Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Aralık 2011 Pazar

İki Günlük Bir Şey

Bugün nihayet Aşure yapabildik. Dün geceden hazırlandı zaten herşey. Bende baya yardım  ettim ama :) Karıştırdım mesela ve en son aşaması bendeydi, süsledim :) Evden çıktığımda bu durumdaydılar tabi buzdolabına da bir sürü koymuştum,  geldiğimde şaşırdım ablam çogunu dagıtmış :)



Aşureden sonra sevgili Pasta Köşesi'nin blogunda çok begendigim süslü patates salata'sını yaptım. Tabi benimki süslü olamadı  :) tadı güzeldi ama..Tamamen amatör bir ruhla yaptım bu kadar oldu işte :)



Akşamda  Hugo adlı filme gittik. Yönetmen çok begendigim Martin Scorsese. . Film Paris'te 1930'lu yıllarda geçer. Tren istasyonunun içinde yaşayan 12 yaşındaki, Hugo adlı yetim bir çocugun başından geçenler..Üstelik 3D keyfiyle..




Ah bu arada unutmadan dün saçlarımı yeniden kestirdim. Biliyosunuz hiç sevememiştim :) kesmek degilde düzelttirdim desem iyi olucak ama baktımda uzamaya başlamış..



Ayrıca sabahın erken saatlerinde bir hastahane olayım ve beni inanılmaz mutlu eden bir sürpriz hediyem var. Resmen delirtti beni bu gelen sürprizim :) Üstelik ben dışardayken gelmiş görünce deli oldum :) önce biraz keyfini çıkarıp sonra anlatırım :)

Pazar gününe geldik bile. Hani neyi seviyorsanız, kimle beraber olmak istiyorsanız ve neler yapmak istiyorsanız onu yapacagınız bir pazar diliyorum..





31 yorum:

  1. Canım saçının kesimini göremedim pek ama rengini çok beğendim :) Çok bakımlı ve güzel görünüyor. Güle güle kullan. Aşure de evinize de, dağıttığınız evlere de bereket, bolluk getirsin inşallah. Allah kabul etsin. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Bir mahalleye dağıtalacak kadar çok aşure yapılmış:) Emeği geçen herkesin ellerine sağlık:) Allah (c.c.) kabul etsin.
    Patatesin her halini çok severim:) İçindeki karışım nedir?
    Sinemayı çok seviyorsun sanırım. Eskiden ne çok giderdim ben de. Artık daha bir ev kuşu moduna geçtik:)
    Saçlarını hep siyah diye düşünüyordum, belki de profil fotoğrafındaki koyu halinden:) Bu renk de çok hoş. Ah bir de ben kestirebilsem, kırıklar aldı başını gidiyor:)
    Seni her kim sürpriziyle mutlu ettiyse kendi de mutlu olsun inşallah. Çünkü senin adına mutlu oldum ama merak ettim, bence yarın paylaş:))))
    Sana da güzel, mutlu ve keyifli bir pazar dilerim.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  3. Maşallah, ne çok yapmışsınız canım, saçların da çok hoş görünüyo:)

    YanıtlaSil
  4. aslımmmmmmmmmmmmmm bak kimse uyumamış seni okuyoruz:) aşureler ne kadar çok vavvvvvvvvv diyorum allah kabul etsin diyorum.vede elinize saglık:)
    vede saç rengine bayıldım şuan varya bu modelin adı ne bende böyle kestircem:D:D:D
    demek süprizim eline ulaştı begendin mi:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  5. Ayyy saclarina bayildim ben de herkes gibi. Nekadar hos bakimli gorunuyorlar. Masallah masallah. Asurelere de masallah, tum istanbula yetecek kadar :p mutlu pazarlar diliyorum ben de sana operim cok

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. günlerin. Ne dolu dolu. Ne güzel
    geçiyor. Nazarım değmez ama bi
    maşallah demeye de üşenmem. Yazan: her günü saçma sapan geçen
    ınsan.

    YanıtlaSil
  8. saç rengin çok hoş duruyor canım :))

    aşurenizde kabul olsun ellerinize sağlık.

