Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Mayıs 2012 Cuma

Günlerin Getirdiği

Artık bir hafta başı, birde hafta sonu yazıcam galiba :) nedir bu günlerin hızı böyle. Bugün Cuma ve sakin başladım, en azından evdeyim şimdilik :) bir telefon geldiği an dışarda olucam o ayrı. Koşturmacalar var diyorum hep,  nerdeyse son bir aydır, hep aksilikler yaşadık, üstüste geldi her şey, en büyük ablam ve çok sevdiğim bir arkadaşım ameliyat oldular, onlar çok üzdü bizi ve hep hastanelerdeydik. Ayrıca  önümüzde bir düğün, bir nişan, bir yemek var ve yapılan hazırlıklar. Hala bir elbise bulamamakta ayrıca sıkıyor beni.

Bizim bir komşu var, her sene bu aylarda bir yerlere gider ve Kızım diye sevdiği balıklarını bize bırakır, sağolsun :) geçenlerde üç kişi bu kocaman akvaryumu getirdi,  koyduk masanın üzerine. Zaten bişey olucak diye ödüm kopuyor, nasıl bakacağımı şaşırıyorum valla :(  bunca koşturmanın üzerine, birde balık bakıyoruz ama çok şekerler :)

akvaryum balıkları

Gelirken birde bana çiçek getirmiş, balıklarını bakmak için, bir çeşit rüşvet olabilirmi diyede düşünmedik değil :) yok yok şaka, hasta olduğum için getirmiş..


çiçek buketi

Ve yine hafta sonu geldi, şu an pencereden bakıyorum hava kapalı. Severim böyle havaları, güneş fazlasıyla enerjimi aldığı için, ne yaparsam böyle günlerde yapıyorum.  Herkese istediği gibi, yüreğinden nasıl geçiyorsa, ne geçiyorsa yapabileceği bir hafta sonu diliyorum :)

Ayrıca Sevgili Biricit harika bir çekiliş yapıyor, mutlaka bir bakın derim..






59 yorum:

  1. Şu kötü günler ve aksilikler artık geri de kalmıştır inş.

    Bundan sonra ki günlerin keyifli ve istediğin gibi olsun.

    Siyah balık çok orjinal :)

    YanıtlaSil
  2. CANIM ASLICIM HER KÖTÜ GÜN GEÇER HER GÜN TAZE BİR UMUTLA BAŞLAR. SENİN KARA BULUTLARIN DA DAĞILACAK. KOŞUŞTURMALAR, NİŞANLAR, DÜĞÜNLER BUNLAR TATLI TELAŞLAR. İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLUR O GÜZELLİKLERİ YAŞAYANLAR. SENİN İÇİNDE SAĞLIKLI MUTLU HUZUR DOLU KETİFLİ BİR HAFTA SONU DİLİYORUM.CANIMSIN BENİM. SEVGİLERİMLE..

    YanıtlaSil
  3. Kimi iyi,kimi üzücü de olsa.Yaşam hep koşturmacalarla geçiyor.
    Sağlıklı ve huzurlu olalım da koşturalım.

    Ablana ve arkadaşına geçmiş olsun dileklerimle şifalar diliyorum.
    Neyse güzel aktiviteler de sizi bekliyor canım:)

    Bu arada balıklar çokk şeker ve çiçeklerin de çokk güzel.

    Sana da yüreğinin arzuladığı güzel bir hafta sonu diliyorum:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. aslıcım bende çoçukları bıraksam bakarmısın bak dondurma alırım sana:D:D
    ne amelyatı ya haberimiz yok çok geçmiş olsun canım öpüyorum seni çiçeklerden de güzel arkadaşım

    YanıtlaSil
  5. Önce sana ve ablana sonra da arkadaşına çok geçmiş olsun tatlım. Şimdi koşturuyosun, çok da yoruluyosun ama herşey bittiğinde aklına bile gelmicek, belki keyifle hatırlıcaksın bu telaşı. Günler sana güzel şeyler getirsin ve not; burada acaip sağanak var, ben de yağmuru çok severim, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Elbise arayıpta bulamamak onun sürekli aklında durması gerçekten sıkıcı bi durum :)
    Balıklarda tosun gibiler maşallah :)
    Bundan sonra hastanelerden hastalıklardan uzak çiçeklerin gibi güzel günlerin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Erdi tüm olumsuzluklara rağmen güzel şeylerde oluyor. Seninde erdi, her şey gönlüne göre olsun..

