Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Ocak 2012 Cuma

Soğuk Günler

Hani örgü örmeye, hobilere terapi diyoruz ya? işte kitap okumak ta, terapinin diğer adı. Havalar malum çok soğuk, yapacak çok az şey var, ya hobilerle ugraşılıcak, ya kitap, ya filmler, ya arkadaşlarla bir arada olma.

Dün akşam kardeşim abla film izleyelim dedi, olur dedim ama keyifli bir film olsun. Peki birde poğaça yapalımmı? dedi, tmm yapalımda benim bu zamana kadar yumuşacık bir poğaça yaptığım görülmemiş, yaptım ama yine sonuç hüsran yumuşak olmuyor nedense :( birinin kafasına at yarılır, o derece :) Neyse Çılgın Aptal Aşık, adlı filmi izledik. Tmm keyifliydi hani izlersiniz ve sonra unutursunuz o tarz hafif eglencelik bir film :)


Poğaçaları yerken izledik, sert falan ama tadı güzeldi. Aslında uzaktan bakınca görüntüde güzele benziyor :)


Asıl bahsetmek istediğim çok sevdiğim bir yazar ve onun kitapları. Umberto Eco ve en sevdiğim Gülün Adı isimli kitabı, eger okumadıysanız lütfen okuyun. Filmini de uzun yıllar önce izlemiştim, Sean Connery başrolde. Çok ağır, karanlık bir film ama izleyin derim. Manastırda işlenen bir cinayeti çözmek için görevlendirilen bir rahip ve çömezi, manastıra geldiklerinde cinayetlerin Şeytan tarafından işlendigi iddiaları üzerine, araştırmaları ve yaşadıkları karanlık olayları anlatılıyor. Geçen haftalarda yeniden okudum bu kitabı okuyanlar hatırlayacak sanırım..


Yine Umberto Eco ve Baudolino adlı kitabı, almış ve yarım bırakmıştım malesef,  yeniden başladım okumaya.


İşte kimi zaman hobiler, kimi zaman kitaplar ve yemek bloglarına dalıp, bende yapıcam deyip, deneyip,  fazla yemelerim sonucu alınan kilolarla geçen günler :)

Mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese, bu iki gün sevdigimiz insanlar ve hoş anılarla geçer umarım...

63 yorum:

  1. kabartma tozu ile yaptıysan öyle olur aslım:)) görüntü onu gösteriyor.bide yaş mayalı tarifleri dene...

    YanıtlaSil
  2. Kitaplar, kitap sayfalarının kokusu, kapak tasarımları hiç vazgeçemediğim ayrıntılar:) Özellikle beynim sıkıntı veren sorunlarla meşgulken kitaplar benim tek kurtarıcım olur. Her şeyden soyutlanıp kitaba odaklanmak en büyük keyif. Tavsiye ettiğin kitabı alınacaklar listeme kaydettim, mutlaka okumak istiyorum. Okuduktan sonra seninle de paylaşırım düşüncelerimi:)
    Poaçalar harika görünüyor. Size sert geldiyse ben afiyetle tüketirdimmm:)))
    Geçen hafta sonumuz Külkedisi'ni veterinere götürmekle geçmişti. Yarın yine veterinerdeyiz. Sanırım bu sıralar bizim veteriner günlerimiz.
    Sevgiyle kal, her daim.

    YanıtlaSil
  3. gülün adını severek okumuştum ama Baudolino 'yu okumadım , bitirince yorumunu merak ediyorum .

    Poğaçalar çok güzel görünüyorlar , dediğin gibi sert değillerdir bence , olsada yesek , hazır çay da varken...

    sana da iyi tatiller tatlım.

