Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Nisan 2012 Pazar

İstanbul'da Bir Gün

İstanbul'da yaşayanlar bilirler, bir yerden bir yere gitmek işkencedir bazen, hele de araba yoksa. Bugün minik yeğenimin 3. yaş günüydü, kardeşimle Kadıköy'e geçmemiz lazım  ama abla arabayı almıcam dedi. Kocamustafapaşa'dan otobüse bindik, hava gördüğünüz gibi günlük, güneşlik..


Eminönü'ne geldik ve deniz motoruna bindik, hava hala güneşli :)


İstanbul ve hayran olduğum güzelliği..


Kadıköy'e geldik ve yağmur yavaş yavaş yağmaya başladı. Tekrar otobüse bindik. Küçükbakkalköy'e gitmemiz lazım.


Daha otobüsteyken yağmur acaip yağmaya başladı. Neyse geldik nihayet, saat tutmuştuk ve tam 2 saat geçmiş. Koşarak eve girdik, nasıl ıslandık ama anlatamam. Hemen yengem bişeyler verdi üzerimizi değiştirdik. Ve miniğimin doğum günü, her şeyi yengem hazırlamış, pastasını bile o yapmış :)


Doğduğu günü dün gibi hatırlıyorum, kocaman oluyor artık. Öyle tatlı ve güzelki, iyiki doğdun bitanemiz..


Sonra eve dönüş vakti, saat 6'da çıktık yağmur hiç durmadan yağıyor, yengem yalvarıyor nolur gitmeyin, kalın diye ama bizim çıkmamız gerekiyor. Yine aynı işlemlerden geçip, otobüs-gemi-otobüs, saat 9'u geçiyordu evdeydik. Trafik o kadar kötüydü ki, sinir olduk, üşüdük eve yürüdük ve çok ıslandık.

Güneşli başlayan bir gün, sele dönüştü. Hatta maç bile iptal edildi biliyorsunuz :) İstanbul'da bir yerden bir yere gidip gelmek, 5 saatimizi aldı.

Ama seviyorum bu şehri napim :) en azından pazar günü güzel olsun diyelim, mutlu pazarlar hepimize..

87 yorum:

  1. Miniğinize Allah sağlıklı ve uzun bir ömür verir inşallah.
    İstanbul'da bir hafta kalmıştım ve trafik gerçekten beceri ve sabır gerektiriyor, hem yaya hem de sürücü olsan da.Gözüm korkmuştu, ama dediğin gibi sevince gözü görmüyordur eminim insanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ahh ahhh... gurbette yasayan biri icin su fotograflar nasil degerli ve nasil mutlu ediyor bir bilseniz? Istanbul... öyle özledim ki... bu resimler de henüz taze taze, daha bugün cekilmis, görüntüler yeni yani... icine düsecektim neredeyse bakarken:) Okadar iyi geldi ki... cok teskekürler.

    Sofrada nasil harika görünüyor... hele o seker mi seker yegeniniz? Allah cok uzun, saglikli ve mutlu yillar nasip etsin ona sevdikleriyle birlikte..

    YanıtlaSil
  3. geçen hafta İstanbuldaydım, hava güzeldi şansımıza, İstanbul gerçekten çok güzel bir şehir ama trafikte 5saat ciddi bir zaman kaybı.
    Miniğin doğum günü kutlu olsun, nice yıllara....

    YanıtlaSil
  4. İyi ki doğmuş şirineee :) Nice uzun, sağlıklı yıllar dilerim sofra da gözlerimi kamaştırdı,, yani şu saatte bile şapırdatabiliyorum ya ağzımı yuh bana:) Bu gün durmadan yağdı zaten balkonlar göl oldu mutlu pazarlar güzelim benim

    YanıtlaSil
  5. Ozax amin, inşallah. İstanbul'u ne olursa olsun seviyorum ama bir yandan da dediğine katılıyorum. Özellikle son yıllarda tarif çekilmez hale geldi. Sevgiler benden de..

    EQ, ah öyle dimi? ben bir hafta uzak kaldığımda bile çok özlüyorum. Ya siz? yinede azcıkta olsa iyi geldiyse çok sevinirim :) o bizim prensesimiz, ailemizin en küçüğü. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..

    Noblessem geçen hafta bir kaç gün çok güzeldi gerçekten. 5 saat'te neler yapar insan ama yolda geçiyor, hafta sonu olmasının etkisi var tabi. Çok teşekkür ederim güzel dileklerine..

