Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

13 Haziran 2012 Çarşamba

Bir Haftanın Özeti

Koskoca bir hafta geçmiş. O kadar çok şey olduki bu günler içinde. Nerdeyse her gün bir koşturmaca, bu sıcaklarda her an dışarda olmak çok yorucuydu. Bu haftaya bir sinema, bir kına gecesi, bir Madonna konseri, bir düğün, sabahtan akşamlara süren alışveriş, arkadaşlarla beraber olmak. Her şey vardı bu bir haftanın içinde.

İki ay önce almıştık Madonna biletlerini ve merakla beklediğimiz o gün geldiğinde ordaydık tabi :)

madonna konseri

O kalabalık ve heyecanı anlatamam. Hatta bir arkadaşımız ağladı, Madonna konsere başlayınca :) ben fanatiği değilim ama kardeşimde bütün albümleri var ve çok sever. O kadar çok fotoğraf varki ancak bir iki tane ekleyebiliyorum ve çoğuda özel. O yaşta bu performans süper ne diyebilirim :)

madonna konseri


Yine uzun zamandır beklediğimiz film vizyona girince hemen gittik tabi. Pamuk Prenses ve Avcı. Hani beklentilerimin üzerindemiydi? değil tabi ama çok keyifle izledik..

pamuk prenses ve avcı

Bir tanıdığımızın oğlunun sünneti vardı ve kına gecesi. Uzun zamandır düğün ve kına gecelerini es geçiyordum, arkadaşlarla gidince eğlendik aslında, düğün daha keyifliydi  :)

sünnet kınası

Gelinlik ve kıyafet araştırmalırımız bütün bir gün boyunca sürüyor tabi. Miray'ımın giydiği her gelinlik çok yakıştı ve aralarından birini seçmeye çalışıyoruz. Özellikle bu modelin üzerinde duruyoruz, kendide çok beğendi..

gelinlik modeli

Pazar günüde ablamla Çerkezköy'e gittik ve bir kaç gün kaldık Dün akşam döndük, bazı işlerimizi hallettik.Otobüste en önde oturunca, böyle manzara karşımızda oluyor tabi :)

otobüs yolculuğu

Sevgili Beyaz Sayfam yine özgün bir mim başlatmış ve sevgili blog arkadaşlarımda beni mimlemiş çok teşekkür ediyorum. Adı İçimizdeki Ses. İçimdeki sesler devamlı konuşur hiç susmaz ki :) ve uzun mimler yapamam bilirsin Beyaz Sayfam..

Ve pek çok arkadaşımızın başta Dayatılanla Yaşamak olmak üzere çok güzel bir blog kardeşliği başlattılar. Yeni bloglar tanımak adına çok güzel bence. Adresini veriyorum hemen :)

Bloglar Listesi Buradan hiç tanımadığımız insanları, tanıyabiliriz..

Keyifli koşturmacaların olduğu günler, haftalar diliyorum hepinize...

87 yorum:

  1. Madonna konserine çok giden olmuş...
    yankıları hala devam ediyor...
    yorgunluğun hep böyle keyifli telaşlar için olsun aslıcığım:))

    YanıtlaSil
  2. Cepaynam hala konuşuyoruz iyi bir konserdi. Umarım hepimiz keyifli koşturmacalar yaşarız :)

    YanıtlaSil
  3. aslım yazı yazmış :) daha az yazıyorsun artık aslım, hep bu koşuşturma yüzünden farkındayım.

    ama güzel geçiyor günlerin sanki bak dolu dolu. yoruluyorsun, bunalıyorsun belki ama hoş anlar yaşıyorsun. bu da güzel değil mi? arada dinlen ama güzel günlerin geçip gitmesine izin verme aslım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıkuşum inan bugün evdeyim ve akşam tekrar çıkıcam. Yarın kaçta gelirim bilmiyorum :( Allaha şükür güzel her şey şimdilik. An'ı yaşamaya çalışmak zor ama yapmaya çalışıyorum canım benim. Sende iyi ol tamam mı? :)

      Sil
  4. dolu dolu dopdolu günler enerjin hep yüksek olsun Aslım :)
    bu arada şu gelinlikçi gezme mevzuu hakkatten yorucu pazar günü bizde kuzenim için dolaştık dahada karışık fikirlerle ve tabiki bitmiş durumda geri döndük çok kararsısız biz :( içindeki ses hiç susmasın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicoomm enerjin şu an itibariyle sıfır :) çünkü acaip sıcak ve yerlerdeyim yani :)

      Zaten gelinlik ararken ilk baktığına kararr verip çıkmak lazım sanırım, yoksa iyice karışıyor her şey. Sanada kolaylıklar diliyorum..

