Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Kasım 2011 Pazartesi

Alacakaranlık

Alacakaranlık. Şafak Vakti bölüm 1. Nerdeyse bir senedir filmi bekliyoruz ve nihayet Cuma günü vizyona girdi. Ama hasta oldugum için gidememiştik. Neyse bu akşam gittik, saat 7.15'te filmimiz başladı. :)

İlk bir saat beklentilerimin altındaydı, daha sonrada beni çok tatmin etmedi açıkçası. İkinciyi beklemeye mecbur kaldık, buda bir sene daha beklemek demek. Ah bu arada inanılmaz kalabalıktı salon :)

                     Ama Jakob bu bölümde çok iyiydi ve artık Klan'ın başına geçti..


Sinemaya gitmeden önce Florya'ya gittik. Menekşe'yi bilirmisiniz? çok yakındır Florya'ya, çocukken orada çok denize girerdik. Ve gün batımı harikadır..Bu huzurlu, nefis kareyi orada çektim..


Dinlendim, güldüm, heyecanlandım. Keyif aldıgımız bir akşam geçirdik. Aslında mutluluğu çokta uzakta veya birinde aramamak lazım galiba. Çünkü bazen elimizi uzatsak yakalayacağımız kadar yakın...




48 yorum:

  1. Eleştirmenler de senin gibi düşünmüş Aslım:) Ben dedemin insanlarını bekliyorum, gidicez ona. Bu arada foto nefis, ne şanslısın ya:)

    YanıtlaSil
  2. EVET ! Aramamak gerekir.Bakış açını değiştirğinde zaten mutlu olacaksın her konuda..Yaşam her şeye rağmen güzel kiii ! :))

    YanıtlaSil
  3. Film hakkındabilgim olmadığı için sadece izlenimlerini okudum ve hayal ettiğinden daha vasat çıkmasına senin adına üzüldüm. Dediğin gibi artık serinin ikincisinde beğenirsin inşallah:)
    Güneş batışını çok güzel fotoğraflamışsın. Ellerine sağlık.
    Ve kesinlikle katılıyorum ki aslında mutluluk bir el mesafesinden daha yakın bize bazen ama biz sadece bakıyoruz, görmeyi beceremiyoruz.
    Hep keyifli ve hep mutlu olman dileğimle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. filmi izlemem sanırım. Hiç merak uyandırmadı çünkü. Zaten sen de çok beğenmemışsin. Bugün çocukluk arkadaşlarım ile buluştuk. Aynı zamanda okul ve mahalle arkadaşlarım olurlar. Bi arkadaşın evinde 12 ye kadar oturduk. Oyunlar oynadık. Taso oynadık mesela. :) çok güzel geçti. Eski günlere dönme hayali bile güzeldi.

    YanıtlaSil
  5. biliyor musun alacakaranlık serisinin kitaplarını hiç sevmemiştim okuduğum zaman.bu nasıl bir anlatım tarzı demiştim kendi kendime.ama ilk filmi çekildiği zaman bayılmıştım filme.o kadar etkilemişti ki beni.sonrada bütün filmlerine gittim.ama dğer filmler ilki kadar etkileyemedi beni.umarım serinin son filmine de gidebilirim.

    bu arada fotoğrafları çektiğin yer ne kadar güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  6. Şimdi ilk üç filmi izledik bunu izlemezsek olmaz :)

    Mutluluk sende saklı sadece onu çıkartmana ihtiyacı var Aslı :)

    YanıtlaSil
  7. Hayal dunyasinda yasayan bi insanim sanirim ben. Bi beni mi bukadar etkiledi bu seri. Ilk filmi kac kez izledim bilmiyorum bile, kitaplarini tekrar okuyabilirim bile :) ve bu filmide cok begendim cok harukulade bisey beklemiyordum tam bekledigim hayal ettigim gibiydi. Dugunu adayi cok begendim :D ay o kiza da kil oluyorum incecik pffff

    YanıtlaSil
  8. Baharım genel kanı böyle sanırım film çıkışı insanlarda pek mutlu degildi :) Dedemin insanları güzel film canım gitmek lazım..

