Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

1 Temmuz 2012 Pazar

Yeni Bir Hayat

Nasıl başlayacağımı inanın çok düşünmedim. Kardeşim bugün böyle bir laf etti, yeni bir hayata başlamış gibiyim dedi. Allaha sonsuz şükürler olsun, çok iyi ve daha da iyileşicek inşallah.

Yorumlarınızı okudum, ilginizi, sıcaklığınızı inanın hissettim. Hatta her bir yorumu kardeşimle okuduk, öyle duygulandıki anlatamam, dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun.

Artık iyiyiz, gerçi 15 gündür evde olmak, sıcak havalar, ağrıları onu bunaltsada, yinede çok şükür diyor. Bir ay daha işe gidemicek ama olsun sağ ve yanımızda. Bu süre içinde evimiz çiçek bahçesine döndü, gelenler gidenler, telefon ve mesajlar bizleri çok mutlu etti...


Ayağa kalktı artık, bugün giydirdik onu ve bir arkadaşı gelip dışarı çıkardı ama iki saat sonra telefon etti, abla çok ağrım var eve geliyoruz diye. Yüzü iyileşti, burun kemiği hala çatlak, burnundaki dikiş alındı ve iz kalmadı Allaha şükür. Doktorların taktığı destek, çatlak olan omzunu ve kürek kemiğini iyileştirmek için, bir öceki yazımda kaburgası demişim o teleşla, kardeşim okuyunca abla yanlış yazmışsın dedi..



Henüz rutin hayatımıza geri dönemedik ama hepimiz çok iyiyiz. Benim yüzüm gülmeye başladı artık. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, hep yanımdaydınız biliyorum. Şimdi sizleri okumak istiyorum artık, neler yaptığınızı, nasıl olduğunuzu öğrenmek istiyorum...

Bu geceden sonra bir kaç gün daha yokum, ondan sonrası umuyorum ki yanınızdayım. Gerçekten çok özledim sizleri...

92 yorum:

  1. Çok şükür canım tüm bunlar için. Dediğin gibi zamanla her şey daha güzel olacak eminim. Kardeşin hayatının değiştiğini düşünüyorsa, belki de onun için bir dönüm noktasıdır, hayırlısı olan budur demek ki...
    Acil şifalar diliyorum tekrardan.
    Dualarım sizinle. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firari Yolcum kaza sırasında kardeşim ben yaşıyormuyum diye düşünmüş. Yanında değildik olanlar sırasında, sonradan anlattığında öyle ağladımki neden yanında değildim diye. Sanırım o yüzden hayata yeni bir başlangıç diyor.

      Çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız..

      Sil
  2. biz de seni çok özledik aslım.. çok şükür iyileşiyor kardeşin, çok sevindim. kendinden daha çok sevdiklerinin sağlığı korkutuyor insanı, biliyorum. inşallah daha da güzel günler göreceksiniz beraber aslım. güzel haberlerine öyle çok sevindim ki. kardeşine sevgilerimi ilet, zaten biliyordur ama senin gibi ablası olduğu için çok şanslı :) kocaman sevgiler ikinize de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Çalıkuşum bir bilsen bende sizleri çok özledim. Allaha şükür iyileşiyor bizi çok üzdü ama iyi artık ve yanımızda. İyi haberlerine sevindiğini ta içimde hissediyorum, biliyorum canım benim. Kardeşim yarın okur artık, çoktan uyudu :) sanırım oda bende çok şanslıyız.

      Bizden de hemde kocaman sevgiler..

      Sil
  3. ohh sonunda iyi haberler hayat şimdi daha güzel bu haberlerle.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep yüzüm gülüyor bakın :) çok iyi hissediyorum. Hayat daha güzel dimi :)

