Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

29 Kasım 2011 Salı

Geçen Günler

Cumartesi sabah ablam kaldırdı bak sana bir paket geldi dedi. Uykuluyum ama fırladım yataktan Allahım bir baktım blog arkadaşım Sevdam'dan gelmiş :) nasıl çıglıklar atıyorum, herkes başıma üşüştü :) bakarmısınız?


Her biri ayrı ayrı deli etti beni, ablama, bana, anneciginin ördügü liflere ayrı bayıldık. O mumlar, o çerçeveler, o peçeteler, o kapladıgı kutu. Hangisinden bahsedeyim..Heleki yazdıgı notu okuyunca başladımmı aglamaya :) Ah sevda ya, iyiki varsınız canım, her biri benim için ayrı degerli ve hep saklanıcaklar..Peçetelerin güzelligine bakarmısınız? :)


Çok fazla olmadı blog dünyasında yerimi almam ama öyle güzel insanlar tanıdımki. Birde ben o açıdan çok şanslı görüyorum kendimi, Allah'a şükür hiç kötü insan çıkmadı karşıma..İyiki varsınız iyiki..

Biraz tembellik yaptım haklısınız ama hiç boşlamadım blogumu, diye düşünüyorum :) Pazar günü biraz Bakırköy yaptık. Alışveriş merkezi dolaşıldı yemekler yendi, sohbetler edildi ama çabuk yoruldum ve eve döndük. Anladımki henüz tam iyileşmemişim..

Yolda giderken, kırmızı ışıkta durunca birden bu palyaço atladı önümüze, çok şekerdi :))


             Yenilen pideler, edilen sohbetler ve kalabalık. Ben evde yalnızlıgı, dışarda da etrafın kalabalık olmasını seviyorum. İnsanları incelemek hoşuma gidiyor :)



                                                  Ve eve dönüş..Film izleyerek uyumuşum :)


Bugün çok sevdigim bir arkadaşım geldi. Hayatta beni en iyi anlayan insan diyebilirim. Hani dost derlerya tamda öylesi. Onu blog açması için kandırmaya ugraşıyorum, tanımanızı çok isterim. Donanımlı, esprili ve çok sıcak..Burda tanıdıgım sizler gibi, tekrar diyorumki iyiki varsınız...




45 yorum:

  1. bilirim o mutluluğu, bende yaşamıştım :)) hepsi çok güzel güle güle kullan canım, blog olayına bir zamanlar bende sıcak bakmıyordum hele ki netten arkadaşlık kurmak hiç bana göre değildi, evrene yollanan mesajlara inanmıyorum ama blogda karşıma ben gibi biz gibi insanlar çıkıp mesafelere rağmen güzel arkadaşlıklar kurulunca gerçekten mutlu oluyorsun.

    YanıtlaSil
  2. Bana da blok arkadaşlıkları yapmacık gelirdi..hiç olmaz derdim..ama blog açtım sizler gibi iyi insanları tanıdım bir gönül bağı oluştu demek ki oluyormuş..bir yorum bile insanı ne kadar mutlu ediyor,kendimden biliyorum:)))Hediyelerini iyi günlerde kullan..kendini yorma hastalığını tamamen atıncaya kadar dinlen ablacım,tekrarlamasın...sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  3. ayyy çok sevindim senin adına,güzel güle kullan hediyelerini.hala iyileşmemene üzüldüm,dikkat et kendine,iyi bak.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. hehe
    hediyelerin süper
    sevda da çok düşünceli bir hatun
    ayrıca da peçete koleksiyonu yaptığını öğrendim ondan...

    paylaşımlar önemlidir
    ufak hediyeler de...
    dostlukların daim olsun aslıcığım

    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  5. hehe
    hediyelerin süper
    sevda da çok düşünceli bir hatun
    ayrıca da peçete koleksiyonu yaptığını öğrendim ondan...

    paylaşımlar önemlidir
    ufak hediyeler de...
    dostlukların daim olsun aslıcığım

    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  6. ne olur dikkat et kendine canım:)))))
    iyileş artık,bende hastalık korkusu vardı,sebebi sevdiklerim hiç hastalanmasın isterim ne olur iyi bak kendine ve hastayım deme bana kalbim sıkışır:(((((aslım..
    arkadaşıyın ellerine saglık,sen ve ablan iyi günlerde kullansın canım.
    sevgilerimle öptüm aslım:))))

