Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

23 Ocak 2012 Pazartesi

Hafta Sonu Günlüğü

Bu hafta sonu tüm güzellik dileklerime rağmen pek iyi geçmedi malesef. Bol koşuşturmacalı iki gün oldu. Cumartesi sabah saat 5'ten itibaren ayaktaydım, hastaneler, hasta ziyaretleri, üzülmeler, aglamalar, akla gelip hırpalayan anılarla doluydu..

Yinede sevdiklerimiz yanımızdaydı tabi. Araya kahkahalarda girdi, alışveriş merkezleride,  kardeşimle iki gün boyunca nerdeyse hiç arabadan inmeden oradan oraya savrulduk. Bugün yine karşı tarafa geçtik, yine Kadıköy bu sefer Koşuyolu. Çok sevdiğim amcam hastaydı, yengemde öyle ve çok sevdiğimiz bir yakınmızda. Ziyaretlerle geçti gitti bu iki gün. Kahvaltı bile etmedim desem yeridir, çayla geçiştirdim..

Hayat acaba yol hikayelerimidir diyorum bazen. Yol boyunca kardeşimle nerdeyse hiç konuşmadık, ikimizde öyle dalgındık ki...


Neden bu dünyada hastalıklar ve ölümler varki? neden acılar var? sebebini bilmeme rağmen bazen saçmalıyorum işte.

Hayatta sadece Aşk olsa ve aşk, hiç ayrılmamak ve aynı ilk günkü gibi sevmek olsa..



Ve hiç hastalık olmasa, çünkü bu iki günde sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Yeni bir gün başlıyor, hatta Pazartesi'ye girmişiz bile. o zaman bu haftamız sağlıklı ve sevgi dolu geçsin, hepimiz kendimize ve çevremizdekilere biraz daha özen gösterelim, hatta daha fazla sevelim...

70 yorum:

  1. geçmiş olsun Aslım, umarım yakınların biran önce iyileşir.Bütün bu sorularının mantıklı bir cevabı var:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun. Sağlık sorunu çeken herkese Rabbim acil şifalar nasip etsin.
    Maalesef hayatta her şeyin iki yüzü var. Biri aydınlık biri karanlık demeyim de biri beyaz biri gri. Ve pek tabii seninde bildiğin ve dediğin gibi tüm bunların nedeni de belli.
    Allah (c.c.) kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.
    Sağlık ve mutlulukla kal.

    YanıtlaSil
  3. öncelikle geçmiş olsun aslıcım üzüldüm acil şifalar diliyorum. Ne güzel olurdu hç acı olmasa hep aşk sevgi sağlık mutluluk huzur dostluk olsa ama mümkün değil işte kocaman öpüyorum seni iyi haftalar =)

    YanıtlaSil
  4. ahh cnm ya biliyomusun böyle anlar hastalıklar daha çok kıymet bildiriyor insana belkide cenabı allah bu dertleri bu yüzden veriyor imtihan dünyası işte keşke herşey dediğin gibi olsa çok geçmiş olsun cnm ama kendini ihmal etme cnm bu arada. iyi haberlerini alalım inlşh amcanın

    YanıtlaSil
  5. Noblessem çok saol canım benim. Sanırım biliyorumda yinede, bu sorular her daim var..

    Okuyanım amin, nerde hasta varsa bir an önce saglıgına kavuşur inşallah. Öyle haklısınki hiç bir şey göründügü gibi degil. Yok yok karanlık diyebilirsin, bir yanımız aydınlık bir yanımız karanlık işte. Sende ve hepimiz saglıklı olalım dilerim..

    İlaydam çok saol, hepimiz için diliyorum içten dileklerini tekrar. Benden de sevgiler :)

    Mavikuşum, biliyoruz nedenini dimi? bugün amcama gittigimizde, ki tek büyügümüz o kaldı :( daha iyiydi Allaha şükür. Agladık, sevindik ama bilemiyoruzki günler neler getirir. İçten sözleriniz için saol canım benim.

