Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Hayata Devam

Her şey birbirini kovalıyor, acılar hafifliyor, kalan işlere devam ediliyor. Hayat ne kadar garip hiç bir şey olmamış gibi akıp gidiyor. Her zamanki koşturmacalar, yakıcı sıcaklık ve geçip giden günler.

Günlerimiz bir düzene oturuyor artık, şimdilik tek şikayetimiz nefes aldırmayan sıcaklar ve kardeşimin bu sıcaklarda çok rahatsız olduğu kolundaki alçı.

Biliyorsunuz kardeşim daha üç hafta evde olucak dolayısıyla pek dışarı çıkmıyorum ama yapılması gereken işlerde var. Cumartesi Eminönü'ne gittik yaklaşan düğün ve kına hazırlıkları var. Kınanın konsepti Hint olduğu için hint kıyafetleri arıyoruz ve sadece Şark Handa bulduk ve bir fikrimiz oldu en azından.

hint kıyafetleri

Sanırım üstteki renk olabilir bir sürü renk seçeneği var tabi.

hint kıyafetleri


Kapalıçarşı sonsuz olanaklar ve fikirler veren, her köşesiyle insanı çok şaşırtan, keyifli ve eğlenceli bir dünya :) o gün Miray'ım ve arkadaşı Gamze'nin böyle komik fotoğraflarınıda çektim :) Kardeşimi götüremedik malesef üzüldü ama yapacak bişey yok :(

ilginç gözlükler

Nerdeyse sabahtan başlayıp akşama kadar süren dolaşmanın ardından içilen kahveler..

türk kahvesi

Yine bir kapı süsü yaptım bu arada yaparken çektikte, bitmişini unutmuşum ya :( tam yazlık doğal bir kapı süsü oldu. Şimdi böyle bakınca bişeye benzemiyomuş gibi görünüyor ama valla hoş oldu :)

kapı süsü yapımı

Balkona da raf yaptım ve çiçekleri mumlukları yerleştirdim, özellikle akşamları güzel romantik bir görüntü oluyor...

balkon süslemesi

Yine bol fotoğraflı bir yazı oldu, kaldı ki daha çok eklenecek şeyler var ama bu kadarla bırakayım, ah unutmadan arkadaşlar bir dizi başladı İşler Güçler diye. Son yıllarda izlediğim en zekice kurgulanmış yerli dizi diyebilirim. İnanın benim gibi bu yazı evde geçirecekler için bir bardak soğuk gibi serinletiyor bu dizi :) eğer iyi bir dizi arıyorsanız mutlaka izleyin derim.

işler güçler

Bu arada benimde Blogstar plaketim geldi ama fotoğrafını unuttum yine.Sevgili Dayatılanla Yaşayan arkadaşıma ve tüm emeği geçenlere çok ama çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca beni yalnız bırakmadığınız ve hep yanımda olduğunuz içinde. Kardeşim evde olduğu için oda okuyor artık yorumlarınızı ve bu kadar sevilmek ne güzel abla diyor.

Hayatın kötü sürprizler hazırlamadığı, hep güzelliklerin olduğu, kahkahalar atabildiğimiz serin günler diliyorum hepinize...

120 yorum:

  1. Çok seviniyorum kardeşe:)
    iyi olması çok güzel ve her kötü olaydan bir hayır çıkarmak gerek , hayata daha farklı bir bakıl açısı gelişecektir onda,hayat ne üzecek nede üzülecek kadar uzun değil, değilmi, kardeş,ve aslım...
    hem kıskanmasın onuda seviyoruz ,en azından ben severim yani ayırım yapmam:)))

    YanıtlaSil
  2. öyle aslım, hayat hep devam eder. ama çok sevindim kardeşine, iyileşiyor. üzülmesin alışverişe çıkamıyor diye, çok sıcak zaten. bak 3 hafta kalmış zaten, tatillerde zaman çabuk geçer, üzülmesin hiç.

    düğününüz vardı dimi aslım? kapalıçarşıya gitmişsiniz, ben gidememiştim, kapalı çarşı gittiğimizde kapalıydı :) kafanı dağıtmışsın bak, iyi olmuş senin için.

    kapı süsü, mumluklar... gene harikalar yaratmışsın :)

    kardeşin de mi okuyor yorumları? ona kocaman sevgiler gönderiyorum o zaman :) ablası gerçekten seviliyor ve bunu çok çok çok hak ediyor :)

    o dilediğin güzel günler peşini hiç bırakmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıkuşum çok zorlanıyor bu sıcaklarda inan. Alçısı bir çıksa hepimiz rahat edicez.

      Bir senedir bu düğün meselesi var zaten artık tarih belli oldu canım, hazırlıklar son hızla devam ediyor :)

      Kardeşimde okuyor hem yorumları, hemde okuduğum sevdiğim blogları :) çok sağol güzel yüreklim benim...

