Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 Mart 2013 Pazar

Sevinmek

Bugün iki kere sevinçliyim, 1 öğlen sonrası izinliyim :) 2. Sevgili Kitap Eylemcisi'nin gönderdiği paket eve gelmiş :) nasıl mutlu etti beni anlatamam. Üstelik hiç beklemediğim, sürpriz bir şekilde geldi Hediyeleri.
Bakarmısınız şunların güzelliğine? kitaplar, kahve, kupa, çikolatalar, toka, oje, daha neler neler :)
Sırf Kupa için sayfalar dolusu yazabilirim.

hediyeler


Sevdiğim her şeyi nasılda biliyor ve ne kadar teşekkür etsem asla yeterli olmayacak biliyorum. Eylemim yürekten teşekkür ediyorum sana. Paketi aldığımda hissettiğim duyguları anlatamam ve Keşke'lerim olsada güzel dileğin için inşallah diyorum.
Kupa'm çok şeker ama çok sevdim :)

kedili kupa

Dün akşam geç saatte gidilen bir yemek ve çok eğlenceli, neşeli insanlarla geçirilen zaman. Sadece salata yesemde sorun yok :)

salata

Cengiz Aytmatov Kitap'ları. Benim kitap kulemde Aytmatov'dan olsun, Cemile ile başlayıp Selvi Boylum Al Yazmalım'a kadar giden bir hayat. Bütün kitaplarını okudum ve Cemile'yi işe götürmüştüm orada okuyup bitirdim.
Kitap konusu Eşi savaşa giden Cemile'nin, eşinin kendisini sevmediğini anlamasından sonra köylerine gelen sakat Danyar'a aşık olması ve onunla kaçmasını anlatıyor. Yazarın her kitabında duygu dolu anlatımları bu kitapta da kendisini gösteriyor.

cemile

Ve Sevgili blog arkadaşım Erdi Karadeniz'in Pesimisyon-Aşk Yasaklı Kelime isimli kitabı çıktı. Kendisi yürekten kutluyorum, henüz alamadım ama en kısa zamanda alınıp okunacaktır.

pesimisyon

Hava güzel işten gelmişim, ya evdeyim uyurum :) yada dışarı çıkarız. Şu an istediğim tek şey kahvemi yudumlarken sizleri okumak.
Bu güneşli günün tadını çıkarmanızı ve çok eğlenceli sorunsuz bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum...

Maalesef tam yazımı yayınlamıştım ki Sevgili Sade ve Derin'in blogunda Nehir İda arkadaşımızın ricasını gördüm. Arkadaşlar Sevgili Nehir'in adresini veriyorum Lütfen bir uğrayıp bakarmısınız?

NEHİR İDA  Kendisine çok geçmiş olsun diyor ve desteklerinizi bekliyorum. En azından bu bilmediğimiz hastalığın belirtileri, tedavi yolları için bilgimiz olsun. Sevgili Nehir ayrıntılı olarak açıklamış blogunda.



91 yorum:

  1. Için sevincten kıpır kıpır çok belli :) allah bozmasın.. hediye almak çok mutlu ediyor gerçekten ..kupa gerçekten çook güzel ..nice güzel kahvelere:) hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mümine gerçekten öyle :) sadece bunlar değil hoş şeyler oluyor daha başka :) Amin.
      Çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. aslımm ne kadar da mutlu olmuşsun, Allah daim etsin inşallah :) eylem, kitap eylemcisi ,evet biliyorum kitap blogunu. ne güzel hediyelerle mutlu etmiş seni :)

    sevdiklerinle bir arada vakit geçirmen ne güzel aslımm. diyette misin yoksa, salata :)

    cengiz aytmatovu severim, ne çok kitabı varmış sende. erdi karadeniz, kitabı mı çıkmış? tebrik ederim, böyle haberler alınca çok seviniyorum inan ki. inşallah daha böyle güzel kitap haberlerini çok duyacağız :)

    keyifli bir pazar günü diliyorum aslımm sana, ben de gördüm son paylaştığını, Allah şifa versin inşallah..