    Rosemary farketmek lazım sanırım, bazı şeyleri es geçtigimi farkettim bende. Hayat güzel evet :)

    Okuyanım hani bir şeyi uzun zaman beklersinde iyi şeyler olsun istiyorsun :) Menekşe'deki o tepeden bakışta manzara böyle işte çok severim :) tsk ederim..

    Fd genel olarak ilk filmden itibaren çok begendim ben filmi. Mesela kitabın üçüncüsüydü sanırım, öylesine okudum, ki çok kolay okunan kitaplar. Ah ne güzel yapmışsınız ya :) taso eskiden oynardık :) arkadaşlar varsa, birde sevdigin insanlarsa zaman çok güzel geçiyor. Bizde beraberken sessiz film çok oynarız :)

    Erdi kanun gibi bişey oldu dimi? mutlaka izlememiz lazım :) ama filmin kötü oldugunu bilseydim dahi giderdim ben :) zaten kötü demiyorum..Mutluluk bendemi saklı bilmiyorumda, bazen çıkıyor ummadıgım yerlerden :)

    Şahanem olurmu öyle şey , ben beklentilerimi yüksek tuttum demekki. Mesela genel olarak film iyiydi, çekimler, oyuncular dügün sahnesi, çıkıştada onu konuştuk zaten. Bella'nın oyunculugu, o yapılan makyaj, Jakob :) Ah hele o Esme adası nefisti. Ama demek istedigim, aksiyon bekliyordum galiba :))Bella acaip ince ya, gelinlik çok yakışmıştı :)

    YanıtlaSil
  9. Simge, kitapları üçüncü hariç hemen bitirdim zaten. İlk film çok iyiydi çok iyi. Serinin sonu artık onu beklicez :) Gerçekten çok güzel bir yer. Birde kalabalık degil, öyle sakinki çok hoş..

    YanıtlaSil
  10. aslım çok çok merak ettiğim film hakkında senden bu yorumu almak hevesimi yerle bir etti açıkçası :) gerçi fragmanından tahminde etmiştim.bi kere son kitabı 2 ye bölmeleri kötü olmuş..uzatmış olmak için uzatıldığı hissini uyandırıyor.tabi yinede gidip izleyeceğim.nede olsa severek okuduk,izledik şimdiye kadar.bitirmemek olmaz

    YanıtlaSil
  11. Dalyam sakın hevesini kaçırma, bak sevdigin bir filme gidiceksen kimsenin dediklerine bakma. Mutlaka git ve kendin karar ver. Tmm :)

    Mutlaka bölmeleri gerekiyordu, zaten eksik tarafları var. Bu film bile 2 saati aşıyordu yani..Sen git ve izle lütfen olurmu? :)

    YanıtlaSil
  12. ohh hastalıktan sonra nasıl iyi gelmiştir, bende gitmek istiyorum bu filme bakalım artık, bence düşününce kaybetmekten korktuğumuz ne varsa mutluluk onlarla beraber olmaktır.

    YanıtlaSil
  13. aslım sen söylediysen demekki gercekten beklenti altı bencede.
    bende merak ediyordum:)))))
    bende dvd seyredicegim mecbur:))))))))
    aslım ne güzel deniz ve paylaşımlar:))))
    mutluluk aslında bence icindeki sevgi noktaları,kücük ama etkili,az ama yeterli
    sevgilerimle öpt.canım:)))))))))

    YanıtlaSil
  14. Aslı nedense bu tarz filmler pek ilgimi çekmiyor :)kitaplarda tabi ;) manzara gerçekten çok güzel.iyi vakit geçirmene sevindim...

    YanıtlaSil
  15. demek tatmin olmadın he..
    yeğenim (ki kendisi 15 yaşında taze ergen) bu filme götüreyim diye onu bana kahve bile yaptı ya
    bu hafta götüreceğim
    diğer hiçbir filmi izlemedim
    umarım yakışıklı bebeler vardır filmde...

