Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Mart 2012 Pazartesi

Ordan Burdan

Noluyor böyle bende anlamıyorum, paylaşmak istediğim çok şey var ama canım hiç istemiyor. Kötü değilim, aslında çokta iyiyim :) Yoğunluk sadece, özel hayatta olanlar, koşturmalar, güzel havaların verdiği bir rahatlık..

Bir sürü işe başlayıp hepsinden braz yapıp yarım bırakmalar. Sonra hafta sonunun kalabalığı, çok uzun zamandır görmediğim bir arkadaşla buluşma. Alışverişe gitmek, hepimiz gibi, biraz eksik biraz fazla geçen günler. Bugün gökyüzü uçurtmalarla doluydu, uzun zaman izledim, çocukken o kadar çok uçururdumki. Makinem çok kötü istediğim gibi bir türlü olmuyor, oysa çok güzellerdi..


Güneşli ılık bir havada, yenen gözlemeler..


Miray'ıma aldığımız hoş kokulu, şeker renkli ayakkabılar :)


Çok, çok keyif alarak, çok hüzünlenerek okuduğum Angela'nın Külleri.


Her şeyden biraz işte. Yazılamayan, söylenemeyen sözler, olaylar hariç. Bahar güzel, yaşamak, güzel, içime sağlıkla çektiğim her nefes için, şükretmek güzel..

Çevremizdeki hiç bir olaya duyarsız kalmayacağımız, herkese ve önce kendimize özen göstereceğimiz, güneşli, keyifli bir hafta diliyorum..

70 yorum:

  1. A.KÜLLERİ nin filmini izlemiştim çok ama çok güzel bir filmdi..dönemi çok güzel anlatmış...sanırım kitap daha detaylıdır..:))

    yukarıdaki böreklere takılıverdi gözüm..nasılda karnım acıkmış..
    ama diyetimi bozmıycam:/

    YanıtlaSil
  2. Gözlemelere afiyet olsun:)Miray'ın ayakkabıları hakikaten çok cici:)güle güle giysin:)Angela'nın Külleri almayı çok istediğim bir kitap, filmi tv ye gelmişti ama ben açtığımda bitmek üzereydi,kaçırdım yani:((

    ruh durumun eminim geçer yoğunluktandır dediğin gibi, benimse geçmiyor geçmeyecek gibi:((hele bu akşam facebook ta ağzına fişek konulan köpek resmi görmez miyim:((!zavallının parçalanmış ağız burunlu resmi vardı, veteriner uyutmak zorunda kalmış, valla Aslı'cığım var ya artık Allah canımı alsın kurtulayım diyorum başka bir şey demiyorum..:(bu dünyaya tahammül edemiyorum ben..

    YanıtlaSil
  3. Acıktımm.Gözlemeler olsada yesek :)
    Kitabı bende merak ettim.
    En ise güzeli şükretmek.
    Hayırlı geceler.

    YanıtlaSil
  4. Rosemary kitapları çok iyidir, hele bir sahnesi vardır orda o kadar güldümki kitabı okurken anlatamam :) bir kitap hem bu kadar hüzünlendirsin, hemde bu kadar güldürsün inanılmaz :) bozma nolur, bende bu konuda biraz irade istiyorum kendime :)

    Müjdem çok sağol. Filmi değil ama kitabı okumanı çok isterim. Ya biliyomusun artık nefret geldi banada. Gazete okumamak, tv izlememek istiyorum hatta ıssız bir adaya gidip yaşamak :( nasıl yaratıklar bunlar anlayamıyorum, çaresiz bir canlıya acı çektirmek :(

    YanıtlaSil
  5. ayy gözlemelere hayran kaldim :D

    YanıtlaSil
  6. İnan demin aynı düşünceler dolanıyordu beynimde; paylaşmak istediğim bunca şey varken hiç paylaşasım yok acaba niye?:)) Günler bizim için bir gün öncesinden biraz farklı, oldukça aynı ve beklemekle geçip gidiyor. Ama sağlığımız yerinde ya gerisi boş, şükürler olsun.
    Gözlemeyi çok severim hele de kıymalıysa:))) Afiyet olsun canım.
    Ayakabbılar sahibine şeker gibi bir yaz getirsin:)
    Angela'nın Külleri hala okunmak üzere bekliyor bende:(
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  7. Şehirler Arası AŞK :) gözlemelerin şu an olmasını bende çok isterdim :)

    Nilay güzeldiler :)

    Okuyanımm kalp kalbe karşı :) neden böyle olduk biz gerçekten? :) en önemlisi o zaten valla, güzel dileklerini ayakkabının sahibi sabah mutlaka okucaktır :) bulduğun ilk fırsatta okursan sevinirim, çünkü biliyorum çok seviceksin. Sende lütfen, canım benim..