    Bugyy :) iyiki, iyiki doğmuş. Bütün gün sadece bir dilim börek ve bir dilim pasta yedim ben :) şu an çok açım, neden yemedimki diyorum :) çok yağdı çok. Mutlu pazarlar, sevgiler benden :)

    YanıtlaSil
  6. Çok tatlı maşallah :) Allah hayırlı uzun ömürler versin.
    Hazırlıklarda çok güzel görünüyor.
    İstanbul Aşk benim için :) Ne olursa olsun bende her halini çok seviyorum İstanbul'un.

    YanıtlaSil
  7. Allah uzun omurler versın tatlım pastalar boreklerde harıka gorunuyolar bayıldım canım cektı :)) afıyet olsun canım mutlu pazarlar:)

    YanıtlaSil
  8. Şehirler Arası Aşk, amin yürekten. Dimi? :) ne olursa olsun seviliyor. İstanbul başka bir şey..

    Biricitimm çok sağol. Yengemin ellerine sağlık diyeyim :) sanada çok mutlu, keyifli bir pazar diliyorum canım benim..

    YanıtlaSil
  9. yağsa daa aksa da koksa da seviyoruz hakikaten :D bu arada minişin doğum günü kutlu olsun :D

    YanıtlaSil
  10. Çok tatlıymış yeğenin , nice mutlu senelere inşallah.
    Dün bizde yağmurun azizliğine uğrayıp Kadıköy trafiğine yakalandık . Ama dediğin gibi İstanbul'u her haliyle seviyorum .
    Mutlu pazarlar canım .

    YanıtlaSil
  11. Allah uzun bir ömür versin sağlıklı bir hayat. Mutlu bir hayat. Sevdikleriyle.

    YanıtlaSil
  12. oy oy oy o ne tatlı bir çocuk öyle, aklıma küçük prenses masalı geldi, maşallah, doğum günü kutlu olsun, nice yıllara:)
    bu arada anne de maşallah epey marifetliymiş pastası ve diğer her şey muhteşem görünüyor, afiyet bal olsun..
    İstanbul'dan nefret etme sebeplerinden birini daha hatırlatmış oldun bana:)
    tekrar nice yıllara:)
    Bücürük de öpüyor yeğenini çok sevmiş söyle:)

    YanıtlaSil
  13. Yeğeniniz, sağlıklı nice yaşlara, ailesiyle mutlu yılları olsun. :)))
    Haklısınız İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek biraz uzun sürüyor ama dediğiniz gibi bende çook seviyorum bu ili. Hele de Kadıköy'ü daha da çok.
    Keyifli pazarlar.

    YanıtlaSil
  14. Nice güzel yaşları olsun sevdikleriyle beraber, kutlarım doğum günü çocuğunu. Çekilen zahmet değer doğrusu bu melek için :D
    Güzelliği kadar zorluğuda var İstanbul'da yaşamanın ama inan İstanbul'un ilçesi kadar olan Bursa bile farklı değil, en azından İstanbul'da trafik akıyor, burada o da yok.
    Üstelik siz kıta değiştirmişsiniz biz bazen semtten zor çıkıyoruz trafik yüzünden :)))

    YanıtlaSil
  15. aslım dün o yagmurda camdan bakıp durduk bizde yaz yagmuru düşer durur yüregime yi söyledim hep:D
    ama olsun ıslansa da bu dünya güzeli için deger ya herşey pek güzel olmuş canım daha nice güzel yıllar geçirsin prenses:)

    YanıtlaSil
  16. Minik yeğenine sağlıklı uzun ömürler diliyorum İSTANBUL her geçen gün biraz daha aşık olduğum şehir her haliyle güzel değilmi canım mutlu pazairlar sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Nasıl bir güzellik öyle nice nice yaşlar görsün inş..Aslım karda yağsa,yağmurda yağsa,çamurda olsa İstanbul hep bir başka..

    YanıtlaSil
  18. Öncelikle yeğeninin doğum gününü kutlarım çok güzel bir yeni yaş dilerim. Dün o yağmura Kadıköy'de ben de yakalandım ve sırılsıklam oldum İstanbul'un havasına güvenilmez diye boşuna dememişler değil mi? Sevgiler.

