Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

28 Ekim 2011 Cuma

Geçen Sene

Dedimya bir şeyler yapamıyorum. Yapıyorum aslında da  özel şeyler işte... Geçen sene bana bir şeyler olmuştu. Allahım örüyorum, örüyorum şiş ve tığ ile kavgalar ediyorum ama sonuçlara bakıyorum e güzel :)

Bunlarda geçen sene ördüklerimden. Sanırım yirmi tane falan şapka örmüşüm ve hepsi yerini buldu çok sevdiğim insanlara gittiler..


Minicik tatlı bir kıza gitti bu yaptıklarım. Atkıyı örmüştüm ama daha sonra uçlarına ponpon da yaptım. Renkler nedense farklı çıkmış iki resimde..


   Sonra bu şapkalarıda örmüşüm, örmüşüm diyorum nasıl bir hastalığa tutulduysam artık bilmiyorum :)


Ve en sonrada bunları ördüm. Net hatırlıyorum çünkü hala evdeler, gözümün önünde. Şimdi soğuklarda başladığı için baya işe yarıyorlar. İşte sıcak su torbaları için bir şeyler adını bilmiyorum :) kılıf diyelim. Birde yaptığım her şeyde mutlaka ponpon olucak, çok seviyorum ponponları..


Geçen sene daha tasasızdım ben, daha mutlu, daha iyi..Ama bu yeniden iyi olmucam anlamına gelmiyor tabi..

Acılar, hüzünler, yıkımlar hep var ve biliyorumki hepte olucaklar. Ama dedimya hayat akıyor, durmuyor ve bizi beklemiyorda...




                        

36 yorum:

  1. sen harikasın. Çok anlamlı bu. Çok sevdim ben bu yaptığını. Çok şey söylenir aslında. Ama yorumsuz.

    YanıtlaSil
  2. aslıı naptın sen böyle 20 tane şapka maşallahhh :)

    YanıtlaSil
  3. Çorap,çorap...tadını kaçıranların başına çorap ör, bak nasıl keyfin yerine gelecek ponpon kız :)

    YanıtlaSil
  4. Aslı cım ben de bazen taktım mı takıyorum bişeye :))) bunlar gerçekten güzel olmuşlar ellerine sağlık...bi de şu sıcak su torbası kılıfları çok iyi fikir.benimn gibi kışın bu torbalarla yapışık gezen biri için olmazsa olmaz :))

    YanıtlaSil
  5. Aslı cım ben de bazen taktım mı takıyorum bişeye :))) bunlar gerçekten güzel olmuşlar ellerine sağlık...bi de şu sıcak su torbası kılıfları çok iyi fikir.benimn gibi kışın bu torbalarla yapışık gezen biri için olmazsa olmaz :))

    YanıtlaSil
  6. harikasın aslım..ne güzel işler çıkarmışsın öyle ellerine sağlık..Aslım daha iyi olacaksın eminim sen başarırsın,güçlüsün..

    YanıtlaSil
  7. aslım sen neymissin :) müthis sabir azim gercekten 20 tane ne demek sadece sapka 20 adetse :D ben 1 adeti 1 kışta zor bitiririm :P emeğine saglık :P

    YanıtlaSil
  8. İnişler çıkışlar Aslı' cım. İnsanız olacak, makine değiliz ki. Bu günler de olacak ki o günlerin kıymetini iyice anlayalım. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun seç onu. Mutluluğu seç. Geçen yılki üretimler nefis :)) Yeni modeller de bekliyorum ben kendi adıma senden.

    YanıtlaSil
  9. Aslıcım maşallah sana ne kadar güzel işller yapmışsın eee bak senden yapıyormuşsun kendine haksızlık ediyorsun bazen valla çok beğendim hepsi ayrı güzel olmuş ellerine emeğine sağlık pon ponlarda çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  10. Fd, çok tsk ederim ne söylesem bilemiyorum inan..