    YanıtlaSil
  8. havalar duzelınce blog dunyasında bı yavaslama olur mu acaba? gozlemelere bayıldım afıyetolsun canım :)

    YanıtlaSil
  9. yaşasın uçurtma uçurmakkkkkkkkkkk, ben orda olup uçurtma uçurmak istedimmmmmm

    YanıtlaSil
  10. Angela 'nın külleri çok güzel ve hüzünlü bir hikaye , severek okumuştum .

    Havalar ısınmaya başlayınca koşturmacalar artıyor , üzerine de bahar yorgunluğu ekleniyor , alışacağız zamanla canım .

    Mutlu , huzurlu , bol güneşli bir hafta diliyorum Aslıcım , sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. o hoş kokulu güzel ayakkabıları nerden alıdınız bakim:)) hemde için de melissa yazıyo :D neyse büyünce melisa da giyer :D:D
    cnm ya uçurtmaları izlemek çok keyiflidir eminim:)
    gözleme olayına girmiycem daha atladamım yedikleri mi:D:D
    mutlu olmak istersek çok şey nulabilriz yazının özeti bu sanırım:) seni hatırlamak ta mutlu ediyor :)))

    YanıtlaSil
  12. Aslı bende Pazartesi ye isteksiz başladım.güzel bir hafta sonunun ardından...inan şu an hiçbişey yapmak istemiyorum...ne garip gerçekten de Allah a şükür kötü giden bişey yok ama bazen böyle gardımız düşebiliyor dimi...gerçi beim olayım pazartesi sendromuda olabilir tabi ;)sana da güzel bir hafta olsun inşaAllah canım...sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. bende herkes gibi çok severim uçurtmaları seyretmeyide uçurmayıda :) senin izlediğin yer neresi benzetiyorum bir yerlere ama emin değilim sorsam çok mu özel olur :(

    YanıtlaSil
  14. Sanırım mevsim değişikliğine bağlı bu isteksizlikler,bende bu moddayım..Ayakkabılar çok şeker:)Kahvaltı henüz yapmadım..Gözlemeler nefis duruyor,aklıma takıldılar:)Kitabı not alıyorum listem baya kabardı sayende inşallah hepsini alıp teker teker okuyucam:)Her şey gönlüne göre olsun:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. Demek ki bi ben değilmişim... Yazamıyorum bari yazan arkadaşları ziyaret edeyim dedim. "Kahvaltımı yapmadım, gözleme beni gözleme ordan fena olucak, elimden bi kaza çıkacak!? nerde benim kepek ekmeğim, açılııın..." nidalarıyla Çiğdem mutfağa koşar.

    YanıtlaSil
  16. Dökmüşsün yine içini, ne güzel.. hayat güzel, yaşamak güzel.. huzursuz ruhun huzur bulmuş gibi, ne güzel yazmışsın yine.. CiCi KaLL.. (^_-)

    YanıtlaSil
  17. içim kipir kipir oldu :( turkiyeye gitmek istiyorum bennn :( resimlerde sanki aldim turkiyenin kokusunu offf :(
    hayirlisiyla Rabbim izin verir insaAllah :(

    YanıtlaSil
  18. Güzel iç açıçı bir sayfa gözlemeler harika ayakkabılar renk katmışlar deniz seyretmesi huzur verir sayfanızı ilk ziyaretim güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle mutluluklar

    YanıtlaSil
  19. ben de senin gibiyim bu aralar umarın yakın zamanda paylaşmak istediklerimizi paylaşır yoğunluğa,bahara yak uydururuz :)

    YanıtlaSil
  20. Aslıcım bahar aylarının başında hepimizde olur, geçer.Haftasonu faaliyetlerini okumayı seviyorum:)))

    YanıtlaSil
  21. Bence fotoğraf güzel ,uçurtmaları ben de severim.

    Kitabı listeme ekledim.

