Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Kasım 2011 Cuma

Dinlenme

Günlerdir bir şey yazamıyorum yine, hiç canım istemiyor. Blogları okumak, yeni bir şeyler görmek, yeni insanlar, yeni dünyalar tanımak daha çok hoşuma gidiyor sanki..

Ben hiç yazı paylaşmasamda sizleri takip etsem olmazmı? :) Şu an dinlenmeye aldım kendimi, mesela hiç dışarı çıkmıyorum, kitap okumuyorum, ot gibiyim. Ah sadece deli gibi film izliyorum :)

Sabah bir arkadaşım geldi, hani biri hasta olurda ona çiçek falan götürürüz ya, arkadaşta bana kendi yaptığı bu kapı süsünü getirmiş :) Çok ilginç geldi, sizlerlede paylaşmak istedim.


Ben odamın duvarına astım şimdilik. Yumurtaların içlerini boşaltarak yapmış. Dallarda hani asma, üzüm dalları oluyorya onlardan sanırım. Beraberde yaparız sana ögretirim dedi :) Bakalım yaparız..

Bu arada çok mutlu, bol keyifli bir hafta sonu diliyorum. Ama sevdiğiniz insanlar olsun yanınızda ve her anın tadını çıkararak geçsin zamanınız...

56 yorum:

  1. aslımmm :) sesini duymak biseler paylastıgını görmek beni mutlu ediyor , bisiler paylasmassan olmas bananee :P kapı süsü hahaha cok farklı gercekten kücük resimde bileklik gibi bisi sandım :P süper fikir yumurtalardan, hoşş birde yumurtaları renkli renkli boyasa oda cok güzel olur ama bu daha dogal daha otantik görünüyor cok begendim birlikte yaparsanız videoya cek :P yayınla bizde ögrenelim cok yeteneksizim :P sanada hayırlı güzel sevdiceklerinle mutlu hafta sonları dilerim mucukss oohhhhh

    YanıtlaSil
  2. Ben öyle içini boşaltıp yapamam, kırarım kabuklarını ayol !
    Haşlayıp asarım kapıya, acıkan alsın yesin, biraz ağır olabilir ama :)
    O dilediğin hafta sonundan sana da dileriz,bu da bumerang gibi oldu ama ..;)

    YanıtlaSil
  3. ilginç olmuş yumurtalar:) sana da mutlu haftasonları:)

    YanıtlaSil
  4. Bende dinleniyorum Aslı'mmmm.
    Ama ben blogları da gezemiyorum. Seni çok özledim zor zahmet ne yaptığına nasıl olduğuna bakmaya geldim :)

    Dinlen beynini bedenini dinlendir ama sen böyle fazla elini eteğini çekme bloğundan, yakışmaz, bu sayfanın cansız sessiz olması çok sıkıcı olur.

    Yumurtalar çok ilginç duruyor, bende buna benzer bir şey yapmıştım ama bir süre sonra felaket kokmaya başlıyor haberin olsun :)

    Senin içinde çok mutlu çok keyifli bir haftasonu olsun canım benim..bütün güzellikleri hak ediyorsun sen..

    YanıtlaSil
  5. Aslıcım hediyen gerçekten çok ilğinç ve hoş iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Ben dinlenemiyorum, zaten hep canımı sıkıldığı için iki üç gün sonra mutlaka bişeyler paylaşma gereği duyuyorum. Yazacak ne çok şey varmış :) geçse bi senin de hastalık. Güzelmiş aldığın hediye.

    YanıtlaSil
  7. YAZMADAN OLUR MU HADİ TEMBELLİK YOK ARADA SES VERMEYE DEVAM:))
    HEDİYEN DE HARİKAYMIŞ,ÇOK BEĞENDİM.