    YanıtlaSil
  4. Aslıcım poğaçalarda bende iyi değilim ama maya ile denersen biraz daha iyi sunuç alırsın görüntüye bakarsak çok iştah açıcı görünüyor ellerine sağlık uzun zaman oldu kitap okumayalı inşallah tavsiye ettiğin kitapları okurum en kısa zamanda sanada güzel huzurlu iyi tatiller diliyorum

    YanıtlaSil
  5. aslıcım kendıne haksıklık etme .poacan nefıs gorunuyor :)

    YanıtlaSil
  6. aslııı benim poğaçalarda böyle oluyor ya, yumuşacık kabaran poğaçalar yapamıyorum :(( gülün adını seneler seneler önce izlemiştim ama sadece adı kalmış aklımda tekrar izlemek isterim.

    YanıtlaSil
  7. İyi haftasonları canım :)) Gülün Adı güzeldi. Poğaça meselesine gelince, benim poğaçam güzel olur severim. Ama benimki klasik peynirli poğaça. Neslice Tarifler'de bir poğaça gördüm. Değişik ve çok güzel görünüyor. Dediğine göre de yumuşacık oluyormuş. Ben Pazar günü deneyeceğim. Bir bak istersen. Çok öptüm seniii :))

    YanıtlaSil
  8. :)mayalı poğoca denemenı tavsiye ederim:)dediğin gibi kitap okumak keısnlıkle terapi yapıyor birincisi hayal dünyasında kaybolup yaşadıgın sıkıntılardan uazklaşıyorsun bu ara okuyamasamda yarım bıraktıgım kitabıma devam edicem:)

    YanıtlaSil
  9. Alonem valla yaş maya ile yaptım :) bir sürü tarife baktım, sonra arkadaşımı aradım oda bir tarif verdi, yaptım yok taş gibi oldu yine :)

    Okuyanım çok sevinirim, bazı kitapları sevdigim insanlarda okusunlar çok istiyorum. Eger okursan lütfen düşüncelerini paylaş. :)) ne demek, ben ne yapar eder yumuşagını da yapmaya çalışırım senin için :) külkedisinin nasıl oldugunu yazarsan bloguna sevinirim, sevgiler canım..

    Zeynep Kitabı okumuşsunuz ne güzel, bitince paylaşırım. Görünüş olarak fena degilde, sert oldu cidden ama yumuşak yapmak için daha çok ugraşır ve sizi beklerim :) sizede mutlu hafta sonları diliyorum..

    Cananım yaş maya kullandım ama neden böyle oluyor bir türlü çözemiyorum. Bir arkadaşım çok güzel yapıyor, bir gün onu izledim yaparken hatta yardım ettim çok ta güzel oldu, ama ben yapınca böyle oluyor :) vakit bulup okursan sevinirim, yogunsun çünkü biliyorum. sanada mutlu bir tatil diliyorum..

    Dolunayım tsk ederim hiç degilse görüntü biraz güzel oldu :)

    Ya yektam napıcaz valla bilmiyorum. Bu kaçıncı yapışım hatırlamıyorum ama olmuyor. Aklına gelmişken izle inan seviceksin, senin zevkini biliyorum..

    Ahumm :) klasik poğaçaya da razıyım inan. Çokta severim tmm o tarifede bir bakayım ben :) güzel tarifleri bile kötü hale dönüştürdügüm için :) sanada mutlu bir hafta sonu diliyorum..

    YanıtlaSil
  10. Nani mayalı, kabartma tozlu hepsini deniyorum, yk olmuyor :)

    Kitap okumak, sıkıntılardan en iyi uzaklaşma şekli :)

    YanıtlaSil
  11. Evet kitap okumakta terapi gibi hak veriyorum sana soğuk havalarda yapılabilecek en güzel şeyleri yapmışsın.Haksızlık yapma kendine poğaçalar güzel görünüyor karbonat veya kabartma tozu ile margarin kullandıysan sana öyle kuru geliyordur onun lezzeti de bambaşka oluyor..Yumuşacık olsun diyorsan tavsiyem yaş hamur mayası kullan yumuşacık olsunlar:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. gel de ben sana poğaça yapayım tamam mı oUzun zamandır yapmadım da yemedim de nerdeyse yıl oluyor.Yazsana bana seni özledim.

