Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Nisan 2012 Pazar

Sakin Bir Gün

Günler hepimiz gibi bazen fazla koşturmacalı, bazen sessiz sakin geçiyor. Hafta sonu çok yoğun, hafta içi artık daha da yoğun olarak, ama bugün her şey sakin. Evdeyim ve uzun zaman sonra boyamak istediğim perdenin şablonunu çıkardım-çıkarttırdım demek daha doğru olucak :) sağ elimle yapamadığım için, sağolsun Mert'im çıkarttı şablonu. Çocukta solak zaten :) bu kelebekleri kumaşa çıkartıp, boyucam.

kelebekli şablon çıkartma

Sabahın çok erken bir saatinde yaptık bugün kahvaltımızı kardeşim ve Miray'ımla. Kardeşimin ayağını korumaya alarak tabi :)

kahvaltı masası

Bu mevsimde beni bir Çilek deliliği tutuyor, gece iki kase çilek yedim. En sevdiğim meyvelerden biridir :)


çilek

Allaha şükür kardeşimde bende iyiyiz. Sadece yapmak istediklerimizi yapamamak üzüyor biraz, gerçi oda zaman içinde olucak. Yalnız şunu daha iyi anladık, her işini kendi yapmak isteyen insanların, başkalarına ihtiyaç duyması kötü bir şey. Onun için sağlıklı olmak çok önemliymiş.

Henüz sabah sayılır, hava rüzgarlı ama güzel. Bugün her neredeyseniz, çok keyifli, çok neşeli bir Pazar günü diliyorum..



63 yorum:

  1. Her işin başı sağlık hakikaten, hasta olduğumuz ya da senin ve kardeşin gibi elimize, kolumuza bir şey olunca anlıyoruz bunu başka zamanlarda farkında olmuyoruz..çileği ben de severim ama tatlı olmayınca sinir oluyorum:(((genellikle de hep tatlı olmayan çilekler çıkıyor...:((en sevdiğim yaz meyvesi kiraz, kavunu da çok severim..tatlı olmak kaydıyla..perde için kolay gelsin..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Malesef hep kaybedince anlıyoruz dimi Müjdem? henüz bu mevsimde yeterince tatlanmadığını düşünüyorum. Bende kiraz ve kavun çok, çok severim :) çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  3. aslıcım ne kadar hızlısınız:) biz daha yeni bitiridik kahvaltıyı ortalığı topluyorum mert çiziyo demek şablonu valla bravo erkeklerin böyle kabileyetli olması çok güzel birşey hel de solaksalar:D:D
    canım dünkü dev çilekler tam sana görevdi o zaman bi tanesi ni yesen doyarsın:D hatta resmini çekicektim iyi aklıma getiridn:D
    kurabişleri görmedim sanma :D:D öpüyorum aslım

    YanıtlaSil
  4. Mavikuşum hiç sorma bu sabah öyle erken kalktıkki :) Mert el işlerinde yeteneklidir, sağolsun kırmadı beni :) küçük, büyük her çeşit çilek itinayla tüketilir :) o kurabiyeleride Mert getirmişti :P :) bende kocaman öpüyorumm :)

    YanıtlaSil
  5. Tekrar geçmiş olsun dilekleriyle..sakin ve dayanışmalı bir pazar..demek Mert te benim gibi solak..:)
    Söyle Mert e benimle koldaş olsun..:))Heh he..:))Solaklara tembel derler ama ben hep pratik bir çözüm bulmuşumdur beceriksiz denmemesi için..:))
    KELEBEKLERİ DE SEVERİM..:))LİSE DE ÖYLE DERLERDİ..:))

    ÇİLEK Mİ DEDİN GENE MANAVLARIN ÖNÜDEN GEÇEMİYORUM.:))iÇİM GİDİYOR AMA BOŞUNA..:((

    YanıtlaSil
  6. şükür ki iyi haberler geliyor senden. Yani neşen yerinde gibi. Maşallah diyelim de.