    Vuslatım insanın duyguları, etrafında olanlarda an an, değişiyor dimi? bir bakıyoruz hüzün doluyuz, bir bakıyoruz neşeli. Hayat böyle diyoruz işte. Güzel sözlerin içimi ısıttı çok teşekkür ederim, sevgiler benden de..

    Seval valla hayatı, daha doğrusu insanları anlamak, olanları anlamak zor. Amin sağlık en önemlisi. Çok teşekkür ederim, yorucu ama çok güzel o koşturmalar, haklısın :) iyiki varsın..

    Mavikuşum ben bakmasam ablam bakar :) bayılır çocuklara :) canım yazarım ben sana olurmu? şeker arkadaşım benimm, bende öpüyorum çok..

    Baharım çok sağol canım benim. Bittiğini düşündüğümde keşke şunlarıda yapsaydım dememek için, daha da çok koşturmam lazım :) ama keyifle hatırlıcam kesin, haklısın :) valla burdada her an yağıcak gibi, yağdığı ilk an atıcam kendimi dışarı :)

    Şehirler arası Aşk, kısaltıcam ben adını azcık :) da düşünüyorum ne yapsam diye :) hiç sorma canım, şu an bile netten kıyafet bakıyorum, çok can sıkıcı. Amin canım ya, inşallah, Allah kimseyi sağlığından etmesin..

    YanıtlaSil
  8. Aslıcım geçmiş olsun, umarım sende kardeşinde çok iyidir canım benim.Balıklar çok şirin, belki sende küçük bir akvaryum kurmalısın:)))

    YanıtlaSil
  9. :) komşuya bırakılan akvaryum sadece bize has sanardım demekki değilmiş normal bir aileymişiz bizde :) çok zevklidir canım ya tadını çıkart çiçekler keşke rüşvet olarak gelseydi iyileş bir an önce lütfen öpüyorum seni çok :) sanada musmutlu günler

    YanıtlaSil
  10. Cümleten geçmiş olsun canım. Hepinize sağlık ve mutluluktan yorgun düşeceğiniz günler diliyorum:)
    Balıklar çok güzel, hele o siyah ne şeker öyle:)
    Çiçek demetin de gelin buketi gibi:) Pek hoş.
    Sevgilerimle Aslıcım.

    YanıtlaSil
  11. herkese geçmiş olsun cnım benim umarım en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi.zaten düğün nişan telaşından emin ol herkes çabucak kendine gelir:)

    YanıtlaSil
  12. aslım;geçmiş olsun canım,Allah dermansız dert vermesin kimseye,çaresiyle birlikte sağlıklı günler getirsin inşAllah..hayatı boş bi şekilde 4duvar içinde geçirmektense koşuşturmacayla geçsin çok daha iyi,seni mutlu eden,karamsarlığa düşürmeyen budur belki kimbilir,,
    iyi ol canım..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. PEMBE BALIKLARIN RENGİ VE ÇİÇEKLER İÇİMİ AÇTI ASLI HANIM. SİZİNDE İŞLERİNİZ KOLAYLAŞSIN, AÇILSIN TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  14. Sizde ailece nazar var herhalde :(sen,kardeşin derken şimdide ablan ameliyat olmuş çok geçmiş olsun Aslıcım.Bazen üst üste gelir sıkıntılar ama unutma her geceden sonra gün doğar..Yalnızca balık ve kuş bakabileceğim hayvanlardır:)Çiçeğin çok güzel:) Gönlüne göre geçireceğin günler diliyorum,hoşçakal:))

    YanıtlaSil
  15. Hepinize geçmiş olsun, umarım bundan sonrası daha keyifli olur.
    Balıklar da çok değişik geldi gözüme. Rüşvet ayrıca güzel:))

    YanıtlaSil
  16. Aslım umarım daha iyi olursunuz hepiniz,zaten oldu mu hep üstüste olur .Bundan sonrasında da hep üstüste güzellikler ,mutluluklar yaşarsın inş..Misafirlerinden pek ciciymiş bu arada:)

    YanıtlaSil
  17. bana verilecek okunmuş pirinçleri seninle paylaşmak istediğim doğru.