    YanıtlaSil
  16. ben Florya'yı bilmem dolayısıyle Menekşeyi de bilmem ama gün batımı ne güzelmiş öyle.

    bu arada bir önceki postuna da yoru yazıştım sanırım yayınla tuşuna basmadan sayfadan ayrılmışım.iyi olmana sevindim diyecektim .güzel aslı:)

    YanıtlaSil
  17. Ayaklanmana çok sevindim Aslı' cım. Tekrar geçmiş olsun. Artık bu kış hasta olmazsın inşallah bir daha.
    Ben Alacakaranlık kuşağını sevemedim hiç. İlk filmi izledim, bir daha da izlemedim. Bunu da izlemem muhtemelen.
    Belki daha önce de yazmışımdır sana. Bence mutluluk bir seçimdir. Yani her ne yaşamış olursa ol, eğer mutlu olmayı seçersen bir şekilde özün hep mutlu oluyor, elbette dipler yaşıyorsun yine ama önemli olan genellikle içinde bulunduğun ruh hali. Mesela çok ciddi kayıplar yaşamış, büyük felaketler atlatmış insanlara (bazılarına tabbi...) baktığımda görüyorum ben o mutluluk halini...

    YanıtlaSil
  18. Ben de merak ediyorum bu filmi, fragmanından güzele benziyordu bakalım ben de izlemeyi düşünüyorum:) Fotoğraf harika Aslıcım, bana da birden huzur verdi:)

    YanıtlaSil
  19. canım bende alacakaranlık serisini merakla bekliyordum :) insalah kısmet olursa izlerim :P

    YanıtlaSil
  20. canım palazanın tarifini mail atıcaktım ama bulamadım adresi :P burdan yazıyorum
    1 bardak için su , birz şeker (ağız tadına göre) 1 tatlı kaşığı sana yağ , 1 tatlı kaşığı nişasta muhallebi(salep gibi koyu) kıvamına gelene kadar ocakta pişiriliyor .üzerine 7 türlü baharat deniyor (aşure yapınca üzerine atılan şey ) tarçın gibi kokuyor tarçın olabilir :P
    ve gül suyu güzel koku ve tat vermesi için :) bogazına cok iyi gelicektir :P insallah iyi gelir :P gerci iyilestin nerdeyse benim gec geldi aklıma :( faranjite falanda iyi geliyormuş :P insallah anlatabildim :P

    YanıtlaSil
  21. ASLICIM IYILESIP SINEMAYA BILE GITMISSIN.SENIN ADINA SEVINDIM.BIZ UZUN BIR SURE SINEMAYA GIDEMEYECEGIZ :)IKINCI FOTODA GUZELMIŞ.GUNUN EN SEVDIGIM KISMI!

    YanıtlaSil
  22. evet herkes aynı fikirdeymiş bu konuda ikinciyi bekliycekler bende gitmedim ama bakalım gideriz herhalde :)

    YanıtlaSil
  23. canım iyileşmene sevindim..mutluluk uzakta veya birinde değildir evet ..insan önce kendi mutlu bakabilmeli umudunu kaybetmeden , mutlu olmak için birine yada bişeye ihtiyaç duymak bencillikdir aslında,,mutlu ol canım her zaman...

    YanıtlaSil
  24. Bende Twilight'ciyim :)) filmler kitap gibi olmuyor malesef ama diger filmlere bakinca eniyisi bu olmus :)

    YanıtlaSil
  25. sanırım ikinci filmi de bekleyip birlikte izliycem.. hiç sevmiyorum kitaptan uyarlanan filmlerin son bölümlerinin ikiye bölünmesini:( zaten 5-6 sene sürüyor, o kimdi bu ne demişti kitapta filan bi sürüüü iş:) manzara nefis!