    YanıtlaSil
  8. Essum ya gerçekten canım istemiyor :)diyorumya herkesin arkadaşı çiçek falan getirir, benimki saolsun çok ugraşarak yaptıgı bu kapı süsünü getirmiş :) sevdim ben :)Video olarak olurmu bilmemde fotorgraflarını çekerim canım, sanada çok mutlu bir hafta sonu diliyorumm :)

    Sedo kızım çok güldüm inan :) haşlama iyi fikir olabilir :) ben daha yapmadan kırdım, kız getirdi ben merakla incelerken iki yumurtayı düşürdüm :( çatladılar..Bumerang kabulümdür tskler :)

    Ecerim bende düşünüyordum yumurtalarla bişeyler yapmayı ama saolsun arkadaş degişik bir fikirle çıktı geldi :) çok tskler..

    Ama Zeynebim çok uzun oldu dinlenmen, bende seni özlüyorum, ve lütfen sende boş bırakma gel artık tmm? yumurtalar cidden kokuyomu? içi boşalmış ama bilmiyorum, sorarım arkadaşa :) hepimize mutlu hafta sonları canım, tskler :)

    Cananım çok tsk ediyorum, cidden ilginç oldu bu hediye :)

    Fd sen yazabiliyorsun ne güzel ve iyikide yazıyorsun. Bende şaşkınım açıkçası çok uzun sürdü, ondanda sıkıldım biraz. Tsk ederim :)

    Natalim :) son zamanlarda ara verdim gerçekten tmm arada ses çıkartayım ben :) güzel dimi çok tskler :)

    YanıtlaSil
  9. biraz dinlen canım sonra tüm hız devam olurmu:)

    YanıtlaSil
  10. Çok fazla dinlenmekte insanı yorabilir aslıcım unutmaa :)
    Çık dışarı gez,toz :)
    Bu arada yumurtalara bayıldım ki ne bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
  11. aslı dünyaya dön geri ruhun huzursuz gene galiba ama yaptığın ve yapacağın güzel şeylerden ne kendini nede bizi mahrum bırakma

    YanıtlaSil
  12. Yazı yazmasan olmaz :) Ama senin güzel hatırın için kısa bir süre idare edebiliriz :) Çok güzel bir haftasonu diliyorum, seni de çok çok öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  13. kendi kapı süsümden daha çok sevdim bunu, bayıldım.

    YanıtlaSil
  14. olur dinlen bakalım nadasa bırak kendini. :))) ne güzel bir düşünceymiş o yumurtalar. paskalyada kapıya asılıyordur belki de.
    :)

    bol film de iyidir ki.
    :)
    bazen öleyizdir.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bende bazen böyle oluyorum..Bloğa yazasım gelmiyor yazmak içinde zorlamıyorum taki içimden geldiğinde.yalnızlık çektiğimde..

    Yumurtalar harika olmuş emek verilmiş birde yumurtalar boyanmış olsaydı tam olurdu..Boya olarak ip renkleri tonunda mobilya renklerinde olursa tam olur..Hatta ortasına maket tavuk konsa hımm..:)
    Hatta kapı zili olarak tavuk sesi..uff amma oldu he.. şkaydı..Güle gle kullanın

    YanıtlaSil
  17. çok değişik bir süsmüş, ama eşim yumurtayı çok sever benim. bunlara saldırabilirdi heralde :D

    YanıtlaSil
  18. Ben kabul etmiyorum blogunu ihmal etmeni:) Çünkü senin bloguna misafir olmayı ve paylaşımlarını okumayı çok seviyorum. Hatta daha fazla paylaşım yapmalısın.
    Arkadaşının emeğine sağlık. Hediyen çok hoş. İyi günler de kullan. Beraber deneme yaparsanız bize de örnek olur.
    Mutluluklar diliyorum.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  19. İlginç tasarım..dinlen bu ara hepimizde bir tutukluk var...varsın olsun bazen gerekiyor..iyi olduğunu bilmek bile yeter ..

