Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

2 Mart 2012 Cuma

Yapılanlar ve Duygular

 İnsanları, yaratılan her canlıyı seven ben, kendimle çelişkiye düşüyorum. İnsanları anlamakta zorlanıyorum bazen.  Sevdiğimi zor söylerim, seversemde tam sever kalbime girmesine izin veririm. Sonra gelsin kalp kırıklıkları..

Her yeni yazım daha damı karamsar oluyor ne? halbuki ben gülmeyi, hayata güzel bakmayı severim. Neyse duygulardan bahsetmemek en iyisi sanırım :)


Mor benim rengim değildir, bu yastıkları kardeşim istedi diye diktim :)yuvarlak yastığı ve uzun olanı elde diktim, belli oluyordur zaten :)  Uzun yastığın düğmelerini, arkadaşım yaptı. Böyle bir şey çıktı ortaya..


Ve motiflerim yavaş yavaş çoğalıyor. Pembeler bittikten sonra sanırım Yeşil'den yapıcam :)





Hafta sonu geldi yine, o zaman, kırgınlıkların olmadığı, herkesin birbirini anladığı, özen gösterdiği ve bol keyifli bir hafta sonu diliyorum...

62 yorum:

  1. mor benim rengim. bence çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. aslım bence yazdıkça kendinle ilgili paylaşımların da kapsamını genişletiyor,daha içine dönük yazıyorsun,bu iyi birşey karamsar değil en azından benim fikrim öyle..hep iyi ol canım karamsarlık düşüncesi bile bendeki sana hiç yakışmıyo:) moru bende pek sevmem,itici gelir hep nedenki:)

    yastıklar harika olmuş ki canım,emeğine sağlık..Bloğumda da yazmıştım bak burdan birdaha yazıyorum,dikilecek şeylerini biriktir tık bişeyin içine gönder bana gülmee:) ciddiyim ben dikip gönderirim sana,lütfen hiç düşünme olurmu uff inan bana yaa ne olursa olsun gönder halledip yollarım ,

    mutlu haftasonları, canım..

    YanıtlaSil
  3. Aslı ne güzel bi köşe olmuş öyle:) yanlardaki şeker yastıkları ayrıca çok beğendim:)motiflerin sonu ne olacak bakalım:) karamsarlık güzel durmuyo sende:)

    YanıtlaSil
  4. Ben insanları anlamaya çalışmayı çoktan bıraktım. Baktım olmuyor vazgeçtim:)
    Yastıklar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık canım. Aynı banktan bizde de var ve ben de minderlerini değiştirmeyi düşünüyorum. Elimden gelse oturur dikerdim ne güzel olurdu:) El becerinden dolayı gönülden tebrik ediyorum seni.
    Motiflerin de çok güzel ilerliyor. Maşallah.
    Sevgiyle kal, daima...
    Ve dilerim Rabbim karşına hep iyi insanlar çıkarsın ve güzel kalbini hiç kırmasınlar bundan böyle.

    YanıtlaSil
  5. mor benim rengim çok severim moru:)

    ayrıca aslı yaa o motifler ne iş kuzum?hani yapıyon yapıyon griler maviler pembeler sonra ne olacak onlar baya merak ettim:)))))

    YanıtlaSil
  6. (Böyle bir başlangıç yazısı yazmana sebep olduysam eğer kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünerek çok üzüleceğim.)

    Neden karamsar olduğunu düşünüyorsun, her yazında bizleri ne kadar mutlu ettiğini fark edemiyor musun.

    Kalp kırıklığı içinde olmanı bırak daha o kelimeyi senden okumak bile o kadar üzücü ki :(
    Kalbini kimseler kıramasın ve huzurunu hiç kimse kaçıramasın...

    Yastıklar çok şirin olmuş, mor benimde rengim değil ama sevimli durmuş yastıklarda :)

    Sana da huzurlu ve bol keyifli bir haftasonu dilerim..