    YanıtlaSil
  7. pazar yazılarına bayılıyoruuumm :)
    ikinize de tekrar tekrar geçmiş olsun canım.moraliniz hep böyle yerinde olsun :)
    sana da iyi pazarlar Aslıcım :)

    YanıtlaSil
  8. Rosemary :) kardeşimde solak, bizde çok var :) söyleyeyim ikiside koldaş olur merak etme :)) tam aksi, benim bildiğim solaklar hem zeki, hemde çok yetenekli oluyorlar :) çilek diyorum, seviyorum ama sen neden yiyemiyosun? :(

    Fatih bildiğin gbi, genel olarak iyiyim. Sende iyi olursan sevinirim..

    Polimm iyiyiz canım çok teşekkür ederimm :) hepimizin huzuru, sağlığı, keyfi yerinde olsun canım. Ben o zaman daha çok seviniyorum..

    YanıtlaSil
  9. Aslı'mm ne güzel ve keyifli bir pazar kahvaltısı sofrası o öyle :)
    Afiyet bal şeker olsun :)
    Çilekten bir tane de benim için yer misin?
    Hehe, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Ne hoş bir gün olmuş senin için..çileğin üstüne pudra şekeri döktün değil mi ? :)

    YanıtlaSil
  11. önce sağlık gerisi bir şekilde halloluyor hünerli bir genç kız çilek seviyor her işe koşuyor çizim yapıyor çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmayı el becerilerini seviyorsun mutlu pazarlar sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Ama bir gün elime alıp acil kapısının önünde yemek istiyorum..sırf merak edip bunu yapicim bir gün..yaklaşık 7,8 senedir allaerjik bir durum oluştu aramızda..:))

    YanıtlaSil
  13. inş en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz aslım.perdeyi merakla bekliyorum kelebek sevdalısı olarak:))

    YanıtlaSil
  14. canım kaçırmışım ben geçmiş olsun ne oldu yahu :((

    YanıtlaSil
  15. Düş Kızım çok sağol canım, elbette yerim hemde keyifle :)

    Prensesim erken bir saatte güzel başladı. Artık dökmüyorum :( çünkü çok fazla tatlı yiyorum ve en azından çileği doğal haliyle yemen iyi oluyor :)

    Sayanım gerçekten öyle, sağlık çok önemliymiş. El işlerine azcık becerim var, bir şeyler yapmaya çalışıyor, her şeyden öncede çok keyif alıyorum :) mutlu pazarlar diliyorum bende..

    Rosemary aman sakın, üzüldüm inan :(

    Alonem sağol canım :) bittiğinde hoş bişey olucak gibi görünüyor :)

    Hamidem sağol. Canım işte, kardeşim küçük bir kaza geçirdi, ama iyileşiyoruz artık :)

    YanıtlaSil
  16. Sağlık gerçekten en büyük nimet. Rabbim hiç kimseyi hastalıkla denemesin inşallah. Canım kısa bir süre daha sabret. Bu dönemde projeleri kafanda oluştur, hayırlısıyla iyileşince hayata geçirirsin bir bir.
    Ben pek meyve tüketen biri değilim maalesef. Ama geçen gün canım bir çilek istedi, duyan da çok seven ve yiyen biri sanır:)) Ama 2 gün boyunca yıllık çileğimi yedim:)))
    Sevgiyle kal, sağlıkla yaşa, hep mutlu ol inşallah.

    YanıtlaSil
  17. daha da iyi olursunuz Aslı'm kısa zamanda inşallah :)
    Senin şu kahvaltılarına bayılıyorum ben :)

    YanıtlaSil
  18. nasıl oldun canımın içi iyisin demi
    vaktim olsa istanbulda seni ziyaret etmek isterdim...
    evden çok uzaklaşamadım...
    evlat hasretliği çok zor:)

