Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Mart 2012 Perşembe

Dilek

Bilmem bilirmisiniz? bende üç sene önce öğrendim. Bulgaristan'da yaşayan bir tanıdığımız var, üç sene önce bana bir bileklik getirdi ve bunu tak, baharda leylekler gelince, ilk gördüğün gün, bir ağaca bağla ve dileğini dile dedi. Her sene getirir,  geçtiğimiz ayda getirdi ve bileğime taktım. Pazar günü ilk leylekleri gördüğümde bahçeye çıkıp hemen ağaca bağladım ve senelerdir hiç bıkmadan umut ederek, bekleyerek dilediğim dileği bir kez daha istedim-diledim.  Sevgili Smilena blogunda bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı. Adını ve işlevini o çok daha iyi biliyor..


Açlık oyunları'nın kitabını okuduktan sonra, filmini merakla bekliyorduk. Nihayet dün gece gidebildik, kitabı okuanları hayal kırıklığına uğratmayacak bir çevrim olmuş.  Genel olarak beğendik, keyif alarak izledik.


Rüzgar güllerini çok severim :) ilk kez kendim yaptım ve bahçedeki bir saksıya koydum, hoş oldu, bir sürü yapmak istiyorum saksılara yakışıyorlar :)


Ne kadar farklı konular dimi :) bu arada motiflerimi unutmamalıyım arkadaşlarınkini yapıp gönderiyorum, hatta bir arkadaşınki daha bitti, onuda göndericem. Bende yavaş yavaş siyah iple birleştirmeye başladım, baya büyük olucak gibi görünüyor.


Bunlarda arkadaşınki, herkes farklı renklerde istedi, bu arkadaşta kırmızı-gri istemişti öyle yaptım..


Hayat nasıl geçip giderki? iyiki bu hobilerim var diyorum, yoksa bazı şeylere dayanamazdım. Arkadaşlar ve hobiler terapim benim..

80 yorum:

  1. asliii:)

    ne cok hobin var senin hepside cok guzel
    bensenin yaptiklarini gorunce
    hic birsey yapmiyormusum gibi geliyor :)

    cok guzeller :)

    umarim dilegin gerceklesir :)

    YanıtlaSil
  2. Farklı konuların bir arada olduğu paylaşımları okumaktan daha çok keyif alıyorum.
    Zarif ve gezgin leylekler ve uğurlu bileğin dileklerinin gerçekleşmesine katkıda bulunsunlar dilerim:)
    Açlık Oyunlarını geçen gün de Bahar'ın blogunda okumuştum. Filmini izlemem zaman alabilir o yüzden en iyisi kitabını alayım ben:)
    Rüzgar güllerini ben de çok severim. Hatta gerçeklerinden de çok etkilenirim:) Ne güzel yapmışsın, ellerine sağlık canım.
    Motifler çok güzel ilerliyor maşallah. Bu arada ilk bakışta birleştirdiğin motiflerin üzerindeki yünü bir an için kediş diye gördüm:))))
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  3. Mon her şeyi denemeye çalışınca böyle oluyor galiba ama çoğuda yarım kalıyor :) umarım gerçekleşsin..

    Okuyanımm bende böyle seviyorum galiba, hayat tek bir şeyden oluşmuyorki, her şey var içinde. Hatta gün içinde bile bir sürü şeyle uğraşıyoruz dimi :) ah inşallah canım benim çok istiyorum. Kitabı çok zevkli okursan sevinirim :) kedimi? şimdi baktımda olabilir gibi :) göz yanılması oluyor bazen. Sende lütfen canım benim..

    YanıtlaSil
  4. gerçekten hobiler terapi gibi geliyor insana,ben her canım sıkkın olduğunda acaba neyle uğraşsam deyip araştırma yapmaya başlıyorum,kafaya takmaktansa üretmek her zaman daha iyidir,motiflere bayıldım ellerine sağlık.tüm dileklerin kabul olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. hobisiz hayat geçmez ama mutlaka , çalışman lazım. bir yerden başlamalısın.