    Patatesli tarif süper görünüyor küçük ikramlara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. aşurenizi Allah kabul etsin..ellerine sağlık..saçlar çok bakımlı rengini bende daha koyu düşünmüştüm:)pasta köşesinin tarifini bende misafire yaptım ama fotoğraflamayı unuttum:( güzel olmuş seninkilerde ..ellerine sağlık..3D sinemaları bende keyifle izlerim..hayırdır hastane falan?süprizinide merak etmiyor değilim.:))seninde pazarın gönlüne göre geçsin..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  10. o ikinci fotoraftaki nasil yapiliyor bilmek isterdm :)
    hediyenideee merak ett.. sacinada bayildmm ..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. saçların pek anlaşılmıyor sanki resimden ama çok sağlıklı ve parlak duruyorlar :D canım da aşure çekti bak görüyor musun :DD

    YanıtlaSil
  12. Saçlarının boyunu çok anlamadım Aslı' cım ama rengini çok beğendim, boya mı :) Aşure' ye bayılırım, önümüzdeki hafta ben de mi yapsam yoksa annemi mi beklesem, Aralığın sonunda gelecek bir kaç günlüğüne... Ellerinize sağlık Aslı' cım, patates salatası da nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  13. Aslı'cım, aşureniz çok güzel görünüyor, elinize sağlık hepinizin. Annem olmadığı için biz de yapılamadı, Allah'tan bugün komşulardan geldi de yedik :)
    Patateslerinde güzel görünüyor, eminim tadı da nefis olmuştur.
    Off ne güzel sinemalara da gidilmiş yine, ben en son hangi filmi izledim hatırlamıyorum bile :(
    Saçların çok güzel görünüyor, 1 aydır be nde kestircem diyorum gidemedim bir kuaföre, tembel bişey oldum çıktım canım ya.
    Hediyeni de çok merak ettim bak, her ne ise güle güle kullan canım. İyi pazarlar

    YanıtlaSil
  14. aslım harika görünüyor aşureler ellerinize sağlık.süprizi bende merak ettim şimdi:))) saçını da çok beğendim ayrıca:))

    YanıtlaSil
  15. Ahum önler baya uzun arkalar kısa bir model :) Allah hepimizin evlerine o bereketi getirsin inşallah çok tsk ediyorum..

    Okuyanım valla bir o kadar daha vardı :) dagıtıldı hepsi, ben çok yemem zaten. Çok saol :) tarifi pasta köşesinden almıştım kaşar peynir, yogurt, mayanoz, kornişon turşu, dere otu karışımı. Güzel bir tat oldu. Aslında saçlarım flaş yüzünden bu renk görünüyor, profil resimindeki gibi koyu kestane..Mutlaka paylaşıcam :)

    Güzelgül paylaşıcam inşallah tskler :)

    Baharım gerçekten çok fazla yaptık, tskler canım :)

    Mavii kuşum :) bir oda dolusu aşure yaptık nerdeyse, kocaman tencerelerde yapıldı valla :) şimdi sor kaldımı diye :) telefonda söylerim ben sana o modelin adını :) bayıldım begenmek ne kelime canım ya :)

    Şahanem saçlarım çok sorunlu degil Allahtan. Ama flaş yüzünden bu renk tabi :) çok saol canım ya :)

    Fd neden saçma sapan geçsin? hareketli olmayabilir ama huzurlu geçsin yeter..

    SS bende kocaman tsk ediyorum, begenmene çok sevindim :)

    Birincisin Allah sizinkinide kabul etsin, aşuren çok güzeldi. Saçlarım gerçekte koyu, flaş yapıyor böyle :) hastane küçük bir aksilik önemli degil :) bendende sevgilerimi gönderiyorum sana, tsk ederim..

    Hatice inan çok kolay ben bile yapabildigime göre :) begenmene sevindim canım çok saol..

    Hamide şimdilik sorunsuz saçlarım, çok dökülüyodu bir ara :) aşure bitti gibi ama sana yeniden yaparız valla..

    Rengim önleri bırakıyorum uzasın arkalar daha kısa, kestiriyorum. Boya malesef, aslında saç rengim siyaha yakın, ama ben kestane tonlarını çok seviyorum :) aa az kalmış annenin gelmesine bekle istersen, beraber daha keyifli olur. Gözün aydın bu arada sevindim :) çok tsk ediyorum canım..

    Sevdam çok saol canım benim, olsun seneye yaparsınız nolucak. Patates iyi oldu gerçekten, ben sinemasız yapamıyorum sevdam ya, seviyorum :) biliyomusun insan üşeniyo bazen, boşver canın ne zaman isterse o zaman kestirirsin..Çok sevindigim bir hediye oldu gerçekten, çok tskler :)

    Alonem canım çok tsk ediyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Harika olmuş saçların güle güle kullan

    YanıtlaSil
  17. Aslı cım aşuresiz hayat tuzsuz tatlıya benzer,bilmem anlatabildim mi ;))) (tatlı yaparken içine bir tutam tuz atmazsan şekerin tadını kolay kolay alamazsın;))
    filmi çok merak ettim ve aklıma yazdım ;)sanırım bir yerlere yazarsamda gayet iyi olur :)))
    saçlarını güle güle kullan canım.gayet güzel görünüyorlar...