      Sil
  3. Kuğum oda seni okudukça, tanıdıkça seviyor. Kesinlikle katılıyorum hayat o kadar kısaki her an değerlendirilmeli bir şekilde, yoksa çok pişman olabiliriz. Ah canım tanısan çok seversin kardeşimi eminim :)

    YanıtlaSil
  4. Aslım Kapalıçarşı'yı öyle bir merak ediyorum ki bende ,tam benlik bir yer:)Gözlükler de çok güzelmiş:)Rafına bayıldım diyecek hiç bir şey yok,ellerine sağlık canım:)Kardeşine de kocaman sevgiler yolluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cadım bencede senin mutlaka görmen gerek, öyle fikirler veriyorki o renkli dünya anlatamam :) çok teşekkürler canım, oda okuyor zaten :)

      Sil
  5. Canım eskisi gibi bloğa girmiyorum peşpeşe gelen hastalıklar şu an istanbul dışındayız ne güzel koşuşturmaca düğün hazırlığı ayrıca kardeşininde alçıları çıkarılacakmış hayat acısıyla tatlısıyla yaşamaya değer ben kardeşine ve sana sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum öpüldünüz Şayan ablanız tarafından :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayanım biliyorum, çok çok geçmiş olsun :( hayat elbette yaşamaya değer dimi ne olursa olsun. Sağlıklı olalımda gerisi hiç önemli değil. Bizde öpüyoruz seni çok teşekkürler :)

      Sil
  6. Aslıcım biliyorum kardeşinle ilgilendiğinden çok fazla zaman ayıramıyorsun bloga ama arada haberdar et kendinden bizi:)
    Kardeşin de en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah!
    Balkonuna yaptığın raf çok hoş, sağlıkla kullanın:)
    sevgiyle, serince kalın canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natalim haklısın hiç bakamıyorum bile. Kardeşimin tek şikayeti sıcaklar, çünkü alçı çok fazla kaşındırıyor ve geceleride uyuyamıyor.

      Ah bu dileğe bayıldım :) hepimiz serince kalalım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Bir sürü bir sürü işler güçlerle gelmişsin Aslı yine :)
    Ne garip dimi hayat her şeye rağmen devam ediyor. Raydan çıkışa alışmadan raya giriyor yeniden; alışayım derken çıkıyor tekrar...

    Umarım hayat raydan çıkmaz bir daha her şey yolunda gider Aslı...
    Ve şu günlerde dilenebilecek en güzel dilek: serin günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdi :)

      Çok haklısın tam bir düzene girdi diyorum, yok olmuyor yeniden başa sarıyoruz. Ben Grönland'a falan gitmek istiyorum, yakıyor bu sıcaklar :)

      Sil
  8. Aslıcım dediğin gibi hayat devam ediyor , kardeşinin iyi olmasına çok seviniyorum , hayırlısıyla üç hafta da geçecek ve kardeşinin bir şeyi kalmayacak .
    Yine neler neler yapmışsın , balkondaki meleklere bayıldım , size şans getirsinler .
    Blogstar ödülün için tebrik ederim canım , sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun .
    Kardeşini ve seni öpüyorum , mutlu ve sağlıklı günler diliyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynebim inşallah. Melekleri çok severim ve sende seviyorsun öğrendim :) bizde seni kocaman öpüyoruz sözlerin ve dileğin için çok teşekkür ederim.

      Sil
  9. Aslım kardeşinin iyileşiyor olmasına çok seviniyorum,yorumları okuyormuş ona da kucak dolusu selam ve sevgilerimi yolluyorum.Kapalıçarşıya neredeyse 20 sene önce gitmiştim,şimdi daha bol çeşit ve güzelliktedir her şey.Mumluklar,raf,çiçekler,kapı süsü yine döktürmüşsün,ellerine sağlık.Blogstar ödülün için tebrikler,layığı ile hak ediyorsun canım,selam ve sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincim telefonunu açıyor ve anında benim bloga girip hem yorumları okuyor hemde blog arkadaşlarımın bloglarına bakıyor :) Kapalıçarşı zamana direnen ve yenilenen bir dünya, çok güzel çok renkli dimi? blogstar ödülülleri için asıl ben çok teşekkür ederim, hepimiz starız zaten dimi :) sevgiler benden de...

      Sil
  10. Hayat çok garip gerçekten Aslım. Hepimiz herşeye rağmen devam ediyoruz. Başka türlü kafayı yerdik zaten :) Neyse keyfiniz yerinde belli :) Çok sevindim. Söylediğin diziye kesin bakacağım. Kına da pek eğlenceli geçecek gibi. Çıldıırr modu :)) Canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahumm garip ve güzel. Oyüzden devam etme isteğimiz, o yüzden hayata dört elle sarılışımız. Sağlığımız iyide sıcaklar yüzünden kardeşimin keyfi pek iyi değil :) nolur diziye bir bak çok sevinirim :)

      Sil
  11. Aslıcım herşeyin iyi gitmesine sevindim. Kardeş okuyor madem tekrar geçmiş olsun diyeyim:)
    Hint konseptli gece nasıl olacak merak ettim, ikinci fotoğraftaki pembeli etek tam benlikmiş.Dediğin gibi kapalı çarşı sürprizlere gebe bir yer, gezerken zaman nasıl geçiyor anlamazsın.Gözlükler de güzelmiş, yakışmış kızlara:)
    Kapı süsünün bitmiş halini göremesek de senin elinden kötü birşeyin çıkmayacağına inancım tam her zaman:) Balkondaki romantizm köşesi de çok hoş. Dün bakındım ben de bir masa iki sandalye balkonda, bişeyler yapsam dedim oturasım gelmiyor bu haliyle:)
    O dizinin ekibi daha önce Üsküdar'a gideriken diye bir dizi çekmişti, o da çok başarılıydı ama geç saatte yayınladılar sonra da kaldırdılar, biz de sevdik diziyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitana Allaha şükür iyiye gidiyor, her şeyi okuyor valla, hatta girme bloguma diyorum ama yok :) Hint konseptli hazırlıyoruz biraz zor oluyor, çünkü istediğimiz malzemeleri bulmak zor ama bakıyoruz artık.