    YanıtlaSil
  20. bazen benimde hiç canım çekmiyor..ama yinede pc başına oturuyorum..hangi moda girersen o modda kalırsın...kendini fazla bırakma, her gün uğruyorum yayın yaptın mı diye beni boş çevirme:)sevgiler:)

    YanıtlaSil
  21. Belindam günlerdir bir başıboşluk gidiyor zaten canım, hayırlısı :)

    Aysun dogru gerçekten, dinlendigimi düşünerek daha çok yoruluyorum, sıkıldım :) Kapı süsünü begenmene sevindim tskler :)

    Haskumaş, çok şeker bir yorum :) yine buralardayım sizleri ziyaret edicem tabi. Ayrıca gitmiyorum bir yere :) tsk ederim ilginize..

    Ahum, olmaz dimi :) kendini özel sanan Aslı gülüşü :) çok tskler mutlu hafta sonları sanada :)

    Noblessem ben sizin kapı süsünü gördügümde inanamadım öyle güzellerki ne diyebilirim. Yinede arkadaşıma iletirim, gerçi okur oda :)

    Deep öyle işte..haklısınız o düşünceylede yapılabilir :)

    Halil hoşgeldiniz, blogunuz okunacak bloglardan yeni keşfettim ama..Evet haklısınız bazen yazmak istemiyor insan..Kapı süsü hakkındaki ilginç fikirleriniz güldürdü beni :)) denemek lazım..

    Hamide :)) evet farklı bir kapı süsü :))

    Okuyanımm, yazdıkların iyi hissettirdi çok tsk ederim. Yaptıgımızda fotograflarız mutlaka, begenmene çok sevindim arkadaşım adınada :)

    Rosemary gerçekten öyle tıkanıyor bazen insan. Çünkü hiç birimiz bir digerinin özelde neler yaşadıgını bilemiyor..

    Birincisin ne güzel sözler bunlar tsk ederim. Bende sevdigim blogları her gün ziyaret ederim. Yok fazla bırakmam merak etmeyin :) tekrar tskler..

    YanıtlaSil
  22. Kapı süsünü çok beğendiğm :)
    iyiki bloğuma yorum bırakmışsın böylelikle senin güzel bloğunla tanışmış oldum.
    Ben de uzunca bir süre bloğumu yenilemedim ,demek ruh haliyle ilgili,neyse ki bundan sonra birbirimizi daha sık görme ümidiyle öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  23. Kapı süsünü çok beğendiğm :)
    iyiki bloğuma yorum bırakmışsın böylelikle senin güzel bloğunla tanışmış oldum.
    Ben de uzunca bir süre bloğumu yenilemedim ,demek ruh haliyle ilgili,neyse ki bundan sonra birbirimizi daha sık görme ümidiyle öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  24. iyigeceler aslım kaçamak girdim:) ay bu kapı süsütam cin fikir valla sevdim ben:) izleyicelerin ne kadar çogalmış aslım harikasın mucuklar

    YanıtlaSil
  25. Aslicigim o kadar çok isterdim ki bende kendimi dinlenmeye almak :s. Yani halimden sikayetci degilim ama insanin bir, iki, uç çocugu olunca, yaninda da biiiiiirrrrsürü isi olursa, biiiiirrrr sürü sorumlulugu olunca, dinlenmeye alamiyo kendini...
    gerçi benimde bol dinlenmeli günlerim oldu, ama benim sanirim çalisma zamanim, bol çabali, bol sabirli, bol azimli, bol güleryüzlü çalisma zamanim... Neyse... Allah'ima sukur bu gunlerim de güzel... Ama sen tadini çikar gülüm :)) iyi dinlenmeler :))

    YanıtlaSil
  26. o yumurtaları renk renk boyayacan var ya süper olur süper aslım:)))

    YanıtlaSil
  27. Dinlen tabi, çok dinlen hatta ama yazmazsan da olmaz ki, bizim de seni okumamız lazım :)

    YanıtlaSil
  28. rest well sevgili asli .. once can !

    YanıtlaSil
  29. Aslı'cım, bugün sesini duydum ya, ya sen hala hastasın, bugün daha çok endişelendim ve üzüldüm. Kendine çok iyi bak canım, bol bol vitamin al, artık iyileş. Apacil şifalar diliyorum canım.
    Kapı süsü de enteresanmış:)

    YanıtlaSil
  30. Hoşbuldum..Ne mutlu güldürebildiysem...