    YanıtlaSil
  19. Aslıcım,perdeni merakla bekliyorum,şimdiden çok güzel olacağından eminim.Sağlığımızın değerini kaybedince daha çok anlıyoruz değil mi canım..Lisede bir müzik hocamız vardı solak birde kız arkadaşımız.Öğretmenimiz arkadaşımız sıkılırdı solak diye onu motive etsin diye bak biz solağız,bunların hepsi salak derdi.O geldi aklıma solak yazınca sen:)Zeki oldukları şüphesiz:))Ne sakin huzurlu bir kahvaltı olmuş ,ortamdan onu anlıyorum:)Bahçemdeki çilekler çiçek açtı ama makinem serviste kısmet olur yetişirse resimlerini çekicem:))Tam çilek mevsimi Afiyet olsun:)Her şey gönlüne göre olsun:)Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  20. Aslım bende pek merak ettim perdeni ama önce sağlık.İyi olmaya bak öncelikli olarak.Ah bende de var çilek deliliği yiyip yiyip alerji oluyorum:)

    YanıtlaSil
  21. hakkaten ınsan basa gelınce anlıyor saglıgın kıymetını.aslıcım o kahavaltı masasında olsamda bende sızınle sohbet etsem :)

    YanıtlaSil
  22. Perdeyi çok merak ettim aslıcım :)
    Çok haklısın kendi işini yapamamak çok üzücü Allah'tan geçici şeyler.
    Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin.

    YanıtlaSil
  23. Oh ! Afiyet olsun canım . Mutlu pazarlar .

    Artık biran önce iyileşmeniz dileğiyle , öpüyorum .

    YanıtlaSil
  24. Kısa zamanda iyileşir umarım yine beraber gezersiniz:)

    YanıtlaSil
  25. Hey ne güzel kahvaltı. Oh mis gibi. Ben de Meriç'e pikniğe gittiim, o kadar yorgunum ki. :) Çok güzel bir pazar günüydü. :)

    Bi de Aslı'm neden senin yorumların benim blogumda görünmüyor acaba? :(

    YanıtlaSil
  26. canım bende cok severım cıleğı:)
    afıyet seker olsun:)harıka bır hafta dılerım sana:D

    YanıtlaSil
  27. Dedigin gibi, saglik olmadan hic bir seyin kiymeti yok, cabucak toparlanmaniz dilegiyle :)

    YanıtlaSil
  28. dün rengarenk kelebekler gördüm :) aklıma onlar geldi senin şablonu görünce ;) ya oturduğun yerden naz yapıp bi su versene demek güzel oma onu yapamayınca hele senin benim gibi canı tez insanlar olunca zor gelir haklısın. sevgiler aslım :)

    YanıtlaSil
  29. Aslıcım çok haklısın, inşallah hep sağlıklı olursunuz... bu arada ben de çileği çok seviyorum, afiyet olsun:))

    YanıtlaSil
  30. Canım aslım, güzel aslım çilekler afiyet bal şeker olsun. sanada güzel bir hafta başı dileğide benden gelsin. çünkü ancak şimdi gezintiye çıkabildim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  31. İkinize de acil şifa dilerim tekrar. Perdenin bitmiş halini de merak etmekteyim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  32. canım ya:) ama gene de şablonu başkası da çıkarsa boş durmam diyorsun;)

    tekrardan acil şifalar size

    YanıtlaSil
  33. İyi olmanıza sevindim canım , tabiki herşeyin başı sağlık, para ve kariyer hastaysak bir işe yaramıyor. masada birşey eksik):) afiyetler olsun ,sevgiler.

    YanıtlaSil
  34. SAĞLIK EN ÖNEMLİ ŞEY FAKAT HİÇBİRİMİZ ONU KAYBETMEDEN ANLAMIYORUZ KIYMETİNİ,ÇABUCAK İYİLEŞİRSİNİZ İNŞALLAH.