    YanıtlaSil
  13. ununu çok koyma aslım yomuş yomuş olur:))) ama çok can çekiçi görünüyor:)))

    YanıtlaSil
  14. of off keyife bak yahu =)
    bazen bi kızkardeşe nasıl heves ediyorum belli değil.
    insan gerçekten böyle gecenin bir saati elini uzattığında tutacak birine ihtiyaç duyuyor.
    ve söylemeden geçemiyciğim poğaçalar şahane görünüyor afiyet şeker olsun =)
    kitap okumayalı çok oldu, valla bana iyi gelecekse alacağım kuzum hemen.
    tavsiyelerin için teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  15. o zaman kabarsin diye çok mu dinlendirmedın aslim:)))

    YanıtlaSil
  16. valla canım kitap okumak film izlemek üstüne de sert de olsa poğaça yemek süper rahatlatıcı şeyler... çok güzel yapmışsın valla...

    YanıtlaSil
  17. Gülün adını ortaokuldayken okumuştum, dayım vermişti hatta:) Konusunu hatırladım şimdi sen deyince, dili bayağı ağırdı ama anlamıştım:) Canım önceleri benim yaptığım poğaçalar da sert oluyodu ama şimdi instant maya, süt ve soda üçlüsüyle yumuşacık oluyo, tarif vereyim sana bir ara:)+

    YanıtlaSil
  18. Birincim tmm lezzeti iyi oldu ama bu sertligine çözüm bulamıyorum. Yaş maya kullandım bende, ama bir yerde hata yapıyorum kesin :)sevgiler benden de..

    Nalan Hocam nasılda sevinirim :) bende sizi çok özledim, mail. attım hocam..

    Mavikuşum ununu 5 bardak koydum, görüntü fena olmamış dimi :)

    Minigim inan hayattaki en güzel şeylerden biri, abla veya kızkardeş olması hatta ikisi olursa daha da güzel :) sert severim diyosan bir gün gelirsin sanada yaparım tmm :) saol canım..İyi gelir bir süreligine iyi geliyor en azından :)

    Alonem dayanamayıp onu yapmış olabilirim :) ama yarım saat azmı bilmiyorum..

    Hamidem iyi oldu gerçekten saol :)

    YanıtlaSil
  19. gülün adını bende çok severim ve çok severek okumuştum...
    güzel bir haftasonu dilerim !!!!poğaçalar da çok güzel görünüyor...

    YanıtlaSil
  20. Baharım o yaş için baya agır bir kitap seçmişsin, karanlık ama insanı için alana bir kitap :) bana toplantıdan yazarsan uygun oldugun zaman sevinirim, bak soda koyuldugunu bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
  21. Smilena gerçekten okunması gereken bir kitap, pogaçalar için tsk ederim :) mutlu hafta sonları sizede..

    YanıtlaSil
  22. sorma canım ya bazen dısarı ckmak bıle ıstemıyorum bu havada ancak kıtap okuyup fılm ızlıyorum..kurabıye yapamıyorum ben kazık gıbı oluyor resmen,poğacanın püf noktası yoğurt ve azıcık sirkedir :) sevgıler aslıcım

    YanıtlaSil
  23. sorma canım ya bazen dısarı ckmak bıle ıstemıyorum bu havada ancak kıtap okuyup fılm ızlıyorum..kurabıye yapamıyorum ben kazık gıbı oluyor resmen,poğacanın püf noktası yoğurt ve azıcık sirkedir :) sevgıler aslıcım

    YanıtlaSil
  24. yarım saat bir saat farketmez aslim ılık bi yerde kabarmasi lazım:)

    YanıtlaSil
  25. benim canım aslım
    gülün adı adlı kitabı sepetime ekledim bile :)

    kızım o poğaçalar gayet süper görünüyor
    sen bir de benim yapmaya çalıştıklarımın görüntülerini görsen kendikilerine şükredersin :)
    tadından bahsetmiyorum bile bak dikkat et...

    bol kitaplı hafta sonu dilerim bana,sana,herkese
    kalp kalp kalp

    YanıtlaSil
  26. soguk havalarda, en keyifli ugraslardan mutfak, kitap film...bayilirim ben de.
    Gülün Adi'ni ben de severek okuduydum, suan elinde olan kitabi ise okumamistim, aklima getirdin..:)