      Balkon küçük büyük farketmiyor şirinleştirmek bizim elimizde dimi? özellikle bu sıcaklarda geceleri çok iyi geliyor balkonlarımız :)

      Bak o diziyi bilmiyordum, internetten bir bakayım çok teşekkür ederim. Bu ekibi çok sevdik biz :)

      Sil
  12. Önce kardeşinin iyi olmasına ve iyileşiyor olmasına çok sevindim Aslım. Ne kadar şanslı, hiç sıkılmıyordur.

    Eskiden kına gecesi dendi mi ayyy yok derdim. Şimdi o cıvıl cıvıl kıyafetleri gördükçe ve geleneksel biri olmaya başladıkça ayyy evet diyorum. Ben de yaparsam bindallı giymek isterim. Sizinkiler de pek güzel duruyor..

    Balkonunuzu bir an gözümde canlandırdım Aslım. Ne güzeldir kimbilir dedim. Keşke seninle o balkonda akşam karanlığında oturup, mumlarımızı yakıp, sohbet edebilsek.. Bu arada içkileri yapmak benden ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neslim biliyormusun? oda diyorki seninle insan hiç sıkılmıyor :)

      Aynen :) zaten çok uzun zamandır kına gecelerine falan gitmiyordum, bir geçen haftalarda gittim. Hiç sevmiyorum aslında ama bu bizim :) Bindallı da çok hoş oluyor dimi? hayırlısıyla seni görmeyi çok isterim inşallah sevdiğin biriyle çok mutlu olursun canım benim.

      Neden olmasın Neslim, bir gün bir bakarsın o sohbetleri gerçekleştiririz :) tamam unutma sözünü :)

      Sil
  13. herşeyin yoluna girmesine sevindim seni burada görmek ne güzel :) kardeşinde okuyorsa onu da çok seviyoruz bunu unutmasın.!!

    o diziye hemen bakacağım. Sanırım bende istanbula gelip kına için alışveriş yapacağım :D eminönü beni bekle dioyurm :D

    seni de kocamn öpüyorum tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senemm ah canım çok şekersin ya, çok teşekkür ederim :)

      Lütfen bir bak, dün akşam yine keyifle izledik. Sanırım Perşembe akşamları yayınlanıyor. Bende öpüyorum en kocamanından...

      Sil
  14. canım senin güzel içten kalbin sevilmez mi senin kardeşin bizim kardeşimiz allah ailelerimizi bizlere bağışlasın...

    bu arada ben kaçırmışım kız kimin düğünü var? kardeşlerinden birinin mi yoksa senin mi? senin olsa duyardık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamidem inan duygulandırdın beni ya, çok sağol :(

      Yeğenim evleniyor canım ya, ama nasıl seviyoruz anlatamam, canımız o bizim. Bende öyle bişey yok, olmazda :)

      Sil
  15. Aslım seni de tebrik ederim... devamı gelicek zaten dilemiyorum eminim :)
    Kardeşinin her geçen gün iyi olması çok güzel
    öncelikle işler güçler gerçektende çok komik zeki bir dizi bende çok sevdim
    böyle iki tane vız vız arıyla eminönü dar gelir insana :)
    becerikli arkadaşım raf çok güzel duruyor eminim son halini sergilemeyi unuttuğun kapı süsüde öyledir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cicomm çok teşekkür ederim :)

      Çok iyi bir dizi dimi? keyifle izliyorum baştan sona hemde, ki benim bir diziyi sonuna kadar izlediğim çok nadirdir. Ya hiç sorma bitmiş halini vakit bulursam paylaşıcam, hoş oldu gibi :)

      Sil
  16. resimler çok eğlenceli sanırım bnde kınamda hint kıyafetleri giymeyi düşünüyorum. mutluluklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesrin teşekkür ederim :) Hint konsepti güzel olucak diye düşünüyorum. Sizinde hayırlısı olsun kocaman mutluluklar...

      Sil
  17. Hint kıyafetleri ne güzelmiş, özellikle ilk resimdeki etek çok hoş:) Böyle keyifsiz günlerin ardından kına düğün hazırlığı gibi neşeli şeyler yapmak, Eminönü'nde dolaşmak iyi gelmiştir sanıyorum Aslıcım, ne güzel, kardeşine de çok selamlar gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren bizde o rengi ve modeli beğendik bakalım napıcaz :) işte hayat böyle, acılar ve mutluluklar hep yanyana dimi? Eminönü iyi geldi akşama gezdik ama çok sıcaktı canım ya. Oda hepinize sevgilerini gönderiyor :)

      Sil
  18. Ne derler her şerde bir hayır vardır mı ... Hint kına gecesi konsepti çok hoş renkli olacak baya kına desenize bizde de şalvarlar giyilir boşnak arnavut öyle yapılır kınalar , güzel bir günün ardından içilen kahve kadar keyflisi yoktur her halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slince aynen öyle derler ve doğru söylemişler bencede. Ya bende Boşnak düğünlerini, kınalarını çok severim, ne güzeldir. Ah o kahve keyfi anlatılmaz :)

      Sil
  19. Sıcaklıklar daha da artacak deniyor, üzüldüm kardeşine, kim bilir ne kadar zorlanıyordur.
    Gün sonunda içtiğiniz o kahveler bütün yorgunluğu alıp götürmüştür eminim ve evet hayat...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sedom aman istemiyorum :( soğuk bir ülkede yaşamak istiyorum ben ya :(

      O kahveler çok iyi geliyor inan...

