Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Mart 2012 Pazartesi

Sinema Günlüğü ve Şifonyer

İlginç bir başlık oldu, birbiriyle hiç uyuşmayan şeyler :) hafta sonumuz film ağırlıklıydı, John Carter ve Siyahlı Kadın filmlerini izledik.John Carter Fantastik-Bilim kurgu olduğu için benim ilk favorimdi. Üç film arasında kardeşimle anlaşmazlığa düştük. Onun gitmek istediği Aşkım Benim ( Bel Ami ) Robert Pattinson ve Uma Thurman başrolde olduğu. Neyse karar aldık yarın akşam ona gidilicek.


Ertesi gün akşamda Siyahlı Kadın'a gittik orda fotoğraf çekmek yasaktı :) açıkçası Harry Potter filmlerinin kahramanı Daniel Radcliffe hiç beğenmem, konusu yüzünden gittiğimiz bu filmi çok sevemedik. Boşa giden zaman oldu. Üstelik filmde iki üç kişi falan vardı. Kardeşimde senin yüzünden dedi durdu :)


Bir süredir daha önce boyadığım şifoneyeri değiştirmek istiyordum ama yeniden boyamak değil. Bende yapışkanlı kağıtla kaplamayı düşündüm ve uyguladım. Bütün çekmecelerini ve kulplarını çıkarıp, desenini beğenip aldığım yapışkanlı kağıtla kapladım. Sıkılırsam kolayca yeniden değiştirebilirim :)



Griye boyadığım için şifonyeri, seçtiğim deseninde grili olmasını istedim.



Sabahta bir arkadaşımla buluştuk, uzun uzun sohbet ettik ve çok iyi geldi bana. Birde hava öyle güzeldiki bugün, bahar geldi artık dedik :) öğleden sonra yaptığım motifleri kargoya götürdüm. Bittikçe rahatlıyorum gerçekten.


Eve bir geldim bir sürü misafir :) neyse şimdi bir kahve içerek postumu hazırlayabildim.

Yoğun ama yorucu olmayan, çok keyifli ve gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu bir hafta diliyorum hepimize..

61 yorum:

  1. senin kadar sık sinemeya gitmediğim bi gerçek çok isterdim toplanıp istendiği için birşeylerin yapılmasını yada yapılan şeylerin keyif vermesini ..

    çok iyi yapmışsın canım sinema güncelerini seviyorum keyif veriyo bana,,şifonyerine bayıldım gri benim içinde vazgeçilmez bi renk ,motiflerin paketleri onlar dimi kalpli olan ? bayıldım onlara:)
    en son yazdığın çok etkiledi beni ,gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu ,ne kadar haklı ve yerinde bi söz gerçekten,sana da canım hep hep mutlu ol..
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Aslıcığım, şifoniyerin güzel olmuş, çok beğendim.Ben de yapacağım böyle birşey ama karar veremiyorum. Dur bakalım ne esecek benim aklıma.
    Ellerine sağlık, pek güzel olmuş.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. sıyahlı kadını herkes methedıo guzel deıl mı daha ızlemedım canım ben ızleyene kadar vızyondan kalkacak arkadasımı beklıyorum bakalım ne zmn ızlıcem:) sıfonyer harıka olmus sıkılırsan daha canlı renklerıde kullanabılırsın bahar gelıo yaz gelıo :) sevgıler musmutlu haftalar dılerım canım

    YanıtlaSil
  4. şifonyerin eski halini bilmiyorum ama bu hali çok hoşuma gitti, ellerine sağlık Aslıcım.

    YanıtlaSil
  5. Huzurum canım sanırım bana biri kalk gidiyoruz demese, hiç bişey yapmıcam. O kadar bitkin ve isteksizim her şeye karşı. Evet. Motifleri paketledim ve daha 8 paket yapıp göndericem :) çocuklar çok gerçekler canım, asla yapmacık davranamıyorlar ondan belkide. İçten yorumlarını, sözlerini çok seviyorum. Sende hep mutlu ol lütfen..

    Bestem beğenmen mutlu etti beni. Aslında beğendiğin bir desenle denemelisin, olmuyorsa çıkartırsın :)bu yapışkanlı kağıtlar büyük kolaylık..