    YanıtlaSil
  27. Gülün Adı hımmm,bakalım .Poğca konusunda çok güzel görünüyor oysa,neyse yukardaki yorumlar sanıırm senide benide yönlendirir,sevgilerr

    YanıtlaSil
  28. puaçalar güzel görünüyor önemli olanda tadı.tadı yerindeyse gerisini boşver:)
    her iki kitabınıda okudum yazarım ve severimde.okumayanlara bende tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  29. sıvı yağını biraz çoğalt derim ne kadar koyuyorsun bilmiyorum ama...

    umberto ecoyu yıllar önce okumuştum ve soluk almadan bitirmiştim...gülün adı gerçekten güzel bir kitap...biz herşeyi aynı yapmak ve yaşamak zorunda mıyız ki aslı yaa:))))seviyorum seni canımmm :))))

    YanıtlaSil
  30. oh beee sonunda panelimde senin postun gözüktü :) ne mutlu oldum anlatamam :) bu aralar bende cok film seyretmeye basladim üstelik DVD kiraliyorum sürekli :) cilgin aptal asigida bakmisti fakat yaninda mis gibi börek yoktu :DD

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  31. oh ohh ellerine saglik .. harbiden sert oldugu fln görünmüyor :)
    ben yabanci filmleri izleyemiyorum nedensee izlersemde binde bi yani :)

    YanıtlaSil
  32. Poğaçalar çok lezzetli görünüyor Aslı' cım. Ellerine sağlık. Çok mu pişiriyorsun acaba da sert oluyor bilmem ki... Tadı yerinde ise önemli değil aslında :))
    Umberto Eco Gülün adı klasiktir okudum filmini de izledim ama başka bir kitabını da okumadım henüz.
    Son olarak kışın hepimiz bir kaç kilo alıyoruz hareketsizlikten, bahara veririz hep beraber işte, boş veeer :))

    YanıtlaSil
  33. o filmi severek izlemiştim...
    mutlu geçsin haftasonun:)

    YanıtlaSil
  34. Kitap okumak da hobidir Aslı'cım.. hep örgü hep yemek değildir sadece.. daha yapacak çoook şeyler var hayatta bunların adı da hobidir benim için.. yazacaklarım uzayıp gider böylece, sen anladın onu.. ne yaparsan yap keyif al hayattan ve burada bizimle paylaş adı hobi olsun.. (^_^) CiCi KaLL..

    YanıtlaSil
  35. Katiliyorum soguk havada, kitap-film- yemek eslik ediyor bana bir de cocuklar :))

    YanıtlaSil
  36. Aslım ben yaş maya kullanmam kuru maya kullanırım..Ayrıca en başta mayayı ılık sütü (ne soğuk ne sıcak) biraz da şekeri beklet o hafif kabaracak..sonra yoğurt vs diğer malzemeleri ekle yoğur naylon poşet geçir üzerine terletir iyice mayalandırır onu,sıcak bi yere koy ekstra :) yoğurt koyman özellikle yumuşatır :) benim poğaçalar azıcık meşhurda :) hep böyle yaparım tam dediğin gibi yumuşacık olcak dene bi yaptığım gibi tam tarifte istersen yaz bana :) öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  37. eco'nun yeni kitabı çıktı ben de hala okucam. :)

    kurabiye, filmden güzel yine de.
    :)

    yine bi kahvaltı, pazar yemeği yazısı gelecek sanırım.
    :)

    YanıtlaSil
  38. Huzur' um ben tam tarif isterim bu arada :))

    YanıtlaSil
  39. rengim sen iste yeter canım :)