    YanıtlaSil
  7. bu arada mimlendin aslıcım :))))

    YanıtlaSil
  8. insanları anlamak zor ki.. o çelişkiyi ben de çok yaşıyorum ki. hadi hadi mart geldi bahar geliyo canlansın bloglar hadi!^^ :)

    YanıtlaSil
  9. Dileklerine katılıyorum canım . Uzun yastığın mor tonuna bayıldım , emeğine sağlık , mutlu haftasonları diliyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Canım inşallah öyle güzel bir haftasonu olur.mor çok moda bu ara ve bencce yastıklar çok şık olmuş.
    motifleri ve bitmiş halini ç.ok merak ediyorum aferin sana benim battaniye kaldı bu kış.siparişlerden kafa kaldıramıyorum ki....
    ellerine sağlık sevgilerimle

    YanıtlaSil
  11. Eveettt... Pembişlerin daha güzel olacağını söylemiştim :)) Ellerine sağlık. Şahane. Ben sendeki psikolojik duruma isim vereyim canım. Bahar yorgunluğu :)) Bende de var. Bol bol hareket etmek mucizevi etki yaratıyor. Seni çok öpüyorum. Çok güzel bir hafta sonu diliyorum canım benim :)

    YanıtlaSil
  12. mor benim rengim mavi su perim:)
    ne kadar güzel ve akılıca olmuş ya ne güzel döşemelik gibi olmuş:) elerine saglık aslım
    motiflerr çogaldıkça çok hevesleniyorum size merakla bekliyorum valla

    YanıtlaSil
  13. mor yastık çok tatlı olmuş:) motiflerle başladığın örtüyü de yeni gördüm çok tatlı renkleri cıvıl cıvıl.seni de en kısa zamanda yine cıvıl cıvıl görürüz inşallah:)

    YanıtlaSil
  14. O seni üzeni dö-ve-rim:))) Aaaaa, yeter yahu, hayır canım niye karamsar olsun, sen içindekileri paylaşıyosun sadece, inşallah haftasonu çok eğlenir hep gülersin canım:)

    Kızım sen elde neredeyse döpiyes falan dikeceksin aştın artık kendini, güle güle kullansın kardeşin, o bank dikkatimi çekti yalnız, biz de haftasonu baktık ev için, sizinki de çok hoşmuş:)

    YanıtlaSil
  15. Karamsarlık değil bence değişen dünya ve ayak uydurma çabası.Bu duygularımızı yazmak ve paylaşmaktan daha güzel bir durum olabilirmi?Sorgulayan sıkıntılarını ifade eden insan aynı zamanda mutlu insandır.Mor mindere bayıldım.Harikasın.

    YanıtlaSil
  16. Bu kadar beceriyi takip etmemek imkansızdı ;-)

    YanıtlaSil
  17. Gül, Mor ağır bir renktir. Herkes sevmez ama aynı zamanda acaip bir enerjiside var. Beğenmene sevindim..

    Huzurum farkındayım, yazdıkça kendimi, duygularımı çok döküyorum. Buna bir son vericem artık :) yapı olarak hiç öyle değilim biliyomusun? çok neşeli bir insan ama bazen batıp, çıkıyorum işte. Valla Mor konusunda sana katılıyorum :) inan şimdi kaldım öyle, seninle yakın olmayı çok isterdim. Çok tsk ederim canım benim, bunu öylesine söylemiyorum inan, düşünüyosunya? bunları söylüyosunya, yeter bana. Keyifli bir hafta sonu diliyorum bende :)

    Ecerim ben değiştiririm o rengi yakında :) begenmene sevindim yinede. Şeker yastık çok kolay dimi? bende yakıştıramıyorum inan..

    Okuyanım valla bende bıraktım artık. Herkes istediği gibi yaşasın napim, sonuçta üzülen ben oluyorum. O zaman sen daha güzelini yaparsın, tığ işiylede şirin yastıklar yapabilirsin :) amin canım benim, hepimiz iyi insanlarla karşılaşmayı hakediyoruz..