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun aslı, en kısa zamanda iyileşirler umarım

    YanıtlaSil
  7. Sırrakalem çok tsk ediyorum, inşallah tümüyle geçsinde..

    YanıtlaSil
  8. ınsallah canım keske dedığın gıbı herzaman sağlık dolu ask dolu gunler yasasak,ama ıste hayatın kanunu bu sağlık olduğu gıbı hastalık,yasam olduğu gıbıde olumde var malesefkı hepımızde yasayacağız Allah sıfalar versın ınsallah gecmıs olsun..umarım guzel bı hafta olur aslıcım

    YanıtlaSil
  9. herseyin degerini bilsek yasadigimiz butun guzellilerin
    farkindalik onemli galiba
    sagligin sevginin farkinda olabilsek keske
    hayat daha guzel olur herhalde
    :)

    YanıtlaSil
  10. Hasta olmadan sağlığımızın,ölüm kapımızı çalmadan yaşamanın kıymetini bilsek keşke..Ama hayat kargaşasında elimizde olanların değeri kaybedince daha çok anlıyoruz.Allah'ım kimseye çekemeyeceği dert vermesin.Umarım sevdiklerin sağlıklarına kavuşur..Hayat hep güllük gülistanlık olsa ama Rabbim sevdiği kulunu hastalıkla,ölümle imtihan edermiş sorunun cevabı burada..Kendine iyi bak,düşünme bunları..Anın kıymetini bil..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun..Umarım bu günün daha güzeldir..Daha güzel olur..

    YanıtlaSil
  12. çok geçmiş olsun. Allahım gerçekten dermansız hastalık vermesin...Hayatımız devam etsin...
    aşk ile
    huzur ile
    mutluluk ile

    Çok sevgilerimle

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun. Sağlıklı bir gün, hafta, ay hatta yıl olsun...

    YanıtlaSil
  15. Aslı geçmiş olsun..
    bende bu hafta sonunu hastalıkla cebelleşerek geçirdim..çok zor hastalık..her şeyin başı sağlık..

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun Aslıcığım ; bazen hastalıklar , acılar ard arda geliyor , insanı yıpratıyor .
    Hastalık ve sağlık , hüzün ve mutluluk , nefret ve aşk , karanlık ve aydınlık hepsi içiçe , biri olmadan diğeri olmuyor , hayatın akışı böyle , en mühimi dediğin gibi sağlık.
    Allah hepimize sağlıklı , mutlu ve sevgi dolu günler nasip etsin canım , mutlu haftalar .

    YanıtlaSil
  17. herşeyin başı sağlık dediğimiz zamanların ne kadarda klişeden öte gerçek olduğunu böyle zamanlarda anlıyoruz değilmi!
    Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun..Ve hep sağlık olsun gerisi geliyor nasılsa.
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun, Rabbim hastalara şifa versin... inşallah kısa sürede işler yoluna girer :( sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. çoook geçmiş olsun canım...Allah bi daha göstermesin inşaAllah...herşey insanlar için.ama işte insan üzülüyor elinde değil...iyi bir hafta olur inşaAllah canım...

    YanıtlaSil
  20. balım Allah acil şifalar versin hastalarınıza inşallah.
    İnsanın sağlığından ötesi yok gerçekten de.
    Şu üç günlük dünyada bazen gerçekleri unutup nelere kafa yoruyoruz ama işte insanoğluyuz =)

    YanıtlaSil
  21. Aslı' cım öncelikle geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşirler inşallah. Hastaneler de insanın psikolojisini olumsuz etkiliyor, zor geçmiş hafta sonunuz... Daha kötüsünü göstermesin Allah... Sevgiler.