    YanıtlaSil
  35. Hayatında aksilikler de olsa yazıların huzur dolu Aslım. Tekrar geçmiş olsun size. Sağlık çok önemli. Ama maalesef bir çok şey gibi kaybedilmeden anlaşılmıyor. Sağ elinden kocaman öpüyorum (ki geçsin)

    YanıtlaSil
  36. perden çok güzel olacak inşaAllah canım ;) Allah sağlık sıhhat versin hepinize, hepimize...bizim ailede de yengem çilekçidir ;) ben yolda görsem bile es geçerim ;) meyveyle aram olmadığı nasıl belli oluyor ama :))

    YanıtlaSil
  37. Cilek benimde favori meyvelerimdendir. Afiyet, sifa olsun...:)

    YanıtlaSil
  38. Canım benim iyi olmanıza çok sevindim :) Çilek benim de en sevdiğim meyvedir. Kuzuşumun da :) Her gece evimizde çilek partisi var :) Her güzel şey gibi çok kısa sürüyor çilek mevsimi. Hatta bugün eşim gerçek çilek bulup getirmiş. Ona sevindik. Benim yakındaki manavdan aldıklarımdan daha çok salatalık tadı geliyor çünkü :) Öptüm canikommm..

    YanıtlaSil
  39. Aslı'm senin de kardeşininde bir an önce toparlanmanızı iyileşmenizi istiyorum. Ben de pek boş durmayı sevmem evde, elim hep meşguldur, sen de öylesin. Kötü oldu bu :( Neyse kafanı toplarsın sen de boşlukta canım. Çileği ben de çok severim. Kuzey Güney mi izliyordun sen orda :)

    YanıtlaSil
  40. aslıcımm,nasılsın,benn neler neler kaçırdımm yokluğumda..
    çookk ama çok geçmiş olsunn kardeşine ve sana..
    umarım her şey düzelir bir an önce..
    biir çilek canavarı da bizim evde vaarr:=)
    kızımm..!
    bayılıyorr çileğe..
    huzur dolu,sağlıkl dolu bir hafta dilerim canımm..
    öperim.

    YanıtlaSil
  41. aslıcımm,nasılsın,benn neler neler kaçırdımm yokluğumda..
    çookk ama çok geçmiş olsunn kardeşine ve sana..
    umarım her şey düzelir bir an önce..
    biir çilek canavarı da bizim evde vaarr:=)
    kızımm..!
    bayılıyorr çileğe..
    huzur dolu,sağlıkl dolu bir hafta dilerim canımm..
    öperim.

    YanıtlaSil
  42. aslıcımm,nasılsın,benn neler neler kaçırdımm yokluğumda..
    çookk ama çok geçmiş olsunn kardeşine ve sana..
    umarım her şey düzelir bir an önce..
    biir çilek canavarı da bizim evde vaarr:=)
    kızımm..!
    bayılıyorr çileğe..
    huzur dolu,sağlıkl dolu bir hafta dilerim canımm..
    öperim.

    YanıtlaSil
  43. herşeyin başı sağlık gerçekten de gerisi boş, çilek en sevdiğim meyvedir benimde:)yiyorum yiyorum doyamıyorum:) merakla perdeni bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  44. Okuyanım valla son olaylardan sonra sabretmeyide öğreniyorum sanırım. Haklısın öyle yapmalıyım aslında, o konuda da sabırlı olmayı öğreniyorum :) bende meyve çok yemem fakat çilek, kiraz, erik kavun falan seviyorum. Sevindim :) Lütfen canım benim sende..

    Gecem iyiye gidiyoruz çok sağol. Bende senin masayı sevdim ama :)

    Bir kase lezzetim Allaha şükür daha iyiyim :) çok isterim, inşallah bir gün görüşürüz. Çok iyi anlıyorum, üzme kendini lütfen :(

    Birincimm bugünde kumaşa çıkarıp, boyadım nihayet. Gerçekten önce sağlık diyenleri, özellikle annemi şimdi daha iyi anlıyorum. İyi bir motive yöntemi :) cidden çok zekiler :) sakindi kahvaltımız. Bahçe resimlerini merakla bekliyorum, makinen hemen olsun :) Benden de kocaman sevgiler..

    Cadım yavaş yavaş şekilleniyor ama kolumu yormak istemiyorum, dediğin gibi. Ah ne kötü canım ya, fazla yeme olurmu?

    Dolunayım cidden öyle :( lütfen gel, ne sohbetler ederiz inan :)

    Şehirler arası Aşkım, bitmişi kafamda canlanıyorda henüz sonuca ulaşmadık, bakalım :) ya en zoru oymuş zaten, amin diyorum amin..