    1,5 su bardağı süt,
    1 çay bardağı şeker,1 yumurta akı içine sarısı dışına
    1 çay bardağı yoğurt
    1tatlı kaşığı tuz
    1,5çaybardağı sıvıyağ(1 çay bardağı içine yarımı ayır)
    1,5yemek kaşığı kuru maya
    1tatlı kaşığı şeker


    yapılışına geçim :) mayanın içine 1,5 tatlı kaşığı şekeri ve ılımış sütü koyup kabarmasını bekliyoruz :) .daha sonra sıvıyağı,yogurdu,tuzu,yumurtanın akını göz kararı unla karıştırıyoruz ama hamur sert olmıcak sakın ha :) üzerine malzemelerdeki 1.5 sıvıyağın buçuğunu ayırmıştık ya :) onu hamura yavaş yavaş ilave ederek yoğuruyoruz iyice yumuşuyo hemde elimize yapışan hamur parçalarını topluyo :)) sonra bozdolabı poşetini ikiye ayırıp güzelce hamura sarıyoruz açık kalmasın sakın :) üzerine de bi örtü örtüp 3 saat kadar mayalanmaya bırakıyoruz zaten hamur kabarıyor iyice kabarınca mayalanmıştır :) bundan sonrası malum iç koy pişir :) Allah ım yemek bloğu yazarları gibi oldum off off :)))

    YanıtlaSil
  40. Biricitim bu soguk havalar vurdu beni resmen ama iki gün evde yoktum iyi geldi :) kurabiye, poğaça gibi işleri beceremiyorum, olmuyor :) yogurt ve sirke tmm dır çok saol :)

    Ah alonem ben sabaha kadarda bıraksam kabarmıyor işte :)

    Darlam lütfen çok sevinirim okursan :)görüntüler iyi, tad iyi fakat dişlerin saglamsa :) valla seninkileri merak ettim. Malesef kitaplı bir hafta sonu olamadı canım ya :)

    Melange havalar soguksa ilk akla gelen bunlar oluyor dimi? :) diger kitap biraz agır gidiyor, bakalım artık..

    Otuzundan sonra tavsiye ederim, okursanız sevinirm. Popüler kitaplardan degil elbette. O yorumlardan bende baya tüyolar alıyorum işime yarıcak, saolsunlar..

    Alanay bitmedi biliyomusun? yedik o akşam ama bir sürü kaldı tabi :( annem kuşlara vermiş :) okumana çok sevindim, ne güzel..

    Prensesim bu günlerde yeniden yapıcam yagınıda çogaltırım o zaman :) aa okudunmu? sevmişsin birde çok sevindim, galiba öyle canım benim ya :)

    Güzelgül malesef sende bende görünmüyorsun, daha dogrusu bazı blogları hiç ekleyemiyorum, nedenini çözemedim :( o zaman böreklerde benden olsun :)

    Petrolmavilim belli olmuyor dimi? :) zevk meselesi canım ya, olsun..

    Rengim yapamıyorumya? inan bir sürü bahane üretiyorum. Yok iyi pişmiyor, yok fırın iyi degil, yok maya bozuk olabilirmi? gibi :) anladımki ben yapamıyorum. Gülün Adı'nı okumana sevindim. Yok Rengim acaip kilo aldım anlatamam, inşallah öyledir :)

    Cepaynam filmide harikaydı, geç kaldım ama bendende mutlu hafta sonları :) tskler..

    Acemi cadım hayattaki bir çok şeyi, görev degil hobi olarak düşünürsek sanırım daha kolay başederiz haklısın. Anladım :) çok tsk ederim..

    Şeyma gerçekten öyle, bizde de yeğenler :)

    Huzurum şimdi tarifini eklemişsin aynen onun gibi yapıcam musait bir zamanda ve sana yazıcam :)

    Deep evet yeni kitabı çıktı :) yok bu hafta sonu biraz özel geçti :) yazıcak bişey yok :)

    Rengimm :) ya yorulmamış yazmış huzurum valla :)

    Huzurumm :)şimdi kağıt-kalemi alıp hemen yazıyorum ve ilk fırsatta yapıyorum sonrada sana gösteriyorum nasıl oldugunu. Ya canım çok tsk ederim zahmet ettin gerçekten. Aslında neden olmasın? arada yazsan yemek tarifleri..