      Sil
  4. Aslım iyi ve moralinizin yüksek olduğuna çok sevindim, daha iyi olacak inşallah:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblessem çok iyiyim çünkü kardeşim iyiye gidiyor, inan onu morali benden çok daha iyi, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Sevindim canım kardeşini
    ayakta gördüğüme sen kadar olamaz tabiki ama bende çok sevindim...
    çiçekler çok güzel mis gibide kokarlar:) Kocamann sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuğumm biliyormusun, biliyorum seninde çok sevindiğinde çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. çok şükür canım. Kardeşinin dışarı çıkacak kadar iyileşmesine çok sevindim. İnşallah ağrıları da geçer, söylediği gibi yeni bir hayata başlangıç yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acemi nasıl teşekkür edeyim bilmiyorum, iyiki yanımdasınız. Ayağa kalktı ya, o yetiyor bize şimdilik ağrılarıda geçicek zamanla. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  7. Heyy, acil şifalar kardeşe Merve... Gelmiş geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
  8. Çok şükür hayırlı haberlerini aldık canım . Kardeşin bundan sonra hızla iyileşir inşallah .
    Moralinin iyi olmasına çok sevindim , herşey daha güzel olacak Aslıcım , öpüyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynebim bende çok teşekkür ediyorum. Daha iyi, daha güzel olucak her şey dediğin gibi. Bende öpüyorum, iyiki varsın...

      Sil
  9. yeni bi hayata başlamış gibiyim''

    bazı olaylar insanları başkalaştırıyo sanki, ama anladığım kadarıyla şükür var bu sözde ne mutlu öyleyse.
    tekrar geçmiş olsun
    selamlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umay aynen öyle. Hem bizim hemde kardeşim için yeni bir hayat gibi, nasıl anlatsam bilemiyorum. Çok teşekkür ederim..

      Sil
  10. Hımm.. Aslı'yı niye Merve diye yazdım acaba:)) Ruhum huzursuz ve sabırsızım sanırım:) Sık sık böyle hatalar yaparım:) Aslı'ya ve kardeşe sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. aslicim kardesinin iyi olduguna cok sevindim
    bir ara hic seni gormeyince merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Monn çok teşekkür ederim. Malesef gelemiyordum, içimden gelmiyordu daha doğrusu. Kardeşim iyi artık ve burdayım şimdilik..

      Sil
  12. Hayal Kahvem bende onu düşündüm ama hiç sorun yok. Bazen bende isim yanlışlığı çok yaparım :)

    YanıtlaSil
  13. Ohh, şükürler olsun, çok sevindim canım, tekrar çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...

    YanıtlaSil
  14. Çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı ve acil şifalar versin inşallah. Bizde böyle bir kaza geçirmiştik ama biz ailecektik. Anlatılmaz bir duygu Rabbim bir daha göstermesin inşallah ne bize nede bir başkasına. Kardeşininde dediği gibi ben hayattamıyım diye bir yokluyor insan kendini. Sonrasında can acısından önce duygu karmaşası..
    Benimde sol kolum çıkmıştı kardeşini görünce kendime döndüm biran. Benim kolumda sıkıntım çok fazlaydı, halada tam açamıyorum kolumu. Kardeşin çok daha çabuk iyileşir inşallah. Birde şükrün en büyüğü can kaybı yaşamamak..
    Benzer acıları yaşamış biri olarak daha çok dua edicem kardeşin için inşallah.
    İkinizede sevgiler :)

    YanıtlaSil
  15. Oleyyyy döndün :)) Hem de süper haberlerle :) Canım benim. İkinizi de çok çok öpüyorum. Gelmiş geçmiş olsun. Allah bundan sonra hep güzel günler göstersin size inşallah. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  16. Aslı'mm, geçmişler olsun! Çok şükür kardeşin iyileşti, ayakta! :))
    Allah ayırmasın birbirinizden. İnşallah hep böyle bir arada, birbirinize destek olursunuz.
    Kardeşlik güzel şey yahu! :))

    YanıtlaSil
  17. Allah acil şifalar versin.. İnşaAllah en kısa zamanda tamamen toparlanır eskisinden daha sağlıklı olur :)

    YanıtlaSil
  18. ah aslıcım allah size bağışlamış canım benim.Kardeşin yanında ve iyi ağrılarıda geçer inşallah ve toparlar kendini üzülme sende artık tatlımm

    YanıtlaSil
  19. Yazının başını okuyabilmiştim, bloguna da giremedim bir kaç gün hata verdi merak etmiştim.Neyse ki iyiymiş kardeşin.Hayatta her şey insan için ama yine de başımıza gelmezmiş gibi oluyor ya...Çok şükür Aslıcım Allah bağışlamış kardeşini, beteri olmasın inşallah:(
    İyi olmanıza sevindim, ona da geçmiş olsun diyorum.
    Sen de iyi ol ki o da çabuk iyileşsin.
    Öperim çok!