    Zeynebim çok sağol :) iyiyiz daha iyiyiz artık..

    İnanırsak olur bence az kaldı, çarşamba günü çıkıcak sanıyorum alçısı, iyileşsinde :)

    Serap Bende piknik gezinin fotoğraflarını merak ettim ve çok sevindi güzel geçmesine :) bende onu merak ediyorum, tekrar bir göndericem bakalım aynımı oluyo :(

    Biricitim seviliyor dimi, çok sağol canım :)

    Şeyma kesinlikle. Birde sağlıklıyken anlasak bunu. Çok teşekkürler :)

    Çiçomm bende bazılarını renkli boyadım kelebeklerin :) ya öyle zorki anlatamam. Her işimi kendim yaparım, insanlara şunu ver bunu getir diyemem. O yüzden çok fena. Sevgiler benden de :)

    YanıtlaSil
  45. Eren nolur hepimiz çok sağlıklı olalım. Çilek nasıl sevilmez, çok teşekkürler :)

    Vuslatım teşekkür ederimm. Hepimizin günleri çok güzel olsun inşallah. Sevgiler benden..

    Uzunincebiryol çok teşekkürler. Sabırla bitirmeye çalışıyorum, diğer işlerin yanında :) benden de sevgiler..

    Herbirengim kesinlikle :) çok teşekkürler..

    Kuğumm paranın sağlayamadığı çok şey var, sağlık başta. Ya neymiş masadaki eksik :) sevgiler kocaman benden :)

    Anne eli gibim malesef öyle. Çok teşekkür ederim..

    Neslim onun nedeni, sanırım hep umutlu olmam. Çok teşekkür ederim canım benim. Ya çok duygulandırdın beni, çok şekersin..

    Sihirlim inşallah, bakalım :) amin hepimize. Ya aslında ben çileği meyve gibi görmüyorum, atıştırmalık bişey gibi geliyo :) yengene selamlar, o da bendenmiş :)

    Seyhan çok güzel dimi? :) çok teşekkürler..

    Ahumm daha da iyi oluyoruz :) çok sağol. Ben o kuzuşu yerim :) ne güzel. Gerçek çileklerin kokusu bile ne kadar farklı dimi canım. Bende bende :)



    Sevdamm ya canım inşallah. Aynen, işlerini kendi yapan insanlar için ne zor dimi :( valla biraz akışına bıraktım dediğin gibi. Valla ben o diziyi izlemiyorum :) kardeşim çok sever :)


    Birtutamkekiğim daha iyiyiz artık, çok teşekkür ederim canım. Kızını öpüyorum o zaman, bendenmiş :) çilek nasıl sevilmezki :)

    Aylin valla öyle. Elimi uzatıp bir bardak alamamak çok kötüymüş yani. Aynen bende, çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  46. Aslı'cım çok geçmiş olsun canım kardeşine ve sana...Herşeyin başı sağlık..Kendine dikkat et,fazla yorulma..Perdende çok şık olacaktır eminim ama dediğim gibi kendini fazla yorma..Sağlığına kavuşunca hepsi olur..Sağlıcakla kal Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  47. geçmiş olsun yeni gördüm ben:( inşallah hemen toparlarsınız. sağlık olmadan hiç birşeyin tadı yok.bu arada perdeni de sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  48. canım uzun zamandır yok sayılırım bazı aksilikler olmuş, geçmiş olsun inşALLAH. Çilek aromalı hiç bişeyi tüketemem ama taze çilek başka tabi ona doyum olmaz :) ama şimdi benim yeme sezonum gelsin can erikler, çağlalar :)))

    YanıtlaSil
  49. Canım Aslım sayfamda seni de görmekten mutluluk duyarım :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  50. Aslı merhaba..Öncelikle geçmiş olsun kardeşine acil şifa diliyorum.. Bu arada çizimler de çok başarılı, çok beğendim.. Dun mavi bir ölüm e attığın yorum mail olarak geldi ama bloğumda göremedim nedense anlayamadım bende burdan dönmek istedim sana.. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  51. Aslı, çok geçmiş olsun, iyi bakın kendinize :)