    YanıtlaSil
  26. Canım fotografı gerçekten çok güzel yakalamışsın. Harika... Mutluluk içinse bence ciddi bir çaba sarf etmek lazım. Ancak disiplinli ve organize bir çalışma sonucu mutlu olunabiliyor. Zor zanaat :)

    YanıtlaSil
  27. son 5 yıldır sadece çizgifilmlere gidiyoruz mecburi olaraktan:))tahminim önüzdeki 5 yılda böyle olacak ama olsun bakalım sen izle anlatırsın bize:))

    YanıtlaSil
  28. Aslı'cım enteresan bir şekilde bu serinin hiçbirini izlemedim, hiç ilgimi çekmedi. Niye bilmem? :)
    Manzara ise şahane, su akar deli bakar misali saatlerce o manzaraya bakabilirim :)

    YanıtlaSil
  29. sevgili Aslı,bir önceki postuna yorum yazdım koca bir paragraf ama sende mi,bende mi bir sorun oldu yayınlanmadı..:)iyi olduğuna sevindim..kitaplarını okudum bende filmin ilkine gittim sadece..buraya çok geç getiriyorlar..:)sevgiler:)

    YanıtlaSil
  30. http://erdikaradeniz.blogspot.com/2011/11/blogger-yedek-almak.html

    YanıtlaSil
  31. günbatımı fotosu nefis.
    :)
    sıradaydı film vazgeçtim ama.
    :)

    YanıtlaSil
  32. sen daha uyumadinmi kiz :D :)
    tesekkür ederim cnm...

    YanıtlaSil
  33. Manzara harika.Menekşe'yi ilk kez duydum:)

    Bu arada mimlendin:)

    YanıtlaSil
  34. Yekta daha olmadı nettende izlenir artık :) Ben daha sakin kafayla izlerim netten bir daha. Sözlerine katılıyorum ne kadar dogru yazmışsın..

    Selinkam gerçekten öyleydi ama beklentim yüksekti sanırım bilmiyorum :) evet küçük ama etkili mutluluklar ve bunu farkedebilmek :)

    Sihirlim herkes sevmez tabi. Fotoyu çektigim yerde olmak güzeldi, sakindi :)

    Darlam aynen öyle :)) kahve bile yaptıysa mutlaka götürmelisin. Begenecegin tipler var bence bir bak :)

    Temerrüt bilmemekte haklısın canım. Olsun sorun yok :) iyiyim çok saol..

    Rengimm ayaklandım evet :) çok tskler..Sanırım haklısın mutlulugu seçmek veya seçmemek dogrudur..Ama Rengim o büyük felaketleri yaşayan insanlardada iz bırakıyordur mutlaka..

    Eren izlediginde yazarmısın bloguna? Evet huzurlu bir kare..

    Essum inşallah izlersin. Bakalım senin fikrin ne olucak. Tarif için çok tsk ederim yarın hemen yapıcam. Aşure yapılıcak malzemeler alınmıştı. Ordan biraz alırım :) Ayrıca kronik faranjitim ben bu çok iyi oldu çok tsk ederim tekrar :)

    Dolunayım çok tsk ederim. Sizde gidersiniz istediginiz zaman, olmazsa netten izleriz tekrar sorun degilki. Fotoyu begenmene çok sevindim..

    SS bende pek çok yerde okudum evet genel kanı böyle :)

    YanıtlaSil
  35. Huzurum canım benim hepimizin mutlu olmasını istiyorum. Tek kişilik mutluluk istemiyorum ben..İyiyim canım benim çok saol..

    Newyork'tan ah sevindim inanın :)bende ilkini çok begenmiştim :)

    Ecerim aynen valla ya, sinir oluyorum. Pek çok repligi unutuyorum zaten :) çok başarılı kitap uyarlamalarıda var tabi..

    Ahum, begenmene sevindim :) mutluluk zor iş ya, bazende çok kolay sanki..kafam karışıyor bazen..

    Belindamm çizgi filmlere bayılırım en güzeli :) tmm anlatmaya çalışırım :)

    Sevda olabilir canım. Su akar deli bakar, bayıldım bu sözüne :)güldürdün beni :)

    Birincisin çok tsk ederim ama bazen banada oluyor, yordum seni :( olsun net denilen şey iyiki var sinemaya gidemesekte izleyebiliriz. İyiyim tskler :)

    Erdi tmm çok tsk ederim :)

    Deep güzel dimi.. izlemiceksiniz yani, sizin fikrinizi ögrenmek isterdim..