      Sil
  5. aslııı madonnaya gidiyorsun ve tek karede bütün konseri bitiriyorsun, millet deli gibi her yerde bu konuşuluyor yahu bari uzunca bir post atsaydın, yaptığı performans boşa gitmeseydi :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yektam sanırım yüze yakın fotoğraf çekmişim, bunun yanında kardeşimin ve arkadaşların çektikleriyle bine yaklaşmıştır :) nasıl seçicemi şaşırdım inan. Biraz önce kardeşim aradı abla o kadar fotoğraftan bunlarımı buldun dedi :) ama napim canım ya, uzun zaman yazmayınca her şey bir arada olsun, ayrı bir yazı daha olmasın dedim :)

      Sil
  6. Güzel ve süper bir hafta geçirmişsin yaşın ve zindeliğin müsaitken hep gez toz tadını çıkar tatlım ve hayatın hep güzel geçsin inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haskumaş çok teşekkür ederim, biraz hızlı bir hafta oldu. Amin hepimizin güzel günleri olsun..

      Sil
  7. Yine dolu dolu bir hafta geçirmişsin Aslı... Yorucu ama güzel yorgunluklar yine... Her haftan mutlu geçsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdi bak kitap falan okuyamıyorum artık. Ciddi ciddi zamanım yok :) sanada güzel, keyifli günler diliyorum, çok sağol..

      Sil
  8. Aslım çok koşuşturuyorsun yoruluyorsun ama seni mutlu görmek çok güzel... :)
    Umarım hep böyle tatlı yorgunlukların olur :)
    Yazını bitirdikten sonra yine bir gülümseme oldu suratımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz Yıldızım iyiyim canım çok iyiyim :) ne güzel, o gülümsemen benide çok sevindirdi o zaman :)

      Sil
  9. Gerçekten dolu dolu bir hafta geçirmişsin canım.
    Koşuşturmaca yormuştur ama eminim tatlı bir yorgunluktur.
    Bu arada gelinlik bence de çok hoş, hemde çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nursalkımı gerçekten öyle oldu. Yorulduk ama dediğin gibi, beden yorgunluğu çabuk geçiyor. Gelinliği beğenmene sevindim, Miray'da sevinicektir çok teşekkürler :)

      Sil
  10. Düğün hazırlıklarının yanısıra eğlenceden de geri kalınmamış bravo sana :)) sevgiler kolaylıklar Aslıcım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsenn her şeye vakit bulmaya çalışıyoruz dimi :) çok teşekkür ederim canım benim..

      Sil
  11. aslım bu post bugün mü çıktı yazın var mı diye bakmaya gelmiştim
    önce gelinlik beni çok heycanlandırdı mirayın en güzeli seçiceğinden şüphem yok
    ben bu posta bir çok konunun oolmasına ve akıcı bir şekilde anlatmana bayıldım asla becermem ben bunu:))
    sünnet telaşı yaşadım bende siz görmediniz ama neyse diyorum:))
    ve gelelim madonnaya allahımmm kadın olay ya :)) nasıldı konser eminim nefes kesicidir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavikuşum evet bugün. Sanırım öyle olur canım ya. Napim tek bir konuda yazı hazırlayamıyorum :) ya bende onu merak ediyordum, arayamadımda seni :( hayırlı olsun canım benim. Konser hakkında herkes bişeyler söyledi, yok Playback yapıyomuş, yok sesi kötüymüş falan. Ben canlı olarak o performansı izledim ve kadın tam anlamıyla süperdi canım ya, harikaydı.

      Sil
  12. Canım ,dolu dolu günler olmuş..Yorgunluk bitmez ama güzel anlar yaşamışsın,tatlı anılar kalmıştır.Kardeşler,aile maşallah bizimki gibi :)Gelinlik süper:)Sevgilerimi yolluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincim kesinlikle öyle oldu. Güzeldi her şey. Bende senin kalabalık ailene bayılıyorum, ne güzel dimi :) benden de kocaman sevgiler...