    YanıtlaSil
  31. Red Riding Hood hoşgeldiniz :) tamamen katılıyorum şartlar uygun ama ruhsal durum iyi olmayınca böyle işte :)

    Mavii ilginç dimi canım :)

    Maviruyam Allah bagışlasın üç çocuk harika bişey, eminim sorumluluklar çok fazla, çok fazla dinlenme imkanı yok elbette. Ama ben mesela dört çocugum olsun isterdim :) bende sana çok mutluluklar diliyorum tskler..

    Alonem valla boyarım :)

    Erdi burdayım tabiki elbette yazıcam ama işte böyle bir kırıklık var :) ben sizleri okumayı seviyorum..

    Lo lam haklısın çok haklısın..

    Sevda, duydun bugün gerçekten tam olarak iyileşemedim henüz..İnan hiç bakmadıgım kadar bakıyorum kendime :) iyileşicem canım benim çok saol..

    Halil hep gülsek keşke..

    YanıtlaSil
  32. asli :)
    bende senin gibiyim
    yaa aslinda ben yazmasam
    hep okusam birilerini gibi istiyorum
    ama bazen oyle insan kendini oyle hisseder
    sonra ama bir enerji gelir mutlaka :)
    ayy o yumurtalarin icini cikarmak cok zor bizde okuldan istemislerdide
    igneyle deliyorsun
    sonra o kiciccuk delikten yumurtayi cikariyorsun falan filan
    yalniz yumurtalari boyamamai ya
    daha guzel oyle :)

    YanıtlaSil
  33. asli :)
    bende senin gibiyim
    yaa aslinda ben yazmasam
    hep okusam birilerini gibi istiyorum
    ama bazen oyle insan kendini oyle hisseder
    sonra ama bir enerji gelir mutlaka :)
    ayy o yumurtalarin icini cikarmak cok zor bizde okuldan istemislerdide
    igneyle deliyorsun
    sonra o kiciccuk delikten yumurtayi cikariyorsun falan filan
    yalniz yumurtalari boyamamai ya
    daha guzel oyle :)

    YanıtlaSil
  34. aslıcım, meraba:) nasılsın cnm ya umarım iyisindir :) yumurtalar acayip sevimli duruyo!! ama benim karnımı acıktırır bu :D:D

    YanıtlaSil
  35. evet hediyen biraz ilgincmis ama begendim yani ..
    ses vermeye devam cnm :)

    sevgilerimle Hatice

    YanıtlaSil
  36. zaman zaman insan kendisini böyle hissedebiliyor canım.dinlen ama arayı fazla açma ;) kendini de güzel yazılarını da fazla özletme. izlediğin filmleri de paylaşırsan çok sevinirim ;) hem ara ara uğramış olursun ,) sevgiler...

    YanıtlaSil
  37. aslım kendini bu kadar geri çekme, bak ben mümkün mertebe saçmalıyorum ona rağmen yazmaktan kendimi alıkoyamıyorum :)
    bu arada yumurtayı hiç sevmem ama o şey her ne ise çok şık olmuş :)
    güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  38. Canım benim, geçmedi bi türlü şu hastalığın,çabuk iyileş ya:( Kapı süsü de çok ciciymiş, elelrine sağlık arkadaşının:)

    YanıtlaSil
  39. Aslı'cım, canın ne istiyorsa onu yap. İçinden gelmiyorsa post yapma tabii ki. Bazen iyidir böyle bir süre kendini çekmek, şarj olur insan tekrar, hepimizin ihtiyacı var :)
    Öpüyorum seni

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  40. Aslıcım ne güzel şey bu böyle,bayıldım valla.
    bu arada buralarda olman benide çok sevindiriyor,çok öpt

    YanıtlaSil
  41. ne kadar yetenekli arkadaşın varmış çook yaratıcı!!

    ayrıca film önersene bana :)

    YanıtlaSil
  42. Ben uzun zamandır dinleniyorum aslında, eskiden çok yazardım..benimki uzun sürdü..sizde dinlenin, umarım uzun sürmez..

