
    Ne güzel
    Benim 1,5 aylık bloğumun 1050 tıklanma sayısı var ama yapılan yorum toplamda 23.Komik değilmi?
    Blog yazarları için yapılan yorumun ne kadar önemli olduğunu sizde biliyorsunuz.İnsanı diğer yazılar konusunda müthiş motive ediyor.
    O yüzden kıskandım MAŞALLAH diyor ve güzel dostlukların daha da artmasını diliyorum.
    Gelelim bana ben bu işi seviyormuyum EVET.Yorumlar çok çok az olsada 1.5 ayda 1050 kişi bloğa girmişmi EVET.
    O zaman devam Zarifoğlu.
    Hadi Selam İle

    YanıtlaSil
  23. Sihirlim sakin bir gündü çok sakin :)süt ve kurabiye güzel ikili, sakinleştiriyor insanı :) yok o motifler konusunda rahat olamıyorum, bakalım artık. Sevgiler benden de..

    Natalim gerçekten bu sessizliği özlemişim. Müziği sonuna kadar açıp bağıra bağıra şarkı söyledim bir ara :) malesef akşam planlar tamamen değişti :)

    İlaydam valla çok özlüyorum bazen sessizliği. Bende canım benim..

    Birincim öyle oluyor dimi? şaşkın ördek gibiydim :) evet yalnızdım ve güzeldi :) zaten bir bitirebilsem, öyle rahatlıcamki. Benden de kocaman sevgiler kızına ve sana :)

    Okuyanım çok severim sütü, hele yazın buz gibi, bir şişeyi bitiririm. Olabilir canım, herkes pek sevmiyor. Çok tsk ederim, kolaylığa ihtiyacım var :) Sende lütfen..

    Yektam ne demek, lütfen gel, inan çok sevinirim-seviniriz :)

    Zeynebim bugün anladım bunu. dediğin gibi bazen yalnız olmakta fayda var. Ahmet Altan okunur ve sevilir :) çok tsk ederim..

    Gülsenn biliyorum sende seviyorsun, tskler :)

    Gecemm aynen öyle, güzelde oluyor valla :)

    Petrolmavilim ah canım afiyet olsun valla :) karnıyarık çok severim :) yok olurmu öyle şey, sen beni yerken bi görsen şaşırırsın, normaldir ye tabi :) sanada keyifli, mutlu pazarlar..

    Naliya 200 motif :) biticek umarım. Valla annemde sütle ekmek ve bisküvi çok sever. Bende yerim :) Rize? bende Karadeniz'liyim ne güzel :) güzel dileklerinin aynısından diliyorum, tsk ederim..

    YanıtlaSil
  24. Baharım süper oldu :) motifler tamamda birleştirme can sıkıcı :) çok saol canım benim. Benden de sevgiler..

    Bestee :) sanırım öyle oldu. Beni tanıyanlar telepat olduğumu söyler, hissederim bazen, gerçekten :)

    Erkoç kıskanmak değil tabide :) şimdi ben blog okumayı çok seviyorum. Sayı veremicem ama okuduğum ve çok severek takip ettiğim, hatta merak ettiğim blog arkadaşlarım var. Sanırım benimde 8 ay falan olmuştur. Siz çok yenisiniz daha, zaman içinde okuyucularınız artıcaktır çünkü okunması gerekenleri yazıyorsunuz. Yorumlar elbette önemli, yoksa birbirimizi nasıl tanıyabiliriz? Seviyorsunuz? o zaman devam tabi :)) tsk ederim yorumunuza..

    YanıtlaSil
  25. Bu güzel kahvaltıya imrendiğimi de hisset o zaman Aslı Kardeşim.İnşallah bir gün blogger arkadaşlarımızla büyük bir kahvaltı düzenler ve gerçekleştiririz.Kurabiye tabağının altındaki kitap mı?Çocuğun gözleri benim gibi tabakta kalmış....)

    YanıtlaSil
  26. Bence her şey süper gözüküyor burdan bakınca :) Ah şimdi İstanbul olmak vardı!...