      Sil
  13. Renkli, yoğun ama keyifli bir hafta geçirmişsin, ne güzel canım. Dilerim her günün böyle mutlu ve şeker tadında geçsin:)
    Madonna'yı ortaokul yıllarımda çok dinlerdim. Like a player zamanları:)) Sonra zamanla uzaklaştık birbirimizden ve farklı notalara savrulduk:))) Ama konseri de kaçırılmaz gerçekten:)
    Evlenenlere ve evleneceklere ömür boyu mutluluklar diliyorum:) Gelinliğin modeli de zarif ve güzel gerçekten.
    Sevgilerimle canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyanım gerçekten bu fotoğraflarda görünen çok azı. Ama güzel her şey. Madonna severim ama fanatiği değilim, kardeşim duyduğu andan itibaren gidicez diye tutturdu :) bayılır Madonna'ya. Çok teşekkürler, evlilik zor iş, umarım herkes mutlu olur. Sevgiler benden de canım benim..

      Sil
  14. Ne kadar dolu dolu bir hafta olmuş Aslım... Enerjine hayranım. Benim tembellikten hiçbirşey yapasım yok bu aralar. Sıcaklar da cabası..
    En son cümlene "Amin" diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslim şu an pilim bitmiş durumda :) nerji falan kalmadı ama oturmakta yok tabi. Sıcaklar çok fena, bütün yaz napıcaz bilmem. Amin diyorum bende hepimiz için :)

      Sil
  15. Yoğun ve yorucu günler geçirmişsin ama güzelliklerle geçmiş.Gelinliği çok beğendim ,evleneceklere ömür boyu mutluluklar dilerim.Güzel koşuşturmalar olsun sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap çok teşekkür ederim, herkes mutlu olsun dilerim. Sevgiler, güzellikler diliyorum bende..

      Sil
  16. sende madonna konserine giden şanslıalrdan mısın bende bir dahakine giderim artık. Bak bu harika artık facebookta. Beklerim
    http://www.facebook.com/pages/BaK-Bu-HaRiKa-DeKoRaSyOn/447201555298044

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Follow_me izlenmesi gereken bir konserdi, güzeldi. Facebook adresim olsa hemen gelirdim..

      Sil
  17. ne guzel gez dolaş sefan olsun aslıcım :)

    YanıtlaSil
  18. Yoğun ama eğlenceli bi hafta olmuş Aslım, gelinlik de çok zarif, yakışmış kızımıza, dön artık, özledik seni biliyosun dimi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharım öyle oldu, yorgunluk çok ama iyiyim :) ay canım biliyorum ya, çok ihmal ettim. Yarın veya Cuma günü başlıcam çalışmalara :)

      Sil
  19. Madonna için ağlayan:)))30 yıl önce ABBA gelseydi ben de gitsem, ağlardım kesinlikle:))(maalesef gelen giden olmadı)ama Madonna'yı sevmiyorum sevdiğim tek bir şarkısı da yok, şimdi çoğu kişinin yaptığı gibi erotik gösteriyle işi götürüyor gibime geliyor ama darılma sakın böyle yazdım diye, yani zevk ve renk meselesi...biraz da ben çok zor beğenirim, mızmızım, birkaç birbirine benzer eski modası geçmiş şarkılar,şarkıcılara bağlandım kaldım yeniliklere açık olamıyorum belki de..gelinlik güzel şimdiden hayırlı olsun:)darısı kız yeğenimin başına ama daha okulu bitecek:)ben yine de şimdiden güzel bir şeyler görünce alıyorum annemin çeyiz sandığına koyuyorum:))teyzelik vazifesi:)ayrıca keyifli oluyor:))Aslı'm film dedin de sinemaya en son Veda'ya gittim:((ama geçenlerde internetten İnglorious Bastards'ı indirdim çok güzel naçizane öneririm tabii Nazi'li filmleri seviyorsan (daha önce bu konuda birisine yazdım ama kime yazdım unuttum şimdi:)))))blog kardeşliği ne linki var mı? sevgilerimi bıraktım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem hiç sorma valla, resmen ağladı kız. Çok heyecanlandım dedi. Yok rica ederim neden darılayım :) yalnız kadının hakkını yiyemem, bu yaşında böyle bir performansa inanılmaz. Hem dans edip hem şarkı söylemek üstelik onca saat herkesin harcı değil. Yeğeninede kolaylıklar diliyorum valla çok zor işler canım ya :) tamam filmi not alıyorum, yarın gece izlicem ve sana yazıcam :) evet linki verdim yazının altında. BLOGLAR lİSTESİ adıyla ona tıklarsan tamam dır..