    YanıtlaSil
  20. asli`m canim gercekten gelmis gecmis olsun sevindim kardesinin daha iyi olmasina:))))

    YanıtlaSil
  21. Kardeşinizin daha iyi olmasına sevindim,tekrar çok geçmiş olsun.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. kardeşini ayakta görmek ne güzel. umarım hızla iyileşir, ağrıları bir an önce geçer. dualarım sizinle güzel kardeşler:))
    sağlıklı günler diliyorum:)
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  23. Ah Aslı... Ne zor günler yaşadınız. Sana ve kardeşine bir şey söyleyeyim mi.. Ama yanlış anlamayın olur mu? Ağrıyı hissetmek aslında şükredilecek bir şey. Yaşadığının, bilinçli olduğunun, ağrıyan bölgenin işlevini kaybetmediğinin belirtisi.Son cümlemin aksinin olduğunu düşünün. Bu yüzden ağrı iyi bir şey demek istedim. İnşallah o da kısa sürede geçecek. Kardeşin işe başlayacak. Hayat eskisi gibi hızla devam edecek. Bu zor bir olaydı. Aslında ikinizde büyük şok yaşadınız. Senin ve özellikle kardeşinin psikolojik açıdan bir uzman desteğine ihtiyacınız olabilir. Ben zamanında yaşadığım travmaları umursamamıştım. Tedavi konusunda çok geç kaldım. Siz ihmal etmeyin olur mu? Çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın böyle şeyleri.

    YanıtlaSil
  24. Allah bir daha yaşatmasın Aslıcığım, o hissi üzerinden atması biraz zaman alacaktır ama sizlerin desteği ile eminim ki çok kısa bir zamanda atlatacaktır. Çok geçmiş olsun kendisine, öyle birden yormasın kendini, sokağa çıkmalar falan için erken, istirahat zamanı...

    YanıtlaSil
  25. Ah canımmmmm:((((resme baktım da kimbilir ne kadar ağrı, acı çekmiştir:(((büyük geçmiş olsun, çok çok geçmiş olsun, Allah göstermesin demiyorum Allah zaten niye göstersin ki? Allah kötü mü?:)Melekler korusun diyorum çünkü Allah'ın dünyayla, insanlarla hiç ilgisi olmadığına eminim ama melekler var iyilik perileri gibi..

    KAFADAN ÇATLAK - BİLDİĞİN KAÇIK- olduğumu düşüneceksin:)) Aslı'm ama özellikle yerdeki ağzı var dili yok varlıklara merhamet edip (işte kış-yaz su vermek, yapabiliyorsa iki lokma bir şeyler vermek hele hele bir kediyi ya da köpeği büyütüp melek olana kadar uzun yıllar bakınca o kedi ya da köpeğin melek olup kendisine bakan büyüten aileye koruyucu meleklik yaptığına inanıyorum onun için bolbol elinden geldiğince böyle şeyler yapsın diyorum herkes trafik kazalarına her tür kazaya, belaya karşı koruyucu melekleriniz olur. Böyle düşünmemin bir sebebi de var, mayıs ayında bir olay yaşadım ve iyice inandım benim melek Prenses'im yardımıma koştuğuna..

    Tekrar çok geçmiş olsun..öpüyorum sevgilerimi bıraktım Aslı'm

    YanıtlaSil
  26. Aslı'mmm, yazını görünce nasıl sevindim. Çok şükür canım, kardeşinin iyileşmesi çok güzel. Senin daha iyi olman, kardeşinin daha iyi olması. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  27. Aslıcım çok çok geçmiş olsun bir kaza atlatmışsınız ben de rahatsızdım bir süredir hastanedeydim yeni görüyorum ve çok şükür ki iyisiniz.Allah acil şifalar versin bir an önce eski halinize dönersiniz inşallah.Kardeşinin iyileşme durumuna çok sevindim.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  28. çok şükür aslım çok şükür. onun iyi olması hepinizi ve hepimizi mutlu etti. Öptüm ikinizi. bak bizde gülüyoruz artık:))

    YanıtlaSil
  29. Aslı'cım hiç bir şeyden haberim yok. Çok üzüldüm. Çokm geçmiş olsun canım. Umarım şimdi yolundadır her şey ...

    YanıtlaSil
  30. Çok sevindim Aslı' cım. Allah beterinden saklasın. Öp benim için kardeşini...