    YanıtlaSil
  19. Güzel yeğenine mutlu yaşlar diliyorum canım. Bu arada yengeni de gönülden kutluyorum. Pasta ne güzel olmuş öyle:) Pek maharetli sanırım.
    İstanbul'un trafik çilesi maalesef her geçen gün katlanarak çoğalıyor. Açıkcası ben artık bu kargaşadan ve kalabalıktan çok sıkılıyorum:(
    Sevgiyle kal canım.

    YanıtlaSil
  20. yeğenine mutlu mutluu yıllar diliyorum canım.maşallah çok tatlı :))

    yalnız o sofra nedir öyle yaa.nasıl bi marifet bu böyle :) ben bunların onda birini bile yapamam ya.bayıldıım bayıldım.nefis görünüyor:)) ayy ayy durup durup bakıyorum heheh :))

    YanıtlaSil
  21. İyi ki doğmuş o şeker kızzz :)) Maşallah ne kadar tatlı. Annesinin de ellerine sağlık şahane şeyler hazırlamış :) Herşeye rağmen çok güzel bir gün olmuş bence.. O miniği bir daha görünce benim yerime de öp olur mu Aslım :)

    YanıtlaSil
  22. trafıkte olsa deger ıstanbula :) ve yıgenının dogum gunu kutlu olsun.Allahım guzel bır omur versın ona.

    YanıtlaSil
  23. İstanbul sağı solu belli olmaz.Minik prensesin doğum günü kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  24. Maşallah demem gerekiyor öncelikle.
    Nazar değmesin miniğe :)
    Allah ona hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.
    İnşallah hasta olmazsın Aslı'm

    YanıtlaSil
  25. keşke kalsaydınız, dün gerçekten hava koşulları olağanüstüydü... Sofranız mükemmel, miniğe de mutluy yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  26. keşke kalsaydınız, dün gerçekten hava koşulları olağanüstüydü... Sofranız mükemmel, miniğe de mutluy yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  27. Biraz eziyetli bir pazar ama o ufaklık için değermiş bence...Nice yaşlara analı-babalı..:))

    YanıtlaSil
  28. Doğum günüsü kutlu olsun minnak prensesin:) resimlerde çok güzel yemeklere bakmıyorum:)) sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  29. Yeğenine ,Allah uzun ömürler versin nice doğum günlerini bir arada kutlamak nasip etsin inşallah.Maşallah çok tatlı, kız halaya çeker derler:))Masa çok güzel,birbirinden nefis şeyler iştah açıcı..Yengenin ellerine sağlık..Bu sabah diyete başladım,bakalım devam edebilecekmiyim:(
    Büyük şehir işte, güzelliğinin yanında çilesi de var ama değer bence..Kendine iyi bak çok ıslandıysan hasta olabilirsin dikkat et..Her şey gönlüne göre olsun Aslı'cım,sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  30. maşşallah yeğenine Aslcım, ne kadar tatlı:) uzun sağlıklı bir ömür dilerim:) ıslanmak ve trafik hiç iyi olmamış..

    YanıtlaSil
  31. Sırrakalem teşekkürler :)

    Hamidem aynen, aynen :) çok teşekkür ederim :)

    Zeynebim çok seviyoruz anlatamam. Çok teşekkürler. Gerçekten nasıl bir yağmurdu o öyle, feci ıslattı bizi. Kesinlikle vazgeçmem, ne olursa olsun :) Mutlu günler..

    Fd amin. Çok teşekkür ederim..

    Müjdem hem çok ta zeki ve şşımarık değil. Çok teşekkür ederiz :) Üzgünüm ama asla nefret edemiyeceğim tek şehir Müjdem. İnsan doğup, büyüdüğü ve aşık olduğu kenti nasıl bırakabilir? :) Bücürük öpüyosa, annesi burdan okur, söyler ona :) eda görse çok sever eminim.

    Gülsah çok teşekkür ederim :) sıkıntılı elbette ama sevilesi bir şehir işte. Kadıköy'ü bende çok severim.

    Sedom çok tatlı :) çok teşekkürler. Aslında şehirler büyüdükçe sıkıntılar her yerde aynı, çok haklısın.

    Mavikuşum ah canım benim :) siz o yağmura bakarken biz ıslanıyoduk :) Çok sağol canım, yengem uğraşmış baya, napsın :)

    Sayan çok teşekkür ederim. İstanbul aşık olunan bir şehir, her şeyiyle güzel çok haklısın. Sevgiler benden de..