      Sil
  20. madonna için ağlayanlara şaşırmamak lazım
    ben yıllar önce Ayna grubu için hüngür hüngür ağlamıştım :)
    film nasıldı
    güzel miydi
    gidelim mi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darlam kız cidden heyecanlandı, sahneye çıkışı muhteşemdi zaten. Filme kesin git, git, git diyorum :)

      Sil
  21. Hayatımda ilk defa bir konseri kaçırdğıma üzüldüm. Madonna ve sahne performansı büyüleyicidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem hoşgeldiniz

      Madonna ne olursa olsun, hakkında ne söylenirse söylensin, kimse sahne Performansı için hiç bişey söyleyemez, harikaydı..

      Sil
    2. Teşekkür ederim.

      Eski bir rock müzik yazarı olarak üzüldüm konseri kaçırdığım için...
      Bu ilgini çekebilir Aslı.

      http://ledzeppelincemakkilic.blogspot.com/

      .

      Sil
    3. Cem hemen bakıyorum verdiğiniz adrese, çok teşekkür ederim..

      Sil
  22. Yoğun bir haftadan aktarılanlar harika :))) Pamuk Prenses ve Avcı'da bir tek karliçeyi çook beğenmiştim. :)
    Yeniden gelinlik giyesim geldi Aslı.....:)))) Ne güzel gözüküyordu. Allah tamamını erdirsin şimdiden.
    İyi akşamlar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah Kraliçe hakkında aynı fikirdeyiz :) canım çok sağol Allah evlenen herkese yardım etsin ya, zor işler :)

      Sil
    2. Vallahi zor ama keyifli, hatta düğün sonrası güzel o an stresli :))))

      Sil
  23. Canım benim dopdolu bir hafta geçirmişsin , ne güzel .
    Ben Madonna konserini kaçırdım , herzaman ki gibi süpermiş .
    Gelinliği çok beğendim , Miray'a çok yakışmış .

    Günlerinin mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle Aslım , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynebim yorucu ve güzeldi, keyifliydi.

      Madonna hakkında bir haftadır konuşuyoruz hala, çok iyiydi gerçekten.

      Çok teşekkürler bir sürü gelinlik denedi, bakalım artık.

      Ah inşallah canım ya, hepimizin harika geçsin dilerim..

      Sil
  24. oooyy hakkaten koştur koştur geçmiş aslıcım günlerin, madonnaya gden şanslı insanlardandın demek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamidem son zamanlarda her gün böyle inan, çok yorucu aslında. Madonna delisi bir kız kardeş olunca, gitmemek olmazdı :)

      Sil
  25. Aslım ne güzel bir hafta olmuş ...Madonna konseri ah ahh bende çok isterdim gitmeyi.Çok şanslısın çok..Pamuk prenses benimde beklentimi karşılamadı,sonunu zor getirdik resmen..Her haftan böyle güzel,böyle hareketli geçsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cadım iyimi kötümü bilemiyorum ama, hep böyle işte. Çok sağol canım ya, kardeşim çok seviyor bende istiyordum, iyi oldu. Filmi uzun zamandır bekliyordum ama hayal kırıklığı yaşamadım çok. Hepimizin çok keyifli geçsin dilerim..

      Sil
  26. canım kına sünnet ve düğün merasimleri mevsimi acıldı o kdar gideceğim yer varki napcam bılmıorum:))
    madonna konserine gıtmen cok guzel ben gıdemedım acaba gıtsemmıyıde de cok dusundum.deseydın bende gelırdım:))
    bloglar lıstesınıde duyurduğun ıcın ayrıca tesekkur ederım canım arkadasım:)
    cok güzel bir hafta diliyorum sana sevgiler aslıcım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biricitim hiç sorma canım ya, ben çoğuna gitmiyorum. Keşke beraber izleseydik valla :) Bloglar listesi biz blogçular için çok öenmli, keyifle duyurdum canım, ne demek. Sevgiler benden de..

