Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

5 Mart 2012 Pazartesi

Güzel Günler

Sular gibi akan bir hafta sonu. Doğum günü, alışverişler, kalabalık aile ve arkadaşlar, yetmeyen zaman, bir an bile düşünemeden geçen saatler.

Cumartesi günü kahvaltımız bu kez 4 kişilikti :) sakin ve güzel, böylede iyi oluyormuş, pazar günü çok kalabalıktı çünkü ondan hiç bahsetmicem :)


Böylesi hiç düşünmeye bile fırsat bulamadığım anları seviyorum. Dün ablamın doğum günüydü bu yoğunluk ondan oldu birazda. Kız o kadar şanslıki hem gündüz hemde gece ayrı kutlandı. Kıskandımmı nedir :)

Nerdeyse hepimiz Kış çocuğuyuz Kasım'da başlayıp, Mart'a kadar devam eder doğum günleri. Kışı sevmem boşuna değil..


Akşam yemeğe çıktığımızda şu gördüğünüz İçli Köfte'den iki tanesini benim yediğimimi düşünebilirmisiniz? yedim :( pişmanım..Normalde sevmem, ama bu mekanın her şeyi öyle güzeldiki. Tatmak için verdiler göya :(


İyiyim ben, iyi gidiyor her şey. Üzerimden bir ağırlık kalkmış gibi, gerçekleri anlamayan kalbim, artık anlıyor gibi. Belki güzel havalarında etkisiyle her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum. Benim ve hepimiz için..

Yine bir yemek postu oldu bu :) bu arada üç gecedir 5 film izledim. Biri hariç hepsi gerilimdi :) kitaplara ara verdik. Nolur azcık daha beklesinler, motif işlerim bitsin..

Yeni günlerin başlangıcında, ne istiyorsanız, nasıl istiyorsanız, neler dilediyseniz onlar olsun diyorum..

75 yorum:

  1. senin haftasonlarına ve keyifli kahvaltılarına bayılıyorum, belki bir gün kısmet olur birlikte kahvaltı keyfi de yaparız belli mi olur? :) koskocaman sevgiler, iyi haftalar Aslı'm :)))

    YanıtlaSil
  2. Aslı'cım, öyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun ki şu kahvaltılarınızı imreniyorum size, böyle güzel biraradalıklara. Hangi filmleri izlediğini de yazsaydın keşke. Merak ettim.

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerin daim olsun inşallah.
    Kahvaltı masasının bi köşesine oturası geliyor insanın :) İki tanecik içli köfteden bişi olmazki :p :)

    YanıtlaSil
  4. yazıya bayıldım, fotoğrafa bayıldım..ruhuna zaten bayılıyorum:)

    hep böyle kal..

    YanıtlaSil
  5. afıyet olsun canım ıclı kofte pasta harıka gorunuyor olsada yesem:)

    YanıtlaSil
  6. Masan çok iştah açıcı..İçli köfte çok severim :)Ben olsam pişmanlık duymazdım:))Ablana uzun ömürler sağlıklı,mutlu günler diliyorum.Filmlerin isimlerini yazsaydın keşke ..Bana da bir fikir olurdu:)Motiflere Allah kolaylık versin..Çok öpüyorum,her şey gönlüne göre olsun...

    YanıtlaSil
  7. resımlere suan ac olmamdan dolayı hala bakıyorum...hersey cok guzel gorunuyorlar...hersey mutlulukla sızın olsun

    YanıtlaSil
  8. Ablanın doğum gününü tanışmasak da kutluyorum, nice yıllara:)bu arada pastanın üzerinde çorba kasesinin ne işi var?:))))böyle şeyler söyleyeyim ki nazar değmesin:))minik minik domatesli kahvaltı masası, pasta ve diğer şeyler için afiyet bal olsun, bu arada çok ilginç b12 eksikliği başıma mı vurdu nedir canım içli köfte çekti:((iyi de ben hayvanlara kıyamam yemiyorum et ama böyle resmini görünce canım çekiyor bazen:((

    YanıtlaSil
  9. Kalabalık curcunalı aile kutlamalar güzeldir.Ablanın doğum günü kutlu olsun.İçli köfteler yenmiyecek gibi değil yani..