      Sil
  20. kardeşinin alçısı ne zaman açılacak aslı'cım, zordur bu havalarda. ama biraz daha gayret diyorum.
    balkonundaki düzenlemeye bayıldım, ben de küçük balkonuma ve çiçeklerime neler yapacağımı şaşırıyorum:)
    dizi eşimin favorisi oldu bile, merakla bekliyor:))
    ben görmeden bilemem kapı süsünün güzel olduğunu, görmek istiyorum mutlaka:)) eline sağlık canım benim mutlaka çok güzel olmuştur, senin elin değdiyse...
    sağlıklı, neşeli günler...
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehan doktor bir buçuk ay demişti, üç hafta bitti üç haftamız daha var alçının çıkmasına. Çok zorlanıyor, sıcaklardan devamlı kaşıntısı var ve uyuyamıyor hiç :(

      Balkonunu gördüm çok güzel ya, cıvıl cıvıl :) dizi harika bencede.

      Tamam paylaşıcam en kısa zamanda söz :) sevgiler ve serin günler :)

      Sil
  21. Aslıcım, kına hazırlıkları eğlenceli görünüyor:) ama ben kapı süsünü merak ettim:)
    kardeşine selamlar, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecerim eğlenceli ve çok yorucu. Paylaşıcam kapı süsünü, çok basit zaten gelen çiçeklerden yaptım, bir çeşit değerlendirme :) çok teşekkürler :)

      Sil
  22. Hayat işte. Hız kesmiyor. Ne olursa olsun durmuyor zaman.
    Yine de mutluyuz Aslı'm.
    Geçiyor her şey, alışıyoruz :)
    İnşallah daha mutlu olacağın günler seni bekliyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gecemm asla hız kesmiyor asla. Ne olursa olsun devam ediyor işte.

      Mutluyuz Gecem alışılıyor her şeye haklısın :)

      Hepimiz hakediyoruz mutluluğu dimi :)

      Sil
  23. Aslım harika haberlerle elin kolun dolu dolu gelmişsin yine :)hepsi harika :)
    Kardeşini benim yerine öpersin az kalmış biraz daha sabretsin,sen onun hayatına renk katmak için eliden geleni yapıyorsundur zaten çok şanslısınız ikinizde :)
    ilk fotoğraftaki eteği çok beğendim:)
    ohh gezin tozun harika oralara ne almaya gidip neler neler alıp geldiğim çok oldu :)ayrıca pasta ile ilgili malzemelerde satıyorlar cnm görmüşsündür muhakkak :)dizi izlemiyorum ama sen böle ballı ballı anlatınca merak ettim :)
    kahvenizdeki keyif kadar keyifli geçsin günleriniz hep tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pasta Köşemm valla onun canı sıkılmasın diye her şeyi yapıyoruz :) Kapalıçarşı deli ediyor beni zaten :) görmezmiyim o kadar çok pasta işleri ile ilgili materyal varki şaştım kaldım. Nolur bir vakit bulursan azcık izle olurmu :)

      Seninde-hepimizin keyifli geçsin günlerimiz canım benim :)

      Sil
  24. asli`m canim ozlemisim seni yaa fazla acma arayi olmaz mi?

    o hint isleride cok ciciymis yaaa bu arada:))

    kapi susunun bitmisini de koyyy yaaaa:))))

    hii unutmadan kardesine sevgiler soyle ona o da kendine bir blok acsin uc hafta zor gecer oyle evde:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prensesim bende özlüyorum ama :)

      Ya her yere baktık bir tek orda bulduk, internette de arıyoruz bu arada. Tamam paylaşıcam kapı süsünü :)

      Senin yorumu okuyunca bana söyledi zaten abla açsammı bir blog diye ama sonra ya zaten bütün gün işte Bilgisayar ile uğraşıyorum, yok yapamam ben dedi :)

      Sil
  25. Canııım ne kadar yoğunsun, ama düğün alışverişleri her zaman keyiflidir, kardeşin de az kaldı iyileşecek, zaten hava sıcak, serinlikte daha rahat hisseder kendini sanırım:) O balkondaki köşeye bayıldım ve evet işler güçler. Gözlerimizden yaş gelene kadar güldük izlerken. Daha önce kanal d de bi dizi vardı, ismini hatırlaymadım, yayından kalkmıştı çok üzülmüştüm, bi baktım aynı kadro burda, acaip sevindim, bence de herkes izlesin de kışın da devam etsin, öptüm çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Baharım vede çok yorucu, nasl yorucu anlatamam. Kardeşim serin bir yerler istiyor canım ya, yoksa rahat edemicek napıcaz bilmiyorum.

