Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Ekim 2011 Salı

AŞK

Neydi aşk? Hemen bitermiydi? Yoksa senelerce süren, yüreğimi acıtan, beni kuşkulara düşüren ve aynı zamanda sonsuz mutlu edenmiydi..Neydi?

Güven verirmiydi? Ağladığımda bana sarılır, teselli edermiydi? Yoksa bırakıp gidermi? Hiç aklıma gelmeyen sözler söyleyip, beni göklere çıkaran..Sahi neydi Aşk? Unuttum ben veya artık sadece acısı kaldı...

                                            Çocuklar gibi seven böyle iki insandık biz


                                   Böyle sarılıp dokunmakmıydı Aşk? Hiç ayrılmayacak gibi...    

          
Aşk inanmaktı, güvenmek ve ne olursa olsun ama ne olursa olsun affetmekti..Yanında olduğunu bilmek, söylediği her söze inanmak ve onun gerçek olduğunu bilmekti...

Seçtiğim görsel tamda bana uygun yani şu anıma çok uygun..Hem duygusalım şu an hemde çok iyiyim :) güzel günlerin gelmekte oldugundan da çok eminim..


Görsel

50 yorum:

  1. Aşk fırtınalı bir deniz, sevgi fırtına da sığınılacak bir liman misali bence:)
    Aslında aşk tüm hoyratlığıyla kalbe hükmediyor. Ben korkarım biraz aşktan:) Çünkü aşk huzursuzluktur. Duyguların en yoğun yaşandığı, haykırarak güldüren, hıçkırarak ağlatan, koca koca harflerle kavga ettiren, tutkuyla bağlatan, aklın hükmünün geçmediği, kalbin öncelik kazandığı karmakarışık bir hal:))
    Aşk daha kısa sürede tüketiyor duyguları. O yüzden delicesine sevmeyi yeğlerim:)
    Ve dilerim ki sevgili Aslı sen de tüm hayatın boyunca *Kıvanç Tatlıtuğ'un reklamda dediği gibi* çok sev:))) Hep mutlu ol ve hep gülsün yüzün.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Okuyan, demişsiniz zaten aşk huzursuzluktur..aşkımı sevgiye dönüştüremedigim için, kalbim hep aşkta kaldıgı içindir bu huzursuzluk.

    Sevgiye dönebilseydim, daha kolay başedebilirdim belki..

    Artık gülmeli zaten, çok tsk ederim güzel sözleriniz için :)

    YanıtlaSil
  3. boğazıma düğümlenen bir sürü şeyi yazabilsem keşke şimdi. Bilgisayar serviste. Tanımı yakında.

    YanıtlaSil
  4. senin için o güzel günleri en kısa zamanda gelmesi dileğiyle

    YanıtlaSil
  5. aşkın acısını hiç geçmez sanırdım ama geçiyormuş dahası başka insanlara da aşık olunabiliyormuş meğer sadece zaman gerekliymiş. güzel günler umarım hemen gelir.

    YanıtlaSil
  6. Oyyyyyyy
    Gelsin gelsin o güzel günler...
    Hak ettiğin güzel güzel aşk dolu günler
    Sarılın,sarmalanın hiçç ayrılmayın...


    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  7. Aşkı bulunca daha öncekilerin demo olduğunu anlayacaksın bir de huzursuz değil çok huzursuz Aslı olacaksın :))
    Aşk huzur bırakır mı hiç insanda :D

    YanıtlaSil
  8. konuya göre görselin süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  9. aşk mutlu ve huzurlu birşey. yanlış yaşayanlar için mutsuzluk getirir.
    aşkı sevgiye dönüştürmek. evet önemli.

    uzun bir süre yalnız kal bence.
    hatta yeni bir ilişki için en kötü dönem bu.

    YanıtlaSil
  10. canımm en kısa zamanda o güzel günler gelir ins :) aşk varlıgı bir dert yokluğu bir dert para gibi bişi :P insan aşksız olunca heyecanını ve çektiği acıları bile özlüyor bence acıları bile sonradan güzel geliyor tatlı geliyor ama yaşarken canını acıtıyor sanırım o acı bile degerli aşkın degerli oldugu kadar :♥

    YanıtlaSil
  11. bencede Aşk korkututucu geliyor bana ama animasyon resimler harika,paylaşımına bayıldım

    YanıtlaSil
  12. Fd, bogaza dügümlenen bir sürü şey varsa..anladım ben..