    YanıtlaSil
  6. Peki dileğin oldu mu? Çok merak ettim, yazmamışsın...
    rüzgar gülleri de, motiflerin de harika gidiyor, motiflerine daha önce de demiştim her bakışımda içimden "Maşallah şu Aslı ne sabırlı kız" diyorum, bana öğretsen iki taneden sonra bıkarım gibi geliyor:)))

    YanıtlaSil
  7. her blogda açlık oyunlarını görüyorum, oysaki bu seriyi benim kadar seven biri olamaz diye düşünüyordum, lakin hala filmine gidemedim, en kısa zamanda gitmek istiyorum, inşallah yani :D

    YanıtlaSil
  8. dilerim tüm dileklerin gerçek olur.bende astım ağaca.yarın koyarım resmini.iyi ki hobilerimiz var .insana mutluluk katıyorlar.rüzgar güllerin çok güzel .bayıldım herşeye.kocaman sevgilerimle.linkimi vermen de ayrı bir incelik.teşekkür ederim Aslıcım..keyifli bir gün dilerim !!!

    YanıtlaSil
  9. Dileğiniz neyse tez zamanda gerçekleşşin sinemaya artık gitmiyorum motifler güzel hobileriniz harika hünerli bir kişilik mutlu olman dileğiyle sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  10. aa ne ilginçmiş umarım gerçekleşir dileğin aslıcım :) maharetli insanları hep sevmişimdir, ellerine sağlık, rüzgar gülü de cidden çok yakışmış saksıya ;)

    YanıtlaSil
  11. Günaydın Aslıcığım, (sabah yorumculuğuna mı terfi ettim ne?08:55) hobilerin artsın eksilmesin, dileklerinin hepsi gerçekleşsin İnşallah.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. dileğin hayırlısıyla olsun inş. rüzgar gülünün rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  13. dilek bilekliği demek...hım bu tarz şeylere inanmadığım için yorum yapamıyorum canım ;)gerçektende hobiler insanı çok dinlendiriyor.resmen stres attırıyor...

    YanıtlaSil
  14. Kalpten inanırsan dileğin gerçekleşir Aslı'cım:)Gerçekleşirse oldu de ben anlarım tamam mı?:))Hobiler olmasa bu kafalarımız nerede dinlenecek,terapi oluyor işte bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum..Motifler her renge gitti güzel oluyorlar,ellerine sağlık..Biliyor musun bende rüzgar gülü çok yapar, pencere demirlerine ya da saksılara asarım:)Her şey gönlüne göre olsun..Sevgilerimi gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
  15. Rüzgar gülü ne kadar tatlı bir objedir yahu! Hele dönerken hafif bir pırrr...fırrr... sesi verir ya, içimi huzurla kaplar işte :))
    Ne güzel hobilerin var Aslı'm :)))

    YanıtlaSil
  16. Aslıcım yine dolu dolu yazmışsın, dilek bilekliği çok ilginçmiş merak ettim, rüzgar gülün, motiflerin hepsi birbirinden güzel, kesinlikle haklısın iyi ki hobilerimiz var, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  17. hayatımın her döneminde beni mutlu eden bir hobim olmuştur.
    Hobiler insanın eksik yerlerini tamamlıyorlar bence.
    **
    Tüm dileklerin kabul olsun Aslı'cım..
    Umarım kalbinden geçen herşey olur :)

    YanıtlaSil
  18. Yazdıklarını ve yayınladıklarını okudukça içim açılıyor..Bu kadar çok hobiye şu anda sahip olamasamda emeklilik hayatımda sanırım çok fazla hobim olur diye düşünüyorum:):)..Şimdilik yazı ve resim..:)

    YanıtlaSil
  19. Ne tatlısın sen yaaa. Hayat da böyle değilmidir biraz ondan biraz bundan. Biraz yağmur biraz güneş. herşey herzaman gönlünce olsun. Ellerin yüreğin dert görmesin cici insan.