    Prensesimm :) öylemi? Kardeşim gibisin sende :) o motifleri 20 tane yaptıkça, bir blog arkadaşıma göndericem. Sonuç olarak 12 arkadaş, her ay bir battaniye veya yatak örtüsü yapmış olucak..

    Zeynebim bir insanın beni kırabilmesi çok zor. Kızarım çok kızarım belki ama kırılırsam eğer biter her şey, buna izin vermem. Ben sana nasıl kırılabilirim, konuştuk sadece ve birbirimizi daha iyi tanıdık dimi :) seni kaybetmeyi istememki. Mor rengi herkes sevmiyor dimi? begenmene çok sevindim ve kimsede seni kırmasın olurmu?

    Prensesim bakıyorum :)

    Kuulumsu tmm bundan sonra, Bahar gibi cıvıl cıvıl olalım :) kimsenin bizi üzmesine izin vermeleyim :)

    Zeynebim çok tsk ediyorum. Sevgiler sıcacık..

    Smilena öyle güzel işler yapıyosunki, sayfana her geldigimde hayranlıkla bakıyorum. Yoğunsun, daha sonra biter battaniye olsun. Beğenmene çok sevindim tsk ederim. Sevgiler..

    Ahumm evet söylemiştin :) ah inşallah öyledir, bu hafta sonu atalım kendimizi dışarı, biraz enerji gerekiyor dimi? :) benden de sevgiler canım benim..

    Mavi su perin, seni çok sever, mavikuşum :) Mor senin tabiki bilmezmiyim. Aklıma sen geldin zaten :) Bende bitmişini merak ediyorum, sadece nasıl birleştiriceme karar veremedim..

    Ayyüce çok tsk ederim :) inan sonucu bir an önce görmek istiyorum bende, arkadaşların çogu gönderdi ve birleştirmem lazım artık. Öyle olucak inşallah :)

    YanıtlaSil
  18. hiç düşünme, içini nasıl istiyorsan öyle dök bence Aslı'm, kendimizi anlatıyoruz ne de olsa... Ama yine de seni üzenlere gıcık oldum!!! :( neyse... Yastıklar çok şahane olmuş, ellerine sağlık canım benim, şimdiden mutlu haftasonları, öpücükler :)))

    YanıtlaSil
  19. Baharımm, nolur döv-dövelim :) bıktım artık bende. İnşallah hafta sonumuz güzel olucak canım benim. Yok onu dikmim :) bu bankları bende çok seviyorum, minderle falan güzel oluyor dimi? sandalyeden daha kullanışlı..

    Kardeşim çok doğru yazmışsın, değişen herşeye ayak uydurmaya çalışmak yoruyo böyle insanı. Beğenmene çok sevindim, tsk ederim..

    Ecehan :) öyle diyorsanız, çok sevindim bende :)ve hoşgeldiniz..

    YanıtlaSil
  20. Mayam eğer içimi daha fazla dökersem, iyi olmaz benim için :) ay canım ya, çok saol, çok şekersin :) begenmene çok sevindim, sanada keyifli hafta sonları :)

    YanıtlaSil
  21. harıka olmus aslıcım cok beğendım :)
    mor cok guzel bı renk zaten parayı cekermıs:) ama depresıf bı renktır o yzden kendını karamsar hıssedıosun cok mora bakmısın sen :) ben severım mor eflatun lıla tonlarını..
    kalbını umarım kımse kırmaz ve cok guzel gunler senı beklıyordur ıyı hafta sonları dılerım canım sevgılerımle:)

    YanıtlaSil
  22. aslıcım, en sonuncusu ne olucak merak ettım

    YanıtlaSil
  23. çok güzel bir takım olmuş eline sağlık, insanların kalbimize girmesine izin verince gelsin kalp kırıklıkları, onun için en iyisi kalbimize öyle kolay kolay herkesi sokmayalım Aslı'cığım, zor açılsın kalbimizin kilidi değil mi anacım?:)sonra kalbimizin üzeri yara bantlarıyla kaplanıyor..