    YanıtlaSil
  27. yalnız yemeyi hiç sevmem ama kahvaltı hiç çekilmiyorr :/

    YanıtlaSil
  28. Ne hoş bir hafta sonun olmuş..Hafta içide devam canım :):)

    YanıtlaSil
  29. Dilerim iyi geçmiştir hafta sonun Aslı' cım :)

    YanıtlaSil
  30. örtü süper oluyor siyahla birleştirmen çok hoşuma gitti açacak renkleri:)

    YanıtlaSil
  31. Aslıcım tam benim oğluma göre bir kahvaltı olmuş,o da klasik kahvaltı hiç sevmez hep böyle pasta börek:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  32. Aslı motifleri çok merak ediyorum bitir artıkk)) kahvaltı içinde güzel bence her sabah zeytin peynir bir yere kadar:)

    YanıtlaSil
  33. Kardeşim inşallah diyelim neden olmasın? Ah yok kitap değil, peçete. Gerçekten öyle görünüyor dimi?

    Senden benden, yalnızlık güzel bazen :) inşallah gelirsin..

    Seyhan hafta sonu kahvaltıları hep kalabalık olur. Bazen bu yalnızlığı özlüyorum.

    Deja vu bakalım nasıl günler bekliyor bizi, görücez :)

    Rengimm, canım :) seni görmek ne güzel :)

    Ayyüce siyahla birleştiriyorum, ama bitmicek gibi görünüyor. Umutsuzum inan..

    Mehtap böylede çok güzel oluyor ama, katılıyorum oğluna :) sevgiler benden de..

    Siyah Kuğu valla bilmiyorum, bitmicek sanki :( umutsuzluğa düştüm. Yani arada değişiklik yapmak lazım..

    YanıtlaSil
  34. Demek en zor yeri burası? Oysa hemencecik biteceklerdi, yaparsın sen biliyorum... Finale az kaldı!
    Ahmet Altan severim ben, nasıl bu kitap biraz bahsedersin değil mi?
    Çokça sabır diliyorum Aslı'cım!Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  35. değişiklik olmuş senin için. ama güzel günmüş.
    :)

    YanıtlaSil
  36. Ben de böyle huzur içinde bir haftasonu geçirmek istiyorum ama hiç olmuyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  37. Kitana inanki kaldım öyle. Elimde 200 motif, nasıl birleşicek bilmiyorum. Bıraktım şimdilik, beklesin ilham gelir umarım :) Ahmet Altan'ın bu ilk romanı, aslında bundan sonra yazacağı diğer kitaplar içinde, bir başlangıç bu romanı. kitabında kuşaklar arası çatışmaları, baba, oğul ve sevgili üçgeni içinde, 12 Eylül öncesi olaylarından da kesitler veriyor. Bence okuyun, sonrada diğerlerini.

    Deep inanın çok, çok iyi geldi..

    Çeşnici Handan, bazen yakalıyorum çok sık olan bir şey değil. İnşallah olur, arada dinlenmek lazım. Benden de sevgiler..

    YanıtlaSil
  38. Mutlu haftalar Aslı'cım:) Bence motifler senin kahvaltı keyfini bozmak istemedikleri için inat etmişlerdir:) Çok öpüyorum hayatımmm

    YanıtlaSil
  39. güzel bir haftaya başlaman dileginle aslım ben hep geç kalıyorum
    motifler çok güzel olmuşta yanılmıyorsam sen birleştirmiyceksin ki alan kişi birleştircek üzüldüm bak şimdi

    YanıtlaSil
  40. st ve kurabiyeyi hor görme zira diyette olup içi gidenler olabilir:)

    YanıtlaSil
  41. aslıı sana mail atıyorum, haberin olsun okursun :))

    YanıtlaSil
  42. Bugy inşallah öyledir :) Sanada keyifli bir hafta diliyorumm :)

    Mavikuşum olsun, hepimiz keyifli mutlu bir haftaya başlangıç yapalım. Yok canım öyle değil, şimdi bende gelenler var 200 motif, herkes kendi örtüsünü kendi birleştiricek haliyle. O yüzden tıkandım şimdilik, bir ara birleştiririm.

    Yektamm yazdımm :)

    YanıtlaSil
  43. mini sofranda turkuaz ve mavinin uyumu çok hoş

    YanıtlaSil
  44. Bayılırım sessiz sakin geçen haftasonlarına.. Bazen o kadar çok ihtiyaçımız oluyor ki.. yazıyı okurken dinlenmiş kadar oldum :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  45. Motifleri birleştirince renkleri çok CİCİ olacak, ha gayret Canım.. (^_^)

    YanıtlaSil
  46. Aslıcım geçti cumartesi pazar ben ancak uğrayabildim. Sevgiler. Her günün her hafya sonun güzel geçsin.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  47. Gökçe tsk ederim. Mavi renk vazgeçilmezim..