    YanıtlaSil
  20. NE güzel bir adetmiş bu böyle umarım dileğin bir an önce gerçek olur.Ben bu yıl henüz göremedim leylekleri göreyim diye havalara baka baka yürümekteyim:)Başıma bir iş gelmeden görsem bari:)Yaptıklarını da gerçekten çok beğendim ellerine sağlık:)Bende senin gibi düşünüyorum bu arada nasıl olurda zaman geçirirdik şu hobilerimiz olmasa bilmiyorum:)

    YanıtlaSil
  21. açlık oyunlarının kitabını da filmini de çok merak ediyorum aslım...
    motifler de harika ilerliyor hızlısın maşşallahın var:)
    o bileklik olayını da ilk defa duydum ilginçmiş

    YanıtlaSil
  22. umarım dileğin bu sene gerçekleşir aslıcım... rüzgar gülüne bayıldım ne tarz bir malzeme kullandın?

    YanıtlaSil
  23. Motifler ne güzel olmuşlar ellerine sağlık becerikli Aslım benim .

    Tüm dileklerin gerçekleşir inşallah canım , sen en iyilerine layıksın . Sevgiler.

    YanıtlaSil
  24. Aslııım ben geldim, seni de çok özledim :) motiflerin hemen ilgimi çekti zira ben de bugün battaniye için motiflere başlıyorum kısmetse :) kocaman sevgiler canım benim :)

    YanıtlaSil
  25. Açlık oyunlarını bende çok merak ediyordum ve bugün gidicem kısmetse :)

    Bileklik olayını ilk kez duydum. Güzelmiş :)

    Tüm dileklerin gerçek olur inşallah Aslı.

    Görüşürüz

    YanıtlaSil
  26. Ne güzelmiş,bileklik denemek lazım. Açlık Oyunları'nın filmini izleyeyim bari, kitabını okumaktan vaz geçtim çünkü.
    Motifler mükemmel, emeklerine,ellerine sağlık canım.
    Sevgiler canım :))

    YanıtlaSil
  27. hayranlıkla ve keyif alarak okudum bilekliğinde çok güzel inşanlak dileğin kabul olur .eline sağlık motiflerin ilerlemiş becerikli olduğun belli..maşallah demeden azdaha çıkıyordum :)) sevgiler selamlar

    YanıtlaSil
  28. ne güzel bir adetmiş böyle. Dilemek insanı umtla doldurur. Kasvetten kurtarır. Umut etmek edebilmek güzel bir duygudur.

    YanıtlaSil
  29. Lolam eğer hobilerim, arkadaşlarım, kitaplarım olmasaydı bazı şeyleri atlatmam çok güç olurdu. Sen yazıyorsun, bu en güzeli..

    İnci çiçeği elbette öyle, bir şeylerle uğraşmak o kadar güzelki, hem depresyondan çıkıyorsun, hem umut veriyor hemde kötü düşünceler akıl ve bedeni terkediyor. Amin hepimizin dilekleri gerçek olsun inşallah..

    Zeynep başladığım ve bitirmek zorunda olduğum şeyler vardı.

    Müjdem hayır olmadı. İnatla o düşlerimin peşindeyim hala :) inan bende senin gibi düşünüyordum, çok sabırsızım çünkü. Ama öyle olmadı, beni tanıyan herkes inanılmaz şaşırıyor zaten, sen bu olamazsın diyorlar :)

    Yektam Uygun olduğun bir zamanda gidersin, hem bu tantana dinmiş olur. Biz gittiğimiz akşam çok kalabalıktıhatta çocuklar falan vardı.

    Smilena seninkini çok merak ediyorum, inşallah dileklerin gerçek olur. Beğenmen mutlu etti çok tsk ederim :) ne demek, ben adını bilmiyordum senin sayende öğrendim. Sevgiler benden de..

    Sayanlaruya amin umarım gerçekleşir :) hünerli değilde dağınık bir kişilik diyelim, her şeyi denemek isteyen, yinede çok tsk ederim :) benden de sevgiler..

    Cecilia bende umutla gerçekleşmesini bekliyorum bakalım :) rüzgar gülleri çok güzeller bence, çok tskler..

    Bestem hımm benim dışarda olduğum saat, baya erken bana göre :) amin hepimizinki inşallah.