      Ya dizi süper dimi, bayılıyoruz bizde inşallah yaz-kış devam etsin :)

      Sil
  26. SEVGİLİ ASLIM KARDEŞİN İYİLEŞECEKTİR ÜZMESİN KENDİNİ. HATTA BEN ONA PAÇA ÇORBASI YAPIP YEDİRSEM KEMİK GİBİ OLUR:)) CANIM YAZMAK, DİĞER ARKADAŞLARI OKUMAK, GÜNLÜK VE İŞ HAYATIMIZI DEVAM ETTİRMEK HEPSİ BİR ARADA GÜÇ OLUYOR. MESELA BEN BİR ÇOK ARKADAŞIMI ZAMANINDA OKUYAMIYORUM YADA BİRÇOK ARKADAŞIMI OKUYUP YORUM İÇİN ZAMAN BULAMIYOTUM OKUMADIM SANILIYOR BAZILARINA İSE HİÇ HİÇ UĞRAYAMIYORUM. O YÜZDEN İNSANLAR BİRBİRİNİ BİLİR.
    GELELİM BALKONA DÜN NATALİNİN BALKONUNU GÖRMÜŞ VE BEĞENMİŞTİM ŞİMDİ SENİN RAFINI ÇİÇEKLERİNİ DE BEĞENDİM. HER ŞEY ÇOK GÜZEL. SENİ SEVİYORUM KUZUM.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Vuslatım çok sağol, valla bir tanıdığımız paça çorbası yapıp getiriyor zorlada olsa içiriyoruz ama midem bulanıyor diyor :)

      Çok zor oluyor, bazen herkesi okumak özellikle bu yoğunlukta çok zor hemde ama birbirimizi biliyoruz idare edicez artık.

      Natalinin balkonu çok güzel dimi, bende çok beğendim :) bende öpüyorum Vuslatım çok sağol..

      Sil
  27. Sevgili Aslıcığım dilerim tez zamanda zor ve sıkıntılı günleri tamamiyle geride bırakırsınız. Her yeni gün güzellikler getirsin hayatınıza. Hayat tüm güzelliklerini sunsun sana ve ailene.
    Görsellerle pek hoş bir paylaşım olmuş.
    Eminim kapı süsün çok güzel olmuştur canım.
    Rafın, çiçeklerin, melek kızların ve mumluklarınla çok hoş bir köşe olmuş, ellerine sağlık.
    Öpüyorum canım.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyanım canım inşallah. Üç haftamız kaldı ondan sonra biraz daha iyi olucaz umarım.

      Senin bu ayrıntıları gören gözlerini çok seviyorum, çok sağol canım benim. Hayat biz canlılara hep güzellikleri getirsin dilerim...

      Sil
  28. ah aslım, kaç ay önce ne güzel yorumlar yapmışsın ama spama düşmüş, şimdi yayınlanabildim ve okuyabildim. güzel yürekli aslım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıkuşum bir dönem benim yorumlar spama düşüyordu sanırım. Önemli olan görmen ve okuman canım ya :)

      Sil
  29. Selam Aslı, fotoğrafların hepsi güzel ama gözlerim seni aradı belki göörürüm diye. :)))
    Kardeşine de Allah tekrardan şifa versin. Gerçekten de hayat çok garip, birgün önce ağlıyorken birgün sonra güldürebiliyor. Vee Şarkhan'ı çok seviyorum özellikle ufak tefek şeyleri bulabildiğim için. :))
    Keyifli ev geçirmeleriniz olsun canım, kardeşinede selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülşah belki birgün bende olurum o fotoğraflarda :)

      Amin canım çok sağol. Alışıyoruz her türlü garipliğe dimi, yapıcak bişey yok. Ya oraya bayıldım ben, istediğin-istemediğin her şey var :) umarım keyifli geçirizi sizleri okumak bile keyi veriyor inan...

      Sil
  30. Kemik suyuna çorba içer mi kardeşin Aslı? Daha çabuk kaynar kırıklar. Balkona bayıldım bu arada!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem kemik suyu, paça her şeyi içirmeye çalışıyoruz. Kemiklere iyi geldiğini duyduk gerçi midem bulanıyor diyo ama mecburen içiyor. Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. gayret ederse beklenenden çok daha çabuk iyileşir. bütün pozitiflerimi gönderiyorum...

      Sil
  31. Çok güzel bir yazı ve resimler Aslıcığım,en güzeli de yavaş yavaş ruh halini değiştirmeye başladığını görmek. Ben de öyle olurum inşaallah. Sabahları uyanmak güne başlamak çok zor geliyor. Torunların varlığına rağmen:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam inşallah daha iyi olucaksınız. Gerçi biz tam olarak atlatamadık, kardeşim yolda yürürken bile tedirgin hala korkuyor tabi. Nolur üzülmeyin , öyle iyi anlıyorumki sizi :(

      Sil
  32. Aslının kardeşciği ablandan önce seni öpüyorum muck:) Birdahaki Eminönü alışverişine katılırsın sende :)
    Ahhh ahhh ben de çok seviyorum oralarda gezmeyi. Rengarenk, cıvıl cıvıl herşeyi almak istiyorum:) Balkonunuz harika olmuş güle güle keyif yapın inşallah canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bezelyem :)) olsun kıskanmıyorumm :)) çok renkli bir dünya dimi, insan çıkmak istemiyor da serin havalarda gitmek daha iyi olabilir :) akşamları balkon güzel oluyor canım ya..