    Biricitim ben sevmedim Siyahlı Kadını, olmazsa netten izler bir bakarsın. Bahar bugün geldi valla, biliyormusun renkli bir desende aldım ama elim yine buna gitti :) sanada mutluluklarla dolu haftalar :)

    Noblessem canım beğenmene sevindim, diğer halide içime sinmişti ama yenilemek lazımdı..

    YanıtlaSil
  6. Aslıcığım elinden herşey geliyor , şifonyer çok güzel olmuş canım , güle güle kullan .
    Bugün tam bahar havasıydı , ben de kendimi dışarı attım , gezdim bir güzel .
    Sana da mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. maharetlerinden dolayı tebrik ederim Aslıcım.Şifonyer boyamak asla yapamayacağım bir iş galiba benim,çok güzel olmuş.
    Siyahlı Kadını izlemedim ama bazı bloglarda okuduğum kadarıyla pek beğenilmemiş.
    Güzel bir hafta olsun.

    YanıtlaSil
  8. Evettt geldi bahar yuppiii :) Ben size İzmir'den sıcak havayı yollayacağım dedim, yolladım işte :) Bol bol tadını çıkarmak lazım. Bence insanı en mutlu eden hava bu. Kışın üşüyoruz, yazın terliyoruz. Bu hava şurup gibi :)) Vuralım kendimizi sokağa hiç eve girmeyelim :)) Zaten benim girebildiğim yok ya neyse :))

    YanıtlaSil
  9. cnmmmm hangisi senin ayagın:D:D
    nerdesin sen demiycem anlaşıldı çünkü sinemalarda olduğun ya hiçççç utanmıyosun dimi.?? giden var gidemeyen var :D:D gitmek isteyen ama zamanı olmayanları bir düdşün ya:D:D
    yavrucum ben şifonyari ilk halini biliyorum böyle on mumara olmuş alkışlıyoruz seni:)))

    YanıtlaSil
  10. Filmin baktım beni sarmadı aslında bilimkurgu severim ama şöyle Yıldız Savaşları filan gibi olacak:)Uma Thurman'ı Kill Bill'de ilk kez izledim o günden beri hayranıyım:)))kadın dediğin oradaki 'gelin' gibi olmalı der dururum:))seyrettin mi sende?

    Şifonyerin çok şirin olmuş, eline sağlık nasıl üşenmiyorsun aferim, güle güle kullan...

    postunu hazırlayacakmışsın..yine TAKTIM:))Türkçe konuşma takıntım var ne olur kusura bakma, yazını/iletini/gönderini varken...valla seni güldüreyim sen her postumu dediğinde gözümün önüne tilki postu, ayı postu, yatak yanına serilmiş post geliyor:)))yeminle..

    tam yazarken Bücürük müdahale etti şu an ellerimi tırmalayıp ısırmak istiyor bitirmek zorundayım ay dur gelme oğlum yorumu yazayım:))))))))
    öptüm sevgiler

    YanıtlaSil
  11. şifonyere bayıldım aslıcım.çok hoş olmuş.o küçücük aşklı kalpçikte cuk oturmuş....ellerine sağlık...
    sinema önerini dikkate alıcam.keyifli bir hafta diliyorum.sevgilerimle

    YanıtlaSil
  12. Aslı'cım büyük şehirde yaşamanın avantajı sinemada film seçeneği çok.Burada bir aydır Fetih ve Berlin Kaplanı dönüyor..BİR HAFTA ARA İLE GİTTİK İZLEDİK İKİSİNİ DE BAKALIM BU HAFTA YENİ FİLM GELİR HERHALDE:(Şifonyerin çok güzel olmuş,becerikli kızsın vesselam:)Gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu bir hafta dilemişsin çok güzel bir dilek..Bende sana diliyorum Aslı'm kendine iyi bak,her şey gönlüne göre olsun..:)

    YanıtlaSil
  13. Gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu olmak ne güzel :)
    Şifonyer çok cici olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  14. john carterın da fragmanlarını gördüm merak uyandırdı bende de... ya o şifonyere inanamıyorum ne kadar güzel yapmışsın ne kadar marifetlisin şekerim :D