    Hatice ben gece kuşu :) rica ederim :)


    İnanırsak Yeşilköy'e iki, üç durak..hemen bakıyorum :)

    YanıtlaSil
  36. aminnn.. tesekkür ederler kendisi:))
    bendee güzel yorumun icin cok tesekkür ettm :)

    YanıtlaSil
  37. Aslı cım, çok sevindim sinemaya gidecek kadar toparlamana. Ben açıkçası Alacakaranlık serisiyle hiç ilgilenmedim. Vampir dizileri, filmleri, Bram Stoker' s Dracula hariç hiçbir zaman ilgimi çekmemiştir.
    Günbatımı resmin müthiş olmuş ama..
    Sevgiler
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  38. Hatice :))

    Denizim evet sinemaya gidecek kadar iyiydim ama nolduysa o gece oldu daha kötü oldum :) şimdi yeniden toparlanma zamanı. Tanıdıgım pek çok insanda izlemiyor bu tür filmleri ama bahsettiklerinide izledim çok iyilerdi onlar. Fotografı begenmene çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  39. canım aslı'cım hep böyle keyifli günler geçir :)

    YanıtlaSil
  40. izlemem artık sanırım.
    düğün sahnesi dışında uyumuş bu diziyi sevenler bile.
    :)

    YanıtlaSil
  41. Mia bende bu güzel dilegini hepimiz için istiyorum, hep keyifli olsak keşke :)

    Deep aklımda kalan sadece o dügün sahnesi ve Esme adasının güzelligi :) ah birde Jakob çok iyiydi :)

    YanıtlaSil
  42. Bizde karı koca hafta sonu filmi izlemeye gideceğiz ve çok seviyoruz seriyi.Bence bu serinin geneli hep böyle çekiliyor zaten.Çok çok muhteşem kareler yok belki ama genel havası bizi çok etkiliyor.
    Ve biz tam bir Jakob hayranıyız.Onun sahnesi de iyiymiş madem biz gideriz bu filme:))))

    YanıtlaSil
  43. şu seriyi hiç izlemedim önyargılarım da izletmicek gibi nedense :)
    Ama menekşeyi biliyorum zira ufakken benim de gitmişliğim var güzel sakin kendi halinde bi yer.Yalnız manzara süper kuzum hakkaten de bazen mutluluğu bulmak için çabalamaya gerek yok sanırım :)

    YanıtlaSil
  44. Aslıcım ben de film hakkında bir post hazırladım, durağanlığı konusunda sana katılıyorum ama görseller bana çok yetti diyebilirim:) düğünü,balayısı, cam evleri falan bu detayları inceleye inceleye film nasıl bitti anlamadım bile. Vet abi en büyük ortak noktamız 2. filmini bekleyişimiz :) sevgiler

    YanıtlaSil
  45. Sihirli Günce hoşgeldiniz :)Tmm gittiginizde fikrinizi ögrenmek isterim. Jakob evet o çok iyi :)

    Kurbaam bu tarz filmleri sever veya sevmezsin birde hakkında çok konuşulan filmlerde veya kitaplarda şöyle yapmak lazım. Kimseyi dinlemeyip, izleyip öyle karar vermek. Menekşe'yi biliyomusun? harika :) eskiden çok güzeldi şimdi yine o sakinligini koruyor ama çok yalnız bırakılmış canım ya..

    sJ senin hazırladıgın post çok güzeldi, okudum. Söyledigin kareler filmi izletti zaten :) Ah ikinci film, bir ay sonra vizyona girse ne güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  46. bir türlü gidip de izleyemedim ya ://

    YanıtlaSil
  47. ben de izlemedim ama uygun bir zamanda izleyebilirim belki.. Sevgile..:)

    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  48. Gecem olsun, izlersin kendini iyi hissettigin bir gün.

    Deniz hoşgeldiniz :) elbette bu tarzı seviyorsanız izleyin derim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...