    Cananım, içten dilegin için yürekten tsk ediyorum..

    Yektam, sanırım duygular aynı gibi olsada, herkes farklı yaşıyor. Kimi uzun, kimi kısa, kimi de..gelicek Allahın izniyle..

    Darla, şeker kız :) amin diyeyim dileklerine canım :)

    Sedo kızım, korkutma beni :)daha fazlasını kaldırmaz bu yürek pili bitti :)

    İsoon, hoşgeldiniz :) Evet arşivimdedir hep bu. tskler..

    YanıtlaSil
  13. Bence aşk görmek istediğimizden ötesi değil kuzum,
    biz nasıl kuruyorsak nasıl görmek istiyorsak hayal dünyamızda ne şekil veriyorsak o sanırım.
    Acısı da mutluluğu da sıkıntısı da her şeyi bize.
    Çünkü öyle olsun istiyoruz, neticede kimse bizi zorlamıyor acıya.

    Kendimle fazla yüzleşmeye başlamışım di mi, sonu hayır olsun :)

    YanıtlaSil
  14. Deep, ama aşkın yanlışı olurmu? olmaz aşk huzurlu bişey degildir bana göre..aman Allah korusun bir dahamı? asla..

    Essu, ya aşk olmalı, aşkı tanımayan insanlara üzülüyorum ben. Ama keşke acısı olmasaydı..geliyor güzel günler eminim, saol canım :)

    Otuzundansonra, korkutuyor dimi? ama yaşadıktan sonra daha korkutucu oldugunu anlıyor insan..a evet resimleri bende çok seviyorum, aşka esprili bir bakış :)

    YanıtlaSil
  15. Kurbaam, ama duygulara söz geçirmek çok zor be canım. Kim isterki böyle acıları yaşamak, yürekteki o hiç geçmeyen sızıları..

    İyi olucak, kendinle yüzleşmek bak yapabiliyoruz artık..sonu elbette hayırlı olucak :)

    YanıtlaSil
  16. bişeyler sayıkladim ama biliyorum o da değil.

    YanıtlaSil
  17. :) yapma ama aşkın ne suçu var. seninki huzursuzmuş. bi yannış varmış ama sen görememişsin işte. aşkı kendi kendine yaşamışsın biraz. yanlışı görememişsin.

    YanıtlaSil
  18. aşka anlamı biz yüklüyoruz aslında. neresinden bakarsak hissettiğimiz yoğun duygulara o tarafını aşk ilan ediyoruz. bu yüzden bence herkesin aşk tanımının farklı olması. bu yüzden insanın aşk tanımlarının zamana göre farklılık göstermesi. aşkın içinde barındırdığı o bi parça da olsa huzursuzluk beni mutlu ediyor nedense. aşık olduğumu her seferinde hatırlatan o huzursuzluk bana kendimi iyi hissettiriyor. neyse çok konuştum yine :) dilerim ki herşeyin en güzeli olsun senin için. güzel günler geliyor demişsin, en hayırlı zamanda gelsin inşallah o beklediğin güzellikler.

    YanıtlaSil
  19. Ah aşk Ah! Herkesin ona ihtiyacı var ama onun ömrü çok kısa maalesef. Benim de bu aralar çok sık düşündüğüm bir konu bu, insan aşk bitince, elinde kalanlarla yetinmeli mi ömür boyu, yoksa, yenisini aramalı mı? ya da, ömür boyu aşk istemek sadece bir hayal mi? Off çok zor işler bunlar

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  20. Aşk acı da veren birşey olmakla birlikte insan hayatında bir kere yaşar,şanslıysa aşk sevgiye , alışkanlığa dönüşür ,şanssızsa yüreğinde bir kabuk tutmuş yara olarak saklanır eğer biri çarparsa kanamaya hazır:)
    Birden aklıma geldi yazdım,tabi herkese göre değişir bu duygular...
    Sen sevginin en güzeli bul,onu bırakma:)