    YanıtlaSil
  15. Sondan başlayacağım:) Ne güzel bir dilektir bu: gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu... inşallah, hepimiz için mutluluk bu kadar saf, temiz ve güzel gelsin:)
    Şifonyerinin yeni hali çok güzel olmuş, önemli olan içine sinmesi. İyi günlerde kullan canım.
    Filmleri seninle takip etmeyi seviyorum:)
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  16. sevdim şifonyerin yeni halini ellerine sağlık canım benim...

    motf paketleri de çok hoşuma gitti kalpli kalpli bilesin:)))

    YanıtlaSil
  17. Aaaa biz siyahlı kadını çok beğendik, hele koltuklar iki kişilikti, yayıla yayıla, evdeymişiz gibi izledik, sözü azdı ama 2-3 kere zıplattı bizi yerimizden, zaten onun için izledik:)
    Şifonyer harika olmuş canım, renkler süper uymuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  18. bu aralar hiç gidemiyorum sinemaya ya :) sinemaya tek gitmeyi severim aslında ben; ama çok sevdiğin biriyle gitmenin de tadı başka oluyor ya :))
    Siyahlı Kadın'ı kaç defa izlemeye niyetlendim,her seferinde vazgeçtim.izlesem mi şimdi bilemiyorum :) Daniel'i ben de sevmiyorum,itici geliyor.
    bu arada şifonyere bayıldım canım :))

    YanıtlaSil
  19. bu şifonyeri hatırlıyorum.
    hımmm zihin boşaltmak kafanı boşaltmak için çok yaratıcı olmaya başladın ama.
    :))))

    YanıtlaSil
  20. ne çok sinemaya gidiyorsunuz:)) yinede firsat bulup şifonyer boyamışsınız :)) elinize sağlık çok beğendim yaratıcı kişiliğiniz var olduğunun kanıtına vardım :)

    YanıtlaSil
  21. şifonyerin yeni haline bayıldım Aslıcım:) harika olmuş, ellerine sağlık.. sana da çoook mutlu bir hafta diliyorum:)

    YanıtlaSil
  22. Zeynebim öyle kolayki inan ve bazen çok keyif aldığım bir şey bu. İstanbul bugün bahar havasına büründü, çok güzel yapmışsın. Mutlu haftalar benden de..

    Mehtap boya yapmayı severim ama bundan başka boyarmıyım bilmem. Siyahlı Kadın'ı sevmedim. Yani bu film için sinemaya gitmeye değmez, evdede izlenebilir. Sevgiler benden de..

    Ahumm haklısın en güzel iki mevsim ilk ve sonbahar. Gerçi kışı çok severim :) İzmir'den gönderdiğin güzel hava geldi valla :) bir iki ay sonra sıcak diye sokağa çıkamıcam, şimdiyi değerlendirmek lazım :) iyi yapıyosun inan..

    Mavikuşum :) bil bakalım hangisi? :) ben seni yerim, beraber gideriz canım ya, çocuklar büyüsün azcık daha olurmu? :) evet biliyosun ilk halini :)

    Müjdem Kill Bill serisini izlemez olurmuyum. İki filmide izledim ve oradaki rolüyle Uma bir kez daha etkiledi beni. Ucuz Roman'daki oyunculuğu harikaydı zaten. Bir şeyi yapmayı istiyorsam, yaparım. Başka yolu yok :) biliyormusun bu post konusu benide geriyor :) yazı diyemiyorum, çünkü ben yazı hazırlamıyorum. Başka bişey bulmamız lazım böyle olmucak :) rica ederim, kırılmam, keyif alıyorum :) Bücürük öpücüğümle uslanır belki :) sevgiler benden de..

    Smilena beğenmen mutlu etti, kalp yakıştı oraya sanki. Benden de kocaman sevgiler :)

    Birincim o konuda çok haklısın. İstanbul'un böyle bir avantajı var işte. Umarım yeni filmlerde gelir, seviyorsun sende biliyorum. Beğenmene çok sevindim :) mutluluk onların gözlerinde zaten dimi Birincim..