    Çiçoo gerçekleşsin artık :) beğenmene sevindim..

    Sihirlim getiren kişi çok önemliydi benim için. Başta onun isteğiyle taktım, sonra bir anlam ifade etmesini sevdim. Bu tür şeylere umut bağlamam aslında, sadece çok keyifli buluyorum :) kesinlikle katılıyorum..

    Birincim haklısın. Kalpten istemek önemli olan bu. Kesinlikle ilk söyleyeceğim kişi sen olucaksın, keşke gerçekleşsede :)gerçekten ama Birincim çok severek yapıyorum, kafamı boşaltıyolar, çok yakışıyor dimi rüzgar gülleri her yere :) amin, bende sıcacık sevgilerimi gönderiyorum..

    Düş Kızım aynen öyle :)) seviyorum canım, hoşuma gidiyor işte :)

    Eren dilek bilekliğinin bir hikayesi var gerçekten. Smilena çok güzel açıklamış, linkini verdim. Valla iyiki varlar :)

    YanıtlaSil
  30. bravo sana Aslı,sana imrenmemek mümkün değil,10 parmak 10 marifet.

    YanıtlaSil
  31. Aysun çok güzel açıklamışsın, aynen katılıyorum. İnşallah diyorum inşallah..

    Sessiz Prenses çok tskler :) emeklilikmi? çok uzak :) 20 yaşındaki yeğenim, hem üni. okuyor, hem çalışıyor, hemde inanılmaz güzel takılar tasarlıyor. Birde örgü falan yapıyor :) Ayrıca blogunu seviyorum, okuyabileceğim her şeyi severim..

    Vuslat tsk ederim :) gerçekten öyle hayatın içinde her şey var. Acılar, mutluluklar, terkedilişler, hobiler ve her şey. Amin hepimizin yüreğinden geçenler gerçek olsun..

    Kırmızı evin cadısı kaç günlerdir gökyüzüne bakmaktan şaşı olmuştum inan :) en sonunda gördüm, yakındır bu günlerde mutlaka görürsün. Öyle dimi? bundan iki sene önce biri bana, bunları yapıcaksın dese, gülerdim heralde :) ama şimdi iyiki hobiler var diyorum..

    Alonem kitaplarından başla bence. Şimdi hangi rengi yapıcam bilmiyorum, sana mail atıcam :) çok hoş bir gelenek bence, o dilek bilekliği :)

    Gökçe inşallah. Dergi sayfası, baya kalın sayfaları olan bir dergi vardı, ondan kestim..

    Zeynebim çok sevindim beğenmene :) inşallah büyük bir umutla bekliyorum hala, sevgiler benden de..

    Mayamm gelmiş :) bizlerde seni çok özledik. Senin motifleri merakla bekliyorum inan. Sıcacık sevgiler benden de :)

    Erdi senin anlatımını merak ediyorum yazarsın dimi? ilginç, hoş bir gelenek :) umarım Erdi..

    Hayat İzlerim henüz leylekleri görmediyseniz deneyin bencede, çok hoş bir şey bu. Çok tsk ederim, benden de sevgiler..

    Naliya diyorumki inşallah hepimizin dilekleri gerçek olur. Motifler baya iyi gidiyor şimdilik, çok tsk ediyorum, güzel sözlerin için :) sevgiler benden..

    Nurs gerçekten çok hoş bir gelenek. İlk duyduğumda çok şaşırmıştım. Evet, umut hiç yitirmememiz gereken..

    YanıtlaSil
  32. Otuzundansonram ya o kadar marifetli değilim inan :) ama yinede çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  33. Rüzgar gülünü ben de çok severim, çok güzel olmuş üstelik

    Ayrıca hobilerin olması ne güzel, hobi biraz yetenek de gerektiriyor bence, mesela benim yoktur böyle elişi hobilerim, okuldan ödev verdiklerinde bile geriliyorum, kartondan şunu yapın bunu yapın denmesine...Beceremiyorum:(
    Bu sebeple saygı ve özel bir sempati ile yaklaşırım hep elişi marifeti olanlara:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  34. dileğin gerceklesır umarım canım:)
    marıfetlı kız sınema,kıtap,örgü elınden her ıs gelıyor vallahı ellerıne sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  35. Nil rüzgar gülleri çok güzeldir gerçekten, ve harika yapan arkadaşlar var, benimki denemelikti. Hobiler çokta fazla yetenek gerektirmiyor gibi, istemek önemli olan diye düşünüyorum. Ah bak o konuda bende öyleyim, dayatmalardan nefret ederim :) biri şunu yap, şöyle yap derse, çok sevsem bile her şeyi bırakırım yapmam yani :) sevgiler benden de..