    Cadım çok sağol :) kesinlikle öyle..

    Handan çok teşekkür ederim. İstanbul'un havasıda, kızları gibi derler ya. Dılarda olan bizler çok kötü ıslandık cidden. Sevgiler benden de..

    YanıtlaSil
  32. Okuyanımm teşekkür ediyorum, güzel dileklerin için. Yengem, harikadır her konuda. her şeyden önce çok iyi bir arkadaştır. Biliyorum sen sıkıldın ve gitmek istiyorsun :( ama ben çok seviyorum canım ya :( Sende lütfen canım benim..

    Polimm bende çok, çok teşekkür ediyorum :) Valla mutfakta harikadır yengem :)

    Ahumm çok teşekkür ederiz, annesi blogumu bildiği için yarın her şeyi okur ona :) ve öperde :) güzel bir gündü, ıslak ama güzel :)

    Dolunayım her şeye değer bu güzel şehir dimi Dolunayım :) çok teşekkür ederiz..

    Mehtap aynen öyle. Çok teşekkürler :)

    Gecemm çok sapol canım benim :) amin inşallah. Çok çabuk hasta olurum ama şimdilik iyi gibiyim :)

    Yonca aslında kalmamız daha iyi olucakmış. Çok teşekkürler..

    Rosemary değdi inan. Çok teşekkür ederim :)

    Kuğum yarın annesi okuyunca ona, çok sevinicek bu güzel sözlere :) Sevgiler benden de..

    Birincimm amin, inşallah canım. Zaten bize benziyor, öyle diyor herkes :) yengeme diyorum zaten, bir blog aç diye, yapamam diyor. Ne güzel, elbette devam edersin diyete Birincim. Zaten her güzel şeyin bir dikeni vardır dimi? çok teşekkür ederim ilgine, iyiyim şimdilik :) sevgiler benden kocaman..

    Ecerim teşekkür ederim, amin. Hiç sorma valla :)

    YanıtlaSil
  33. İstanbul'un trafiği de güldeki diken gibi işte, bazen sinirleri alt üst ediyor cidden

    Miniğinizin de doğum günü kutlu olsun, önünde ki yeni yıllar da kendisi gibi güzel olsun :)

    YanıtlaSil
  34. Prensesin doğum gününü kutlarım çok şirin :):) Mimin var bende..Hadi gel şekerim :):)

    YanıtlaSil
  35. Erdi dimi? ben ne yapıyorum peki? güldeki dikeni değil, dikendeki gülü düşünüp mutlu oluyorum. Çok teşekkürler inşallah öyle olur Erdi..

    Prensesim bizde çok teşekkür ederiz :) geldim bile :)

    YanıtlaSil
  36. ah kıyamam ben sana aman dikkat hasta falan olmayasınız sakın. resimler çok güzel görünüyor istanbulum hele o masanın üzerindekiler hııımmm çok nefis :) ama ben senin cimcimeye bauıldım maşallah Allah hayırlı uzun ömür versin canım :)

    YanıtlaSil
  37. cumartesi güne ben de dışardaydım canım.ama arabadan hiiiç çıkamadık...sahilde oturduk arabanın içinde.yağmur da şiddetini arttırarak yağdı...inşaAllah hasta olmamışsınızdır...yeğenine de maşaAllah ve nice güzel yıllar diyorum...

    YanıtlaSil
  38. Prensese nice sağlıklı yaşlar..
    Allah uzun ömür versin.

    İnan o yol işkencesine bile razıyım,orada yaşamayı çok isterdim çok..
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  39. ne tatlı ne masum bi yüzü var o miniğin hayatı boyunca hep mutlu olsun dilerim,yiğenin çok şanslı:) istanbul gezilecek şehir yaşanacak değil :)
    ama insan mutlu olduğu yerde olmalı dimi canım..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  40. oyyy oyyy:))
    öperim ki ben bu prensesiii:))
    değmişş bence onca uzun yolcuğa:)
    baksana şu ortamın
    güzelliğinee:)
    rabbimm uzun ömüler versin aslıcım yeğenine..
    öp benim için onu..
    mutlu haftalar canım..