    Dileğine ben de yürekten katılıyorum

    YanıtlaSil
  22. Biricitim bu blog dünyasındaki ilk baharım benimde :) bilmiyorum nasıl olur. Gözlemeyi çok seviyorum evde yapmayı öğrensem iyi olucak :)

    Yektamm aynen, tam uçurtma havası :)

    Zeynebim okunması gereken kitaplardan. Bahar ayının böyle bir handikapı var, çok yoğun oluyor :) bende sıcacık sevgilerimi gönderiyorum Zeynebim. İyiki varsın..

    Mavikuşum Miray o ayakkabılara bayılıyor, hatta senin konunuda yaptık ayakkabı markası Melissa olunca :) iyi gidiyosun bence, evet doğru diyorsun canım benim. Mutlu olmak bazen çok kolay, hımm konuşalım seninle, özledim :)

    Sihirlim klasik pazartesi sendromu. Önemli olan hafta sonunun iyi geçmesi, bugün böyle olur akşama doğru düzelir ve yarın çok daha iyi hissedersin eminim :) Allah kötü hiç bir şey yaşatmasın bizlere. Mutlu haftalar canım benim..

    Birincim sanırım öyle, hepimiz aynıyız. Ayakkabılar çok hoş kokuyor birde :) canım bu kitapları mutlaka okumanı çok isterdim, biliyorum çok seviceksin. Sevgiler benden de..

    Çiğdem klasik haller :) ben bu saatte hiç bişey yemedim, bir elma ile ve bir bardak sütle duruyorum :) sana katılıyorum mutfağa koşma vakti :)

    Tatlı cadım arada döküyorum iyi geliyor :) yaşamak gerçekten güzel, sevgiler..

    Mavi ruyam gel bir an önce, özlediğin öyle belliki :( inşallah canım..

    Sayanlaruya çok tsk ederim, ziyaretinize ayrıca çok sevindim. Hepimize mutlu haftalar diliyorum..

    Özlem inşallah, bu rehaveti üzerimizden atmamız lazım :)

    Noblessem oluyor dimi Noblessem :) sevindim böyle düşünmene canım benim..

    Nil hala çok severim, uçurtmaları izlemek bile güzel. Hayat kısa, güzellikleri yaşamak gerekiyor..

    YanıtlaSil
  23. Bahar güzel, yaşamak, güzel, içime sağlıkla çektiğim her nefes için, şükretmek güzel..
    bayıldımm..

    bu günlerimize şükürler olsun canımm binlerce kezz..
    kalemine sağlık canım..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  24. Yazılamayan söylenemeyenler olsa da huzur ve mutluluğun olduğu gayet açık yazılı, onu okuyabiliyoruz açıkça :)

    Angela'nın Külleri, kaçıncı tekrar olacak bilmiyorum ama şimdi yine alacağım elime.

    Böyle gün özetlerini okurken seninle birlikte o günü yaşamış gibi hissediyorum, bu garip enerjiyi geçiriyorsun bana, pek keyifli oluyor ama :)

    Güzel bir hafta geçirmeni diliyorum Aslı.

    YanıtlaSil
  25. balım ruhen birbirimize çok benziyoruz sanırsam, zira bugünlerde bende de hiçbişeyi canımın istememesi gibi bi durum var anca yiyeyim içeyim oturayım keyfimi bozmasınlar istiyorum :D
    zaten haftasonu diyeti de bozdum bu gözlemelerin bir kısmını da ben yedim =p hişştt aramızda ama =)
    ayakkablılara bayıldım, ben bu plastik ayakkabıları çok seviyorum geçen yaz 2 tane almıştım çok rahat ve ayakkabı problemi olanlar için hiç rahatsız edici değil.
    mutsuzluktan uzak bi hafta olsun! gözlerinin içi hep gülsün balım =)

    YanıtlaSil
  26. Birtutamkekiğim öyle güzelki her şey, bu güzellikler karşısında şükretmek gerekiyor. Sevgiler benden de..

    Zeynebim :) var bir şeyler dimi? :) söylemiyor, söyleyemiyor olsakta. Kitaplıkta olması gereken ve defalarca okunacak bir kitap. Öyleyse çok sevinirim inan :) Çok mutlu bir hafta diliyorum bende..