    YanıtlaSil
  52. CANIM ARKADAŞIM NASIL OLDUN
    :)
    İYİ OLACAKSIN BİR TANEM....
    BENDE ÖDÜLÜN VAR.
    ARKADAŞIM BANA LAYIK GÖRMÜŞ
    YETİŞEBİLDİĞİM ARKADAŞLARIMA BENDE GÖNDERİYORUM
    HEPİMİZ ÇOK İYİYİZ :)

    YanıtlaSil
  53. canım seni ödüllendirmeden geçemedim :)

    YanıtlaSil
  54. tabii ya sağlık gibisi var mı.. gerisi zaten gelir..
    afiyet olsun bu arada ;)

    YanıtlaSil
  55. başkalarına ihtiyaç duymak dünyanın en zor şeyi aslım... hemencecik iyileşirsiniz inşallah. gene güzel güzel sinemalara gidersiniz, biz de burda keyifli anlarınızı okuruz :)

    çilek sevilmez mi hiç :)

    bir ödül de benden aldın bu arada :)

    YanıtlaSil
  56. aynı çilek deliliği bendede var!!

    şablon boyama ve en son aşamayı merak ettiiiim=)

    YanıtlaSil
  57. Kardeşler çok teşekkür ederim. Ben iyiyim artık, yani daha iyiyim :) ağrılarım azaldı. Yormucam kendimi, dediğin gibi yavaş yavaş yaparım. Sevgiler..

    Ayyüce olsun, çok teşekkür ederim. Bitince mutlaka paylaşıcam :)

    Favorim sen iyi olda, sorun yok. Teşekkürler iyiyiz canım, erik ve çağla bayılırım, mevsimi geldi artık dimi :)

    Beyazım mutluluk duyarım..

    Umay hoşgeldiniz. Bir süredir yorum sıkıntısı yaşıyorum ve nedenini bilmiyorum inanın. Şiiri çok beğendim, farklı duygular uyandırıyor. Sevgiler..

    Bolat teşekkür ederim :) sizde lütfen..

    Bir kase lezzet çok iyiyim teşekkürler :) aldım ve yaptım bile, benide düşündüğünüz için sevindim..

    Cicoom teşekkürler :)

    Seyhan birde gittiğinde anlamasak. Teşekkürler..

    Çalıkuşum hayattaki en zor şeylerden biri başkasına ihtiyaç duymak. İyiyiz çok teşekkürler :) aldım verdiğin güzel ödülü ve çok sevindim :)

    Cmos ortak bir delilik :) umarım biter sonucu bende merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  58. O Kuzey Güney mi :) Şu her işini kendi yapan insanların başkasına muhtaç olması fikrine ben de katılıyorum, çok zor bir şey. Çabucak iyileş ki yapacaklarını görelim Aslı :)

    YanıtlaSil
  59. O Kuzey Güney mi :) Şu her işini kendi yapan insanların başkasına muhtaç olması fikrine ben de katılıyorum, çok zor bir şey. Çabucak iyileş ki yapacaklarını görelim Aslı :)

    YanıtlaSil
  60. Leyla, ben masumum, izlemiyorum Kuzey-Güney dizisini, kardeşim izliyor :) iyileşmeye çalışıyorum, düzelicem umarım :)

    YanıtlaSil
  61. Herşeyin başı sağlık öncelikle ikinizi de çok geçmişler olsun canım. Çilekler süper afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  62. bi dolu yemek blogu okuyorum.
    ama senin kahvaltı foton çok mutlu ediyor beni. aslının en aslısı iyi diyorum.
    :)

    YanıtlaSil
  63. Üzülme aslım yavaş yavaş iyileşmişsiniz bak :)
    Öyle cidden başkalarına muhtaç olmak çok kötü bir şey allah kimseyi sağlıksız bırakmasın :(
    Perdendeki kelebek de çok şekermiş :)
    Öptüm seni kocaman,sevgiler :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...