    YanıtlaSil
  24. battanıye yapıyosun dımı ;) ıyı hafta sonları canım.dılerım kırgınlıklar olmazzzzz!

    YanıtlaSil
  25. bende merak ediyordum o motifler ne kadar oldu diye :)) güzel hafta sonları arkadaşım sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. Mor benim için objelere yakışan bir renk.Kıyafette bende sevemedim.
    Keşke yuvarlak yerine kare olsaydı yastıklar daha bütünleyici durabilirdi.Sırf arkası uzun aralıklı trabzan olduğu için.Tek başına çok hoş ama bu kombinde kare olmalıydılar gibi bir iç konuşma yaptım elimde olmayarak.
    Motiflerin harika sonuç olarak ne çıkacak merak ediyorum.Çok marifetlisin ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  27. Biricitim saol canım. Mor biraz sorunlu bir renktir haklısın :) değiştiririm tine ben onun rengini, siyah falan yaparım yakında :) Ah artık kırılıcak hali kalmadı galiba, umarım dedigin gibi olur, benden de sevgiler ve mutlu hafta sonları canım..

    Zeynep battaniye veya yatak örtüsü yapıcam..

    Ah Müjdem aynen öyle, aslında kalbin anahtarını alıp, okyanusa falan atmak lazım. Hiç sorma yara bantları bile bi süre sonra işe yaramıyor :) begendigine çok sevindim..

    Dolunayım :) büyük ihtimal battaniye olucak :) mutlu bir hafta sonu sana da..

    Siyah Kuğu çoğalıyor yavaş yavaş :) keyifli bir hafta sonu diliyorum bende, tskler..

    YanıtlaSil
  28. Kafe de mola bu renkler ve modeller hiç beni yansıtmıyor zaten. Ayrıca kardeşim duymasın ama yuvarlak yastıkta sevmiyorum :) Sırf o istedi diye yapıldı böyle. Dedigin gibi olsaydı daha hoş durucaktı bencede. Motifler bitince battaniye olabilir sanıyorum, çok tsk ederim..

    YanıtlaSil
  29. Sen de benim gibisin sevdim m tam severim ben de ama şöyle bir farkımız var ben hemen severim söylediğimi :)
    İnşallah hep gülersin aslım allah dert,sıkıntı vermesin:)
    Yastıklar da pek sevimli bu arada!
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  30. hemen söylerim sevdiğimi olucak o ^^ allahım ne şapşalım :D

    YanıtlaSil
  31. emeklerinize sağlıkk..
    çok ciciler..
    ağız tadı ve huzr ile dolu hafta sonları..
    kırgınlıklardan uzakk...;)

    YanıtlaSil
  32. E çok güzel olmuş bunlar.Mor benim renklerimdem biri kesinlikle:)Gerçekten elde mi diktin hiç belli olmuyor.Ellerin dert görmesin..:)Mutlu bir haftasonu olsun canım sana:)

    YanıtlaSil
  33. Canım insanları anlamak evet az biraz zor:):) Sanırım hiç kimseden hiçbir şey beklememek, beklentisiz sevmek, beklentisiz bakmak en güzeli..Mutlu hafta sonların olsun..

    YanıtlaSil
  34. Deniz yıldızım bir insanı tanırım ve uzun süre bişey hissetmem. Zaman geçmesi lazım birini sevmem için. Eh işte sevincede tam seviyoruz :) hepimiz sıkıntısız, huzurlu olalım nolur. Olsun ben anladım ne demek istedigini, sorun yok..