    YanıtlaSil
  41. sende yemek masalı foto görünce rahatlıyorum biliyor musun.
    :)
    çok hoşuma gidiyor bu foto ve o kısa yazıların.
    :)
    bi de o kızı ısır öp benim için bi daaki sefere.
    :)
    ve o 3. istanbul fotosu ah şahane.
    :)

    YanıtlaSil
  42. O miniği yerim ben, nasıl yanakları şişirerek üflemiş :) Bu arada yengeni tebrik ederim pasta şahane, sofra şahane :) Nice güzel seneler geçirirsiniz inş.

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  43. Ay maşallah Aslım ya, nasıl bir güzelliktir bu, tam yemelik:) Nice yaşlara, Allah uzun ömürler versin:)Canım yolculuk da epey zahmetli olmuş, şehirlerarası yolculuk gibi, İstanbul'da ulaşım zor, kolay gelsin size:)

    YanıtlaSil
  44. Canım,biliyorum mimleri sevmiyorsun ama ben yine de ödüllendirdim seni :)

    Çok öpüldün :*

    YanıtlaSil
  45. öncelikle miniğin yeni yaşı hayırlı olsun çok tatlı maşallah ;)

    ama altıda yola mı çıkılır?
    metrobüs neden tercih edilmez?
    neden kalınmaz ya da :D
    manyak bir yağnmurdu yaa.. miss :))))

    YanıtlaSil
  46. kucuk guzellıkge mutlu yıllar dılerım...bazen gercekten cekılmez oluyor sınır harbı yasıyorsun hele kı bırde ustune cısın geldı ıse arabada ısen vay halıne :)

    YanıtlaSil
  47. Mutlu yıllar... :) İstanbul'un trafik sorunlarından bende bıktım sabahları otobüsten düşmektende sıkıldım o değil rezil oluyorum :)

    Bu yağmura bende tutuldum bir güzel ıslandım :))

    YanıtlaSil
  48. ASLIM BEN GELDİM
    :)
    CUMA GÜNÜ BENDE İSTANBULA GELECEĞİM..
    ÇOK ÖZLEDİM.
    NE GÜZEL HAZIRLAMIŞ YENGEN.
    MİNİK PRENSESİM İYİKİ DOĞDU :) KUTLARIM NİCE GÜZEL YAŞ GÜNLERİ OLSUN
    SAĞLIK SIHHAT HUZUR, BAŞARI DİLERİM
    :)
    ÖPTÜM CANIM....

    YanıtlaSil
  49. işte tam da bu sebepten insanlar yalnızlaştı eski gidip gelmeler yok ama haklı herkes te!ben anadolu yakasında arkadaşlarımın çoğu avrupa yakasında düşün yılda bir ya görüşürüz ya görüşemeyiz!! büyük şehirde hayat zor bazen gideyim diyorum sessiz bir kasabaya:(şartlar el vermiyor alışmışız buraya burasızda olmuyor:)
    iyi ki doğmuş bu arada miniğin:)

    YanıtlaSil
  50. Arkadaşlar hepinizi okumayı çok seviyorum. Hatta yeni bloglar, yeni hayatlar okumayı ve öğrenmeyide. Bir kaç zamandır sağ kolumla ilgili sorunlar yaşıyorum ve haliyle yazarken çok zorlanıyorum. O yüzden sabah doktora gidicem. Hepinize ayrı ayrı yazamıyorum, nolur kırılmayın. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. İyiki varsınız..

    YanıtlaSil
  51. Minik yavrunun gecmis dogum gununu kutlarim ve Istanbul fotolarina hayran hayran baktim :) sevmeyen var mi ki bu sehri :)

    YanıtlaSil
  52. Yeğeninin doğum günü kutlu olsun Aslı'cım..Trafik büyük şehirlerde gerçekten sorun..Kocaeli'de İstanbul'un trafiğine aday:) Ama ne olursa olsun Çektiğin İstanbul resimleri harika..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  53. Öncelikle yeğeninizin doğum günü kutlu vede mutlu olsun.
    Bazen İstanbulda biryerden biryere gitmek gerçekten işkence oluyor.

    YanıtlaSil
  54. minik çok şeker, çok şık. doğumgünü çocuğu nasıl olsa:) yeni yaşı kutlu olsun. sağlıklı ve mutlu olsun.
    yengenin eline sağlık herşey çok güzel görünüyor burdan:)
    sizin talihsizliğiniz olmuş şiddetli yağmur. berekettir, bereket aslıcım:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  55. doğumgünü çocuğuna nice yıllar.ay o masa ne öyle görmiiiim sakın.