    Şehirler Arası AŞK evet öyle, bugün bir çocukla gözgöze geldik. Annesini anlattığı bir şeye gülüyordu, sonra bana baktı öyle güzeldiki. Beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  23. Hamide inan o film çok iyi, hatta başrol oyuncusu kardeşimi baya etkiledi. Gece bana telefon ediyor, abla çocuk 81 doğumluymuş diyor :) eve gidince tutmuş onu araştırmış :)

    Okuyanım dediğin gibi, mutluluğun en saf hali onlar. Evet içime sindi ama şimdilik :) hiç belli olmaz güzel bir desen gördüğümde yine değiştiririm. Çok oynuyorum o şifonyerle ben :) sende canım benim..

    Alonem canım bir kısmını yolladım motiflerin, açılışı yaptık :) beğenmene çok sevindim..

    Baharım inan hiç sevemedim, üçüncü sınıf film gibiydi :) Şifonyeri beğenmene çok sevindim, keşke senin gibi dekupaj yapabilseydim öyle daha güzel olabilirdi..

    Polim sinemaya iki veya daha çok kişiyle gitmenin şöyle bir avantajı var. Film bittiğinde hemen kritiğini yapabiliyorsun :) valla netten izleyebilirsin, bence sen kendin karar ver. Dimi çok donuk bir karakter, rolüne hayat veremiyor..

    Deep Gece'ye bunuda öğreticem, sadece motif değil :)

    Leyla çocukluğumdan beri giderim, vazgeçilmezim :) Beğenmenize gerçekten çok sevindim, değiştirmeyi seviyorum sanırım :)

    Ecerim çok tsk ederim, beğenmen beni mutlu ediyor. Benden de mutlu haftalar :)

    YanıtlaSil
  24. Sabahın körü yorumcusu gururla sunar(04:00): müzik, elişlerim, az önce karar verdiğim boyama malzemelerim, çalan kapı-telefon yok, huzur içinde düşünüyor, çalışıyorum ve kahvemi içiyorum.Sevgili Aslı'ya bildireyim dedim:)

    YanıtlaSil
  25. aslı john carter güzelmiydii, bu tarz filmler genelde bekleneni vermiyor diye ben gidip gitmekte kararsızım,
    şifonyeri ayrıca çok beğendim, bendemi kaplasam bu tarz birşeylerle bilemedim.

    YanıtlaSil
  26. Yaptıklarını görünce öyle özeniyorumki. İnsanın kendi yaptığı birşeyi kullanması ne kadar mutluluk verici. Keşke ben de senin kadar marifetli ve sanata zaman ayırabilen biri olsam. Öpüyorum seni Aslıcım.

    YanıtlaSil
  27. bilmukabele canım ;) bazen bazı filmler çok can sıkıcı olabiliyor...şifonyer çok güzel olmuş...maşaAllah nasıl o kadar düzgün yapıştırabildin kağıtları ;)) güle güle kullan canım.sevgiler...

    YanıtlaSil
  28. Şifonyer çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  29. :) ayakkabılar güzelmiş

    YanıtlaSil
  30. O yapışkanlı kağıtlar çok pratik, şifonyer şahane görünüyor :)

    YanıtlaSil
  31. şifonyerine bayıldım tam da sevdiğim renklerden, aklında olsun gri ile uçuk pembe ya da fuşya iyi gidiyor, ileride değişiklik yapmak istersen bu yönde düşünebilirsin belki... geç de olsa iyi haftalar sana da... sevgiler...

    YanıtlaSil
  32. Şifonyer harika görünüyor güle güle kullan :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  33. Canım şifonyerin ilk halide güzeldi ama yapışkan kagıtlar çok güzel uyum sağlamış ellerine sağlık, sinema konusunda hızına yetişmem mümkün değil :))
    bir de o kutulara bayıldım, benim motifleri yetiştirmek dışında şu sıra paket yapmaya vaktim yok tüm arkadaşlar kusura bakmasın :)

    YanıtlaSil
  34. Dolu dolu haftasonu, müthiş geçmiş...
    Şifonyer çok güzel olmuş, yapması da ne kafa boşaltıcıdır değil mi...Bir de o kalpli AŞK çok yakışmış yerine :)Kağıtları nerden aldığını sorsam???
    Paketlere yaptığın motifler de büyük incelik, bayılırım böyle insanlara!