    Saygılar..

    YanıtlaSil
  43. aslıcık keyiflen hadi yeni yazılar görmek istiyoruz.Okumak kadar yazmakta keyifli unutma çünkü biz de seni okumak istiyoruz.Bende bi ara vermiştim ama döndüm geri.Hem de sağlam ve bu hediye gerçekten süper bizede anlat yapılışını :)

    kocaman öperim

    YanıtlaSil
  44. İnsan öyle hissediyor bazen Mon :) yazmasam okusam, ki ben çok seviyorum blog okumayı..Ya arkadaşta anlattı cidden zormuş bakalım denicem mutlaka :)

    Dreamm selam :) iyiyim sende iyisin dimi? içleri dolu olsa her gün bir tane alıp yemek lazım :)

    Deep iyi olmaya çalışıyorum desem :)

    Hatice sesim çıkıyor artık :)

    Sihirlim hep burdayım okuyorum hepinizi. O kadar çok film izledimki zaman zaman paylaşırım :)

    Kurbaam inan çekmedim canım. Sadece hastaydım ciddi bir biçimde, yinede buralardaydım ama :) yumurtayı sevmiyomusun? yemen lazım ama..

    Baharım yavaş yavaş iyileşiyorum çok sıkıcı bu kadar uzun sürmesi canım ya..Arkadaşım bloguma geliyor, mutlaka okuyacaktır :) tskler..

    Denizim çok saol motive edici sözlerin için. İyiki varsınız tskler..

    Otuzundansonra, çok tsk ederim gerçekten duygulandım..

    Miam bende yeni yeni ögreniyorum meger gerçekten çok yaratıcıymış :) mutlaka paylaşıcam filmleri tmm :)

    Mavi Tutku gerçekten çok ara veriyosunuz. Ayrlmayın bizlerden..

    SS çok saol. Geri dönmen çok iyi oldu. Geldim demek istemiyorum çünkü zaten burdayım, bir dönemdi işte :)

    Deep geldim okudum ve bayıldım ve yazına, tekrar geliyorum :)

    YanıtlaSil
  45. jimnastikçi yazımı okumadın ama.
    :)
    iyisin tamam sevindim.
    :)

    YanıtlaSil
  46. Nerden biliyorsunuz? :) o yazı için düşüncelerim gecede saklı..

    YanıtlaSil
  47. atladın sanmıştım. inan üzüldüm. bu yazı nasıl desem işte bir deep yazısı. asıl deep'lerden.
    :)

    YanıtlaSil
  48. ay çok güzel olmuş o kapı süsü. ne becerikli insanlar var. bana da biraz beceri ver allahıım nolar ya :)

    YanıtlaSil
  49. Sen zaten beceriklisin şahanem, hem önce okul sonra hobiler tmm :)

    YanıtlaSil
  50. aslıcım, nasıl yorgunum bende anlatamam. blogları okuyamamamk, takıp edememek, yorum yazamamak , bende sinir yapmaya basladı. benı gune ne kadar motıve edıyormus meğerse. bu aralar kızıma cok fazla vakıt ayırmam gerekıyor. bırlıkte ders calısıyoruz. bunun dısında kı vaktımde de fılm ızleyerek relax olmaya calısıyorum. bakalım hayat nereye goturecek bızı..

    YanıtlaSil
  51. Zeynep nasıl yogun oldugunu biliyorum ama yorgunluguna degiyor eminim. Öyle güzel işler yapıyorsunki. Çok iyi anlıyorum her şeye yetişmek zor. Hayat çok iyi yerlere götürücek eminim..

    YanıtlaSil
  52. ay bu çok güzel olmuş :) güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  53. Sevgili blog hoşgeldin. Üzgünüm ya bazen böyle çok geç görüyorum..

    Begenmen ne güzel çok tsk ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...