    YanıtlaSil
  21. bu kelimeyi biliyordum ben ama şimdi çıkaramadım ,neydi yaaa?
    hah tamam hatırladımmm
    iyidir iyid,ir aşk,aşık olmakta iyi bişeydi.
    Ol ,ol iyi bişeydi
    imza:bunak ben

    YanıtlaSil
  22. ömürlük mü,günlük mü aşk bilmiyorum..kim saklar,nereye koyar,nasıl bulunur?zordur! her güzel şey gibi çok zor.ordan gelir belkide tadı..
    iyi hissetmene sewindim tatlım.öyle ewrene söyle,çağır gelsin durumlarına inanmam.ama sen güzel düşle.düşle ki bağlancak bişeyler yarat kendine,bize..

    YanıtlaSil
  23. Aşk bulduğumu sandığım şeydi...birlikte yaşlanmak isteyipte ondan önce ölmek istediğim biriydi.Yaşanıp biten herşey aşktı biraz.Her yağmur sonrası...Uyandığım bütün sabahlardı aşk.İçtiğim her fincan kahvede tadı vardı.Çalan her telefondaydı.Hiç bir zaman adıyla hitap edemediğim adamın adı aşktı...Rehberimde,içimde,gözlerimde aşk diye kayıtlıydı.Di li geçmiş zamanda kaldı.

    YanıtlaSil
  24. Aşk bulduğumu sandığım şeydi...birlikte yaşlanmak isteyipte ondan önce ölmek istediğim biriydi.Yaşanıp biten herşey aşktı biraz.Her yağmur sonrası...Uyandığım bütün sabahlardı aşk.İçtiğim her fincan kahvede tadı vardı.Çalan her telefondaydı.Hiç bir zaman adıyla hitap edemediğim adamın adı aşktı...Rehberimde,içimde,gözlerimde aşk diye kayıtlıydı.Di li geçmiş zamanda kaldı.

    YanıtlaSil
  25. Aslıcım, öncelikle görsellerin çok güzel :)
    Aşk hani anlatılmaz yaşanır derler ya, aynen öyle birşey. En iyi tanımı yaşayan bilir. Benim ki acııdır acı birşey derim, sen mutlusundur tatlı dersin, göreceli yani. Amaaa.... Olan olmuş biten bitmiş giden gitmişse yani yapacak bir şey kalmamışsa, bi an önce iyi olmaya bakmalı. Mutsuzluk mutsuzluğu çağırıyor, sen eğer güzel günler yakında dersen güzel günler de heen kapını çalar :)
    Üstelikte hayat herşeye rağmen güzel :)

    imza: polyanna-sevda

    YanıtlaSil
  26. Fd belkide odur kimbilir..

    Deep, anlatamamki. yanlış degildi biliyorum, olması gerektigi gibiydi..

    Şahane kadın, yaratılan bir şey degilki bu, yaşanılan bir şey..aşk üstüne fazla bir şey koyulmadanda aşk işte..yorumlarını seviyorum :) yürekten dilegin içinde çok tsk ediyorum, hepimiz için gelsin güzel günler..

    Deniz, aramakla olsa..karşına çıkıveriyor işte. ve aşk sürmüyor sankide acısı çok zaman geçmiyor.gerçekten çok zor bu konuda haklısın..

    Natalim, şanssızsa yüreğinde bir kabuk tutmuş yara olarak saklanır eğer biri çarparsa kanamaya hazır..

    bu nasıl yerinde bir tesbit böyle, tamda öyle inanın..inşallah diyorum :)

    YanıtlaSil
  27. Nalan Hocam :) ah ben size ne diyeyim :) siz iyi diyorsanız iyidir hocam :)

    Dalyam, aşkı konuşmak hiç istemiyorum inan. kelimelerim yetmiyor çünkü, tıkanıyorum. ama elbette iyi olucam ve çok çaba harcıyorum..

    Farfim :( bu nasıl bir tarif böyle :( bu sözleri telefonda söyleseydin oturur aglardım inan. Seni iyi anlıyorum biliyosun, sende beni..