      Sil
  33. Aslı'm merhaba, kim evleniyor? Allah'ım söylemişsindir büyük ihtimalle daha önce ama işte gözünle gör (duy)et yemeyince böyle hafıza oluyor:(((şimdiden tebrikler, şimdiden Allah bir yastıkta kocatsın, mutlu etsin..bu sıcakta Kapalıçarşı oyyy eskiden çok severdim gezmeyi oralarda özellikle sahaflara da çıkardım bir kapıdan şimdi olsa sanırım gidemem..gözüm yemez:))balkon rafı harika olmuş eline sağlık..öpüyorum sevgilerimi bıraktım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem yeğenim evleniyor. Yok valla ben et yediğim halde hafızam oyunlar oynuyor, çağımızın hastalığı bu bence.

      Ya aslında benimde hiç gidesim yok bu sıcaklarda ama mecburuz bir yerde :) birde ben sana yorum yapamıyordum, bir kaç kez okudum yazılarını. Öpüyorum bende :)

      Sil
    2. Canım,sağol, iki yazıma yorum maalesef yapılamıyor neden bilemiyorum, teknik bir aksaklık sanırım, diğer yazılarıma da mı böyle olacak diye üzülüyordum ama kendiliğinden düzeldi yeni yazılarıma yorum yapılabiliyor ancak o iki yazıya yorum yapılamıyor neden bilemiyorum..:((belki onlar da kendiliğinden düzelir diye bekliyorum ama olmuyor:((

      Sil
  34. Neyse sıkıntılar geride kaldı...
    Yaratıcılığı gene elden bırakmamışsın..
    hint konsepti bir kına gecesi bindallılar sıkar tabii sıcakta..:))
    Starımız olman çok doğaldı zaten...sevilesisin..:))
    eeeh bundan böyle sıra geldi kına gecesi fotolarına..bekliyorussss!..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rosemary kaldı gibi. Evdeyim biliyosun, bişeylerle uğraşmasam duramamki :) hepimiz birbirimizi seviyoruz ama dimi canım ya :) bir gelse o gün valla paylaşıcam kına fotoğraflarını :)

      Sil
  35. ben de beyazıtta okuyorum çok yakınım eminönünü de sık sık inerim, şark hanı da biliyorum , çok güzelmiş bulduğunuz kıyafetler.. kına da hint esintisi de çok orjinal bir fikirmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merve aa çok güzel. Yakınız baya aslında. Hint konsepti hoş olucak bencede bakalım artık :) ve hoşgeldin..

      Sil
  36. Hepsi şahane; güzel günler gör Aslı'cım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  37. çok geçmiş olsunn, izlemye aldım, ben de beklerim. aslında arka konsept siyah olmasa, gözü çok alıyor...

    YanıtlaSil
  38. kapalıçarşı turları...
    <istanbul'un en özlediğim şeylerinden....

    YanıtlaSil
  39. Kahvelerden sonra bir de fal baktırılsaydı :)) acısız bir hayat dilerim:) hayat devam ediyor!

    YanıtlaSil
  40. 73 kişi yazıyor en son gene ben görüyorum merak edip bakmasam hoş onuda göremiycem ya
    aslıcım bak su akıp yolunu buluyor işte ne kadar güzel avucumuzun içindekilerle yetinmeyi mutlu olmayı biliyoruz biz senin güzel kalbinle düğünüde en güzel şekilde talatıcaksınız gör bak bence miraya o yeşil oalan esmer olduğu için çok yakışır peki hint kınasında maskeler olucak mı öyle birşey vardı sanki eminim çok güzel ve aklıda kalan bir kına olucak kapı süsüne bir kuş kondur bari bilrisin kuşsuz olmaz:)) atladığım şeyler olabilri gece ve karanlıkta yazıyorum miraya sevgilerimi gönderiyorum canım ve tabiki kardeşine de hepinizi öptümmmmmmm

    YanıtlaSil
  41. biz düğünü atlattık sıra sizde aslım:))

    YanıtlaSil
  42. bu sıcaklarda gerçekten hazırlık yapmak zor canım...Allah kolaylık versin...çok özletme kendini ;)

    YanıtlaSil
  43. Bloglar Listesi ve/ya Muhtarlık üyesi olduğunuz için, Blog Katolog sayfanızı hazırladık.

    Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

    Ayrıca:

    Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:

    Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

    Tanıtım sayfanıza girmek için:
    Muhtarlık sayfasında : Bloglar Kataloğu sekmesinden girebilirsiniz.. .

    Bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır, bir kısmı bağlandı bile.. orayı da bir kontrol ederseniz.. link hatası varsa diye…

    Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz.

    Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.

    Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

    Sayfanızı olduğu şekliyle onaylıyorsanız, lütfen katalogdaki iletişim veya yorum/blog ekleme sayfalarından birisinden onayladığınızı bildirin..