    Miniğim ah işte aynen öyle, yiyeyim içeyim modundayım :) olsun iyi böyle :) çok rahatlar dimi birde şeker gibiler. Seninde canım benim :)

    YanıtlaSil
  27. ayakkabılar ne kadar güzelmiiiş:)

    YanıtlaSil
  28. Angela'nın Külleri çok şahaneydi ya.filmini izlemiştim ben.çook çok beğenmiştim..
    bahar gelince bana da öyle oldu .hiçbir şey yapasım gelmiyor; ama yapacak işler de artıyor.ne yapacağız bakalım :) yaz gelse de rahatlasak :))

    YanıtlaSil
  29. iyi ol Aslı m iyi ol,
    seni daha mutlu görmek istiyorum inan..

    YanıtlaSil
  30. günler hızla geçiyor,yetişemiyorum bir türlü hissi var bende de...
    güzel geçsin haftan aslıcığım:)

    YanıtlaSil
  31. baharın ilk haftasonu hepimiz için çok güzel geçmiş :) o pompiş püsküllü ayakkabıları da çok beğendim...

    YanıtlaSil
  32. Ben hiç uçurtma uçurmadım ya bak şimdi aklıma geldi nası kıskandım.. :D

    Angela'nın Külleri ben filmini izledim Çok güzeeel

    YanıtlaSil
  33. aynısı bende durumların nedensiz..
    canım birşey istemiyor!!!

    YanıtlaSil
  34. Aslıcım Bahar bu sene hepimize bir acayip geldi galiba, benzer duygular var bende de:))
    Ayakkabılara bayıldım:)
    Kitapları ben de okumuştum,ikisi de var bende de ,çok acıklıdır ama iyi kitaplardır, filmini de tavsiye ederim.

    Şu baharın tatsızlığının üzerimizden gitmesi dileğiyle;)

    YanıtlaSil
  35. Ah bende de var işte o çok şey yapmak isteyip de hiçbirşey yapamamak hali :) Ama neyse Aslı'cımi dediğin gibi hayat güzel, yaşamak güzel, çok şükür

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  36. Fotolar süper..Sende süpersin..Buna benzer bir organizasyonu bu hafta sonu yapıcim..Bloğuma beklerim efemm :):)
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  37. CANCAZIM BAHARI KARŞILAMIŞ OFFF BÖREKLER YENMİŞ ÇAYLAR İÇİLMİŞ Bİ BEN YOKMUŞUM:)))))) CANIM SENİ SEVİYORUM

    YanıtlaSil
  38. Aslıcım:kuşlara, çiçeklere kısaca bahara aşık mısın ne. her bahar yenilenmen her bahar şenlenmen dileğiyle. Seviyorum seni, gözlerimin hep aramasından belli.

    YanıtlaSil
  39. bazen insan hissedebiliyor böyle.keyfin yerindeyse ve sen iyiysen sorun yok..mutlu bir hafta diliyorum !!! sevgilerimle

    YanıtlaSil
  40. ben de çok paylaşacağım şey var ama nedense paylaşamıyorum:( bir rehavet üzerimde:) yine güzzel bir hafta sonu olmuş, Angela'nın Külleri'ni bir arkadaşımdan duymuştum o da çok beğenmiş ben henüz okumadım:/

    YanıtlaSil
  41. açlık oyunları sevindim. iyi eğlenceler.
    :)

    YanıtlaSil
  42. bu aralar kitap okuyamıyorum, bahar çarptı galiba herkeste bir durgunluk:) kıpırdan at üzerinden bu havayı ,gözlememide aldım ben kaçar:))

    YanıtlaSil
  43. ben senın yazını okumaya gelene kadar bır surur yorum almıssın canım :) harıka resımler yayınlamıssın.gökyuzu ayakkabı...yok yok en guzelı gözleme ;)

    YanıtlaSil
  44. Canikommm, bende de aynı durum var. Günlerdir bilgisayarı açmıyorum desem :) Hatta eve girmiyorum desem :)) Havaları güzel bulunca attık kendimizi dışarı. Yaz gelmeden rahat rahat gezelim :) Ben de gözleme istiyorum. İstanbul'a gelirsem beni de götür oraya :) İyi haftalar canım. Öptüm koccaman..

    YanıtlaSil
  45. Ecerim şeker gibiler dimi :)

    Polim hani filmini beğenmişsinya? kitaplarına bayılırsın inan. Bu bahar çarptı hepimizi sanırım, o kadar çok şey varki yapılacak, dediğin gibi biriyo hepsi :) yok gelmesin yaz böyle iyi :) scaklarla hiç aram yok canım ya :(

    Huzurum canım, iyiyim gerçekten iyiyim. Keşke konuşabilsekte anlatsam sana.