    Yektam, acemiyim ama şapka örmek o kadar kolayki. Bir gecede iki tane falan örüyodum :)

    Sedomm:) sözlerin yine yüzüme kocaman gülücükler kondurdu :) hemen çorap örmeyi ögrenmem lazım :)

    Sihirlitorbam, benimde takıntılarım fenadır ama çok çabuk sıkılırım :) o sıcak su torbalarının çıplak hallerinden hiç hoşlanmıyorum, dokunamıyodum bile. Böyle iyi oldu :) çok tsk ederim..

    YanıtlaSil
  11. Huzurum, sen huzur, ben huzursuz ama hepimiz iyi olucaz, inanıyorum ben. Begenmene çok sevindim..

    Essum, inan öyle kolayki, yapmadan bende öyle diyordum, nasıl yapıyosunuz ya :) komik örsemde sonuç fena olmuyor ve çabuk bitiyor. çok tskler canım :)

    Rengim, sık sık dibe vursada duygular, hep bir yüksege çıkma hayali var. elbette iyi olucaz zaman geçtikçe. Sonra tekrar kötü ve iyi. Hayat böyle işte..Hepimiz hakediyoruz güzellikleri ama dimi? Yeni şeyler var canım, gelicek. tsk ederim ayrıca, her yazımda yanımda oldugun için..

    Cananım, hep diyorum ya senin yaptıklarının yanında hiç bir şey degil ama begenine çok sevindim. Çok tsk ediyorum..Ponponları seviyorum gerçekten :)

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Aslı muhteşem örgüler. Hepsini çok beğendim.
    Sanırım ışıktan farklı çıkmış renkleri:) İlk fotoğrafta kahve-krem, ikincisinde uçuk pembe-kahve gibi duruyor. Söylemesen iki ayrı atkı sanardım:) Çiçekler ve ortalarındaki düğmeler hoşluk katmışlar örgülerine. Ponponları ben de çok severim:)
    Ben bere sadece tığla biraz becerebiliyorum ama şişle hiç denemedim. Nasıl yapılır bilmiyorum. Seninkileri çok ama çok beğendim. Ellerine sağlık.
    Sıcak su kılıflarına ise bayıldım:) Ne güzel de süslemişsin.
    Hayatın belli evrelerinde maalesef hepimizin canının yandığı, üzüldüğü, kırıldığı zamanlar oluyor. Ve açtığı yaralar yüreğimizde bir yerde kalıyorlar. Ama ufacık dahi olsa güzel olan şeyleri görmeliyiz ki hayata daha sıkı tutunabilelim. Şu son aylarda yaşadığım kaosu anlatsam inanır mısın dersin ki hadi canım, bu kadar can sıkıcı şey üst üste mi geldi ve sen nasıl dayanıyorsun. Ki ülkemizdeki ve dünyadaki acılardan bahsetmiyorum sadece kişisel yaşadıklarım. Aklen ve kalben inanıyorum ki her şey çok daha iyi olacak ve düzelecek. Belki kendimi avutuyorum belki gerçekten güzel günler yakında. Ama sabrediyorum ve inanıyorum. O yüzden sen de çok çok daha iyi olacaksın. İnşallah Aslıcım.
    Sevgilerimle.
    not: kusura bakma biraz uzun oldu, başını şişirdim:)

    YanıtlaSil
  13. Sana şöyle ünlemli bir 'Maşallah!' gönderiyorum. :))

    Hayat akıyor ve hiç bir durum kalıcı değil. Mutluluklarda mutsuzluklar da hayatın bir parçası malesef. Umarım hayatında mutlulukları oluşturan parça kocaman olur, bunu hakediyosun ;)

    YanıtlaSil
  14. ilk baştakinden başlayım..:) bayıldım ben onlara renkleri, berenin şekli, üzerindeki süslemeye bayıldım.
    bereler çok tatlı, ponponlarla çok şirin olmuşlar:)
    ve sıcak su torbası kılıfların gerçekten çok güzeller, giyinmiş gibiler:)ellerine sağlık, çok güzel, örgüye devam etmelisin.