    YanıtlaSil
  10. Mayam neden olmasın? :) benden de sıcacık sevgiler :)

    Ehlikeyf inan az anlatıyorum, gerçekten çok kahkahalı geçiyor. Gerçi cumartesi oldukça sakindi ama pazar günü başımız döndü kalabalıktan :) ben internet üzerinden hiç film izlemem ama bu üç gece öyle yaptım. Açıkçası hiç iyi filmler değildi. Biri Monsters sevmedim yarıda bıraktım. Paranormal Activity 3 izledim yalnızdım çok korktum onuda bıraktım :) Robotların İstilası adlı başka bir kötü film izledim yok sevmedim. O yüzden film isimlerini vermedim.

    Şehirleri arası AŞK, ismine bayılıyorum onu söyleyeyim. O kahvaltı masasında her zaman yerin var, ne demek :) ben hemen kilo alıyorum yememem lazım :)

    Kırmızı Ekose bende bu güzel yorumuna bayıldım :) sende lütfen Sevgiyle kal..

    Biricitim ben artık sevmedigim şeyleride yedigim için :) gel tabiki seninlede gideriz :)

    Birincim sende bizim aile gibi kalabalık sofraları biliyosun. Ne kadar keyifli oldugunu. Film isimleri verdim yukarda ama iyi degillerdi canım, tavsiye etmek istemedim o yüzden. Ablam adına çok tsk ederim :) bende öpüyorum :)

    Grace ah bende şu an acıktıgım için bakmıcam. Gidip yemek yesem daha iyi olucak :) Bütün güzellikler hepimizin olsun..

    Müjdem çok tsk ederim. Yok o kase degil, pasta süslemesiyle yapılmış yenen bişey. Ya bir gün hep beraber daha güzel sofralarda oluruz inşallah :) gerçektenmi? arkadaşlarımın çogu et yemiyor zaten, anlıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Ablana nice mutlu günler, umut dolu yarınlar diliyorum. Her gününüz sevdiklerinizle birlikte ve pasta tadında geçsin:) Ama kalorisiz:)))
    Bu arada içli köfteyi inanılmaz severim ve 2 tane yemiş olman benim açımdan gayet normal:)
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  12. Mehtap çok güzeldir gerçekten. Çok tsk ederim ablam adına :)

    YanıtlaSil
  13. Ay ne güzel bişeydir bu içli köfte ben bayılıyorum valla.
    Aslıcım umarım baharla herşey daha iyi olacak..Doğum günü kutlu olsun ablacığının.Nice güzel yaşlara....

    YanıtlaSil
  14. ablana nice nice seneler tatlım,vallahi fotolardan karnım acıktı:))seni kalabalık diyince en iyi ben anlarım herhalde,c.tesi günümün postunu yeni yaptım:))

    YanıtlaSil
  15. Yenen bir şey mi aa özür diliyorum, ben gerçekten kase sandım,yeniyorsa güzelmiş, aa şimdi canım çektiii pastaa:))))ay Aslı senin yüzünden kilo alacağız, şişko olacağız:)))

    YanıtlaSil
  16. Bende pasta süsünü kase sananlardanım :) İçli köftelere feci imrendim . afiyet olsun

    YanıtlaSil
  17. unuttum, yorumumu göndere bastıktan sonra aklıma geldi, evet gerçekten et yemiyorum uzun yıllardır yani çakma vejeteryan ya da moda olsun diye, ne bileyim hani fiyaka,ilginçlik vs. olsun diye değil ama çok da çekiyorum:((ben biliyorsun hayvanları çok seviyorum öyle böyle değil yani çok param olsa PETA'ya bolca bağış yapacak kadar seviyorum, ama bu aralar sabah kalkmakta çok zorlanıyorum, yorgunum, öğleyin geçiyor yorgunluğum, b12 hapı alıyorum ama pek işe yaramıyor belki şöyle bir şey yapacağım, bir 15 gün filan günde 100 gr. mecburen et yiyeyim diyorum daha önce de denedim fayda etmişti, doktor da "canın çekerse ye yoksa erken bunarsın" demişti:((yani böyle iki arada, bir derede kaldım kendime ihanet etmek istemiyorum ama başka bir doktor da b12 eksikliği uzun sürerse beyinde kalıcı hasar yapar geri getirilemez dedi:(kendimden bıktım ne yapacağım ben de şaşırdım:((en azından tavuk vs. günde 100 gr. yiyeyim bari:(işte böyle benim durumum:((