    YanıtlaSil
  22. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.UMARIM ÇABUK İYİLEŞİR HASTANIZ.ALLAH KOLAYLIK VERSİN...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  23. Canım benim. Güzel Aslım. Keşke öyle olsa. Hep aşk olsa. Hep mutlu olsak. Ayrılık hiç olmasa... Ayrılıkları hiç sevmiyorum. Bir türlü alışamadım. Yeni bir şeylere başlamak için bile eski başka şeyleri geride bırakmak zorunda kalıyoruz. Bazıları bize merhaba derken, diğer bazıları arkamızdan el sallıyorlar... Hüzün hep var... Yine ne güzel şeyler yazmışsın, çok öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  24. Biricitim valla hastalıklar eger birde çok önemliyse, hayatta tek gerçek haline geliyorlar. Çok saol canım ya, inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için..

    Ah Mon bizler her şeyin degerini kaybedince anlarız ya o hesap işte, farkındalık keşke..

    Birincim söylemek istedigim her şeyi özetlemişsin. Aynen öyle ve dedigin gibi bazı şeyleri kurcalamamak lazım.

    Deja Vu çok saol. Bugün iyi haberler almaya başladık Allaha şükür..

    Çiçeklendim tamda öyle dermansız hastalıklar olmasın inşallah. Güzel dileklerini bende hepimiz için diliyorum, çok saol..

    Burcu çok tsk ederim. Umarım dedigin gibi olur-olsun..

    Seda valla yaşayan biliyor, hepimiz zaman zaman hastalıklarla boguşuyoruz. Sizede çok geçmiş olsun..

    Zeynep yaşamak bu dimi? içiçe geçmiş her şey. Üstüste gelmesi insanı tam anlamıyla yıpratıyor gerçekten. Birde kötü olaylar hep böyledirya. Merak ederim iyi şeyler neden üstüste gelmez diye. Dileklerine yürekten katılıyorum çok tsk ederim..

    Gül çok tskler..

    Meyra aynen öyle gerçekten. Çok tsk ederim hepimiz saglıklı günler geçirelim..

    Maya amin inşallah diyorum..

    Sihirlim amin canım ya. Güzel bir haftanın başlangıcı olsun diliyorum bende..

    Minik kurbaam öyle dimi? bazen nelere üzülüyoruz ama onlarda hayatın gerçekleri işte. Çok saol canım benim..

    Rengimm çok saol. Gerçekten hastaneler beni zaten üzüyor birde iki gün boyunca o hastadan digerine koşmak dahada üzücü. Allaha şükür iyi haberlerini alıyoruz yavaş yavaş..benden de sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. Canim böyle düsünme dünya iste hayat .. hayat dedigin ne ki dün bugün gerisi muamma.. allah sevdigi kuluna hastalik verirmis . ve cektigimiz acilarla günahlarimiz dökülür . böyle düsün ve herseye ragmen mutlu olmayi dene.. sevgilerimle

    YanıtlaSil
  26. Smilena çok saol Amin henüz hastanede biri ama Allaha şükür daha iyiymiş..

    Ahumm inan iyi geldi sözlerin çok saol, iyiki varsınız. Dedigin gibi keşke ayrılıklar ve kaybetmek olmasa, sevgiler canım benim..

    YanıtlaSil
  27. Aslım çok geçmiş olsun canım..biran önce iyileşir ve yüzünde güler..işte böyle oluyor yazarsın mutlusundur üzerinden günler geçsede hep öyle sanarız ama olmuyo işte ,insan yaşadığını bi kendi biliyo,yanında olamamak netin dezavantajlarından biri bu işte...Dua edicem canım inşAllah biran önce iyileşirler...

    YanıtlaSil
  28. Petrol mavilim ben insanların acı çekmesine dayanamıyorum belki kolayca iyileşecek birini gördügümde bile, kötü oluyorum ve iyi düşünemiyorum. Dediklerin ne kadar güzel, inşallah hastalıklarla birlikte günahlarda dökülüyordur. Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  29. Ah Huzurum bir görünenler, bilinenler birde perde arkası var. Hepimiz için böyle degilmidir? ne kadarını paylaşıyoruz hayatımızın? neler biliyor karşı taraf? ve nelerimizi saklıyoruz? canım benim çok duygulandırdın beni çok saol..