    Biricitim inşallah canım, ya işte keyif aldığım şeyleri yapıyorum hoşuma gidiyor :)

    YanıtlaSil
  36. yoga yap canım,sıkıntı, depresyona bire bir geliyor,
    bileklik olayı :))
    ah! bilekliği ağaca bağlamadın aslında ,ağaca bağladığın hayallerin umutlarındı,gerçek olur inşALLAH...

    YanıtlaSil
  37. Aaa benim yapacağım motiflere benzer motifler yapmışşın. Ne yapıyorsun merak ettim?

    Rüzgar gülü de şahane maaşallahın var, marifetlisin vesselam

    Açlık oyunları hala okuyacağım adamlar filmini yaptı ben okuyacağım,
    Çalışmamalı, az uyumalıyım ve kesinlikle zengin olmalıyım. :)
    Yetişemiyorum hiçbirşeye

    YanıtlaSil
  38. Dileğin umarım gerçek olur :)

    YanıtlaSil
  39. ne güzel şeymiş o dilek ipi :)

    sen iyi misin bugünlerde? sanki iyi değilsin... yanlış mı düşünüyorum?

    YanıtlaSil
  40. Canikom, ben de şimdi tümmmm kalbimle dileğinin gerçekleşmesini diliyorum. Allah gönlüne göre versin. Şu postu senin blogunda görmek için sabırsızlanıyorum. "Bir Dilek Dilemiştim Ya, İşte O Gerçekleşti." :)))

    YanıtlaSil
  41. Bu geleneği Smilena'dan öğrenmiştim:)
    İnşallah olur dileğin Aslı'cım ve bize buradan hatırlatırsın bu postu.
    Motifler makine örgüsü gibi muntazam, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  42. Hakkında hayırlısı olacaksa,bu dilekler seni nice güzelliklere ulaştıracaksa gerçekleşmesini dilerim.
    Uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açacak olan nice arkadaşlara sahip olmak dileklerimle.

    YanıtlaSil
  43. dilegin hayirlisiyla gerçeklessin insaAllah :))

    yaaa ben de bu motiflerden bir örtü battaniye örmek istiyorum, ip almam gerekiyo ve ben civil civil olsun istiyorum :)))) rengaren olsun, ferah olsun istiyorum :)
    yalniz açikcasi on senedir elime tig almis degilim galiba ve onu da zorla almisimdir...

    çok hosuma gitti, yaz gelsin geçsin insaAllah o zamana anca baslarim ins. :))
    selametle canim :)

    YanıtlaSil
  44. Siyah Kuğum valla bazı anlar sıkıntımı hiç bir şey dindirmiyor :) bu anlamda Yoga işe yararmı bilmem, denemek lazım. Aslında hoş bir gelenek bu, ben daha çok dua ederim. Bakalım bunca senedir olmayan dilekler bundan sonra olurmu? :)

    Mor Kalemlik ciddimi? ama bu tarz motifler genelde birbirine benziyor, benimki yatak örtüsü gibi bişey olucak ama bitmiyor işte :)olsun aslında kaybettiğin çok bişey yok, sonuçta edebi bir eser değilki. Filmini izlersen zaten kitabı hakkında da bir fikir sahibi olabilirsin. Umarım bende :)

    Çalıkuşumm hoş bir adet :) eh işte iyi olmaya çalışıyorum, anlamışsın..