    YanıtlaSil
  18. Ablanın doğum günü kutlu olsuun Aslıcım :)
    ne kadar iştah açıcı bir kahvaltı sofrası bu :) ah o içli köfteler ve pastaaa :) benim de doğum günüm yaklaşıyor.bu da pasta demek oluyoooor :D

    YanıtlaSil
  19. Eve gidince bende böyle hafta sonları yaşayacağım. Çok özendim Aslı'm. :)
    Ben içli köfteyi çok seviyorum ya.
    Keşke annem yapmayı bilse.
    Ben değil yalnız annem. Çok üşengecim bu aralar :)

    YanıtlaSil
  20. Bloğumun ismini beğenmene sevindim :)
    Bende hemen kilo alıyorum da bişiy olmaz diye kendimi kandırıyorum senide kandırıyımda pişman olma dedim ama olmadı :)

    YanıtlaSil
  21. Aslıcım ablanın doğum gününü kutluyorum , nice senelere .

    Bahar yeni başlangıçlar için doğru zamandır , huzur dolu mutlu haftalar diliyorum canım .

    YanıtlaSil
  22. canım iyi olmana çok sevindim allah benim de içime ferahlık versin az da olsa ben de rahatlayayım... bu arada hem kahvaltı hem de bu sofra harikaymış :) afiyet olsun

    YanıtlaSil
  23. Okuyanım çok tsk ederiz, keşke ah keşke yesek ve kilo almasak :) ben bu kadar güzel oldugunu bilseydim, valla herkes bi tane yedigi için bana fazla geldi :) sende hep mutlu ol lütfen..

    Smilenam gerçekten öyleymiş :) Bencede Bahar hepimize iyi gelicek. Ablamda yanımda çok tsk ediyor..

    Bakteri çok tskler :) evet biliyorum seninde o kalabalık güzel postlarını çok seviyorum :) bakıcam hemen..

    Müjdem çok rica ederim olurmu öyle şey. Orjinallik yapmışlar işte :) ben nasıl alıyorum biliyomusun :)aman dikkat edelimde..

    Dizimanya olsun sorun yokki, ne kadar güzel oldugunu yeni keşfettim ben :)

    Müjdem senin hayvanları ne kadar sevdigini iyi biliyorum. Dolayısıyla böyle bir yaşam biçimini seçmen gayet doğal. Ama bunun da bedenimize bazı zararları var malesef. Dediğin gibi bir program izlersen vücudunun kaybettiklerini geri döndürebilirsin. Bu yine bir şey değil, bir arkadaşım canlı olan hiç bir şeyi yemiyordu, buna balık, süt, peynir ve aklına gelebilecek her şey dahil. E haliyle vücudu iflas etti yeni yeni toparlanıyor. Nolur dikkat et..

    Poliganum ablam yanımda ve çok tsk ediyor herkese :) aa sende Balk'sın o zaman, bir an önce gelsin doğum günün :)

    Gecem elbette yaşıcaksın canım benim. Bizde de kimse bilmiyor malesef alıp yiyoruz :( valla üşengeçlikle ilgisi yok canım ya :)

    Şehirler Arası AŞK çok hemde :) yok aynaya baktıgımda kendimi kandıramıyorum malesef :) alıyoruz napalım..

    Zeynebim çok tsk ediyoruz. Evet öyledir. Bende güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum..

    Hamidem çok saol ama sende lütfen iyi ol. Kötü düşünme güzel günler yakında merak etme :)

    YanıtlaSil
  24. Ne güzel:)) Sizinde haftanız güzel geçsin çok öpücüklerimle:))

    YanıtlaSil
  25. hep boyle keyifli ol sevgili asli : )

    YanıtlaSil
  26. ben de bu kahvaltı sofralarını kıskanıyorum galiba, ablanın doğum günü kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  27. Neşe dolu iki gün ve beş film..keyfin yerinde..bende az önce
    August Rush - Kalbini Dinle izledim 2.ye izliyorum baştan sona müzik içinde yok oluyorsun..öneririm..:))
    seyrettiğin beş filmi merak ettim.:))

    YanıtlaSil
  28. nasıl severim doğum günlerini.

    hızlıca ve düşünmeden geçen vakitler güzeldir Aslım. ne derler bilirsin, en mutlu anlar, en hızlı geçen zamanlardır. hıphızlı geçsin günlerin ama hep böyle mutlulukla, aile boyu güzel kahvaltılarla...