    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıkuşum canım sürpriz oldu onu söyleyeyim :) Eylem çok iyi bir kitap okuyucusu ve güzel kalpli bir insan. Çok mutlu etti beni, sağolsun.
      Diyet? hiç yapamadımki :) 52 kiloya çıktım ama yapamıyorum napim canım :) salata çok severim, o yüzden :)

      Sil
    2. Kafam öyle doluki :) Aytmatov kitapları candır, çok sevdiğim yazarlardan biridir Çalıkuşum ya.
      Evet Erdi kitap yazdı ve çok gurur duydum. Hem Okuyanım hemde Erdi'nin kitap yazmaları çok gurur verici bir şey.
      Çok üzüldüğüm bir haber, Allah şifasını versin diyorum bende.

      Sil
  3. Kupa hakikaten çok hoş, kedili her şey gibi:)))tombiş kedi:)))kitaplarını da güle güle oku Aslı'm Cengiz Aytmatov harika bir yazar, diğer hediyelerini de güle güle kullan canım..blog arkadaşlarımızın kitaplarının çıkmasından ben de onlar kadar seviniyorum, darısı diğer yazar arkadaşlarımın başına olsun, arkadaşını ben de tebrik ediyorum...
    sevgilerimle Aslı'm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem zaten nerde kedili bir şey görsem aklıma Okuyanım ve Sen geliyorsun :)
      Aytmatov kitapları ciddi anlamda iyidir. Çok teşekkür ederim.
      Kesinlikle öyle seviniyorum ki kitap yazmalarına. Okumak için sabırsızlanıyorum.
      Sevgiler benden de canım benim.

      Sil
  4. kupayı ayşınım görmesin:) çok güzel ve şeker.insan o hediyeleri alıpda nasıl havalara uçmaz .bu güzel duyguyu birde izinliyken ve evde yaşamak da daha bir güzel olmuştur.hepsini güle güle kullan tüket oku aslım.blog arkadaşımızın kitabını not aldım .bir sonraki kitap alışverişimde alacağım inşallah.son paylaşımı sevgili siyah kuğum yazmış vede bende gidip bakmıştım.Rabbim şifa versin inşalalh.keyifli bir pazar diliyorum canım.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanayım zaten kutuyu açıp kedili kupayı görünce ah dedim :) Okuyanımı 10marifet günlerinden beri tanıdığım için çok iyi biliyorum Kedi Aşkını :)
      Nasıl bir sevinçtir anlatamam, her seferinde aynı heyecanı yaşamak acaip bir duygu. Öyle içten kelinelerle anlatmışsın ki bunlar benim yaşadıklarım işte dedim.
      Sevgili Erdi'yi nerdeyse blog açtığım ilk günden beri tanırım, kelimelere çok hakimdir. Kitabını okumak çok keyifli olacaktır eminim.
      Amin Allah Nehir İda arkadaşımıza şifa versin kısa zamanda.
      Güzeldi bugün çok teşekkür ederim Alanayım.

      Sil
  5. Canım sevgili Eylem'in hediyeleri gerçekten harika. Her birini keyifle kullan, tüket, oku:) Kupana aşık oldum resmen:) -Alanay'ım gördüm, gördüm:))))-
    Keyifli çay ve kahve içişlerinin tanığı olsun inşallah.
    Salataya gelince maalesef bir türlü sevemedim. Tüketirim ama ne kadar az olursa o kadar iyi:) Ama şöyle mayonezli falan sosu varsa o zaman iş değişir:) Yani nerede zararlı gıda ben orada.
    Cengiz Aytmatov'un sadece 'Beyaz Gemi' kitabını okudum. Zamanla kütüphanemde tüm kitapları olacak umuyorum:)
    Pesimisyon'u D&R'dan sipariş ettim, gelmesini heyecanla bekliyorum.
    Sevgili Nehir'e de acil şifalar diliyorum.
    Burada bugün hava sabahtan beri yağmurlu. Yağmurun da güzelliği bir ayrı.
    Sana güzel, sevgi ve umut dolu günler diliyorum Aslıcım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyanım :) böyle işte bir kupa, bir kitap ne olursa olsun arkadaşlarımızı hatırlatıyor hemen. Bu kupada seni ve Müjdemi hatırlamam gibi :)
      Amin inşallah, salata benim için tek başına bir yemek hiç olmadı ama son yıllarda artık yiyebiliyorum. Belkide o zararlı diye bildiklerimiz yıllar sonra faydalı olucak canım ya, bilinmezki :)
      Olsun. Aytmatov çok iyi bir yazardır :)
      Ben gittim almaya ama gelmediğini söyledi eleman. Belkide netten sipariş etmeliydim.
      Bende en kısa zamanda iyi olmasını diliyorum.
      Ah canım yağmur kadar güzel ne var, çok severim. Bende çok teşekkür ediyorum canım benim.