    YanıtlaSil
  7. hediyelerini güle güle kullan canım,hepsi çok güzel.o çerçevelerin beyazından aldım ben ;) Etamin işlerimi çerçevelemek için kullanıcam inşaAllah.şimdilik blogda bahsetmedim.herşey sırası gelince dimi,aramızda kalsın ;))

    YanıtlaSil
  8. Sen de iyi ki varsın Aslı' cım, iyi ki tanıdım seni. Sahip olmadığım akıllı, iyi niyetli, sevgi dolu kardeşim gibisin :)

    YanıtlaSil
  9. ama bayıldım ya, ne iyi gelmiştir eminim ki :)
    güzel günlerde kullan inşallah balım :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel hediyeler almışsınız iyi günlerde kullanmanız ve hemencik iyileşmeniz dileğiyle sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Peçetelerini çok sevdim ki. :)
    Hepsi de çok güzel, ne güzel. :)

    YanıtlaSil
  12. hediyelerini güle güle kullan Aslı:) Peçeteler çok hoş gerçekten. enerjini toplamak için vitamin filan kullanıyor musun? sanki öyle bişeye mi ihtiyacın var, bilemiyorum ki:)

    YanıtlaSil
  13. Ah ah sende sende.. Sende iyi ki varsın :)) Hediyelerin belli ki sevgiyle hazırlanmış. Böyle bir dostluğu paylaşmanız ne güzel :) Ben de seni çok seviyorum... Ayrıca kışın pideciye gitmeye bayılırımmmm. Sıcacık. Samimi. Dostluk dolu :))

    YanıtlaSil
  14. sende bana öyle bi mutluluk yaşatmıştın vede bir ablam var o:) çok güzel bir duygu bilirim cnm peçeteler çok güzel birde navi çerçeve cnm güle güle sakla ve kullan:)

    YanıtlaSil
  15. :)) çok sevindim senin adina Aslicigim, kahve tasli peçeteler favorim :)
    Acil sifalar versin Yaradan çok yakinda insaAllah :)

    YanıtlaSil
  16. Aslı' cım insanlar dostlarını hasta olduğunda daha çok istiyor yanında..:)ne mutlu sana senin gibi güzel yüreklerle birliktesin..:)

    YanıtlaSil
  17. hediye almakta vermekte çok güzel.Güle güle kullan Aslım.

    YanıtlaSil
  18. Gule gule kullan cicilerini :)

    YanıtlaSil
  19. slm
    sevdayı tanıyalı çok zaman olmadı ama ondan pozitif bi enerji alıyorum.ukala değil.hoşsohbet bi kızçe.seviyorum kendisini.

    YanıtlaSil
  20. Sevgili Aslı hediyelerin süper. Sevda Hanım'ın yüreğine sağlık, ne güzel ciciler yollamış sana:) Güle güle kullan.
    Güzel bir gün geçirmiş olmana çok sevindim.
    Umarım sevgili dostun da blog dünyasına katılır ve onu da zevkle takip ederiz.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  21. Yektam :)) çok hoş dimi? :) Blog dünyası çok farklıymış gerçekten. Sende döylemişsin ya kendin gibi insanlar bulunca çok seviniyosun..

    Birincisin hani içine girince anlarsınya her şeyi, bloglarda öyle oldu benim için :) Dikkat ediyorum hala, çok tsk ederim..

    Otuzundansonra öyle sevindimki anlatamam gerçekten :) geçiyor yavaş yavaş tsk ederim..

    Darlam peçeteleri seviyorum gerçekten, koleksiyon eskiden yapardım. Şimdi kullanıyorum ve her seferinde farklı peçete olması hoşuma gidiyor. Sevdamın gönderdikleri beni benden aldı yani :) saol canım..

    Selinkam yok tmm iyiyim :) sana bişey olmasında..Çok tsk ederim çok sevdik gönderdiklerini Sevdamın..benden de kocaman sevgiler..

    Sihirlim çok tsk ediyorum, ne güzel gönderdikleri dimi? aa etamin işlerini merakla bekliyorum, çok severim. Tmm bende kimseye söylemem :)

    Rengim ya aglatıcaksın beni :( iyiki varsın rengim çok saol..