    YanıtlaSil
  29. ben imreniyorum sana ve ailene inanki..iç geçire geçire okuyorum bu ve buna benzer postlarını öyle işte..hep daim olsun canım Allah bozmasın...Ablanın doğumgününü kutla benim için unutma olur mu..haftan mutlu geçsin canım..

    YanıtlaSil
  30. kahvaltı sofrası çok güzel hele hoş muhabbet varsa daha da güzel olmuştur:)
    ablanın doğum günü kutlu olsun.
    o içli köfteler olsa tabağı bitirir sonrada pişmanlıktan ölürdüm:)afiyet bal şeker olsun sana:)
    ne zamandır evde film izleyemiyorum erkenden uyuyorum ben tavuk gibi:)
    aman ne güzel hep mutlu musmutlu ol:)

    YanıtlaSil
  31. Çiçeklendim sizinde çok çok mutlu geçsin :)

    Lo Lam çok karar değiştiriyordum ama isteyerek değil tabi :) artık kalbimin ipleri sadece benim elimde. Öyle olucak umarım :)

    Noblessem seni bu masada görmek mutluluk verir bana. Çok tsk ederim..

    Rosemary inan filme bağladım :) senin önerini bu gece izlerim. Yok benimkiler tavsiye edilecek gibi değildi inan :)

    Çalıkuşum öyle dimi? hiç bir sıkıntıyı düşünmeden geçen zamanı özlemişim meğer. Şimdi bu anların farkına varıyorum. Hepimiz nolur hepimiz mutlu olalım..

    Huzurum o masa ve evimiz sana her zaman açık. Keşke gelebilsen bir gün, keşke uzun sohbetler yapabilsek. Bak bir yandan yazarken bir yandan ablama sesleniyorum Huzurum doğum gününü kutluyor diye :) çok saol canım benim..

    Aylin Mutlu sohbetlerin yapıldığı her mekan, her yer güzeldir dimi? ablama ikinci kez sesleniyorum şimdi :) çok tskler. En iyisini yapıyosun, erken yatmak çok güzel bence..Lütfen sende, hepimiz mutlu olalım..

    YanıtlaSil
  32. Böyle güzel insanları ve böyle güzel sofraları olan insan hasta olmaz, başı bile ağrımaz valla.Doğum günü kutlu olsun ablanın, güzel yaşlansın, mutlu anıları olsun İnşallah. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  33. son zamanlarda öyle dağınığım ki işlerden güçlerden, ve bu yazını okuyunca nasıl mutlu oldum bilemezsin.
    sizin minnak sofranızı sevsinler aslım, her şey şahane görünüyor. Sakin sofranın da da kalabalığın da ayrı ayrı tadı var sanki, hep böyle neşeli sofralarınız olsun.
    Allah mutluluktan alıkoymasın balım, seni böyle görmek çok güzel.
    Ablacığına da mutlu seneler, hep beraber uzun ömürleriniz olsun.
    öperim çok! =)

    YanıtlaSil
  34. kız seviyorum seni:) inşAllah olmaz olmaz demiyorum artık olurlar oluyo hayatta..çok isterim uzun uzun sohbet etmeyi seninle ablanla kızkardeşinle..

    YanıtlaSil
  35. Aaa bak şimdi içli köfte bizim oraların yemeği bacım:):) Antepte bir İçli Köfte yemişim ki sorma gitsin...

    YanıtlaSil
  36. ellerine sağlık sunumun çok şık

    YanıtlaSil
  37. Beste ne güzel sözler bunlar. Çok tsk ederim, içimi ısıttın..