      Sil
  6. Hediye almakta vermekte çok güzel bir duygu,kupayı çok beğendim iyi günlerde kullan Aslıcığım.Kitabı not aldım ilk fırsatta almak istiyorum.
    Nehir'e acil şifalar dilerim kendisini ziyaret edeceğim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtabım vermeyi nedense daha çok severim, bilmiyorum :) ama çok güzel bir his olduğu doğru.
      Çok teşekkür ederim.
      Bende tekrar geçmiş olsun diyorum.
      Sevgiler benden de.

      Sil
  7. Aslıcımm hediyelerini çook beğendimm belli ki çok ince düşünülmüş hem kahvesever hem de kitap kurdu olan biri için :) güzel günlerde kullan hepsini :))Bugünün tadını doya doya çıkar bence :) mutlu haftasonları diliyorum sana kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşnak Kızım kesinlikle haklısın :) çok ince düşünceli bir arkadaşımız o. Çok teşekkür ederim :)
      Bu gün şimdiye kadar olan zaman çok güzeldi :) bende öpüyorum çok :)

      Sil
  8. Aslicim, gidilen yemek yapilan sohbet kimbilir ne kadar keyifli idi....hediyelerin birbirinden guzel, dusunceli ve zevkli arkadasin varmis:) kupan nefis kedili kedili..bolca cay kahve icmeni diliyorum mutlulukla sevgiyle..Kitap okumak kadar guzel birsey yok..bol okumali gunlerin olsun(firsatin oldukca)..arkadasinin sayfasinida ziyaret edecegim, diger kitabida not ettim( arkadasina ait olani) bol kahve icmeli dinlenmeli keyifli pazar gunun ve gecen olsun..mutlu bir hafta diliyorum. Sevgilermi gonderdim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostbahçem Tanımadığım insanlarda vardı ama hemen kaynaştık ve çok eğlenceli zaman geçirdik. Güzel bir yemek oldu. Ah çok tatlı bir kız o çok düşünceli sağolsun. Çok teşekkür ederim.
      Fırsat buldukça, haklısın. Şimdi ancak fırsat bulduğumda okuyabiliyorum :)
      Çok teşekkür ederim inan çok incesin, ziyaret edersen sevinirim.
      Bende mutluluklar ve keyifle dolu bir hafta diliyorum.
      Sevgiler benden de sıcacık :)

      Sil
  9. aslım biliyorsun pazar günleri çalıştığın için ben senin yerine ayrıca üzülüyorum ki izinli olmana da aynı ölçüde sevindim, kupayı çok sevdim hediyelerde ne güzelmiş, keyifli geçirilen zamanın tadına doyum olmuyor değilmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yektam bilmezmiyim, hep sen aklıma geliyorsun zaten. İnan bir saat erken çıkmak bile mutluluk, ki yarım gün izinliyim düşün :)
      Çok teşekkür ederim, kesinlikle öyle canım ya.

      Sil
  10. Türk kahvesi görüyorum orda haydi içelim köpüklü köpüklü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizem hadi gelin o zaman, çok sevinirim :)

      Sil
  11. çok güzel hediyeler güle güle kullan.. ve birsürü kitap..:)
    Fincan çok sevimli, tatlı bir kedicik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yesim çok teşekkür ederim, ah o kitaplar :)
      Çok şeker dimi? :)

      Sil
  12. Hediyeleşmek çok güzel bir duygu,hele ki sevdiğin tarzı bilerek almış arkadaşın bu ayrı bir mutluluk,güle güle kullan hediyelerini:)Cengiz Aytmatov'dan TOPRAK ANA ve BEYAZ GEMİ yi okumuştum.Bloga şimdi uğrayacağım,Allah'tan acil şifalar diliyorum.Kendine iyi bak,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincim beni iyi tanımış çok sağolsun. Kahve bile almış düşünebiliyormusun?
      Ne güzel aytmatov kitapları dimi? iki kitabı bende okumuştum.
      Çok teşekkür ederim canım benim.