    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  44. aslıııı.

    burda yazdığın ve fotosunu koyduğun herşey çok tatlı.
    dizi hiç izlemem bilmem ama bakıcim sen söledin diye.
    düğün ve kına ha. eminönü.
    hint etekleri.
    en çok bu kısmı sevdim ama.
    :)

    YanıtlaSil
  45. Kapalı çarşı gez gez bitmek bilmiyor.. Merak edip gezmek istediğim yerlerden biriydi. Mayıs sonu gittik biz de ama kalabalıktan da bir şey anlamadım her yer tıklım tıklım doluydu(yere iğne atsan düşmez cinsinden)..
    balkondaki rafına bayıldım kapı süsünü de çok merak ettim, bitmişini de görmek isterim.
    yeniden kurduğum blogumu hen üs ziyaret etmedin galiba, bana uğrarsan yeniden izlemeye almayı unutma tatlım.. CiCİ KaLL.. (^_^)

    YanıtlaSil
  46. Kötü süpriz diye nitelendirdiğimiz bazı şeyler bile 'hayat' için gerekli.
    bu sıcakta oraları nasıl gezdin yahu :p

    YanıtlaSil
  47. Aslı' cım ben de seviyorum o diziyi, bir de insanlar alemi var aynı gün bayıldığım.

    YanıtlaSil
  48. Aslıcım Allah çok daha kötülerinden korusun.Şükür ki yanında, seninle. Tekrar çok geçmiş olsun.
    Kahveler için afiyet olsun, raf da gayet başarılı, ellerine sağlık :) Ayrıca İşler Güçler'i ben de çok beğendim. Ahmet Kural'ı Çalgı Çengi'den beri çok beğeniyorum, ayrı bir havası var ;)

    Öperim seni de kardeşini de.

    YanıtlaSil
  49. aslıcımm:) çok çok uzun zaman oldu ve sizleri çok ihmal ettiğimin farkındayım fakat yeniden döndüm aranıza...iyi olduğunu son paylaştıklarınla öğrenebildim.kardeşine çok çok geçmiş olsun bu arada..evde ve sıcaktada olsa güzel bir yaz geçirmeni diliyorum tatlımm..

    YanıtlaSil
  50. Kardeşinin sağlığına kavuşması sevindirici.Bu nedenle bloguna uğrayım dedim. Umarım kısa zamanda çözülür sorunlar.

    YanıtlaSil
  51. komşumcum hep bloğuna giriyorum bakıyorum acaba yeni bir yazı yazdımı diye?
    Bugün sevindirik oldum yazını görünce.İnşallah alçısı tez zamanda çıkarda rahata ve sağlığına kavuşur.Hint kınası olması ne güzel .Kınanın resimlerini bekleyeceğim heyecanla:)Bende karaköçyde çalışıyorum bazen öğlenleri gidiyoruz o zaman bile kalabalık oluyor yani.

    YanıtlaSil
  52. Aslı'mmmm, kardeşinde iyileşiyormuş bak, hayat devam edecek tabi. Allah daha büyük dert vermesin canım hatta bu son olur umarım.
    Hint temalı kına gecesi güzel olacak anlaşılan. Hamaratlıklarına da devam ediyorsan. Bahçedeki rafa bayıldım, benim de evin balkonu ile ilgili fikirlerim var da önce parayı bulmam lazım -çalışıp- Kahveler harika, işler güçler de süper. Ben de sevdim o diziyi. Çok güldürdü beni :)

    Ve seni özledim :)

    YanıtlaSil
  53. harika bir anlatımm,rengarenk bir post yine aslıcımm..
    kaleöine sağlıkk..
    rahmet ve mağfiret ayını sağlık ve huzur içinde dolu dolu geçirmen dileğimle canım.
    hayırlı ramazanlar....

    YanıtlaSil
  54. CANIM ASLIM BENDE İSTANBULDAN YENİ DÖNDÜM EVET İSTANBULDA ÇOK SICAK CANIM.
    MMM HARİKA EMİNÖNÜNÜ ÇOK SEVERİM BENDE PASTA MALZEMESİ ALDIM CANIM.
    KARDEŞİN VE SEN DAHA İYİSİNİZ ÇOOOOK SEVİNDİM... SENİ ZİYARET EEYİ ÇOK İSTERDİM. OĞLUMUN SINAVLARI OLUNCA VAKİT SIKINTISI OLDU...
    BENDE ÇOK İSTANBULU BİLMEDİĞİM İÇİN..
    SİZE KOLAY GELSİN DÜĞÜNE HAZIRLIK BAŞLAMIŞ. KARDEŞİNE SELAMLAR DİĞER BÜYÜKLEREDE.
    HAYIRLI RAMAZANLAR...