    YanıtlaSil
  56. aslı geçmiş olsun canım biran önce haber et aklım sende ...

    YanıtlaSil
  57. aslıcım geçmiş olsun canım ne dedi doktor kolun için ?

    YanıtlaSil
  58. Arkadaşlar çok teşekkür ederim, içten, güzel ve beni çok mutlu eden yorumlarınız için.

    Huzurum, çiço doktordan yeni geldim. Omzumdaki kas ve sinirler zedelenmiş. Ağrının nedeni buymuş, pek çok hareketi yasakladı. Bir süre ağır bişey kaldırmıcam, kolumu yukarı uzatmıcam hani cam silme falan gibi. Çünkü şu an bir bardağı bile kaldıramıyorum, o kadar kötü ağrıyor. İlginiz için çok teşekkür ederim, onun dışında hiç bir sorunum yok, çok iyiyim :)

    YanıtlaSil
  59. çok ama çok geçmiş olsun.
    dikkat et olur mu.

    YanıtlaSil
  60. Deep çok teşekkür ederim. Şimdi yatıcam biraz, azcık dinlenmem lazım. Birde doktor Mause kullanmayı yasakladı bir süre :) onu napıcam bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  61. amanın ne kadar çook saat almış öyle eziyet gibi istanbulu bilmediğimizden
    bu araad sofra ne kadar güzel görünüyor herşey çok güzel ellerine sağlık yengenin :D

    nice yaşlara miniğede

    YanıtlaSil
  62. Aslıcııım öncelikle tatlı miniğinizin doğum gününü kutlarım, gerçekten çok şekermiş maşallah:) sofranız da süper, o mercimek köfteleri, sarmalar, pastalar ımmm..:)) afiyet olsun:) çektiğin fotoğraflar da çok güzeldi.. bu arada İstanbul'u boydan boya geçmişsiniz valla..:)

    YanıtlaSil
  63. mouse olmadan parmakla kullanamıyorsun demek. o zaman bak, bişi yazcağın o kalabalık ailenden birini köle seç kendine. ya da bi hafta bişi yazma.:)))

    geçen gün bircitconsungünnüğünde, senin en iyi blog okuru olduğunu söledim. en çok blog izleyen ve yorum yapan. sen sanki her yerdesin.
    :) ve hatta en güzel yorum yapansın. bircit de 2.
    :)

    YanıtlaSil
  64. bilmez miyim aslıcım ufacık bir damla yağmur bile düşse gökten trafik allak bullak oluyor,ama neyseki vaktinde yetişmişsiniz,miniğinde doğum günü kutlu mutlu olsun canım...

    YanıtlaSil
  65. sanırım cumartesi gününden bahsediyorsun,iliklerime kadar ıslanmıştım.miniğe mutlu nice güzel yaşlar inş.

    YanıtlaSil
  66. minik kuzuya mutlu yıllar dilerim aslı'm:))))

    YanıtlaSil
  67. Sevgili Aslıcım kaç gündür hastanedeydik. Dün akşam çıktık. Bugün bütün gün işten fırsat buldukça dostları gezdim. Minik kuzuya mutlu doğum günleri dilerim.Nice sağlıklı uzun ömürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  68. Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Her defasında sevgiyle okuyorum içten sözlerinizi.

    Vuslat çok geçmiş olsun, bu günlerde bir hastalıktır gidiyor hepimizde:( umarım ciddi bir sorun yoktur :(

    YanıtlaSil
  69. Aslıcım,
    Trafiği kalabalığı zor olsa da İst.seviyorum.Orada bir canım,kızım olduğu için mi? Acaba:)

    Yorucu bir yolculuk da geçirseniz,o şirin prenses hepsini unutturmuştur.
    Nice mutlu yıllar diliyorum,şirin prensese:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  70. Aslı'm ya o minik kuş ne kadar tatlı öyle ya tam yemelik. Doğum günü kutlu olsun güzelliğin, Allah güzel sağlıklı mutlu bir ömür versin sizlerle birlikte.
    Yengeninde ellerine sağlık harika görünüyor herşey, orada olmak istedim :)
    İstanbulda bir yerden biryere gitmek dert, bu yüzde nkarşıya program yapmak istemiyorum maalesef :(

    YanıtlaSil
  71. Seval kesinlikle öyledir ama İstanbul'da sevilecek bir şehir :)Çok teşekkür ediyorum, sevgiler benden de..