      Sil
  13. Aslı'm çok güzelmiş hediyelerin de. Güle güle oku kullan canım. Cengiz Aytmatov'u çok eskiden okumuştum, yeniden okumalı o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdam çok tatlı bence de, çok teşekkür ederim :)
      Mutlaka oku yıllar sonra insan farklı tatlar alabiliyor :)

      Sil
  14. oy ne güzel hedyeler böyle,:)) ben kitap kulesine karşıyım çoğaldıkça elimdekini bitirememe gibi bir huyum var:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alonem çok haklısın :)
      Ah birde öyle bir sorun var işte :)

      Sil
  15. oh oh, ne kadar guzel hediye almak !!
    hepsini gule gule kullan oku ve iç gulum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavi Rüyam çok güzel hemde.
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  16. Dostlardan gelen şu hediyeler, ne tatlıdır, seni düşünmüş, özenmiş, hazırlamıştır. Çok güzel bir şey çoook!
    Hepsini sağlıkla, güzel zamanlarda kullanasın Aslı'cım:))
    Aytmatov kitaplarından sadece Beyaz Gemi'yi okudum ve o destansı dilini sevdim...
    İçten sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natalim bu bambaşka bir duyguymuş, çok mutlu edici.
      Çok teşekkür ederim :)
      Başak bir yazar başka bir anlatım çok seviyorum ben Aytmatov'u.
      Sıcacık sevgiler benden de.

      Sil
  17. Hediyelerin çok güzel. Güle güle kullan canım. Hediye almak ve hediye vermek manen insana huzur veriyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapalrla beslenmek çok teşekkür ederim.
      Kesinlikle öyle, harika bir duygu :)

      Sil
  18. Aslı, o paket mutluluk paketi gibi bir şey olmuş. Açınca mutluluk saçılmıştır etrafa :D

    Cengiz Aytmatov'un henüz bir kitabını okudum. Diğerlerini okumak için sabırsızlanıyorum :)

    Ve çok teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdi içinde çikolatalar vardu hemen bitti düşün nasıl mutluluk verdiğini :)
      Lütfen oku, sana çok farklı kapılar açıcaktır.
      Rica ederim, keyifti benim için :)

      Sil
  19. aslimmmmmmm sadece salatami yapma bunu zaten cok incesin her bakimdam;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavikuşumm bazen sadece salata, bazen gece yarısı tost ( iyi bilirsin ) :))

      Sil
  20. Cengiz Aytmatov candir bu ay inşallah bir kitabını daha bitirecem Cemilesini bende cok severek okumuştum :) hediyelerinDe Cook güzel güle güle kullan canım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asyam İçin Aytmatov seven arkadaşlarımın olması çok güzel :)
      Cemile'nin anlatımı ne kadar güzel dimi?
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  21. Çok teşekkür ederim duyarlılığınıza ve iyi dileklerinize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru çok geçmiş olsun. Ne demek, niçin buradayız ki? birbirimize destek olmak için.

      Sil
  22. iyi günlerde kullan hediyelerini çok güzellermiş.

    YanıtlaSil
  23. Aslı'cım iadeyi ziyerete geldim sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya hoşgeldiniz :) çok teşekkür ederim.

      Sil
  24. Kupaya bayıldımmm, kitaplardan hiç söz etmeyeyim uzun sürer:)
    Keyifli okumalar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat izlerim çok şeker dimi :) kitaplardan başlarsak hele birde bir aradaysak saatler sürüyor :)
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  25. Hediyeleşmek gerçekten çok hoş bir kültür:)

    Senin blog arkadaşlarına bu kadar duyarlı olman da çok hoşuma gidiyor. Erdi Karadeniz'e başarılar:). Nehir İda'ya geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herbirengim çok güzel bir duygu :)
      Biribirimizden haberdar olmamız iyi bence.