    Miniğim özlüyorum seni haberin olsun. Gerçi sen iyi olda hiç sorun yok. Valla o gün masada değil sehpada yaptık kahvaltımızı, az kişiyiz diye, güzelde oldu :) iyiyim canım çok iyiyim, sende iyi olucaksın, bak görürsün :)

    Huzurumm bende, bende :) inşallah canım hayatın neler getirecegini bilemeyiz. Çok güzel olur o sohbetler eminim ben :)

    Deja vuu :) süper :) ah belki Antep'te yemekte kısmet olur bigün :)

    Elif hoşgeldiniz :) çok tsk ederim..

    YanıtlaSil
  38. Canım bnm bende hiç düşnmeye vaktm olmıycak kadar yoğun zamnları severim, özellikle düşnmesi beni üzen bazı sorunlarım varsa .... Sana hep böyle mutlu, düşnmeden özgürce yaşayablceğin günler diliyorum ablanında doğum günü kutlu olsun öpüyorum tatlım =)

    YanıtlaSil
  39. Aslım. Nice nice mutlulukla dolu yılları olsun :) O kahvaltıyı kim hazırladı öyle :)) Çok zevkli olmuş. Gel beni ye, diyor. Ev kahvaltısı hazırlayan sıcacık mekanlar var ya. Oralardan birine gitmiş gibi hissettim kendimi. Sen kahvaltı yeri aç bence. Taa İstanbul'a senin yerine kahvaltı için gelmezsem ne olayım :)) Çok öptüm canımmm :))

    YanıtlaSil
  40. Aslıııı, ne güzel bir haftasonuymuş böyle.Tadını da çıkarmışsınız ooohh misss :)

    ablanın doğum günü kutlu olsun.

    kahvaltı masası ve içli köftelere bayıldım.ben o köftelerden çok rahat 4 taneyi yiyebiliyorum :)

    YanıtlaSil
  41. güzel bir haftasonu olmuş aslımm:)

    ama bende o kahvaltı masasında olmak isterdim :)

    YanıtlaSil
  42. HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR CANIM...İNŞAALLAH HERŞEY HAYIRLISIYLA DİLEDİĞİN GİBİ OLSUN.BU ARADA ABLANIN DA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN...NİCE YILLARA...İÇLİ KÖFTEYİ DE ÇOK SEVERİM AMA HAŞLANMIŞ OLANINI ;) SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  43. iştah açıcı görünüyor kahvaltı sofranız ve içli köfteler... içli köfteyi ben de çok severim... keyifli bir haftasonu olmuş anlaşılan... izmirden sevgiler...

    YanıtlaSil
  44. Sevindim Aslıcım böyle mutlu ve keyifli olmana, inşallah hep böyle devam eder, ablanın doğum gününü de kutlarım, pastanız çok güzelmiş, afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  45. Ablanın doğum gününü kutluyorum aslıcım..Nice senelere..Kahvaltı sofrası ise ,gel sende ucundan tat diyor resmen..Afiyet bal şeker olsun..Bu arada içli köfteye bayılırım..Kiloyu falan hiç düşünmem ,yerim..Sende öyle yap canım..İnan o zaman daha çok keyif alıyorsun:)Kiloları mı boşver,biz onlardan korkacağımıza onlar bizden korksun..Sevgiyle kal:)

    YanıtlaSil
  46. Ablacığına n,ce güzel yıllar olsun. Her şey çok güzel görünüyor.
    Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  47. ablana nice yıllar.bloglarda balık burcu baskını var:)güzel bir post olmuş.

    YanıtlaSil
  48. Ablacığının yeni yaşı kutlu mutlu olsun, birlikte nice güzel yaşlar kutlayın. Geniş vakitte kalabalık sofraların tadı da muhabbetin tadı da bir başka oluyor.
    O içli köftelerden güzel yapan yok burda, benim için de ye bir dahaki gidişte. Motifleri bekleyiş devam, ha gayret:)

    YanıtlaSil
  49. ay nasıl mutlu oldum anlatamamm ne güzel ne güzel :) senin içinde neler dilersen gerçek olur inşallah güzel yürekli kız:)

    YanıtlaSil
  50. İlaydam aynen, düşünmeden geçen zaman gibisi yok. Ah canım çok tsk ederim, ablam eve gelince okuyor tüm yorumları :)

    Ahumm çok saol canım benim :) hep beraber hazırladık kardeş falan :) çok isterim biliyomusun öyle bir mekan açmayı. Küçük sıcacık bir kahvaltı mekanı ne güzel olur dimi? :)

    Nane şekerim güzel geçti saol :) Çok tskler, valla iki taneye fazla diyodum ben ama, yenir heralde :)

    Prensesimm saol, gel canım gel :)

    Sihirlim katılıyorum. Amin canım çok tskler, haşlamasıdamı oluyor onu bilmiyorum :) eminim oda güzeldir.