    Bir tutam kekik begenmenize çok sevindim. Ah inşallah kırgınlıklar hiç olmasın, mutlu hafta sonları :)

    Kırmızı evin cadısı :) begenmen ne güzel :) zaten iyice belli olmasın diye fotoğrafı küçülttüm :) sanada hemde çok keyifli bir hafta sonu diliyorum :)

    Deja vu malesef öyle. Keşke öyle yapabilsek-yapabilsem. Ah bide bişey söylicem ben sana hiç yorum yapamıyorum. sorun nedir anlamadım?

    YanıtlaSil
  35. Mor benimde rengim değildi ama şimdilerde hoşuma gitmekte.
    Can sıkıntıları olmasa iyi ama insanız, her şey bizim için. Sanada anlayış ve huzur dolu hafta sonları dilerim.

    YanıtlaSil
  36. Yastıklar ve renk tonları çok şık olmuş..Ayrıca pembiş pembiş motiflerde çok güzeller..Ellerine sağlık sevgili Aslı:)

    YanıtlaSil
  37. MOTİFLERİN SONUNU MERAKLA BEKLİYORUM.GÜZEL BİR ŞEY ÇIKACAK ORTAYA BELLİ:)SENİ KİMSE ÜZMESİN..HEP MUTLU OL,ALLAH İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN..MUTLU BİR HAFTA SONU GEÇİRMEN DİLEKLERİMLE:)

    YanıtlaSil
  38. Sedom zaman içinde insanın beğenileri nasıl değişiyor dimi? bende Sarı rengi sevmezdim şimdi beğeniyorum. Bende mutlulukla geçen günler diliyorum..

    Kardeşler çok tsk ederim, begenmen mutlu etti :)

    Birincim büyük bir azimle uğraşıyorum inan :) şimdilik sıkılmıyorum sonuna kadar devam eder umarım. En çok ettiğim duadır, iyi insanlarla karşılaştırsın Allahım hepimizi. Güzellikler diliyorum bende, sevgiler..

    YanıtlaSil
  39. Severim moru :) guzel olmuslar ellerine saglik, baskalari icin uzulme oldu mu ..

    YanıtlaSil
  40. Canım canım benim canım :):) Yorum yok diyorum da ondan ...öpüldün ..

    YanıtlaSil
  41. Ne sevimli bir köşe olmuş, renkli yastıklar arasında oturmak güzeldir, mor ben de severim:)
    Bu arada motifler harika görünüyor, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
  42. canıım bende sana bol keyifli ve istediğin gibi bir ömür ve hafta sonu diliyorum ;) ellerine sağlık.güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  43. Mor kesinlikle benim rengim. Bana ait olsunlar istedim şu an:) Ellerine, emeğine sağlık Mutlu hafta sonları diliyorum Aslı'cım

    YanıtlaSil
  44. Yastık ve kırlent hastasıyım biliyorsunuz. Bayıldım süper olmuşlar. Elde diktiğiniz belli bile eğil. Çok çok şık duruyorlar inanın. Motifleriniz de çok düzgün. Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  45. valla sanırım leylak rengi en sevdiklerimden.
    :)

    YanıtlaSil
  46. moru çok seviyorum senin mor yastıkların ve minderin de çok güzel olmuş ayrıca ekoseli şeker yastıklar da über güzel :DD sana da iyi haftasonları canım...

    YanıtlaSil
  47. ohh boş durmak yok ne güzel ne cici şeyler yine :) onlar gibi güzel bir hafta sonu diliyorum Aslım sana:)

    YanıtlaSil
  48. aslıcım ben geldim canım
    hadi bayağı kolayladın
    merak içindeyim nasıl olacak
    ben senin düşüncelerinle aynı fikirdeyim kabul ettimmi ederim ama istemedimmi hayır derim
    :)
    muhabbetle kal canım

    YanıtlaSil
  49. sanda iyi haftasonlari canim.. duygulara girersek cikamayiz.. ellerine saglik bence hos hic dikememezlikten iyidir (benim halim mesela :))
    iyi aksamalr canim.