    Sevdam hiç sorma öyle şeker ve akıllıki anlatamam, amin canım. Bende karşıyı, özellikle Kadıköy'ü çok seviyorum ama eziyet oluyor bazen, haklısın..

    YanıtlaSil
  72. istanbul ne güzel şehir, ama ufaklık daha tatlı maşallah diyeyim :)

    5 saat mi dedin sanki? 5 saatte gidip geldiniz öyle mi?

    YanıtlaSil
  73. Çok tatlı maşallah, Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah ailesiyle sevdikleriyle:)

    YanıtlaSil
  74. ay kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni hergün işe gitmek için anadolu yakasından avrupa yakasına geçiyorum çünkü ve hakkaten zor ama ne burayla ne burasız yaşanmıyor.
    bu arada herşey çok güzel görünüyor yengen pek maharetliymiş ellerine sağlık diyelim yeğenine de uzun hayırlı ömürler balım öperim ki seni.

    YanıtlaSil
  75. kucuk kizin dogum gununu kutlarim

    YanıtlaSil
  76. Masa nefis görünüyor:)İyi ki doğmuş.

    İstanbul`da yaşayanların ortak derdi, trafikte geçen saatler..Yılda kaç gün harcanır bu şekilde acaba...
    Neyse güzel şehir, her şeye rağmen:)

    YanıtlaSil
  77. Çalıkuşum aşık olduğum şehir. O ayrı bir güzellik :) evet canım tam 5 saat :(

    Uzunincebiryol çok, çok teşekkür ederim :)

    Kurbaamm çok zor senin işin canım ya hoff, Allah kolaylık versin :( çok teşekkür ediyoruz ablası :)

    Ferhat bizde teşekkür ederiz..

    Semi çok teşekkürler :) malesef öyle ama hafta sonu faktörünüde göz ardı etmemek lazım :) İstanbul harikadır.

    YanıtlaSil
  78. Bıcırığa bayıldım allah bağışlasın ne kadar tatlı öyle ya ısırasım geldi yanaklarını:)
    Yengeniz de çok marifetliymiş yalnız donatmış masayı :))
    Aslım kendine dikkat et bu arada üşüyüp hasta olma bizi sensiz bırakma öpüyorum çok :))))))

    YanıtlaSil
  79. bizde yağmurlu hafta sonunda İstanbul'a gelecektik gezmeye, hava durumuna baktık yağmurlu, başka bahara kaldı bizim gezmeler:) bırıcığın da geçmiş doğum günü kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  80. Deniz yıldızım öyle tatlıdırki maşallah :) çok sağol canım benim. Üşütmedim ama bu seferde elim gitti :) yok bırakmam merak etme, sende bırakma tamam :)

    Herbirengim iyiki gelmemişsiniz, felaketti buralar :) olsun havalar düzelicek nasılsa, gelirsiniz. Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  81. kesinlikle çok güzel sehirrrr !!!!
    yegenine Allah uzun mutlu umutlu yillar nasip etsin, bir de saglikli !!!

    ben o minik çikolata seker, muffinlere bayildim :))

    YanıtlaSil
  82. Maviruyamm ya dünyanın en güzel şehri dimi? Amin canım çok, çok teşekkür ederim. Yengemin ellerine sağlık, gerçekten çok uğraşmış ya :)

    YanıtlaSil
  83. aslıcım o güzel prensesi benim için öpermisin lütfenn uzun sağlıklı huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum nice senelere..

    YanıtlaSil
  84. kuzucuk pek tatlı Allah sağlıklı uzun ömürler versin Aslı'cım. İstanbul ve trafik çilesi, beni bile geriyor buradan ama olsun çok güzel şehir!

    YanıtlaSil
  85. Zorlu bir yolculuk olmuş ama hedef bir güzellik olunca bence zorluğunu hissetmemişsindir bile :)
    Maşallah minik prensese, pek tatlı :)
    Böyle neşeli güzel renkli şekilde kutlayacağınız bir sürü yaşları olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  86. Hobibilmece hoşgeldiniz. Hemde büyük bir keyifle öperim, çok teşekkür ederim sıcak sözleriniz için :)

    Kitana amin çok sağol. İstanbul işte, tüm zorluklarına karşın vazgeçemediğimiz..

    Zeynebim zorlu ama güzeldi dediğin gibi :) çok teşekkür ederim, hepimizin güzel günleri olsun canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...