    YanıtlaSil
  30. ah keşke herşey dediğin gibi olsa ama öyle olmuyor işte,hem acı hem mutlu bir yaşantımız var,çok geçmiş olsun tüm hastaların için ve bir daha ki hafta sonun çok çok güzel geçsin,sevgiler..

    YanıtlaSil
  31. geçmiş olsun kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  32. Aslıcım geçmiş olsun, hastalara acil şifalar... bazen böyle zamanlar da oluyor işte, inşallah bundan sonra daha güzel zamanlar olur, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  33. gecmıs olsun canım.Allah acıl şifalar versın.hastalıkta saglıkta bızım ıcın.ama uzulmeden olmuyor ıste...Allah sevdıklerımızi korusun.resımlerın cok guzel.onumuzdekı hafta sonun ıyı gecer ınsallah.opuyorum.

    YanıtlaSil
  34. biz de bu dileklerdeyiz ama olmuyor işte Aslı'm... keşke hiç olmasalar. çok geçmiş olsun tüm hastalar için. umarım önümüzdeki haftasonun çok daha iyi geçer.

    Leyla'nın Kahve Dükkanı

    YanıtlaSil
  35. Anne eli gibi hayat çok acımasız olabiliyor, dediginiz gibi bazen mutlu bazen mutsuz. Çok tsk ederim ve nerde bir hasta-hastalık varsa Allah yardım etsin. Umarım öyle olur :)

    Deep tsk ederim..

    Eren oluyor işte haklısın ama iyi haberlerini aldıkça bende daha iyi oluyorum, iyiki varsın tskler..

    Alonem saol canım benim..

    Dolunayım saol canım benim. İnşallah her gün ve her günümüz iyi ve saglıklı geçsin..

    Leyla bilmek istiyorum ama neden iyi şeyler degilde kötü şeyler hep üstüste gelir? İnşallah diyorum ben artık hiç plan yapmıyorum An'lık yaşıyorum inan..

    YanıtlaSil
  36. Tüm kötü olaylar biz iyi olanların değerini anlayalım ve güçlenelim dye var. hem bazen en kötüsü en hayırlısı olabiliyorç İçini ferah tut. Mutluluk da mutsuzluk kadar yakınımızda :).

    YanıtlaSil
  37. Çok geçmiş olsun Aslı, üzüldüm :s

    Hayat hiç adil değil işte. Gözyaşlarına neden olacak o kadar çok şey var ki, hiç çaba sarf etmeden her yanımızı sarabiliyor hüzünler. Ama mutluluğa ulaşmak o kadar da kolay olmuyor. Keşke dediğin gibi olsa. İyi şeyler olsa. Aşk olsa. Olsa... :)

    YanıtlaSil
  38. Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı uzun ömür geçirirsiniz sevdiklerinizle barber. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  39. Aslım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Ama bu arada sen de hastalanma, hem erken kalkmışsın, hem kahvaltı yok, nasıl dayanıyosun, kıyamam. Dileklerine de canı gönülden katılıyorum arkadaşım...

    YanıtlaSil
  40. Acil şifalar dilerim.
    Aşk ,sevgi,saygı,sağlık ve eşittir huzur.Ayrılmaz parçalar ve olmazsa olmazlar.Yanıda birazda paran oldumu tamamdır.:b

    YanıtlaSil
  41. Aslıcım çok geçmiş olsun.Hastanelerde hep güzel haberler almanı dilerim...

    YanıtlaSil
  42. Buz sanırım öyle ama yaşananları hemen unutan bir insanlık için ne kadar dogru bilemiyorum. Bazen olanlardan ders almayabiliyoruz. Ona inanıyorum, bir nefes yakın iki duygu :)

    Erdi çok saol. Degil tabi biri çıkıpta adil derse şaşarım. Öyle şeyler varki neyse Erdi, o dilegim hiç bitmicek benim. Eger aşk veya sevgi varsa insanlar her şeyi çok kolay çözümleyebilir.