    YanıtlaSil
  50. Çok sevimli bir oturma köşesi olmuş; güldüğün, keyifli günlerine bir an önce dönüş yapman dileğimle:)

    YanıtlaSil
  51. Aslı'm, insanlara empati kurmaya anlamaya anlayışlı olmaya çalıştıkça gelen kırdı beni giden kırdı canım. Şimdi bana kim nasıl davranırsa öyle davranacağım, adamına göre muamele canım. Bu noktaya getirdiler beni de :(
    Yastıklar çok güzel, pembe motiflerde. Ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  52. Şeyma begenmene çok sevindi :) elimde değil inan, bazen üzmelerine ben izin veriyorum gibi geliyor.

    Deja vu olmaz öyle :)ulaşamıyomuşum gibi geliyor ama..

    Natalim biraz renkli bir köşe oldu gibi, daha koyu renkleri sevdigim için :) çok tsk ederim..

    Sihirlim çok tskler, güzel bir hafta sonu oldu nihayet :) çok tskler..

    Bugy ne çok Mor seven varmış, kardeşimde dahil. Ben neden sevemedim bilmiyorum :) çok tsk ediyorum çok..

    Bectovintage evet biliyorum :) beğenmenizede çok sevindim inanın. Çok tskler. Sevgiler benden de..

    Deep Leylak tmm ama Mor'a ısınamıyorum ben napim :)

    Hamidem özellikle ekoselileri begenmene çok sevindim, onu söylim :) çok tskler :)

    Pasta köşem benden de sıcacık günler sana, çok tskler :)

    Bir kase lezzet hoşgeldin :)şimdi birleştirmeye geçicem artık biraz ara verdim :) çok tsk ederim..

    Petrolmavilim çok tsk ederim canım, yok girmeyelim duygulara sonu yok çünkü :) haklısın.

    Yokartıkya tskler :) yavaş yavaş dönmek lazım dimi? tskler :)

    Sevdam inan bu sözlerinin üzerine hiç bir şey koyamam. Çok haklısın derim sadece. Begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  53. çook cici olmuşlar renkleride güzel tatlım köşede harika olmuşş bence :)

    YanıtlaSil
  54. Senem çok tskler, begenmen ne güzel :)

    YanıtlaSil
  55. insanları anlamak dünyanın en zor işi aslım. hiç boşuna sıkma güzel canını. inan bana anlamak zor, kendini anlatmak daha zor.
    kısır bir döngü işte...

    YanıtlaSil
  56. "Sonra gelsin kalp kırıklıkları"

    Malesef ama yine de gülümse sen boşver...

    YanıtlaSil
  57. Çalıkuşum inan bıktım, anlamaya çalışmaktan. Doğru söylüyorsun anlamak ve anlatmak çok zor..

    Erdi başka çarem varmı? yok..

    YanıtlaSil
  58. aaaa yastıklara bak :D hayranım sana çok güzel olmuş aslıcım ellerine sağlık. Bu arada o pembe motifler sana henüz motifleri ulaşmamış arkadaşının sanırımm :) hızlısın maşallah :))

    YanıtlaSil
  59. Favorim :) saol canım ya, ee nedesem bilemedim :) galiba öyle :)

    YanıtlaSil
  60. ben şu koltuğun iskeletini çok beğendim, aklımdan değişik fikirler geçti ama renginin beyaz olması lazım :) mor yastıklar çok hoş, motif işinden de pek anlamasam da iyi göründüğünü söyleyebilirim, velhasıl, pek marifetlisin Aslı :) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  61. Mimlendin canım :) Bu arada üyelerim arasında göremiyorum seni? Mimlerken de göremedim Huzursuz Ruhum olarak... Burdan söyleyim dedim canım.

    YanıtlaSil
  62. Leyla sana katılıyorum desem? o bank kardeşimin olduğu için, beyaza boyama-boyatma şansım yok :) içimden geldiği gibi, neler yapmak istiyorsam, acemice yapıyorum ama beğenmene sevindim, çok tskler..

    Senden-benden aa öylemi bir bakayım o zaman :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...