    YanıtlaSil
  31. Ne ilginc...demek ki insanlar bu durumda hep ayni hisleri yasiyor. Bundan birkac yil evvel korkunc bir araba kazasi atlatmistim ben de otoyolda. Arabam hurda olmustu ama ben ve oglum cok sükür ki, sanki bir mucize gibi cok hafif yaralarla cikmistik o arabanin icinden.
    Ben de o günden sonra "yeni bir hayata" baslamistim. Daha farkli düsünmeye, daha farkli bakmaya, daha farkli yasamaya basladim o günden sonra hayatimi... cok etkiledi beni. Insan ölümle burun buruna, azraille göz göze gelince cok baska bir psikolojiye giriyor ve daha cok "ani" yasamaya basliyor... o yüzden "Carpe diem"dir yani benim blogumun adi....:)

    Cok büyük bir gecmis olsun size ve kardesine, Allah korumus cok sükürler olsun...tadini cikarin bundan sonra hayatin, birlikte ve saglikli gecirebileceginiz her anin kiymetini bilerek... yürekten selamlar.

    Ayse

    YanıtlaSil
  32. Aslı canım çok çok geçmiş olsun..
    iki haftadır yoktum göremedim sanırım kardeşin bir kaza geçirdi.
    ALLAH korumuş ve size bağışlamış.
    Rabbim acil ve güzel şifalar versin.
    Umarım tez zamanda iyileşir.

    YanıtlaSil
  33. Aslıcım yazıyı okuyunca çok şaşırdım bi önceki yazıyıda şimdi okudum çok üzüldüm :(
    Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Ayağa kalmış görünce sevindim İnşallah en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  34. İz kalmamasına çok çok ama deli gibi çok sevindim! Ben de bir kaç yıl önce apandist ameliyatı olunca belimde çok çirkin iz kalmasından ölesiye korkmuştum, ki kardeşininki yüzdeydi daha kötü :( olsun ama çok şanslı bu konuda! :)) yeni hayatı ona huzur sağlık mutluluk getirsin,

    öptüm :) :*

    YanıtlaSil
  35. Aslım:))Yorumunu görünce koşup geldim..Çok şükür ki iyisiniz haberler güzel..Kardeşinin iyileşme yolunda olduğunu görüyorum..Allah acil şifalar versin,dualarım sizinle..Çok öpüyorum..ALLAH a emanet olun..

    YanıtlaSil
  36. Biz de seni çok özledik.. Başlığı ve çiçekleri görünce tamam herşey yolunda dedim. Tekrar geçmiş olsun Aslım. Allah başka acı vermesin. Kardeşin ve sizler yeni hayatınızda hep güzelliklerle karşılaşın..

    YanıtlaSil
  37. Çok geçmiş olsun.İyileşmesine sevindim.Biran önce eski gücüne kavuşması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  38. Aslım hoşgeldiniz kardeşinle birlikte, güzel haberlerle gelmen yüzümüzü güldürdü :)o güzel yüzün hep gülsünki sayende bizde gülelim :)
    doğallığının ve içtenliğinin yeri o kadar farklı ki en derinden hissedebiliyorum bunu:) çok çok geçmiş olsun tekrar harika çiçekler bu arada hepsi :)öpüyorum

    YanıtlaSil
  39. süper :) çok sevindim kardeşinin iyi olmasına aslı. dilerim ki, bir daha hiç yaşanmasın böyle şeyler. sağlıkla...

    YanıtlaSil
  40. aslıcım sevdadan duymuştum olanları çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kardeşine...

    YanıtlaSil
  41. bu kadar toparlanmış ya, Allah a çok şükür...daha da iyi olr inşaAllah...Gerçekten çok üzüldüm :((((

    YanıtlaSil
  42. Aslicim kardesinin daha Iyi olmasina cok sevindim , tabi senin de, insallah bundan sonra heresy cok guzel olur, ama Ben nazara cok inaniyorum, bence bir kursun dokturun:) sevgiler

    YanıtlaSil
  43. Aslıcım çok çok geçmiş olsun ,kaza büyük bir üzüntü neyse ki atlatmışsınız,allah acil şifalar versin..

    YanıtlaSil
  44. iyi olmanıza cok sevindim allah daha iyi etsin.

    YanıtlaSil
  45. canım bu güzel haber beni sevindirdi.hep böyle güzel şeyler duyarız senden artık umarım.tekrar tekrar geçmiş olsun Aslıcım.