    Gökçe güzeldi her şey, çok tsk ederim :) sevgiler benden de..

    Eren iyiyim her şey iyi gibi görünüyor :) umarım hepimiz için güzelliklerle geçsin her gün :)

    Kardeşler sözlerin içimi ısıttı, çok tsk ederim. Bişey söyleyeyimmi? yerken hiç düşünmüyorum ve büyük bir keyifle yiyorum. Yedikten sonra benim pişmanlığım :) ama aldırmıyorum bazen kilolara :)sevgiler benden de..

    Hayat izlerim çok tskler ablamın adına. Sevgiler benden..

    Balböcükleri çok tsk ederim. Ben Kova'yım, Mart ayı dediğin gibi Balık'ların :)

    Kitana inşallah çok tsk ederim. Hafta sonu kalabalık sofralar bol sohbetli, çok iyi oluyor dimi? ah o motifler daha çok var çok :) ama biticek..

    Pasta köşemm ah inşallah canım benim :)

    YanıtlaSil
  51. Yorumun için teşekkür ederim , bilgisayar arızalıydı ve yeni gördüm .
    Aynı takımı tuttuğumuza çok sevindim , bu sene şampiyonuz .

    YanıtlaSil
  52. Eren sanırım öyle olucak :)

    YanıtlaSil
  53. Hic pisman olma bulunca ye, benim gibi bulamayanlarda var :)

    YanıtlaSil
  54. ama bak kahvaltılı, yemekli, ailenli, arkadaşlarınlı yazılarını seviyorum ben en çok.
    :)
    üst üste gerilim filmi.
    teallaam.
    :)
    motifler daa iyi boşveeeer kitaplardan.
    :)

    YanıtlaSil
  55. Şekerim, kahveye ve kutlamalara devam etmeye geldim:) Öpüyorum seni!

    Not: Bu yorumu yayınlamasan daha mı iyi olur ne?Nitekim senin postla bir ilgisi yok:)İnsanlar ne alaka demesinler şimdi:)

    YanıtlaSil
  56. içli köfteyi bende çok seviyorum, izlediğin filmleri merak ettim onlarıda yazsaydın :(

    YanıtlaSil
  57. Şeyma birde yedikten sonra pişman olmasam :)

    Deep biliyorum :) hemde kaç tane bir bilseniz, dün gecede izledim :)

    Beste çayım bitti :) olsun bizimle alakası var, mola verdik :)

    YanıtlaSil
  58. Yektam meğer güzelmiş baya, sevdim. Canım, Monsters, Robotların İstilası, Pandorum bilim-kurgu, Neverland, Traın, Thıng izledim..Bu gece The Grey adlı filmi izlicem, Liam Neeson başrolde.

    Ah unutmadan birde August Rust, Rosemary önermişti onuda izledim. Tavsiye edebileceğim iki filmden biridir. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  59. Resimlerle anlatım şekline bayılıyorum.
    Ohh kahvaltılar,fil seyretmeler,içli köfteler sefanız olsun canım.
    Tüm bunların üzerine de pastayla final harika:)
    Ablana nice mutlu yıllar diliyorum.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  60. CANIM KUTLAMAYA BEDE GELDİM
    İYİKİ DOĞDU KAÇIRSAYDIM ÜZÜLÜRDÜM
    :))
    KAHVALTI MASASINDA BENDE VARIM
    5 KİŞİ OLDUK
    MUHABBETLE KAL
    :))

    YanıtlaSil
  61. huzursuz ruh huzura ermiş bakıyorum.güzel mutlu günlere inşalah! amin!:) ama aç olan bana o resimler olmamış hee şimdi:)

    YanıtlaSil
  62. Seval sanırım ben kendimi fotoğraflarla daha iyi anlatıyorum. Tıpkı konuşurken, ellerimi fazla kullanmam gibi :) Çok tsk ediyorum ablam adına :) sevgiler benden de..