    YanıtlaSil
  18. Aslım Allah kabul etsin canım :) afiyet olsun :P süslü patetes salatasını bende görmüstüm :) seninkide cok güzel olmuss ellerine saglık ♥ saclarında cok güzel görünüyor öperim seni ♥

    YanıtlaSil
  19. ay aşureler çok güzel görünüyo aslım :p
    bi haftadır yediğim aşurenin haddi hesabı yok ama hala gönlüm doysa gözüm doymuyor, Allah kabul etsin afiyet olsun :)
    Bu arada saçların çok anlaşılmıyor ama kullanışlı bir model gibi gördüm rengi de çok hoş ayrıca, güle güle uzatırsın inşallah :)

    YanıtlaSil
  20. saç rengin harika olmus canim, Allah asurelerinizi kabul etsin :)
    Ben pazar'imi evde is yaparak geçirdim :))
    hani en sevdiginiz seyle geçirin dedin yaa, çok seviyorum bu aralar is yapmayi :p
    hayirli gunler canim...
    sürprizi bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  21. aşure mi! yeter yemekten canım çıktı..komşularım sağolsunlar cevizlisi,narlısı,fıstıklısı(tabii ki üzerindeki süslemesini söylüyorum)yoksa içi bir dolu bir dolu çeşni..:))

    saçının rengi çok doğal..kesimi iki parmak daha kısa olsa modelini gösterecek gerçekten..:)
    hugo yılın en başarılı 3D si bence..senaryosu da güzel..:))yeğenimi götürdüm de..:)

    hediyenin fotosu diğer posta saklandı sanırım..:))

    YanıtlaSil
  22. Tatlıım sana ödül verdim^^

    YanıtlaSil
  23. bayılırım ben aşureye biliyor musun? Geçen hafta Ankara da bol bol yedim :) Saçlarının kesimi arkadan çok hoş görünüyor, rengi de öyle. önden de bir görsek olmaz mııı? Öpüyorum


    Henüz katılmadıysan, Yasemin Öndar etek, Eda Yılmaz cluth ve Armani parfüm kazanmak için, yılbaşı çekilişime beklerim.

    http://denizsaatcioglu.blogspot.com/2011/12/new-year-s-giveaway.html

    YanıtlaSil
  24. aşure zamanı mı geldi. heeeeey bayılırım. :) hugo, benden önce gittin ha :) güzel olmalı, eminim hatta :) saçlar havalı olmuş ama :)
    :)

    YanıtlaSil
  25. Scissor begenmeniz ne güzel tskler..

    Sihirlim sana bir sır vereyimmi? ben tatlı delisi olmama ragmen, aşureyi pek sevmem :) içindekileri ayıklıcam diye keyif alamıyorum yemekten :) Filmi izlersen sevinirim, çünkü sevecegini biliyorum çok tsk ederim :)

    Essum amin canım begenmen öyle güzelki çok saol :)

    Minik kurbaam valla yakın olsaydık burdanda gelirdi sana aşure :) bıkarmıydın acaba? :) çok saol kurbaam benim..

    Maviruyam çok tsk ederim, amin diyorum. Allah hepimizinkini kabul etsin. Ne güzel yapmışsın valla evde olmayı bende çok seviyorum. Sürprizim geldi bile :)

    Rosemary çok şanslısın inan, bugün bir arkadaşım geldi, ilk burda yedim nedense kimse yapmıyor dedi :) saçlarımın kesimi baya kısaydı zaten uzamasını dört gözle bekliyorum inan :) Begendin sende Hugo'yu dimi sevindim :) aslında ayrı post düşünmemiştim ama eve geç geldim ve fotograflarını çekemedim o gün o yüzden :)

    Misisipi tskler bakıyorum :)

    Denizim ne güzel, afiyet olsun :) bir gün öndende bir fotograf gelebilir tabi neden olmasın :) çekilişe yazdım ben çoktan :)

    Deep geldi tabi :) Bu sefer ben önce davrandım sanırım :) tsk ederim :)

    YanıtlaSil
  26. saçların kesilirken fotoğraf çektin mi peki

    YanıtlaSil
  27. Aşureyi Allah kabul etsin bereketi tüm evlerimizin üstüne olsun..Salata gayet başarılı canım bence haksızlık ediyorsun kendine...Saçlar harika bu arada:)

    YanıtlaSil
  28. Pasta köşem amin inşallah. Salatanın tadı güzel ama görünüşü çok iyi olmadı sanki. Ben sana çok tsk ederim bu güzel tarif için :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...