    YanıtlaSil
  46. geçmiş olsuuuuun
    ama geçmiş bile baksana
    bu sene annem de ağır bir kaza geçirdi.
    o an nasıl hissettiğini anlayabiliyorum bu yüzden
    insanın en değer verdiğinin kılına bile zarar gelse içi titriyor
    ama işte izi kalmayan dikişler gibi bu da geçecek

    ve yaşanmışlıklara dahil olacak.

    YanıtlaSil
  47. ne güzel haber herşey yoluna giriyor işte :)hep güzel haberler alalım inşallah tekrar geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  48. Çooooook geçmiş olsun Allah şifa versin Aslı. Ve evet Allah size bağışlamış kardeşinizi, bir daha böyle acınız olmasın. İyi haberlerinizi almak güzel.
    İyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  49. AYYYY CANIM BENİMM..
    ASLIM İYİ OLACAK...

    YanıtlaSil
  50. aslım sende kardeşinle beraber iyileştin inşallah, inşallah tez zamanda eski sağlığına iyice kavuşur, hayırlı kandiller canımmm. dualırımız müşterek :)

    YanıtlaSil
  51. Bir kaç gündür blogları gezememiştim bu yazın gözümden kaçmış. Tam sana mail atacaktım ki yazıyı gördüm; çok şükür iyi haberler gelmişsin Aslı...

    Tekrar tekrar geçmiş olsun hepinize... Bundan sonra ki günler çok daha iyi olacak inan.

    YanıtlaSil
  52. aslıcım ben kaçırmışım kazayı!! :(

    aayyy...

    içim gitti ya ama işyi haberleri okuyunca çook sevindim!

    mutlu olma yazısı yazdım oku kardeşin de okusun ve mutlu olun çünkü yaşıyorsunuz..

    ohh geçmişler olsun mutlu olun :*

    YanıtlaSil
  53. HAYIRLI KANDİLLER CANIM.ASLIM:))
    DUALARINI BEKLERİM..

    YanıtlaSil
  54. iyi kandiller.
    ama ben seni bilerek mimlemedim.
    bugünlerde bikaç gün giremicem dedin ya ondan sen üzülmeyesin diye.
    :)
    yoksa biliyosun ki birinci mimlediğimsin her zaman.
    seni unuttuğumu filan sanma.
    ve sana gelen yorumları da okuyorum ki.
    yorumlara bile zor yanıt veriyosun ki.
    senin ve kardeşinin nasıl olduğunu izliyorum burdan.
    :)
    hadi herşey düzelsin artık evinizde.
    :)
    ama üzülme nasıl olsa gelcen yine.
    eylüle dek izin verdim ya sana.
    :)

    YanıtlaSil
  55. canım bnm kandilini kutlamaya geldim ve içimden seni sevdiğimi hisettim iyki varsın aslım
    canımsın:) herşey daha iyi olucakk elbette bu günler de geçicecek canım yepyeni bir hayat yepyeni umutlar..
    çok öpüyorummmmmm

    YanıtlaSil
  56. Oh neyse ki iyi olduğunuzu bilmek sevindirdi...hayırlı kandiller..:))
    Kardeşine ilik çorbası içirin bolca çabuk iyileşir..:))

    YanıtlaSil
  57. Çok üzgünüm gerçekten. Eve bir kaç saatliğine gelip hemen Pc'yi açıp sizleri okuyorum. Yetişemiyorum, vaktim yok hiç bişeye. Ama yazdığınız her kelime ta yüreğime dokunuyor emin olun. Çok teşekkür ederim çok, yanımda olduğunuz ve bunu bana hissettirdiğiniz için.

    İyiyiz artık çok iyiyiz, düzeliyor kardeşim, Miaam okudum yazını ve şükrediyorum canım, çok iyi geldi.

    Deep Eylül'e kadar izinliyim ama arada kaçamak yapıyorum, ya ben şaka yapmıştım biliyorum zaten :)

    Bir kase lezzetim hayırlı kandiller hepimize. Arkadaşlar hepimizin kandili mubarek olsun. Rosemary paça çorbası içiriyoruz doğru diyosun, iyi geliyomuş ama midesi bulanarak içiyor inan :)

    Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz kardeşimle birlikte.