    YanıtlaSil
  15. o ilk atkı şapkayı anımsadım sanırım tatlı meloşumuza gitmiştiiii :)) ellerine sağlık canımm

    YanıtlaSil
  16. Zaten artık her ponpon görüşümde aklıma direk sen geliyorsun, "aa Aslı bunu göremli, Aslı bundan yapmalı, bu ponpon çok ilginç Aslı biliyormudur acaba..." bir sürü Aslı ve ponpon cümleleri mevcuttur :)

    Çok güzel olmuş ördüklerin, su torbasına kılıf ise acayip hoşuma gitti, ne güzel şeyler akıl ediyorsun sen ya. Birde renkleri çok güzel uyduruyorsun :)

    Sen hep iyi ol, hep sağlıklı sıhhatli ol, gerisi bir şekilde geliyor merak etme, güneş yüzsüz her sabah doğuyor :)
    Hayat nefes almak çok güzel, durmuyor beklemiyor, ona yetişmek bizim elimizde...
    Seni çok güçlü olarak tanımlıyorum beynimde, böyle olduğuna da eminim..
    Pes etme, mutlu olmanı engelleyemesin hiç bir şey..

    YanıtlaSil
  17. aslıııı, sen ne beceriklisin yahu böyle :) örme işi de tıpkı çekirdek yemek gibi bişi. insan bırakamıyor. bırakılmadığını bildiğim için başlamıyorum hiç. yoksa senin o battaniyeden örmeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  18. meraba aslı.çok yeteneklisin.biçok şey yapıyosun.okuyo musun?

    YanıtlaSil
  19. Böyle üreten ellere çok saygı duyuyorum..seviyorsan bu yılda sürdür örmeyi.başarılısın..net üzerinden satışa sun satılırsa el emeğinde değerlenmiş olur..:) Ama sanırım hediye amaçlı yapıyorsun..

    evet ne yazık ki yaşam akıp gidiyor..:)

    YanıtlaSil
  20. ellerıne saglık.heveslendım örgu örmeye bak sımdı :)

    YanıtlaSil
  21. Okuyanım, ben sondan başlıyayım, uzun yorumları severim :) asıl renkleri pembe-kahve evet. bende ilk kez tığ işi çiçek yaptım o şapkalar sayesinde. Kılıflarda fena olmadı işte :) bir arkadaşıma da yapıyorum şimdi..yaşadıklarınızı bilmesemde, anlıyorum. dediginiz gibi sabretmek ve inanmak lazım. Çok tsk ediyorum tüm kalbimle..

    Erdi o kocaman maşallahı aldım ve çok tsk ettim :) hepimiz mutlulugu hakediyoruz hepimiz. Ve hepimizin hayatında kocaman mutluluklar olsun :)

    Ecerim, senin begenilerin beni mutlu ediyor, çok tsk ederim. Örgü bir çeşit terapi gibi gerçekten :) kılıfları iyiki örmüşüm, çıplak kötü oluyodu :)

    Favorimm, hatırladın dimi? üzerinde ne çok konuşmuştuk, çok tsk ederim :))

    YanıtlaSil
  22. Zeynebim, ne güzel ya birşeylerin beni çagrıştırması :) görüyorum bir yerlerde hoşuma gidiyo ve yapmak istiyorum..ne güzel bir söz bu böyle ( Güneş yüzsüz her sabah doguyor ) çok haklısın çok ve iyiki varsın tsk ederim..