    Cepaynam annem diyorki; günler bir atın sırtında onunla beraber uçuyor. Yetişmek mümkün değil. Mutlu haftalar :)

    Hamidem güzel havalar iyi hissettiriyor bence, çok şeker ayaktada çok güzel duruyor :)

    Pembe kereste gerçektenmi? o zaman en kısa zamanda uçuruyoruz tmm mı? :) kitabıda, filmide çok güzeldir..

    Aylin napıcaz böyle :) ama iyi olalımda sorun yok..

    Natalim gerçekten öyle oldu ama bu kötüyüz anlamına gelmiyor, sadece rahatladık güneşli havalardan diyorum :) kitaplarda hüzün ve umut var, filmini izlemiştim. Dileğine katılıyorum :)

    Denizim hepimiz aynıyız, genel bahar halleri diyelim :) elbette hemde nasıl güzel..

    Sessiz Prenses hoşgeldiniz :) yapın mutlaka, geldim bile blogunuza :)

    YanıtlaSil
  46. Bir kase lezzetimm karşıladık valla :) olurmu sende bizimleydin ne demek. Sevgiler kocaman benden de :)

    Vuslat aşkın her haline aşığım sanırım :) doğanın canlanması mutlu eder beni ama kış çocuğuyum ben soğukları severim. Bende seni okumayı seviyorum, neden daha önce keşfetmedim diyorum..

    Smilenam klasik haller oluyor dediğin gibi. İyiyim Allaha şükür ve hepimiz iyi olalım. Hemde çok mutlu bir hafta olsun..

    Herbirengim bir üşengeçlik var hepimizde, olsun bahar yorgunluğu diyoruz :) okumanı çok isterim, çok seversin biliyorum..

    Deep iyiydi, keyifliydi :)

    Siyah Kuğum valla iyiyim, hiç olmadığım kadar iyiyim hemde :) bu haller bahardan, geçer :)

    Dolunayımm biliyormusun bencede en güzeli o :)

    Ahumm inan aynıyız :) hiç böyle oturasım yok, hep dışarlara atasım var kendimi :) haklısın scaklar iyice bastırmadan tadını çıkarmak lazım. Yaz bütün enerjimi alıyor benim. Mutlaka gideriz sen bir gelde, ne demek. Benden de kocamanından sıcacık sevgiler :)

    Ferhat güzeldi tsk ederim..

    YanıtlaSil
  47. şu melisaları bana veriiin noluur :(

    YanıtlaSil
  48. piştt aslıcan herkese cevap yazmışsın bi beni atlamışsın şekerlik :D
    burdan söylemek istemezsen neresi orası mail atıver bari ay merak ettim çatlıcaaammm :)))

    YanıtlaSil
  49. gozlemelere bende bayıldım =) patatesliyse ozellikle :P
    banada beklerim :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  50. Angelina'nın külleri...
    9. sınıftaydım okuduğumda hiç unutmuyorum. Nasıl üzülmüştüm. Hele ilk kitapta...

    Bak Aslı'm okuduğumuz ortak bir kitap sonunda :)

    YanıtlaSil
  51. Miamm canın saolsun elbette :)

    Çiçooo inan öyle utandımki, çok üzgünüm :( inan bilerek değil aslında hiç kaçırmam, fakat iki üç gündür acaip yorgunum ondan sanırım :( Yeşilköy burası..

    Rainbow hoşgeldin, elbette gelirim :)

    Gecemm çok hüzünlü dimi, bende çok etkileniyorum her okuduğumda. Bizim duygularımız ortak canım benim..

    YanıtlaSil
  52. olsun ne var bunda alt tarafı atlamışsın soru sorup cevabına meraklanmasaydım hissettirmezdim bile :) sorun yok yola devam :) ama sen bi dikkat et kendine yorgunluk falan ;)

    YanıtlaSil
  53. Aslım,
    Yapmak isteyip de yapamama yarım bırakılan işler,duygusunu zaman zaman hep yaşıyoruz.
    O yorgunluk bahar yorgunluğudur.

    Uçurtma uçurmanında,gökyüzünde rengarenk uçurtmaları izlemenin de keyfi ayrı bir keyif değil mi?