    Aklı karışık anne hoşgeldiniz. Çok tsk ederim güzel dilekleriniz için, inşallah diyorum :)

    Baharım ya İnan iki gün yemek yemeden geçti diyebilirim. Ben üzülünce bişey yiyemiyorum. Çok saol canım benim..

    Kafe de mola çok tsk ederim. Aynen öyle işte, birbirini tamamlayan parçalar. Biri eksilince hepsi darmadagın oluyor :)

    İnanırsak çok saol canım. Amin hepimiz, annene de tekrar çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  43. canım aslım çok çok geçmiş olsun ve keşke hiç hastalıklar olmasa dediğin gibi. keşke!

    YanıtlaSil
  44. geçmiş olsun Aslıcım...

    YanıtlaSil
  45. Hayat acaba yol hikayelerimidir ?

    evet aslım hayata uzun bir yolculuk ve bizler yaşarken hikayeler bırakıyoruz arkamızda..
    güzel dileklerin için teşekkür ediyorum ve sağlıklı hikayeler dinlemeyi diliyorum..

    sevgilerle

    YanıtlaSil
  46. Geçmiş olsun Aslıcım, Allah şifa versin tüm hastalarımıza inşallah, hayırlısıyla haftanın geri kalanı güzel geçsin dilerim.

    YanıtlaSil
  47. Ahhhh keşke canım keşke..:))
    Hiç hastalık olmasa..:)))
    Amcan ve yengene geçmiş olsun.
    Allah bize ve sevdiklerimize sağlık versin inşallah..

    YanıtlaSil
  48. bende geçen hafta salı gününden itibaren hastalıkla uğraşıyorum emar çektirmekten helak oldum allahım gerçekten önce sağlık versin sağlık olmadan hiç birşey yapamıyorsun kızımın karne aldığı gün yanında olmadım:( allahım herkese sağlık sıhhat versin inşallh. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  49. ah neden var bilmiyorum ama nefret ediyorum hastahanelerden hastalıktan keşke kimse hasta olmasa gerçekten..
    amcan ve yengene geçmiş olsun.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  50. Miam bir yandan çok üzülüyorken bir yandan da hayat diyorum. Çok saol..

    Ecerim çok saol..

    Dalyam öyle işte, yaşadıklarımız ve bıraktıgımız izler ne güzel söylemişsin çok saol canım..

    Uzunincebiryol çok tsk ederim. Gün itibariyle daha iyiyiz Allaha şükür. Amin inşallah hepimiz için..

    Hayat Cafem ah keşke. İçten sözlerin çok tsk ederim. Amin diyorum..

    Şehrinaz çok geçmiş olsun :( çok üzüldüm. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Sakın üzülmeyin Bir karne daha var, inşallah onda beraber olucaksınız, önce saglıgınız..ve çok tsk ederim..

    Aylin aynen katılıyorum sözlerine, çok tsk ederim..

    YanıtlaSil
  51. Çok geçmiş olsun..Umarım bir an önce iyileşirler..Ve her şey yoluna girer...sevgler..

    YanıtlaSil
  52. ben yokum ne zamandır, noldu, ne hastanesi?

    hep mutluluk olsa be aslım, üzüntü, hastalık, mutsuzluk hiç olmasa, ama maalesef hayat böyle:(

    YanıtlaSil
  53. Figen çok tsk ediyorum inşallah öyle olur. Benden de sevgiler..

    Çalıkuşum nihayet geldin. Ailede, çevremizde hastalıklar, ameliyatlar bitmiyoki :( neyse iyiye gidiyor her şey. Malesef canım ya..

    YanıtlaSil
  54. ne guzel bir blog ulusturmussunuz boyle ! bize keyfli keyfli izlemek dusuyor. ;bu yaz bahceme insallah boyle bir dekor olusturabilirim. cok begendim ,tam benlik,malesef beyaz perde biraz zor! ama onun yerine kitap veya sicak dostlarda olsa yeter.muhtesem bir fikir.:)banada gelmeyi ihmal etme.