    YanıtlaSil
  35. Bestem gecenin en sevdiğim zamanlarına artık yetişemiyorum. Huzur dediğin gibi gecede var. Gece yorumcum benim :) Aslı'da sana bildiriyor, kahvemi içiyorum haberin olsun..

    Gürhan geldim size, çok teşekkür ederim..

    Yektam gitmeni isterim, az biraz Avatar havasıda var ben sevdim. İlk önce küçük bir şeyde dene, inan çok keyifli ve güzel oluyor.

    Neslim beğenmen mutluluk verdi bana, inan yetenek değil bunlar çok kolaylıkla ve keyifle yaptığım şeyler. Keşke bende senin gibi yazabilsem ve o güzel yemekleri yapabilseydim. Asıl yetenek onlar Sevgiler benden..

    Sihirlim gerçekten öyle, gidip gördük :) yapıştırırken baloncuklar olabiliyor onu düzeltmek yeter, çok zor değil inan. Çok teşekkürler canım benim..

    Gül beğenmene çok sevindim..

    Mehmet

    Hayat izlerim gerçekten çok kullanışlı, tsk ederim..

    Gökçe Gri şaşırtıcı bir renk, diğer renklerle uyumu inanılmaz, haklısın. Beğenmene çok sevindim. Mutlu haftalar..

    Trendsum çok tskler :)

    Favorimm ilk halini hatırlıyorsun dimi? :) bende birazdan çıkıp yeni iplerimi alıcam, olsun canım önemli olan motifleri yapmak..

    Kitana kırtasiyeden aldım, aslında artık her yerde var. Keyifli bir şeylerin değiştiğini görmek :) paketler daha güzel olabilirdi, biraz aceleye getirdim galiba :)

    YanıtlaSil
  36. şifonyer süper olmuşta o poşetlerde ne var ben onu merak ettim:)

    YanıtlaSil
  37. Şifonyer var ya harika olmuş Aslı'mm ellerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
  38. kabiliyet demişmiydim senin için ben hatırlayamadım daaa :))))

    YanıtlaSil
  39. evet evet Maviye katılıyorum olmuyo böyle :))

    Sinatrayı dinleyemedim açılmadı nedense :)

    YanıtlaSil
  40. uzun zamandır sinemaya gitmediğimi fark ettim :D

    yorum bırakmıyorum ama takip ediyorum blognu burlardayım :)

    YanıtlaSil
  41. Balböcükleri :) o paketlerde yaptığım motifler var. Hepsini kargoya verdim..

    Düş Kızımm beğenmene çok sevindimm :)

    Çiçoo evet demiştin, hatırlıyorum sanki :))

    Gülsenn ben ikinizede katılıyorum :) onu silicem ordan :)

    Erdi gitmelisin :) iyiysen bir sorun yok ama arada bloguna yazarsan sevinirim..

    YanıtlaSil
  42. ne güzel ya sinema oh pek keyifli:)şifonyer şık olmuş ellerine sağlık.güzel haftalar sanada iyi dileklerin için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  43. Aslı'cığım Bücürük öpücüğünü duyunca pek bi sevindi:)) (r harfini mahsus koymadım bilerek yani)

    Blog arkadaşlarımla aynı şeyleri sevince çocuklar gibi seviniyorum biliyor musun? Yaşasın bir Uma Thurman hayranı arkadaşım varmış:)Ucuz Roman'ı çok methini duydum ama nasip olmadı..

    Post' tan sen de madem pek hoşlanmıyorsun (çok sevindim tabii buna saklamıyorum:))bir şey düşünüp beyin fırtınası yapıp bulalım...inşallah benim aklıma gelenler : paylaşım, gönderi, ileti...sen de düşün eminim bir şey buluruz kafa kafaya verince:)ayrıca sen benden daha azimlisin kafana koyduğunu yapma konusunda sana güveniyorum..:)
    ben de öptüm sevgiler iyi geceler

    YanıtlaSil
  44. sinemalar kahveler postlar.. ohhh.. ne ala ;)

    YanıtlaSil
  45. Aylin film izlemek, evdede sinemada da çok keyifli :) beğenmene sevindim, mutlu haftalar benden de..