    YanıtlaSil
  41. aslıcım, işte sebeb budur ki, yemek bloglarına artık bakamıyorum... iştahım kabarıyor ve tokken birşeyler yemeye başlıyorum. o poğçalar taş gibi de olsa, eminim kokusu yedirtirdi.

    YanıtlaSil
  42. Aslı' cım sayende neis bir tarifimiz oldu :) Huzur' um sağol tatlım benim en kısa zamanda ben de deneyeceğim :) Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  43. Bu arada tarifi Huzur Poğaçası olarak kaydettim :))

    YanıtlaSil
  44. evet gülün adı gercekten de çok güzel bir kitaptır. hatırlattığın için teşekkür ederim. baudolino biraz ağır gelmişti ilk başta ben de yarım bırakmıştım. dileğin için teşekkürler güzel bir hafta sonu da geçti çok şükür. :)

    YanıtlaSil
  45. Zeynep inan her seferinde diyorumki kızım bakma :) aynen senin gibi tokkende acıkıyor ve bir şeyler yiyorum. Evet onu unutmuşum kokusu güzeldi :)

    Rengimm saolsun huzurum üşenmemiş yazmış, beni mahcup etti inan. Eger bu tariften sonrada güzel bir pogaça yapamazsam kendime kızıcam :) bende yazarken huzurum yazdım adını :) tsk ederim tekrar huzurum..

    Nesli hoşgeldin :) Eco kitapları, gerek anlatım tarzı, gerekse karakterleriyle çok etkileyici. Seninde seviyor okumuş olman öyle güzelki. Hafta sonunun güzel geçmesine ayrıca sevindim :)

    YanıtlaSil
  46. o pogacalar super gozukuyor hobi huzurun tarifini denicem :)
    yarin :)
    aslicim paylastigin her post cok guzel :)

    YanıtlaSil
  47. Aslıııı ben varya bu tarz ev poğaçasına ba yı lı rım :)) ellerine sağlık canım...eminim tadı çok güzel olmuştur.daha önce hiç umberto eco okumamıştım.not aldım ;)

    YanıtlaSil
  48. Aslım rica ederim hiç sorun değil,deneyin :)

    YanıtlaSil
  49. Mon görüntü güzel dimi :)bende en kısa zamanda huzurumun tarifini denicem :) saolsun..

    Sihirlim bende ev pogaçasını çok severim o yüzden yapıyorum ama işte :) Umberto Eco okursan seviceksin diye düşünüyorum..

    Huzurum tmm en kısa zamanda diyorum çok saol :)

    YanıtlaSil
  50. kitap okumak ve film seyretmek... nasıl rahatlatır insanı dimi ama?

    sen beceriklisin, eminim poğaçalar da güzel olmuştur, eminim ben:)

    YanıtlaSil
  51. Çalıkuşum iç huzurun varsa her şey kolay zaten. Mutlulugu buluyosun. İnan güzel olmadı :) ama bu tarifide denicem bakim nasıl olucak :)

    YanıtlaSil
  52. iç huzur en büyük hazine zaten.

    bir daha dene madem, güzel yaparsın sen:)

    YanıtlaSil
  53. Öyle dimi? iç huzurunu yakaladıgın an her şey kolay. Çalıkuşum denicem valla hala yapamadım :)

    YanıtlaSil
  54. Aslıcım poğaçalar çok güzel görünüyor, eğer sertse suyu veya yağı az gelmiş olabilir ,bir de unu eleyerek koymak iyi olabilir.
    Film, kitap ve abur cuur kış günlerinin vazgeçilmezi:))

    YanıtlaSil
  55. aslıım eline saglıık :) bencede güzel görünüyor :) tadıda güzelse :P sorun yok ama insallah bi gün yumusacık olur ♥ belkide onun bir sırrı vardır :P içine soda falan koyanlar oluyor yada baska bisi ben anlamam ama yemeklerden :P arada bi listeledigim tariflerden birini yapmak için kolları sıvarım simdi herseyden elimi ayagımı cekmis bi durumdayım :)

    YanıtlaSil
  56. Natalim zaman içinde o kadar şey denedimki. Sanıyorum bazı şeyleri beceremiyorum ben. Aynen katılıyorum :)

    Essum e inşallah olur diyorum ama olmuyor canım ya :) sonrada diyorumki boşver her şey güzel olmak zorundamı :) yok sen bu aralar bişeyler yapma sakın, dikkat et kendine.