    Sevdam, İnan artık öyle canım. bazı şeylerin üzerini örtüp yaşamak gerekiyor. Yoksa bu agrıyla yaşanmaz..iyiyim ben gerçekten :)

    imzan harika :) iyiye dogru giden aslı'da benim imzam olsun :)

    YanıtlaSil
  28. Aslı' cım, dün de okudum yazını ama yorum yazamadım. Ne diyeceğimi bilemedim. Çoook derin bir konu bu.
    Ne şanslısın ki adına aşk diyebileceğin bir yaşanmışlığın olmuş. Bir çok insan hiç tanımadan göçüp gidiyor dünyadan. Acı olmadan mutluluk olmaz ki, aşk canını yakmadan, can yakmamayı öğrenemezsin ki, insanı anlamak için aşkı yaşamalısın...
    Aşk seni kat be kat yükseltirken, acısı bir anda yerin en derinliklerine düşürür ve bu sırada büyürsün işte, kendini iyi dinler ve anlarsan, hak verirsen olgunlaşırsın; yoksa hoyrat, kırıcı, güvensiz, mutsuz hatta ruhsuz olursun. Aşktan korkma sakın ve kaçma olur mu? O zaman ruhunu öldürürsün. Bence yani... Sadece dinle kendini ve anla, tamir et sonra da yaşa tekrar...

    YanıtlaSil
  29. Rengim, çok derin konu bazen yazacak bir şey bile bulamıyor insan işte. Tıkanıp kalıyorsun..

    Ben bunun için şükrediyorum zaten, o hayatımdaykende Allaha şükrederdim onu iyiki tanımışım diye, Şimdi yok tmm ama nasıl kötü derimki, aşkı onun sayesinde tanıdım ben..canım benim asla korkmadım, yaşadım, çok uzun sürdü ve...iyiyim ben, iyiyim :)

    YanıtlaSil
  30. ne sulugözsün sen öyle arkadaşım . Yapma böyle.

    YanıtlaSil
  31. ne sulugözsün sen öyle arkadaşım . Yapma böyle.

    YanıtlaSil
  32. Oluyor böyle napim..ama iyiyim sadece bazı sözler acıtıyor o kadar..iyiyim gerçekten :)

    YanıtlaSil
  33. ah aslım ah rengiminde dediği gibi insan yaşamalı bazı şeyleri eğer gerçekten aşk denen aldatmaca varsa :) neyse yazın çok hoş olmuş yazmadan edemedim..

    YanıtlaSil
  34. Yazdıklarını çok beğendim Aslı.Ahhh aşk deyince şöyle bir durup yutkunmak lazım sanırım.Birini sevmek ama gerçekten her şeyiyle olduğu gibi sevmek dünyada tadılması gereken en güzel duygulardan biri bence.Kimi zaman can yakar ama yine de değer yaşanan her şeye.Yazın sayesinde baya bir duygusal moda girdim şuanda :) Görsellerinde muhteşem bu arada söylemeden geçemeyeceğim:)

    YanıtlaSil
  35. aa huzurum gelmiş, nihayet. Nerdesin kuzum sen ya :(

    Saol canım yaşanıyor işte, iyikide yaşadım..

    Gözde, hoşgeldiniz..evet yaşanmalı mutlaka, yoksa çok büyük bir eksiklik olurdu hayatımızda diye düşünüyorum. Hep mutlu olunmuyorki, arada duygularımız da harekete geçiyor işte.. görseller çok şirinler dimi :)

    YanıtlaSil
  36. Hoş bulduk Aslı :) Valla benim duygularım son zamanlarda hep hareketliler sağ olsunlar :) O görsellerin gerçekleri var mı ya

    YanıtlaSil
  37. Gözde aman hareketli olsunlar :) gerçeklerini örersek var tabi ama tığ işini iyi bilmek gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  38. :)) Tığ,şiş falan hiç anlamam hiç de kabiliyetim yoktur biliyor musun :))

    YanıtlaSil
  39. Olmasın sorun yok :) herkes bilmek zorunda degilki, çünkü zorunlu degil :) Ama bir işe yarıyor bende, bir çeşit terapi gibi..