    YanıtlaSil
  18. Aslı'm yağmurun ardından güneş doğar derler, senin ve kardeşin için öyle olur eminim, akvaryum için kolay gelsin:))keşke bize bıraksalardı Bücürük başından ayrılmazdı:)))sevgilerimle

    YanıtlaSil
  19. hastalıklarınız geçsin hadiii.
    :)
    ama koşturmaca güzel biş ki.
    yazın dinlenirsin evde sıcakta bol bol.
    :)

    YanıtlaSil
  20. Aslım herkese çok geçmiş olsun canım.ben de tam tersi güneşli havalarda kendime gelirim ;) Allah kolaylıklar versin inşaAllah işlerinizde.iyi hafta sonları...

    not:canım bi süredir yorunları otomatiğe bağladım biliyosun.senin yorumlarının kendi kendine yayınlanmadığını farkettim. yorumların mailime gelince kopyalayıp yapıştırıyorum postların yorum kısmına.ismini ve linkide ekledim mi iş tamam oluyor ;)

    YanıtlaSil
  21. canım tam yazını okuyordum gunler cabuk gecıyor balıklar cok tatlı dıyordum bıde baktım yazının sonunda benı yazmıssın yaa sen ne kadar tatlı ne ıyı bı blog arkadasımsın aslıcım cok samimi ve içtensin sen canım benim kocaman sevgilerimi gönderiyorum sana İstanbulun bir acıp bı kapayan havası eslığınde canım benım:)

    YanıtlaSil
  22. Ablana ve arkadasina cok cok gecmisler olsun. insallah bir an once ski sagliklarina kavusurlar.

    Sana da mutlu hafta sonlari Asli:)

    YanıtlaSil
  23. Noblessem biz iyiyiz artık, bir sorun yok teşekkür ederim. Evdeki akvaryumdan yeni kurtulduk, annem hayatta istemez bi daha canım ya :)

    Cicoomm bizde halen devam eden bir aktivite, sizde sorun falan yok canım :) ben rüşvet olarak kabul edeyim gitsin dimi :) iyiyim, her şey iyi çok sağol :)

    Okuyanımm Çok sağol. Ne istiyorum biliyomusun evin tadını çıkarmak ama olmuyor bir türlü :) valla balıklara bişey olucak diye ödüm kopuyor, hayırlısıyla bir teslim etsek sevinicem :) Kocaman sevgiler canım benim..

    Alonem biliyosun işte canım, anlattım sana. İnşallah öyle olur :)

    Huzurumm amin canım. Daha bugün bunu bir arkadaşla konuştuk biliyomusun? böyle koşturmak yüzünden, kendimle duygularımla hiç yalnız kaamadığımı. Sanırım haklısın, böylesi daha iyi. Sevgiler benden de..

    Gül güzeller dimi? çok teşekkür ederim. Hepimizin işlerinin kolaylaştığı günler diliyorum bende.

    Birincim hiç sorma, sanırım bişeyler var. Her şey üstüste geliyor ama daha kötülerinden korusun Allahım bizleri. İnanıyorum yeni doğan günlere, haklısın. Çiçeğin yanına bide Sardunya geldi, çok severim :) bende mutlu günler diliyorum..

    Semi çok teşekkürler, umarım öyle olur. Rüşveti sevdim bende :)

    YanıtlaSil
  24. Cadım amin canım. İnşallah daha iyi olucak her şey. Çok tatlılar biraz önce yemlerini verdim :)

    Fd çok teşekkürler, bendemi pirinç okutsam napsam?

    Müjdem kesinlikle katılıyorum, daha kötü şeyler olmasında buna razıyım inan. Bücürük eminim çok severdi :) benden de sevgiler..

    Deep geçti, geçti iyiyiz :) bakın o konuda haklısınız, yazın hep evde olucam :)

    Sihirlim genelde güneşli havalar seviliyor, çok doğal bu. Ama ben güneşe karşı çok hassasım, dayanamıyorum, nefes alamıyorum :( aa gerçektenmi? off senin için çok yorucu oluyor :( böyle bir sorun oldu, nasıl düzelticem bilmiyorum canım ya :(

    Biricitim ya canım ne demek, çok güzel hediyelerin var ve bu ilk çekilişin :) tekrar hayırlı olsun diyorum, inşallah çok çok katılımın olsun canım :)

    SEYHAN amin, çok teşekkür ederim. İnşallah güzel olur hepimizin hafta sonu :))

    YanıtlaSil
  25. Geçmiş olsun aslım Allah kolaylığını verir koşturmacaların balıklar güzel çiçeklerde nişan ve düğün güzel koşturmacalar bir bakmışsın bütün işler bitmiş sevgiler canıma

    YanıtlaSil
  26. Aslıcım geçmiş olsun, sürekli bir hareket var hayatında buaralar ya hadi hayırlısı:) balıklar çok tatlıymış gerçekten.. güzel bir haftasonu diliyorum ben de, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  27. Haklısın canım , günler o kadar hızlı akıyor ki , bir bakıyorsun haftasonu gelmiş .
    Tüm aksilikler geride kalmış olsun inşallah , yeni ve mutlu başlangıçlar olsun .
    Koşuşturmacalarında kolay gelsin canım , mutlu haftasonları .