    YanıtlaSil
  57. Poğaçaların görüntüsüne bayıldım, canım çekti valla, yarın ilk iş mutfağa girmek :))

    Senin kitap okuma alışkanlığını çok seviyorum. Ne zaman senin bloğunda kitapla ilgili bir şey görsem direkt ona odaklanıyorum. Ha yanlış anlaşılmasın. Yazdıklarını baştan sona okuyorum tabiki ancak ağırlık yüzdesi sanırım kitap yönünde oluyor. Bir de gezilerin ;)

    YanıtlaSil
  58. Eco on numara. Gülün Adını kaç kez okuduğumu bilmiyorum. Filmi de mükemmeldir. Sean Connery de on numaraydı:))...

    YanıtlaSil
  59. Aslı'm yaaa senin yapamadığın birşey mi var ya, senin ellerinden birşey kurtulmaz bence :)
    Oh ne güzel film izlemek poğaça çay kahve... Zaten öyle soğuk ki hava en güzel şeyleri yapmışsınız canım :)

    YanıtlaSil
  60. Lolitam aslında bana kalsa her gün bir kitap veya film paylaşırım :) Okumayı seviyorum cidden. Pogaçaların görüntüsü, tadı güzel oldu evet :)

    Becktovintage hoşgeldiniz :) Eco mutlaka okunulması gereken bir yazar zaten. Bu benim üçüncü okuyuşum :) filmi kaç kez izledim bilmiyorum, iyi filmdir.

    Sevdam ya mutfak konusunda aslında senin kadar iyi degilimki, yaptıklarını hatırlıyorumda. Ya canım bak şu anda kar başladı, yapılacak en güzel şeyler dedigin gibi :)

    YanıtlaSil
  61. Örgü örmek-kitap okumak-filmlerle vakit geçirmek, bu kış günlerinde yaptığımız en güzel şeylerdir. Kıymetlidir bunlarla uğraşmak, eğlencelidir.
    Vakit bulamayıp oradan-buraya savrulurken özellikle, nasıl anlıyor insan bunların değerini;
    "ah keşke evde olabilsem sıcacık battaniyemin içinde elimde kitabım mutlu mesut vakit geçirebilsem.."
    gibi yakınmalar başlayınca bunların güzelliğini bir kez daha anlamış oluyoruz..

    Sen yaparsın da güzel olmaz mı yahu, görüntüsü resmen
    "gel beni ye" diyor :)
    Aslında canım çok çekti şuan, "bende yapıcam hemen bu poğaçadan" diye geçiriyorum içimden ama o kadar tembelim ki yapamayacağımdan eminim :) keşke fotoğrafa bakarken yemiş gibi olsak yaa offf :))

    Şu Umberto Eco / Gülün Adı kitabı bir türlü sevemedim, iki kere elime aldım ama yarım bıraktım, şimdi sen lütfen okuyun deyince biraz duraksadım, n'aapsam acaba bir daha mı bakınsam şu arkadaşa :)

    Aslı'mmmm ara vermek zorunda kaldığım zamanlar seni okumayı çok özlüyorum ben.... :(:(

    YanıtlaSil
  62. Zeynebim çalışınca evde olmayı, evde oluncada çalışmayı özleriz. Doganın kanunu gibi bişey bu :) İnan canım sert oluyor, arkadaşım tarifini verdi hala yapamadım, bir tembellik var bende de :)

    Zeynebimm ya daha çok gel, bloguna yaz yazmıyosun hiç, bende seni çok özlüyorum :(

    YanıtlaSil
  63. kitap çekilişime beklerim.

    http://kirmizikiraz.blogspot.com/2012/08/50-takipci-serefine-hediye-cekilisi.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...