    Ahumm yemin ederim eğer gerçekleşirse yazıcam burdan, yeterki olsun ya inşallah olur :)

    Kitana evet Smilena adını ve tam olarak işlevini daha iyi biliyor. Ben hiç merak etmemiştim açıkçası, iyi oldu öğrenmem, göya üç yıldır bileklik takıyorum :) motifleri beğenmene sevindim canım..

    Levent eğer olursa tüm hayatım değişicek, çok istiyorum. Ne güzel bir söz bu böyle, bende sizin dileğinize tüm kalbimle katılıyorum..

    Maviruyamm amin inşallah :) elbette rengarenk çok güzel olur, ben koyu renkleri sevdiğim için :) Maviruyam inan senelerdir örmüyodum elime bir aldım unutmamışım. Hayırlısı, ne zaman istersen başlarsın. Sevgiler benden kocaman..

    YanıtlaSil
  45. cnım ilk bahsetttiğin dilek olayını ilk defa duyuyorum umarım en kısa zamanda gerçekleşir dileğin allah gönlüne göre verir... biz de hafta sonu gideceğiz filme kitap harikaydı filme de gidip hayal kırıklığına uğrayanını görmedim :D

    YanıtlaSil
  46. Sicacik bir post olmus yine :) hunger gamesi okudum ama filmine gitmeyi dusunmuyorum :)

    YanıtlaSil
  47. rüzgar gülleri cok guzel olmus :)
    bende leyleği ucarken gorunce cok seyahat edceğimize inanırım =)

    YanıtlaSil
  48. yaşamın boyunca dileklerin hep karşına çıksın aslıcım,beraberinde cici siürprizler eşliğinde:)
    motiflere bayıldımm..
    emeğine göznuruna sağlık..
    huzur dolu hafta sonları..
    :)

    YanıtlaSil
  49. aslım aslımm ne dilegin varsa vede senin için hayırlı ise kabul olsun arkadaşım:))
    rüzgar gülü ay çoçukken tuturduk hep saksıya ne güzel olmuş cnm eline saglık
    ama şu motifler beni bitirdi her rengi ayrı bi güzel iyki katıldın ne güzel oyalanıyosun cnm

    YanıtlaSil
  50. CANIM İNŞALLAH HERKESİN VE SENİN BÜTÜN DİLEKLERİ OLUR AMİN....
    HADİ GAYRET ARKADAŞIM ÇOK İLERLEMİŞSİN MODİFLER BİTİYOR..:))

    YanıtlaSil
  51. dileklerin gerçekleşir umarım.ben motiflere bayıldıum harika bişey çıkacağa benziyor.

    YanıtlaSil
  52. Dileğin umarım gerçek olur:)

    Kırmızı-grili motifin renklerini çok sevdim.Hobiler olmasa hayat çekilmez:)

    YanıtlaSil
  53. Hamidem üç sene önce duyduğumda banada çok ilginç gelmişti, amin inşallah olur :) kitabını okuduk haliyle gidip izlemek lazımdı, senin yorumunuda bekliyorum :)

    Şeyma yine karışık bir yazı oldu işte :) olabilir tabi, biz o akşam giderken, ablam gelmek istemedi mesela. İzlemesemde olur dedi..

    Rainbow kesinlikle bende öyle düşünüyorum, eğer havada görürsem çok gezerim o sene :)

    Birtutamkekiğim inşallah ve hepimizin dilekleri, istedikleri gerçek olsun. Baya ilerledik motif konusunda, beğenmene çok sevindim :)

    Mavikuşumm inşallah canım ya. Çocukken bende yapardım biliyomusun :) o motifleri yapmak çok hoşuma gidiyor, dediğin gibi iyiki katıldım etkinliğe :)

    Bir kase lezzetimm amin hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah. Evet iyi gidiyor şimdilik motifler :)

    Balböcükleri inşallah diyorum. Bittiğinde hoş olucak ama bitse bir..

    İnanırsak amin :) bencede iyiki hobilerimiz var..