    YanıtlaSil
  58. Hep gülsün Aslı'm yüzünüz inşallah.
    Hep mutlu olun :)

    YanıtlaSil
  59. Aslıcığım, arada seyrek de olsa emanet bilgisayardan nete girdiğimde bakıyorum, sanma ki unuttum.Çok sevindim, hem kardeşinin daha iyi olmasına hem de senin üzüntünün azalmasına.Allah esirgesin, birbirinize bağışlasın seni ve aileni.Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  60. İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK,HER ŞEYİN BAŞI ŞÜKÜRDÜR ASLICIM,ÖPERİM SENİ..

    YanıtlaSil
  61. Canım benim dahada iyi olacak kardeşin inşallah. koooskocaman öpüyorum onu ve seni! birbirine sevgiyle bağlı abla kardeşe,, sağlık, neşe, huzur dolu günler diliyorum. Allah seni ve aileni korusun canım arkadaşım sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  62. Sana mim konusu vermedim yapmaya zamanın olmaz diye ama senin için tek kelimeyle 'pamucak' diyorum...yumuşak sevecen ruhlu blogcanım..:))

    YanıtlaSil
  63. aslıcım rabbim başka kötü günler göstermesin inşallah.bu nula geçmiş olsun.blogumu ziyaret edip yorum bıraktığın içinde teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  64. Siyah kuguda yorumunu girdum merak ettim ne oldu diye ..
    Rabbim yuzune bakmis canim cok gecmis olsun Rabbim birdaha gostermesin insallah
    Kardesinle sana selam olsun

    YanıtlaSil
  65. aslıcığım,
    artık gittikçe daha iyi olacağı bir süreç...
    çok geçmiş olsun,
    çabucak iyileşsin!

    YanıtlaSil
  66. Güzel haberler bunlar,daha da güzelleri kısa sürede gelir inşallah.

    YanıtlaSil
  67. canım tekrar cok gecmıs olsun.bende merak edıyordum sızı.ara ara gelıp bloguna bakıyordum.cok sevındım.hersey daha ıyı olacak.

    YanıtlaSil
  68. Merhaba, yazınızı tesadüf gördüm.. Ne olduğunu bilmiyorum, ama resimlerden kardeşinizin bir kazaya uğradığını tahmin ediyorum.. Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..Bu arada sizi izlemeye aldım.. sevgiler, sağlıklı günler diliyorum..

    YanıtlaSil
  69. Aslım herşeyin yavaş yavaş yoluna girmesine ve kardeşinin daha iyi olmasına çok sevindim inşallah daha da iyi olacak, toz lar pembe lerini senin için topluyor yakında herşey senin için toz pembe olacak eminim :)

    YanıtlaSil
  70. nasılsın aslım nasılsınız kardeşinle? daha iyisinizdir umarım.

    YanıtlaSil
  71. Ben bloga girerim de sana bakmam mı.. Muahhh :))

    YanıtlaSil
  72. NASILSINIZ ASLICIM..
    DAHA İYİ KIZKARDEŞİN...

    YanıtlaSil
  73. Çok şükür Aslı'cım, kardeşini sana bağışladığı için çok şükür.
    Benim için de bu yaz doktorlarla başladı, şükür şimdi sakinliyor artık.
    Tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  74. Aslı'cım, benim tabii hiçbişeyden haberim yoktu, şimdi öğrendim, önce çok üzüldüm, sonra da iyileştiğine çok sevindim. Çok çok geçmiş olsun hepinize, neyse ki ucuz atlatmış. Bundan sonra onun için hayat çok daha güzel ve değerli olucak. Umarım en kısa zamanda normal hayatınıza döner, herşeyi unutursunuz, yaşamanın ne kadar güzel olduğu dışında tabii :) Çok öpüyorum seni, tekrar geçmiş olsun

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  75. Canım arkadaşlarım iyiki varsınız, tek tek cevap yazamıyorum şimdilik ve bu beni çok üzüyor inanın ama yakında her şey bir düzene oturucak inşallah. Çok teşekkür ediyorum her şey için, ne diyebilirimki öyle mutlu ediyorsunuzki beni...

    YanıtlaSil
  76. Aslıcım, ben bu durumu yeni gördüm ve çok üzüldüm. geç gördüğüm için de kendime kızdım!
    çoook geçmiş olsun, kötü günler geride kalsın kardeşin eskisinden de daha iyi olsun inşallah!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...