    YanıtlaSil
  55. Sevgili Eda hoşgeldin, begenmene sevindim. Geldim bile :)

    YanıtlaSil
  56. iyiye gitmesine sevindim. geçmiş olsun. inşallah yaşanmaz bir daha kötü olaylar...

    YanıtlaSil
  57. Çalıkuşum saol canım. İnşallah daha da iyi olucaklar. Bugün konuştuk..

    YanıtlaSil
  58. GEÇ KALDIM BİRAZ AMA ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN ASLICIM...

    YanıtlaSil
  59. aslımm gecmis olsun canım :) saglık gercekten önemli insan kendine ne kadar iyi bakarsa baksın yas ilerledikce bisiler cıkıyor :) benim annemde şeker hastası arada bi fenalasıyor hastaneye doogru oorda hiiç zaman gecmiyor :S hiç sevmiyorum Allahım kimseleri düşürmesin :( böyle zamanlarda sacmalamak cok normal simdi seni bu yazın bana neleri hatırlattı öyleki o kadar cook uzaklara ittigim ama asla unutamadıgım anımı hatırlattı tatsız bi anı neyse işte :) insalalh güzel gecsin hersey ♥ olumsuzluklarada katlanacagız :P öperim seni yüregi gül kokulu aslıı ♥

    YanıtlaSil
  60. Natalim olsun, sorun degil. Çok tsk ederim..

    Essum çok saol, aynıyız bende hastanelerden hiç hoşlanmıyorum ama mecbur kalıyoruz canım ya. Boşver tatsız anıları hatırlama tmm mı? asıl senin yüregin güzel canım benim..

    YanıtlaSil
  61. Sağlık olmayınca her şey yarım eksik kalıyor. Yakının da olsa mutlaka seni etkiliyor.
    Ama aslında hastalıklar, onları görmemiz, bize çok dersler veriyor çok şeyler anlatmak istiyor..dinlemesini bilirsek..
    Tüm hastalarınıza şifalar dilerim.

    Umarım bu hafta sonun çokçokçok keyifli huzurlu ve mutlu geçer canım Aslı'mmm..

    YanıtlaSil
  62. Zeynebim Ailemde büyük olarak bir amcam kaldı, haliyle ona bir şey olunca biz çok üzülüyoruz, Allaha şükür daha iyi artık. Amin canım nerde hasta varsa inşallah iyileşirler.

    İnşallah canım, senin benim hepimizin güzel geçer..

    YanıtlaSil
  63. Aslı'mmmm, çok geçmiş olsun canım, amcana ve tüm hastalarınıza acil şifalar, Allah sevdiklerinizden ayırmasın inşallah.

    Kolaylıklar gelsin canım zor günler anlaşılan, çabuk geçer inşallah

    YanıtlaSil
  64. Sevdam daha iyiler canım, ablam ordaydı bugün, iyi olduklarını söyledi. Amin canım inşallah..

    YanıtlaSil
  65. "hepimiz kendimize ve çevremizdekilere biraz daha özen gösterelim, hatta daha fazla sevelim..." çok haklisin canim, uygulamaya geçiyorum insaAllah...

    YanıtlaSil
  66. Maviruyam yapalım bunu, daha mutlu oluruz eminim. İyiki varsın..

    YanıtlaSil
  67. benim dünyamda katil yok ölmek yok:) ana haber bültenlerini hayretlerle izleyip gerçek olmadıkarına inanırım çogu zaman:D ama gerçekler.herkes birbirine dediğin gibi değer verse burası zaten cennet olurdu ama dışarda öyle bi hayat yok belkide bu en çok can yakıyor ya zaten:/ umarım yazdıgın gibi bir dünya gerçek olur

    YanıtlaSil
  68. Merika hoşgeldin :) o da benim ütopyam işte :) keşke hayal ettigim-ettigimiz gibi bir dünya olsa. Ama senin izledigin yol çok iyi :) gerçek olmadıklarına inanmak.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...