    YanıtlaSil
  54. bileklerimde bi dolu bileklik var ama asmam onları ağaca.
    :)
    hiç duymamıştım.
    yani asınca dilek gerçekleşmiyo mu, ben mi öle anladım.
    :):):)

    YanıtlaSil
  55. aslı...
    bu dileği hiç duymamıştım ama ortaklaşa motif yapımını geçen yıllarda yabancı bloglarda görmüştüm...
    güzel geçsin haftasonun ve en önemlisi dileğin çabucak gerçek olsun:)

    YanıtlaSil
  56. Dileğin umarım bu kez gerçekleşir Aslıcım:)
    Kitap, film ve elişi hepsi harika uğraşlar, vazgeçilmezimiz, değil mi?

    YanıtlaSil
  57. Deep sizin bileklikler olmaz zaten, özel bunlar :) şaka bir yana, hayır asınca dilek diliyosunuz, neden olmasın :) ya güzel bir gelenek bu öyle bakmak lazım.

    Cepaynam çok ilginç bir adet dimi :) motif etkinliğini, ben arkadaşlar sayesinde öğrendim, iyide oldu. Dileğim olsun ya, çok istiyorum çok tsk ederim :)

    Natalim inşallah olsun artık. Haklısın vazgeçilmez, hobiler alışkanlık yapıyor zaten. Kitap okumakta yaşam biçimi, ondan hiç vazgeçilmez :)

    YanıtlaSil
  58. Aslım gerçekten de insanın bir uğraşı bir hobisi olmayınca hayat çekilmez olabiliyor.Arkadaşlar candır ciğerdir ♥ sen de öylesin.
    Rüzgar gülüne de bayıldım ayrıca
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  59. umarım dileğin gerçekleşir aslıııı, hem de fazlasıylaa :)

    açlık oyunlarını çok severek okumuştum, filmini izlemeye korkuyorum aslında ama şimdi sen öyle deyince tekrar bir düşünmeliyim ..

    YanıtlaSil
  60. Hayranım sana Aslıcım. O kadar güzel bir kalbin varki. Kalbinin güzelliği yaptıklarına ve davranışlarına yansıyor. Kalbinden geçen her dileğin gerçekleşsin ve her yıl başka dileklerin için asılacak bilekliklerin olsun canım.

    YanıtlaSil
  61. umarım dileğin gerçekleşir umarım^^

    iyi ki hobiler var, evet. hem ben o rüzgargülüne bayıldım kii^^ :)

    YanıtlaSil
  62. Motifler, dilek...bunlar çok hoş da Aslı ben şu Açlık Oyunları'nın filmine takıldım,yarın gidicem çok merak ediyorum :)

    Umarım dileğin bu yıl seni üzmeden gerçekleşir de seneye bambaşka bir dilekle bağlarsın bilekliği ağaca...

    Motiflerde de başarılar diliyorum arkadaşım, harikasın, ben yapamam :)

    YanıtlaSil
  63. Umarım dileğin gerçekleşir ve sen de bize bildirirsin.Motiflerin çok hoş eğer hobilerimiz olmasa ne yapardık bilemiyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  64. Allah dileklerini kabul etsin Aslım ama batıl inanç ya, ben çok ciddiye almıyorum böyle şeyleri, bunun daha güzel yolları var bence:)) Battaniyene de rüzgar güllerine de bayıldım, ellerine sağlık, kullanacak kişi çok şanslı:) Film hakkındaki düşüncemi biliyosun zaten ve evet dediğin gibi iyi ki hobilerimiz var:))

    YanıtlaSil
  65. Deniz yıldızım hobiler olmalı ama dimi? :) sende çok şekersin :) Sevgiler benden de kocaman..

    OnTheRoad amin inşallah :) yok endişelenme, film baya iyi..

    Neslim çok mutlu etti beni sözlerin ama güzel bakıyorsun ondan olabilirmi? inan güzelse eğer, bu sözler dökülür ondan. Keşke Neslim keşke..

    Kuulumsu ah inşallah, umudumu kesiyorum sanırım :) beğenmene çok sevindim :)

    Leyla iyi bir film, hani şahane mutlaka izlensin-izlenmeli demiyorum ama seyredilir. İnşallah öyle olur, insan yıllarca bir dileği beslermi içinde ve olmazmı? olmuyor işte. Biliyorsun bende senin yaptığın o güzellikleri yapamıyorum :) ama sen bunları yaparsın inan..