    Kurbaam hemde nasıl iyi geldi, onca işi arasında benide unutmamış ya çok saolsun..Tskler kurbaam..

    Mihrimah hoşgeldiniz çok tsk ederim :)

    YanıtlaSil
  22. Serapus gerçekten çok güzeller dimi :) tsk ederim..

    Ecerim Çok tskler, gerçekten bugün bende onu düşündüm vitamin falan almalımıyım diye bakalım artık..

    Ahu öyle ama iyiki varsınız bu dostluk çok güzel. Sevdam çok güzel ve beni şaşırtıcak hediyeler hazırlamış çok saolsun :)Valla pideci kışın nefis oluyor tskler :)

    Mavii canım benim senin yaşattıgın mutlulugun yanında hiç kalır benimkiler bayılmıştım biliyosun :) maviyi sevdigim için göndermiş ne şeker dimi :)

    Maviruyam çok güzeller peçetelere bayıldım zaten. İyileşiyorum sadece biraz uzun sürdü bilmiyorumki. Amin inşallah herkes iyi olsun dilegim..

    Rosemary hani hastayken daha duyarlı, kırılgan oluyoruzya ondan sanırım. Amin hepimiz güzel insanlarla karşılaşalım ve ben sizleri buldum..

    Noblessem canım benim gerçekten öyle tsk ederim..

    New yorktan çok tsk ediyorum :)

    Undenied hoşgeldin :) Sevda dünya iyisi bir insan onu bulduguma çok seviniyorum. Burdaki herkes öyle tskler :)

    Okuyanım gerçekten çok mutlu etti beni saolsun, hepiniz öylesiniz..Ah çok istiyorum blog açmasını cidden çok seversiniz onuda tsk ederim :)

    YanıtlaSil
  23. Aslıcım hediyelerin her biri ayrı bir güzel iyi günlerde kullan bizde seni iyi ki tanımışız takip etmekten sıkılmadığım ve vazgeçemediklerim arasındasın sende iyi ki varsın sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. sevdiklerini sevindirmek yabancı olmadığın bi duygu bu ,yaşayıncada yabancılık cekmemen gerek :)canım aynı şeyleri sende hissettirmiştin bana unutulmaz ki..sevin çığlık at hakediyorsun..

    YanıtlaSil
  25. hediyelerinin hepsi birbirinden güzeller, güle güle kullan hepsinii:) ay çok heveslendim yılbaşı çekilişi mi yapsak ne :)

    YanıtlaSil
  26. aslıcım bana da beklerim
    http://herseydenbirtutam-undenied.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  27. aslıcım ya ne şanslısın bir sürü hediye gelmiş bir de sürpriz olması daha da bi güzel... sevdacım duy sesimi, ben de istiyorum :)) bu arada bakırköy mü dedin ve rumideydin demek :D capacityde mi? biz de bakırköyde oturuyoruz da ben de hafta sonu capacitydeydim :D keşke karşılaşsaymışız :D

    YanıtlaSil
  28. Cananım duygularımız karşılıklı bende senin sıcaklıgını, işlerini seviyorum..Bende sevgilerimi gönderiyorum..

    Huzurumm en çok kim mutlu olmuştu? senin yazdıkların yüzünden nasılda aglamıştım, mutlulugun beni çok mutlu etmişti..Canım benim saol..

    Şahanem çok güzeller çok..Valla belki yaparız neden olmasın?

    Undenied geldim sendeydim :)

    Hamide hemde nasıl bir sürpriz hiç haberimde yok, deli oldum inan :) aynen Bakırköy Capacity evet :) belkide karşılaştık? ama yok ben seni tanırdım sanırım :)

    YanıtlaSil
  29. dostların yaptığı ya da dostlara yapılan süprizlerin tadına doyulmuyor. :)

    YanıtlaSil
  30. Sen de iyi ki varsın Aslıcım:)

    Bu arada hediyelerin çok hoş hattaa Evrenden Torpilim Var hemen gözüme takıldı.İlgi alanımda bu kitaplar biliyorsun:D Bu kitaba kaç yerde denk geldim bi ara alıp okumam lazım:D

    YanıtlaSil
  31. Zeynep gerçekten öyle dostlarımız bizi çok mutlu edebiliyor :)

    İnanırsak tsk ederim iyiki sizlerde varsınız..Evet bu tarzın ilgi alanına girdigini biliyorum, bende hemen okumak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  32. hedıyelerın cok guzelmıs canım gule gule kullan hepsını ne mutlu sana

    YanıtlaSil
  33. Hediyelerini iyi günlerde kullan canım
    Sevgiler..
    Takibindeyim.