    Trendsum hoşgeldiniz. Bazen insan ihtiyaç duyuyor sesizliğe. Ne güzel, sevindim :)

    Tatlı cadım şu an karşımda bana bakıyor o motifler, bitir bizi artık diyolarda, sıkıldım azcık ara verdim..

    Vuslat, olsun. Önemli olan gelmeniz. O güzellikleri bende size-hepimize diliyorum. Sevgiler benden de..

    YanıtlaSil
  48. Kahvaltın sade olmasına rağmen öyle huzurlu anlatmışsınki, kurabiyeye ve süte özendim doğrusu.

    Ben de sana keyifli ve sağlıklı bir hafta diliyorum Aslıcım.

    YanıtlaSil
  49. hem üreterek, hem okuyarak, dinlenerek güzel bir haftasonu geçirmişsin. ne güzel, bazen insanın kendiyle kalması lazım... kahvaltı süpermiş, afiyet olsun. özendim mi ne?? :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  50. yaaaa aslicim ya! ... ben gercekten senin anlatim bicimine bayiliyorum ya! sanki senin yaninda bir vakit geçirmis gibi oluyor insan. keyfli ve temiz kalpli bir arkadas oldugun kesin!guzel keyf dolu vakitler dilerim ;))

    YanıtlaSil
  51. tüh! bilseydim o poğaçalara eşlik etmeye gelirdim =p
    aslım senin bu sakin ama huzurlumsu tavrını gördükçe çok mutlu oluyorum.
    valla pek de güzel kafanı dinlemişsin oh mis gibi, bazen gerçekten lazım =)

    YanıtlaSil
  52. sessiz sakin dingin bir başlangıç olmuş:)
    motifler çok güzel bu arada.kitabı okumadım merak ettim okusammı? ne:)

    YanıtlaSil
  53. Bal böcükleri üzgünüm atlamışım :( asla hor görmem :) ablamdan biliyorum, ah ah keşke yiyebilsem o kurabiyelerden der :)

    Nesli severim arada böyle, güzel olur. Tüm güzellikleri diliyorum bende..

    Asortik erken kalkılan bir günde, o kadar çok şey yapılıyormuşki :) haklısın yalnızlık insanın daha iyi düşünmesini ve enerji toplamasını sağlıyor bazen. Benden de sevgiler..

    Eda sanırım ben konuştuğum gibi yazıyorum, ondandır :) çok tsk ederim güzel sözlerine, içimi ısıttı. Benden de sevgiler..

    Minik kurbaam içimdeki fırtınaları gizliyorum artık. Başka çare yok. Böylesi daha iyi :) bak o konuda haklısın, gerçekten arada lazım :))

    Aylin sessizlik çok güzel ya. Kitabı kesinlikle okumanı isterim. Seversin eminim :)

    YanıtlaSil
  54. motifler hepsi birlikte ne güzel görünüyor.ben de birleştirme denemedim daha.attic24 ün sitesine bir bak istersen.böyle bir battaniye yapmıştı.birleştirmeyi anlatmıştır belki.kolay gelsin

    YanıtlaSil
  55. Ebrulikedi hoşgeldiniz. Çok tsk ederim, motif birleştirmesi baya can sıkıcıymış. Verdiğiniz adrese hemen bakıcam, çok tskler..

    YanıtlaSil
  56. Yaşasın Yalnızlık, o ayrı elbette :)) Ama yine de Aslı'mla o kahvaltı sofrasında olmak isterdim. Bana da süt var mı bir bardak? :))

    YanıtlaSil
  57. bir motif yığını gördüm sanki:)) yaparsın aslım sen bi müddet rafa kaldır üzerine düşünce olmaz bazen....

    YanıtlaSil
  58. Ahumm kesinlikle :)

    Düş Kızım çok sevinirim inan :) Ne demek, başımın üzerinde yerin var..

    Alonem, bu akşam öyle çok birleştirdimki, hiç bakmadan ama. Sonra bir baktım ters birleştirmişim. Ay anlatamam ağlıcaktım nerdeyse :( bıraktım bakalım nolucak.

    YanıtlaSil
  59. nedense sevmiyorum şu Ahmet Altanı:S

    YanıtlaSil
  60. Canım sen de geçseydin karşıya, birlikte birleştirirdik motifleri :)
    Kalabalığı sevsemde arada böyle yalnız kalmaya da bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...