    Handan olursa ilk sizlere bildiricem, inşallah diyorum. Çok tsk ederim, sevgiler benden de..

    Baharım elbette öyle, ama bunlar hoş, güzel adetler. Yoksa kim umudunu, bir bilekliğe bağlar? inşallah bittiğindede güzel olur canım ya :) bir bitse sıkıldım artık :) hobiler hayat güzel anları dimi canım benim..

    YanıtlaSil
  66. Çok yönlülüğe çok güzel bir örneksin Aslı'cım. Bayılıyorum sana, maşallah diyeyim.
    Şu bilekliklik ve dilekten haberim olsaydı ben de yapardım. Umarım dileklerin gerçek olur.
    Rüzgar güllerine ise bayılıyorum, her gördüğümde sanki ilk kez görüyormuşum gibi alık alık ama mutluluk ve sevinçle bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  67. iyi ol, sevimli blog ödülü verdim sana :) mim cevaplamayı sevmiyorsun ama ödül senin olsun cevaplamasan bile :)

    YanıtlaSil
  68. Aslıcık, dileğin kabul olacak mı çok merak ediyorum! :)

    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  69. Sevdam ah canım benim :) aynı şeylerle uğraşmak sıkıyor bir süre sonra, aynı anda bir sürü şey yapmam lazım :) inan aklıma gelseydi söylerdim canım ya :( seneye beraber yaparız. Çocuksu bir sevinç rüzgar gülleri dimi :)

    Çalıkuşum sevimli blog ödülü için çok tsk ederim :) çok sevindim, anlayışın içinde..

    Kaçıkturuncu bilmem. İnşallah olur diye dua ediyorum :)

    YanıtlaSil
  70. önemli değil aslım :) sen iyi ol yeter :)

    YanıtlaSil
  71. İyiki varsın biliyormusun Çalıkuşum..

    YanıtlaSil
  72. hobisiz bir hayat kesinlikle düşünemiyorum ve bence yarım işlerin olmasıda güzel:)benim de oldukça fazla:)) açlık oyunlarını çok severek okudum ve filminini de çok merak ediyorum filmi hayal kırıklığına uğratabilir diye düşünüyordum öyle olmadığını söyledin sevindim:)

    YanıtlaSil
  73. Ayyüce kesinlikle bende düşünemiyorum, ne kadar yavan olurdu dimi, hobiler olmasa. Kitapla birebir gibi, oldukça iyi bence :)

    YanıtlaSil
  74. nedendir bilinmez ilk okuduğum postunuz bu oldu...ve son cümle işte o son cümle benim cümlem...
    arkadaşlar ve hobiler terapim benim...
    terapiye gereksinim duyan bir ruhla daha tanışmış oldum...
    hep huzurlu kalın...

    YanıtlaSil
  75. TheMonk hoşgeldiniz. Nedeni önemli değil, çok sık kullanırım bunu, çünkü öyledir. Hobiler terapidir ve her ruhun terapiye ihtiyacı vardır dimi? yeterki terapi yapıcak bir şeyler bulsun..

    YanıtlaSil
  76. kesinlikle katılıyorum...herhangi birşeyle uğraşmadan önce kafanda tasarladığın anda bile beynindeki sesler susuyor...
    yaşasın hobiler :D
    ve iyi geceler...

    YanıtlaSil
  77. bilekliği görmekte geç kalmışım. gerçi dileyecek dileğim de yok . Şu an senin blog adın gibiyim.

    YanıtlaSil
  78. TheMonk üzgünüm geç gördüm :( bende sana katılıyorum, hobilerimiz iyiki varlar :)

    Nalan Hocam olsun, bazen ruhun huzursuzluğu gelir dayanır, lütfen iyi olun..

    YanıtlaSil
  79. evet biliyorum benimde yakın bi arkadaşım bulgaristanlı o takıo o bileklikleri mart ayında. çok beğeniyorum her gördüğümde:) umarım dileğin kabul olur

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...