      Sil
  26. aslım güzel bir pazar geçirmişsin.
    sevinçler bizimle olsun kederlerde uzak olsun.
    güle gle kullan oku afiyetle iç bende gelirim içmeye nasılsa kahven hiç eksik olmuyo.
    komşum kahve keyfi yaparız:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lezzetimm güzeldi :)
      Amin sonsuza dek uzak olsunlar.
      Çok teşekkür ederim :) her daim vardır gel lütfen :)

      Sil
  27. cengiz aytmatovun bi kitabı lisede konu olarak geçmişti. onun dışında okumadım ve şuan okumadıgım için hüzünlendim aslı.inşallah bu eksikliğimi giderebilirim günün birinde. o kdr eksikliğim var ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan yapma böyle, son zamanlarda zaten çok yoğunsun. Biraz işlerin düzelsin okursun, sakın canını sıkma olurmu?

      Sil
  28. :))ay çok utandım canım ya, mtlu olduysan , olduysak ne mutlu bize :)yüzümüzü güldürelim yeter.:)Aytmatov çok severim Al yazmalım'ı onun yazdığını öğrendiğimden beri , çok kitabını okudum ...Salata çok güzel:))Afiyetler olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylemim asıl sen beni mahcup ettin ya. Çok mutlu oldum hemde tekrar tekrar çok teşekkür ederim :)
      Aytmatov harika ve çok sevdiğim bir yazar.
      Çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  29. Hediyelerini güle güle kullan canım iyi haftalar:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elifle çok teşekkür ediyorum :) sevgiler benden de.

      Sil
  30. Aslicim bir zaman blogumdan ayri kalacagim..merak etme:)) firsatim olursa ziyaret edecegim yine sayfani ama edemezsem birkac hafta sonra gorusuruz emi canim..keyifli guzel gunlerin olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostbahçem yazmasan zaten merak ederdim :) haber verdiğin için çok teşekkür ederim.
      Hayırlı yolculuklar, çok keyifli günler geçir lütfen ve hayırlısı ile gel.

      Sil
  31. Aslım her zaman soylerim sevmek ve sevilmek güzeldir diye.Hele sevdiklerinden boylesi sürprizler almak hicc unutulmaz:)
    Hediyelerini güle güle iyi günlerde kullan canım:)
    Ayni sekilde sevdiceklerle yenilen yemegin de tadına doyum olmaz.Afiyet ve sefanız olsun canım.
    Kitap tanıtıların icinde yüregine saglık.Az sonrada bahsettigin arkadasın ziyaretine gidicem.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevalim kesinlikle çok doğru söylüyorsun. Harika bir şey bu.
      Çok teşekkür ederim :)
      Arkadaşımızı ziyaret edip bu hastalığın ne olduğunu iyice bir öğrenmemiz lazım. Bunun için ayrıca teşekkür ederim.
      Sevgiler canım benim.

      Sil
  32. Aymatovun bütün kitapları güzel. Hele Cemile onun en en güzel öyküsü gibi..Bende çok sevmiştim Aslı'm.. Sevenlerin hiç eksik olmasın hayatından güzel gönüllüm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuslatım canım. Nasıl anlatsamda onun kitaplarını bilemiyorum, çok severek okudum-okuyorum. Cemile çok farklı bir kitap dimi?
      Çok teşekkür ederim, seninde canım benim...

      Sil
  33. hediyelerini güle kullan ve oku canım...
    hediyeleşmek çok güzel birşey...
    insanı nasılda mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şirinem çok teşekkür ederim.
      Harika bir şey öyle sevindiriyor ki insanı anlatamam :)

      Sil
  34. Sizin için güzel bir vakit olmuş :)sevindim.

    YanıtlaSil
  35. Aslıcım ne güzel şeyler bunlar, güle güle kullan, böyle sürprizler her zaman çok mutlu ediyor insanı:) bu arada Nehir İda'nın durumunu paylaştığın için de teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erenim valla Eylem beni deli etti sevinçten tabi :)
      Rica ederim birbirimizden haberimizin olması lazım.
      Sevgiler benden de.