      Sil
  27. Aslım Aslım, o gelinliği tez zamanda, hayırlısıyla sen de giyersin inşallah :) Aşkla :) Amin. Bu da benim senin için duam oldu. Birde keşke Madonna konserinde ben de olsaydım. Herkes resmen heyecanlanmak için gitmiş oraya. Ortamı tahmin ediyorum. Tüm koşturmacaların böyle güzel olsun canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahumm :) ah aşk, çok sağol :) Ya o kalabalığı, o heyecanı anlatamam, birde başını nereye çevirsen bir ünlü. Nerdeyse bütün İstanbul ordaydı. Ah inşallah canım ya..

      Sil
  28. Aslı Ne kadar yoğun geçiyor zamanın böyle.Gerçi bu ara benimde böyle.kınalar düğünler falan derken koşturma oluyor.gelinlik çok şık.O filmi bir arkadaşımda söyled gitmiş güzeldi diye.Madonna konseri baya görkemliymiş iyiki gitmişsin ben gidemedim ama kısmet değilmiş:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya yaz geldi böyle oldu, düğünler,kınalar, eğlenceler başladı. Konser harikaydı ama sevmeyenlerde var açıkçası. Mesela ablamı hiç etkilemedi Madonna konseri :)

      Sil
  29. Aslı koştur koştur nereye kadar :)
    Ne zaman rolantiye alıcaksın :p :)
    Gündüz yolculukta en ön en güzeli bencede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehirler arası Aşk'ım :) bir dur deyin bana :P :)

      Ya ben önce oturunca korkuyorum, arkada oturuncada ablam korkuyo, oratayada oturmuyoruz :) böyle garip bi durum yani :)

      Sil
  30. DOLU DOLU BİR HAFTA GEÇİRMİŞSİN YİNE,BENDE BU ARALAR SENİN GİBİ KOŞTURUP DURUYORUM BU HAVADA ZOR OLUYOR AMA BOŞ DURMAKTAN İYİDİR:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anne eli gibim sıcaklarda yoğunluk çok zor, valla Allah hepimize yardım etsin :) kolaylıklar diliyorum sanada..

      Sil
  31. Aslıcım süper bir hafta geçirmişsin anlaşılan, Madonna konseri bile yeter:) Artık mevsim geldi kına geceleri, düğünler başladı, arkadaşlarla gidince daha zevkli oluyor tabi, bu arada beğendiğiniz gelinliği ben de çok beğendim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren zaten haftaya o damgayı vurdu :) bu modeli çok beğendik aslında, keşke bunu beğenip alsa diyoruz, bakalım artık. Sevgiler canım..

      Sil
  32. oh oh gezmeler yapılmış yine aslım :)
    kına düğün bu yaz bizde çook gezeceğiz valla :) bu arada gelinlik çok zarif duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senem napıcaz bilmem her yaz bi sürü düğün, kına :) gelinliği bende çok beğendim, umarım bunu alır..

      Sil
  33. Süper bir hafta olmuş Aslı!Madonna konserine de gitmişsin:)
    Gelinlik çok zarif, ben bu modelleri çok beğeniyorum, gelin adayına da çok yakışmış, inşallah içine sinen bir model olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitana inan iki aydır bekliyoduk konseri, geldi ve gittik :)

      Bende aslında kabarık şatafatlı gelinlikleri çok sevmiyorum. Bu hem sade hemde çok hoş geldi bana. İnşallah öyle olur, çok teşekkürler..

      Sil
  34. öncelikle o gelinliğe bayıldımm.çok zarif,sade..hayalimdeki gelinliğin fotoğrafını görmüş gibi oldum :)))
    ne hareketli, ne güzel bi hafta olmuş Aslıcım ya :) ayrıca otobüs yolculuklarını özlediğimi fark ettim şu an.en önde oturmalıyım ama :))
    madonna konserine de gitmişsin süper ya :) tüm haftaların böyle dolu dolu ve eğlenceli olsun canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Polimm gerçektenmi? umarım hayalindeki gibi bir prensinde olur, çok daha güzellerini giyersin. Biraz hızlı bir hafta oldu, doğru :)