    Şahane Kadın yok inan degilim :) sadece hoşuma gidiyor bir şeylerle ugraşmak..yaparsın bence o battaniyeden, çok tskler :)

    Rosemary, seviyorum ama bende şöyle bir şey oluyor. Hediye amacıyla yapıyorum birazda oyalanmak..eger o türlü düşünürsem asla yapamam gibi geliyor..çünkü çok sabırsızım, birine söz verirsem mutlaka yapmak isterim buda beni çok gerer. O yüzden satış işi zor :)

    Dolunayım, soguk havalarda en iyi iş bu galiba. Başlayın sizde, çok tsk ediyorum :)

    YanıtlaSil
  23. @Aslı: İnşallah ve amin :)

    YanıtlaSil
  24. ama sen bildiğimiz hünerli hatunlardansın..ben ne örgü bilirim, ne dikiş, nede böle el becerisi gerektircek başka bişi...vallahi öylesin :)

    YanıtlaSil
  25. çok güzel şeyler yaa,insan hevesleniyor gerçekten.ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  26. aslı teyzesi daha geçen çıkartık biliyomusun bazanın altından bu kışda severek takıcak kızım elerine saglıkkk çok güzel hepside cnm bnm en geç ben görüyorum özürler diliyprum bizde seni seviyoruz:)

    YanıtlaSil
  27. BANA BOYLE GALATASARAY ATKISI OR VE YOLLA HEDIYE OLARAK :) COK SEVINIRIM

    YanıtlaSil
  28. Aslı'cımm yaa çok güzel şeylr örmüşsün, ellerine sağlık canım. Sıcak su torbaları da çok iyi fikirmiş, bir de çok güzel süslemişsin.
    Canım örgü iyi bir terapidir, ben de bir dönem 3 kazak örmüştüm, o derece mutsuzdum yani düşün :)
    Maviii'de en son kendisi yazıyor diye üzülmüş, maalesef ben ondan da geç bakıyorum, sen nedenini biliyorsun beni affedersin di mi canım :) Bu arad atkının sahibi küçük hanımın kim olduğunu da öğrenmiş olduk. Senin ellerine sağlık, küçük hanımda iyi günlerde sağlıkla taksın :)

    YanıtlaSil
  29. sıcak su torbası için demi örülüyormuş.
    :)
    eee bış ne örcen.
    :)

    YanıtlaSil
  30. hayatın devam ettiğinin bu blogdaki kanıtı rengarenk örgüler. her biri sıcak bir hayat için.

    YanıtlaSil
  31. Erdi, inaşallah ve amin :)

    Ben sıkıntılı anlarımda marifetliyim galiba :) yapıyorum işte bir şeyler :) sen denesen eminim çok daha iyilerini yaparsın, bak eminim diyorum dalyam..

    Otuzundansonra, çok tsk ediyorum..

    Ah mavi çok sevindim inan. Güle güle giysin canım benim..hiç önemli degil inan, seni tanıyorum ben..

    Ferhat :) Allahtan bende Galatasaray'lıyım. Elbette ne demek :)

    Sevdam, nedense hep sıkıntılı anlarımızda daha iyi gidiyor bu tür işler :) üç kazak? bravo diyorum susuyorum :) İnan hiç sorun degil, biliyorum ben. Önemli olan sizin iyi olmanız canım..Evet o minigimize gitti, çokta yakıştı ama :)

    Deep inanın başka neler için örüldügünü görseniz şaşarsınız :) yakında böyle ilginç bi tane daha geliyo :)

    Zıvanasız hoşşgeldiniz.. Hayat keşke hep bunlar gibi renkli olsa. Evet akıyor ama her zaman renkli degil..Güzel yorumunuza tsk ediyorum..

    YanıtlaSil
  32. hatırlıyorum bunları:)))ellerine sağlık aslımmm

    YanıtlaSil
  33. Ben şapka takamıyorum ya :/
    Öremiyorum da zaten :D
    Ama seninkiler pek hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  34. Alonem hatırlıyosun dimi :) çok tskler..

    Gecem bende örgü şapka takamıyorum ama yazın siperli şapka kullanıyorum :) begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  35. Canım örgü çok iyi bir terapi. Senin ördüklerin de çok güzel. Renk renk, cıvıl cıvıl... Benim de ponpon merakım var. Herşeyin ucunda sallansın onlar mümkünse. Özellikle de pançonun ucundan :)

    YanıtlaSil
  36. Gerçekten tam bir terapi. Ah çok sevindim bir ponpon sever daha bulduguma, ne güzeldirler dimi :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...