    YanıtlaSil
  34. kusura bakma canım kızımdan dolayı sızlere yorum bıraz gec yazıyorum.ınsanın bu devırde dostu olması cok guzel bır duygu.hedıyelerınde cok guzel.gule gule kullan.

    YanıtlaSil
  35. canım yaa :) hediyelerin cok güzel cok düşünceli sevda ♥ güle güle güzel günlerde kullan ♥
    pidelerde nefiss afiyet olsun :) uzun sürdü hastalıgın benimde bogazım agrıyor :S bugunlerde halsizim :P
    bende seni tanıdıgım için cok mutluyum♥ öperim seni mucukksssss
    hadi tez zamanda iyileess bak öpe öpe bana bulaştı :P

    YanıtlaSil
  36. Ne kadar güzel..düşünmek emek vermek..hep böyle dostlarınız olsun..

    YanıtlaSil
  37. Aslı'mmmmm canım, daha güzellerini de hakediyorsun sen :) Bak o lifler var ya, onların kaynağını buldum annem gidince, göstereceğim sana, Allahım neler örmüş annem. Göndereceğim sana 1-2 model daha :)
    Ne güzel arkadaşlarınla vakit geçirmişsin, iyi olda pazar postlarından daha fazla mahrum etme bizi canım. sağlığına duacıyım biliyorsun :)

    YanıtlaSil
  38. ne güzel yazııı...
    ne tatlı hediyeler...
    senin pazar yemekli yazılarını pek seviyorum.
    :)

    YanıtlaSil
  39. Zeymuran çok tsk ederim ve hoşgeldin :)

    Hayat Cafe çok tsk ediyorum, hoşgeldin. Bende öyle :)

    Dolunayım hiç sorun degil biliyorum tabi. Dedigin gibi dost öyle kolayına elde edilmiyor..Çok tsk ederim..

    Essum bana tam bir sürpriz yaptı çok mutlu etti Sevdam saolsun..bende anlamadım canım ya uzun sürdü :) lütfen dikkat kendine tmm mı? aman bulaşmasın ya :)

    Mavi Tutku hepimizin böylesi dostları olsun dilegim..çok tsk ediyorum.

    Sevdamm :) kelimeler yetersiz canım benim çok tsk ediyorum tekrar..Tmm canım iyiyim ben merak etme. kocaman sevgilerimi gönderiyorum saol..

    Deep tsk ederim, devam edelim o zaman :)

    YanıtlaSil
  40. Hediyelerin çok güzel.Güle güle kullan.Ne güzel bir duygu böyle düşünüldüğünü sevildiğini bilmek.
    Hele o dostlar varya,hiç birşeye değişilmez:)))

    YanıtlaSil
  41. Sihirli Günce hemde nasıl güzel iyiki varlar-varsınız..Çok tsk ediyorum :)

    YanıtlaSil
  42. Blog arkadaşlığı-dostluğu çok farklı çokta güzel bir şey.
    O attığın çığlıkları hayal edebiliyorum, tarifi mümkün olmayan bir heyecan o :)

    Sende iyi ki varsın bu Blog Aleminde, "İyi ki tanıdım" dediklerimin arasındasın iyi ki :)

    YanıtlaSil
  43. Zeynebim gerçekten çok farklı, karşılıksız bir sevgi var burda ne güzel dimi :) aynı çıglıkları seninde atıcanı düşünüyorum biliyomusun? :)

    Ah Zeynebim saol canım benim..

    YanıtlaSil
  44. Hadi sen, sana gelen mektuba duygulandın da ağladın.Bana ne oluyor?Yazını okurken çok duygulandım yahu!Kalbi güzel, kendisi güzel arkadaşım benim, iyi bir dostsun sen.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  45. Beste inan şu yorumunu okudugum an, gözlerim doldu :( ne güzel sözler bunlar çok tsk ederim. Elimde degil, o notu okurken aglamaya başladım ama inan mutluluktan. Benden de sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...