      Eh aylardır bekliyoduk canım ya, hepimizin güzel ve keyifli olsun tüm günleri :)

      Sil
  35. CANIM ASLIM GEZ TOZ CANIM AMA KENDİNE DİKKAT ET..
    ABLANA SELAM.
    GELİNLİK ÇOK YAKIŞMŞ.FİZXİĞİ ÇOK DÜZGÜN NE GİYSE YAKIŞIR
    KONSER NASILDI.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kase lezzetim hiç dikkat etmiyorum biliyomusun? bide ben bu havalarda çabuk hastalanırım. Çok teşekkür ederim ilgin için. Konser harikaydı :)

      Sil
  36. aslı ne güzel günler geçirmişsin sen boyle o konserde olmayı bende çok istemiştim kısmet olmadı:(((
    eğlenmene çok sevindim
    o gelinliğide bayıldım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin çok teşekkür ederim, güzeldi her şey :) hayırlısı canım, yeniden gelebilir, belli olmazki.

      Sil
  37. Kınayı çok severim aslım ben dolayısıyla kına gecelerinin de :)
    Ne güzel dolu dolu bir hafta geçirmişsin böyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecemm ya, bende sevmiyorum aslında kına gecelerini :( ama sevdiğim insanlar olunca mecburen gidiyorum :(

      Güzel bir haftaydı canım benim :)

      Sil
  38. Ben ne yapmıştım bu hafta diye düşündüm yazını okurken, çok eğlenceli ve değişik bir hafta olmuş senin ki, eğer her haftan böyle geçiyorsa, senin hızına yetişilmez bence:) Hakikaten ben bu hafta ne yaptım yahu??? diye düşünmeye devam edeyim, sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suihomesui malesef böyle geçiyor desem :) bakmayın fotoğraflara, perde arkası baya yorucu aslında. Mesela kına ve düğüne gitmeyi hiç istemedim, mecburen gittik ama eh eğlendikte :) herkes farklı şeyler yapar ama, dimi? mesela bende bu hafta hep evde olmak istiyorum ama olmuyor işte. Sevgiler benden de :)

      Sil
  39. Çok yoğun tempolu ve bir okadar da eğlenceli bir hafta geçirmişsin.Madonna'yı ben de pek sevmem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cumhuriyetim güzel, yorucu bir haftaydı. Madonna'yı sevsekte, sevmesekte performansını inkar edemeyiz. Çok görkemli şovlar yapıyor kadın :)

      Sil
  40. Madonna konseri için çoook kıskandım seni aslıı!!

    ve avcı filmini ben de çok merakla beklemiştim ama pek beğenemedim açıkcası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miamm :)

      Keyifli bir filmdi Miamm ya, hakkını yemiyeyim şimdi :)

      Sil
  41. Oldukça dolu bir hafta yaşamışsın(ız) Ne güzel düğünler çok canından birinin olunca heyecan katsayısı fazla oluyor..Özlemiştik seni..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rosemary kesinlikle öyleydi, perde arkasında olanları anlatmayayım, daha yorucuydu inan. Bende sizi özlemişim efendim :)

      Sil
  42. Üfff Aslı'm ya Madonna'ya mı gittin? Çok, pek, pek çok kıskandım ki seni? Ben de istedim ama benden başka gitmek isteyen birilerini bulamadım. Miray'ın gelinliği çok güzelmiş, çok beğendim. Gerçekten çok yoğun ama güzel bir hafta geçirmişsin, sana bakınca kendi kendime çok monoton ve sıkıcı geldim :)

    YanıtlaSil
  43. Sevdamm gittik canım ya, bekliyorduk uzun zamandır kardeşimde biletleri alınca, gitmemek olmazdı. Gelinliği aldık canım, bugün haber verdiler :)

    Ya zaten çok yoğunsun, çok yoruluyorsun canım benim..

    YanıtlaSil
  44. sıcak ve yoğunluğa rağmen bence hoş haberler hoş günler.
    ama en güzeli o gelinlik.
    :)

    YanıtlaSil
  45. Aslıcım ne güzel dolu dolu eğlenceli bir hafta geçirmişsin:) Konser, sinema, gelinlik seçmeler, kına ohh ohh:) Buradan çook enerjik gördüm seni Allah bozmasın:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...