    YanıtlaSil
  55. canım ya nazar var bence sizin üzerinizde bu nedir ya?:(( çok geçmiş olsun, neyse en azından şimdi iyimiş çok sevindim.

    bende balkonuma raf yaptım biliyor musun? belki ben de paylaşırım bloğumda:)) gece mumlar yanınca mükemmel oluyor:) ama komşular kesin bizim hakkımızda bunlar deli gibi şeyler diyorlardır diye düşünmeden edemiyorum:))

    düğün hazırlıkları aman yaw çok koşuşturmalı ama güzel telaşeler, Allah kolaylık versin:))

    YanıtlaSil
  56. Hayırlı Ramazanlar canım:)
    Öncelikle kardeşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    Düğün hazırlıklarında da kolaylıklar diliyorum.Yorucu ama tatlı telaşeler:)Üstteki yeşil eteğe bayıldım çokk güzel.Balkonda ki köşen ayrı güzel.
    Son sözlerin harika;Hayatın kötü sürprizler hazırlamadığı, hep güzelliklerin olduğu, kahkahalar atabildiğimiz serin günleri.Ben de sen ve ailen için diliyorum:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  57. Aslım canım benim kardeşinin daha iyi olduğuna sevindim, sıkıntılarınız bitti, alçının çıkmasına da az bir zaman kalmış.Kına için en üstteki mavi etek çok güzel, görüşürüz, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  58. sen ne marifetlisin ya imreniyorum sna!!!
    rafın harika olmuş..

    diğer fotoları da görelim, neler saklıyorsun ;)

    YanıtlaSil
  59. Aslıcığım, hem merhaba demek, hem de hayırlı, uğurlu, bereketli ve huzurlu bir Ramazan dilemek için geldim.
    Benim kusuruma bakma, halen babamın rahatsızlığı sebebi ile Adana'dayım.Nete oldukça ender girebiliyorum.
    Kardeşinin daha iyi olmasına çok sevindim.Kına alışverişiniz pek güzel ve eğlenceli görünüyor.Daima iyilik haberlerini almak dileği ile sevgiler.

    YanıtlaSil
  60. Aslıcım seni merak ettim, epeydir sesin çıkmıyor umarım her şey yolundadır.

    YanıtlaSil
  61. Aslıcım selam canım..Umarım iyisinizdir..Merak ettim bu arada fotolar harika :):)

    YanıtlaSil
  62. Yazı çok güzel :)
    Ama kına tarzı şeylerden artık bana gına geldi sanırım
    çünkü herkes dans ediyo böyle,dans etmeyi bilmeyenler de oturuyo kenarda köşede.
    çok kötü değil mi ? ben dans edemiyorum da
    :(

    YanıtlaSil
  63. aslım yoksun ne zamandır, iyisiniz değil mi?

    YanıtlaSil
  64. hadiiiii çalıkuşusuna yanıt veeeer.
    :)

    YanıtlaSil
  65. aslıcım iyimisin? sesin soluğun çıkmıyor...

    YanıtlaSil
  66. Aslı cım post yayınlamana gerek yok biz seni her halile seviyoruz senin ve hastamızın nasıl olduğunu merak ediyoruz lütfen amaaa!

    YanıtlaSil
  67. tık tık tatlı mı tatlı ablalı-kardeşli keyfler yerinde dimi :)

    YanıtlaSil
  68. canım nasılsın ınsallah ıyısındır senı merak ettım,hayırlı ramazanlar dılerım aslıcım.sevgıler:)

    YanıtlaSil
  69. Canımm hayırlı ramazanlar nasıl oldu kardeş burnu eski haline döndümü ? güzel bir ramazan diliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  70. Yenilmiş içilmiş gezilmiş alışveriş de cabası :))

    YanıtlaSil
  71. Aslıcım nasılsın ? Neler yapıyorsun ?
    Kardeşin de iyidir umarım .
    Arayı uzatma , öpüyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  72. Aslı cım bloğumun adresini ve ismini değiştirdim....sen de yoksun ne zamandır.inşaAllah herşey yolundadır...sevgiler...

    YanıtlaSil
  73. ençok kapı süsünün bitmişini merak ettim.. biara eklermisin...

    YanıtlaSil
  74. Aslı'm epeydir sesin çıkmıyor, merak ettim, tatildesindir inşallah ben hayra yorayım, hayrolsun, sevgilerimle öpüyorum arkadaşım...

    YanıtlaSil
  75. slı nerdesin kuzum seni özledi vuslatın küçük hali:) bende çok özledim. İyi ol da gerisi önemli değil. birşeyler yazamasanda sen iyi ol sadece...Öptüm seni.

    YanıtlaSil
  76. aslı iyisin değil mi?? merat ettim, sesin soluğun çıkmıyor...

    YanıtlaSil
  77. Aslı'cım,tatildemisin bir ses ver ablacım seni merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  78. Aslım iyi misin? herkes iyi mi?

    YanıtlaSil
  79. huzursuz ruhum :)
    huzurlusun inşallah güzelliğim dimi:)

    YanıtlaSil
  80. Herkes Aslı'mı çok merak ediyor susmaya gönlüm razı gelmedi.
    Yorumumu görür müsünüz bilmiyorum ama merak edenler inşallah görür.
    2-3 gün önce konuştum kendisiyle.
    Nete giremiyormuş. Yani henüz eve gidememiş.
    Kendisi gelince detaylı yazar tabi bizlere neler olduğunu. Çok bir şey demek istemiyorum ben. Aslı'mın haberi olmayınca buraya böyle yazdığımdan ondan.
    İyi diyebiliriz ama onun için. Kısa zamanda gelir inşallah buraya.
    Umarım merak edenler yorumumu görür.

    YanıtlaSil
  81. ben de kınam için hint kıyafeti düşünüyorum fakat İzmirde bulamadım Ocak ayında İstanbula gitmeyi düşünüyoruz inşallah bu güzellikler benim de karşıma çıkar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...