    Gözlemeler de çokk nefis görünüyorlar:)

    Ayrıca kırmızı botlar gerçekten çokk şeker.Miray hanım güle güle giysin:)

    Kitap okumanın keyfini tek geçerim:)

    Bu güzel baharı görebildiğimiz,koklayabildiğimiz,hissedebildiğimiz için ne kadar şükretsek azdır.Binlerce şükürler olsun RABBİM'İZE :)

    Sana da güneşli bahar tadında güzel günler,hafta sonları ve sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  54. al benden de o kadar ,gözlemelere bayıldım şimdi.

    YanıtlaSil
  55. yemekli giysili alışverişli el işlerili alçakgönüllü anlatımını çok seviyorum zaten. gündelik yaşam işte.
    :)

    YanıtlaSil
  56. Bi kaç günlük bahar çarptı ondan böyle:) Güneş ısıtınca hiç bişeyimiz kalmaz:)

    YanıtlaSil
  57. Bu bahar yorgunluğu, rehaveti hepimizde var canım sanırım bir süre sonra geçecek. Gözlemeler nefis çok imrendim.Afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  58. Bu yıl bahar hepimize biraz yoğunlukla geldi herhalde ama olsun bahar güzeldir. Çabuk ayak uydurabiliriz inş Aslı :)

    YanıtlaSil
  59. Çiçoo tmm dır :) inan çok yorgunum vede uykusuz. Kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum.

    Seval yorumunu okurken öyle mutlu oldumki anlatamam. Nefes alabilmek bile bir şükretme nedeni. Tüm güzel dileklerini bende senin için diliyorum teşekkür ederim :)

    Otuzundansonram gerçekten yorgunluk nedeni bu bahar..


    Deep hayat biraz eksik biraz fazlayla böyle işte dimi? :)

    İnanırsak umarım öyle olur, sıkıldım bu durumdan :)

    Handan klasik bahar yorgunluğu gerçekten, geçicek elbet neler geçmiyorki. Gözlemeler güzeldi teşekkürler..

    Erdi umarım öyle olur, bu durum bir an önce geçsin gitsin :)

    YanıtlaSil
  60. böyle de çok güzel ki..
    ben sevdim bu yazını. sanırım bahardan herkeste var bu durum anlıyorum yanii.. ama o melissalara bittimmmmmmm

    YanıtlaSil
  61. aslıcım, baharı yazına taşımışsın. içim açıldı. angelanın kulleri konusunun huznunden dolayı hıc okuyamadım...

    YanıtlaSil
  62. Seyhan bahar halleri deyip geçiyoruz :) sonra yaz, sonra yeniden kış. Böyle işte :) Melissa delisidir Miray, ne model varsa alır :)

    Zeynep baharı tüm yoğunluğuyla yaşıyoruz hepimiz. Çok hüzünlü evet, ama çokta kendi içinde mizah öğeleri vardır..

    YanıtlaSil
  63. ne güzel anlar aslım. ben de çok severim uçurtmaları :)

    YanıtlaSil
  64. Hayat bizi, biz onu kovalaya kovalaya gidiyoruz işte:) Allah sağlık versin hep kovalayalım inşallah ASLI'm. Ayakkabılar çok şirin güle güle kullanılsın. Mutlu haftasonları diliyorum güzelim öpüyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
  65. Çalıkuşum çocukluğumda babamla uçuruduk, öyle keyifliydiki :)

    Bugy Aynen katılıyorum, hep bir kovalamaca canım ya :) Bende tüm yüreğimle mutlu hafta sonları diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
  66. Canım, iyi ol çok çok çok daha iyi ol :) Seviniyorum sen iyi oldukça. Denizle buluşmuşsun ne güzel olmuş, gözlemelerde harika. Bi de ayakkabıları çok beğendim ben, Miray güle güle giysin o şekerleri :)

    YanıtlaSil
  67. Sevdam bazen çok geç görüyorum :( bahar yorgunluğu, isteksizliği başka bir sorun yok :) sende iyi ol tamam mı canım benim..

    YanıtlaSil
  68. Evet Angela'nın Küllerini ben de üniversitedeyken okumuştum.Gözyaşlarına boğulmuştum ama çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
  69. Zeynep hoşgeldiniz. İlk kez okuduğumda ( bir kaç kez okudum ) hem çok hüzünlenmiş, hemde gülümsemiştim. Çok etkileyici bir kitap bencede..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...