      Sil
  36. Hediyeler, özellikle kupa gerçekten muhteşem. Gittiğiniz yerde salatanın görüntüsü öyleyse diğer mamaları düşünemiyorum, bravo iradene. Aytmatov benim de çok sevdiğim ve kiraplarını çok seneler önce okuduğum bir yazar. Postundan her bakımdan mutlu olduğun anlaşılıyor. Hep öyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlhan bence de kupa özenle seçilmiş, gerçi hepsi çok güzel :)
      Yok yok bende yiyecek konusunda irade yoktur :) ama o akşam salata ile doydum ben inanın.
      Aytmatov okumak iyidir, okuyanlar daha da iyidir :)
      Güzel her şey, çok teşekkür ederim...

      Sil
  37. mutlu olacağın daha nice günler olsun aslı güle güle kullan:) böyle ince düşünen insanları hep çok sevmişimdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aylin çok teşekkür ederim. Blog arkadaşlığı acaip güzel bir şey...

      Sil
  38. canım gulegule kullan hedıyelerını cok guzellermıs:) her zaman hayatımızda guzel ınsanlar ve surprızlerı olsa keske:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biricitim çok teşekkür ederim. Ah keşke canım ya :)

      Sil
  39. Hediyelerin çok şeker Aslım. Güle güle kullan. Bir şey takıldı aklıma. Neden sadece salata ?? Diyet mi var ? Öyleyse yaz da bize de gaz olsun. Malum yaz geliyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahum çok teşekkür ederim. Eylem sağolsun çok şeker bir insan.
      Yok diyet falan canım ya. Hayatımın hiç bir döneminde olmadı zaten :)
      Sana bir sır vereyim ben hep diyorum ki kendi kendime çok kilo aldım, çok kilo aldım. Bugün farkettimki baya zayıflamışım aslında, 52 falan sanıyordum kendimi 49'a düşmüşüm. Biraz endişelendim aslında :)

      Sil
  40. Canım benim hediyelerini güle güle,iyi günlerde kullan..
    Gerçekten çok şirin bi kupa..:)
    Bu arada salata filan görmek bile istemiyorum,.çok sıkı diyetteyim ve salata yemekten fenalık geldi.:))
    Sanada afiyetler olsun canım.
    Öpüyorummmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meliham çok teşekkür ederim, çok şeker dimi :)
      Ah sakın yapma diyet falan, o akşam salata yemek istedim sadece :) diyet falan yapmıyorum yani :)
      Öpüyorum bende çok :)

      Sil
  41. güle güle kullan tüm hediyeleri aslıcığım:)

    YanıtlaSil
  42. aslı'cım hediyelerini güle güle kullan. mutluluğun bloğunun dışına taşmış durumda. insanları mutlu etmek bu kadar basit aslında. kupana bayıldım. bol kahveli, çaylı günlerin günlerin olsun:)) sadece salata değil gördüğün her nimetten faydalan derim:))
    öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehan canım. Çok teşekkür ederim.
      İnsanları mutlu etmek kolay gerçekten ve mutluluğu görmek.
      Yok, her şeyi yediğim için sorun yok yani :)
      Bende öpüyorum çok.

      Sil
  43. aslıcım ne şirin bir bardak o öyle ayrıca verdiğin linkten arkadaşın bloğunada bakacağım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senem bence de çok tatlı bir şey :) çok teşekkür ederim.
      Çok sevinirim canım.

      Sil
  44. aytmatoc cemile ne güzel aşk hikayesi.
    ida, pesimisyon. ne güzel duyarlılığın.
    sofra fotosuuuu favorim. salata tamam ya olsun.
    kahve kupasıııı hiç sevmezsiin.
    :))))

    YanıtlaSil
  45. Deep okudunuz dimi? çok severim inanın Aytmatov'u.
    Tamam da daha alamdım Erdi'nin kitabını :) alıp okusam iyi olucak. İda nasıl bahsetmem arkadaşımızdan Allah şifasını verir inşallah.
    Biliyorum yemek fotolarımızı seviyorsunuz :)
    Hı hı öyle sevmemki koleksiyonunu yapıyorum, bilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...