    YanıtlaSil
  40. Ben de genelde terapiye ihtiyacım olduğunda mutfağa girerim:)) Çeşit çeşit pastalar denerim kafama göre.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım değil mi yani :)

    YanıtlaSil
  41. Aslı'm
    benziyoruz biz biliyor musun?
    Bu böyle gerçekten.

    YanıtlaSil
  42. Gözde, öyle tabide ben fazla tatlı börek yedigimde asıl terapiye ihtiyaç duyuyorum :))tatlı konuşalım kısmına varım ama :)

    Gecemm, bencede öyle biliyormusun?

    YanıtlaSil
  43. insallah en güzel asklar seni bulur :) yalniz fotograftaki cift süper :)))

    YanıtlaSil
  44. O çift gerçekten süper :) bu çok içten dileginiz için çok tsk ediyorum. Bende diyorumki, herkesin yüregindeki gerçekleşsin inşallah..

    YanıtlaSil
  45. Güneş baba ve kırk haramiler.. :))17 Ekim 2011 01:21

    Aşk acıtır.

    hemde çookk..

    YanıtlaSil
  46. Ask? herkese göre tanimi farklidir. Ve yine herkesin söyledigi bir kelime vardir aska dair, ACI.
    Son askim dedigim biri vardi. Uzun veya kisa bir süre önceye kadar, farketmez. Aslinda yanilmadim, öyleydi, son askimdi ama olmadi. Herseye tamamda, onun hayatinda bir baskasininda oldugunu ögrenmek. Kötü. Icimde ne kadar duygu varsa aska dair, hepsi alt üst oldu. Ama ask bitmedi, benim icimdeki ask bitmedi. Ancak birsey degisti. Benim, bana ait olan ask artik ona karsi degil. Bana göre ikiye ayriliyor, ancak ikiye ayrilan ask degil. Yasama sekli. Yani bir asik oldugun kisiyle birlikte olursun veya birlikte olmazsin ona karsi olan askini kendin yasarsin. Egerki kendim yasasaydim ona hala asikim diyebilirdim. Daha önce belittigim gibi, ben kendim yasamadim. Biz birlikteydik. Neyse, neyse, gecmis zaman. Icimde bir pismanlik yok. Yasandi ve bitti.
    Simdiki zamana gelirsek icimde olan o ask varya, simdi o ask bana en az ona hissettirdigim ask kadar, ask hissettiren bir kadina ait. Ask karsilikli olursa güzel derlerdi. Öyleymis. Onun bana olan askini hissettikce, bir okadar daha cok askla doluyorum. Icimdeki ask duygulari daha cok cogaliyor. Simdi hicmi aci yok bu askta peki. Var. Olmasin olurmu. Acisiz ask olurmu. Asik olmasam, zaten aciyi hissetmezdim. Aciyi hissediyorum ama aski daha cok. Tabi bunda onun katkisida cok. Biz kendimizi aska odakliyoruz, aciya degil. Kendimizi ask ile iyilesiyoruz. Daha bir cok sey yazabilirim. Ama yeterli oldugunu düsünüyorum.
    Altini cizerek söylüyorumki bu yazdiklarim benim dünyam, herkesin dünyasi baska.
    Birsey daha, bunun altini iki kez ciziyorum, sizlerde sonradan bir kac cizgi ekleyebilirsiniz. Ask ve ihanet yan yana yakismaz. Asik insan ihanet etmez, ederse zaten asik degildir. Ihanet sadece yatakta olmaz. Askina saygi duymalisin. Askina sevgi duymalisin. Askina ilgi göstermelisin. Hep almamalisin, vermelisin. Verici olmalisin. Emin olki sana kat kat dönecektir verdigin. Eger iliski yasiyorsan sorumlulugunu alacaksin. Kendine güveneceksin. Kendine güvenmiyorsan, birak birlikte olma, iliski yasama, yasamaki ASKA YAZIK ETME. KIMSENIN ASKIYLA OYNAMA. Uzun oldu ama iyi oldu. Saygilarimi sunar aranizdan ayrilirim.

    YanıtlaSil
  47. Ne güzel, çok mutlu olmanızı dilerim..

    YanıtlaSil
  48. Tesekkürler, mutluyum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...