    Müjdem sevinmesine sevindim :) ortak duygulardır bizleri yakınlaştıran zaten, bir ara izlersen seversin bence. Kesin farklı bir isim bulur, öyle yayınlarız artık, seninkileri sevdim geliştirelim bunları :) sevgiler benden de..

    İnanırsak beğenmene çok sevindim :)

    Seyhan hayatın keyifli anları dimi? :)

    YanıtlaSil
  46. aaa ama aslım ben çok merak ediyorum o harryciğin filminii tühh :)

    YanıtlaSil
  47. HAMARAT HATUNUM NEDE GÜZEL YAPMIŞ
    ELLERİNE SAĞLIK CANIM
    GEZİN SEFANIZ OLSUN
    ÖPTÜM.

    YanıtlaSil
  48. Önceki halini de beğenmiştim ama bu da çok güzel havası tamamen değişmiş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  49. şifonyer güzel olmuş. aslım ben bilmiyorum, sen tasarınmcı falan mısın, nasıl yapıyorsun böyle şeyleri?

    daniel'i sevmez misin? harry'ye hayrandım ben :) bu filmini izlemedim, türü ilgimi çekmiyor ama harry potter dışında nasıl oynadığını merak ediyorum.

    uzun sohbet iyi gelir insana. hele karşındaki içini açabildiğin biriyse.

    gülen bir çocuğun gözleri kadar mutlu bir hafata :) o çocuk hep gülsün aslım :)

    YanıtlaSil
  50. Miam sen bana bakma, izle yinede ve kendin karar ver :)

    Bir kase lezzetim hoşgeldin :) güzel sözlerin iyi geldi :)

    Ayyüce ben devamlı değiştiriyorum bu şifonyeri, oyuncak gibi oldu elimde. Beğenmene sevindim..

    Çalıkuşum nerde, keşke :) ama yaratıcı insanları çok seviyorum. O ayrı, Harry bütün olarak çok iyi bir seriydi ve hepsini izledim hemde keyifle. Ama Daniel'ı sevmiyorum ya :( ah canım inşallah gülsün daima..

    YanıtlaSil
  51. Hiiii!
    Yine harika bir abla-kardeş gezisi, benimle gezmeyen ablalarımdan artık çok sıkıldım ve tasımı-tarağımı toplayıp senin kardeşin olmaya geleceğim bak haberin olsun :)

    Aaa şifonyer çok şirin olmuş :)
    Bende canım sıkıldıkça ranzamın desenini değiştiriyorum yapışkanlı kağıtlarla, şimdi duvar kağıtlarına takıldım ama, onlar daha tok duruyor daha canlı oluyor.

    Bu hafta dileğin de yine şahane olmuş:)

    YanıtlaSil
  52. Ah Zeynebim kardeşimsin zaten sen benim :) gel tabiki.

    İşte aslında bende duvar kağıdı ile yapmak istiyorum, daha güzel oluyor dimi? çocuklar en masum ya Zeynebim..

    YanıtlaSil
  53. aslı...
    şifoniyer çok güzel olmuş,eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  54. Beğenmene çok çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  55. Aslı'mmm , off bu ara sinemaya gitmeyi hiççç istemiyorum, karanlık yerlerde huzursuz oluyorum :(
    Şifonyerini çooook beğendim, böyle güzel yapışkanlı kağıdı nerden buldun canım ya, ben klasik modelleri görüyorum hep. Seninki çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  56. Sevdam neyi nasıl istiyorsan, öyle yap canım benim. Yapışkanlı kağıtları, bir marketten aldım biliyomusun? :) karşına ne zaman, ne çıkacağı belli olmuyor inan :) nalburlarda bile var..

    YanıtlaSil
  57. sifonyerin harika olmus gerçekten :))
    ellerine saglik canim :))

    YanıtlaSil
  58. Mviruyam beğenmene çok sevindim :) galiba tekrar değiştiricem :)

    YanıtlaSil
  59. John Cater'a ben de gittim beğendim ama normal bir film olarak 3D olayı sadece göz yormuş bence:)

    YanıtlaSil
  60. Herbirengim film konu ve görsellik olarak zaten çok iyiydi, 3D olması bir artı kazandırmamış, haklısın bu konuda :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...