    Bir kase lezzet sen gelince seviniyorum, hoşgeldin :) çok tsk ediyorum ve yerin her zaman hazır, çok mutlu oluruz :)

    Merika yavaş yavaş huzura ericez galiba :) valla üzgünüm yaptık bir hata :) sanada hazırlarım ben kahvaltı tmm :)

    YanıtlaSil
  63. Kahvaltı masası,içli köfteler ve pastaaa..
    Can çektiren bir post olmu bu can..
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  64. ablanın dogum gunu kutlu olsun canım.resımler harıka.bu satte acıktırdın beni...

    YanıtlaSil
  65. ben de haftasonu kahvaltısı istiyorum ya... cumartesi pazar çalışıyor olmaktan bıktığımı hatırladım:(

    bi de aslıcım içli köfte sevilmez mi ya???;) öpücük!

    YanıtlaSil
  66. Hayat kafem şu an açım ve olsa yerim inan :) Sevgiler benden de..

    Dolunayım çok tsk ederim. Bende acıktım, çok hemde :)

    Çakıltaşım öylemi? :( sen gel hazırlar yeriz valla :( inan sevmiyordum, yani görmek dahi istemiyordum senelerce böyleydi. Çok ısrar ettiler yedim ve.. :)

    YanıtlaSil
  67. Neden daha önce fark etmemişim sizi? Ne güzel yazıyorsunuz. Ellerinize sağlık... :)

    YanıtlaSil
  68. Selma hoşgeldiniz :) bende sizin blogunuzu çok sevdim. Çok tskler..

    YanıtlaSil
  69. İkinci cumartesi gelmiş ben bu yazını ancak okuyabilmişim, üff :(

    Kalabalık kahvaltılara alışınca, sakin kahvaltılar özleniyor arada.
    Ama sen her ikisini de öyle güzel anlatıyorsun ki, bir an içimden o kahvaltı masasında olabilmeyi geçiriyorum her okuduğumda.

    Ablanın da yeni yaşı hayırlı olsun, huzurlu güzel bir sene geçirsin inşallah.Benimle aynı ayda doğmuş :)

    Üst-üste gerilim filmi izlemek hiç iç açıcı değil, halini görmek isterdim :)

    Ve şu son dilek kısmın varya ona hep bayılıyorum ben.

    YanıtlaSil
  70. iadeyi ziyarete gelmiştim efenim de şu içli köfte beni bitirdi :) orası gaziantepli kardeşler mi? gerçi halüsinasyonda olabilir içli köfte isteği tavan yaptı :)))

    YanıtlaSil
  71. Çiço hoşgeldin :) geç öğrenen biri olarak, güzelmiş :) inan adını hatırlamıyorum şu an ama Küçükköy'e gittik bunun için, yol çok uzundu :)

    YanıtlaSil
  72. Zeynebimm :( çok üzgünüm şimdi gördüm ya :( hiç atlamamaya çalışırım halbuki :(

    Olsun canım ya sorun yok. Mesela bugün tek başıma bir kahvaltıydı, güzel tabi arada yalnız olmak :) Amin canım inşallah güzel yılları olsun, çok seviyorum onu. Balık kızları :) hiç sorma, zaten birinde kapattım hemen, çok korktum :) Canım benim, içimden ne geliyorsa o..

    YanıtlaSil
  73. Ablanın doğumgünü kutlu olsun Aslı'cım. Selamlar Sevgiler :)
    Aile boyu kahvaltı sofralarına bayılıyorum ben. Bi de o içli köfteden ben 2 tane yesem hiçte pişman olmazdım. Lütfen içli köftenin hakkını ver hakkını :)

    YanıtlaSil
  74. Ablana nice yaşlar diliyorum Aslı'cım. İçli köfteden yiyemeyenlerden olsaydım keşke:) Sabah sabah bile canım çekebiliyor işte pis boğazlıyım:))

    YanıtlaSil
  75. Sevdam çok saol canım benim. Kalabalık masalar keyifli oluyor tabi, bazende yalnız olmak istiyorsun. Olmayayım dimi :)

    Bugy çok tsk ederim :) güldürdün beni :) bende şu an çok açım, olsa yerdim sanırım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...