    YanıtlaSil
  28. güzel günler yakındadır umarım aslıcım, bu arada bende bir ödülün var dilediğinde alabilirsin, sevgiler...

    YanıtlaSil
  29. tak:) tak :) ben geldiiimmm:) çok yorgunum :):) balık ve çiçekler çok hoş :):) hadi gittim yine gelirim canım benim..

    YanıtlaSil
  30. canıım çok geçmiş olsun nazar var sizde ailecek önce kardeşin sonra ablan... dikkat edin kendinize

    YanıtlaSil
  31. gerçekten de yetişemiyoruz zamana:( bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar versin allah!
    balıklar da pek güzeller ama ben emanetten korkarım nedense:(

    YanıtlaSil
  32. Ben geldimm:)) canım beni merak eden yüreğinden öptüm ,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  33. oooyyy balıklara baak ne güzeeel!

    YanıtlaSil
  34. hepinize cok gecmis olsun Asli, kötü günler biran önce geride kalsin diliyorum..bak önünüzde keyifli kutlamalar var artik, bundan sonra da hep böyle mutlu günler olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  35. çok geçmiş olsun canım hastaneler zor oluyor gerçekten:(
    umarım istediğin elbiseyide bir çırpıda bulursun aminnnn :)
    kapalı ama mutlu hafta sonların olsun inşallah güzellik :)

    YanıtlaSil
  36. kolaylıklar diliyorum koşturmacalar için aslıcığım:)

    YanıtlaSil
  37. Aslım sen gene iyisin. Öğrenciyken bir arkadaşım kertenkelesini bırakmıştı bana. Hayvanın öleceğinden değil de kaçıp bir yerlerden çıkar diye gözüm gibi bakmıştım.
    Hastalıklar bitecek güzel günler gelecek :))

    YanıtlaSil
  38. Cıvıl cıvıl renkler çok moda Aslım. Ben de öyle elbiseleri çok seviyorum. Sana ne seçsen yakışır merak etme :)

    YanıtlaSil
  39. aslımm geçmiş olsun. insan sevdiklerine bir şey olucak diye ödü kopuyor. biliyorum.. ama bak güzel şeyler de oluyor. nişan, düğün demişsin. bundan sonra güzel günler olacak bak ne güzel :)

    YanıtlaSil
  40. Sayanım teşekkür ederim. Uzun bir süre daha koşturmalar sürücek ama dediğin gibi sonunda her şey güzel olucak inşallah. Sevgiler benden de..

    Eren, ya hiç sorma :) bana mola lazım diye bağırmak istiyorum :) sevgiler benden de..

    Zeynebim zaman konusu beni yoruyor artık inan. Ya inşallah aksilikler biter artık :( çok teşekkür ederim, keyifli haftasonları diliyorum bende..

    Gökçe inşallah canım. Öylemi? demin geldim göremedim ama hemen bakıcam. Teşekkür ederim :)

    Beyaz Sayfam nihayet geldin :) biliyorum yorgun ve bitkinsin. Dinlen lütfen olurmu? çok geçmiş olsun tekrar..

    Hamidem valla var, bizde artık buna karar verdik. Çok teşekkürler..

    Aylin teşekkürler. Aunen bende öyle düşünüyorum :( bişey olmadan yerine versek iyi olucak, ödüm kopuyor inan.

    Kuğum elbette ediyorum, hoşgeldinn :) kocaman sevgiler benden de :)

    Miamm cidden şekerler ama gitsinler br an önce :)

    Itır çok teşekkür ederim. İnşallah geçicek her şey. O günlerin telaşı, mutluluğu, beklemesi güzel :) hepimiz mutlu olalım..

    Pasta köşem çok tüketici hastaneler, hastalıklar. Ay inşallah, buldum gibi sanki ama bakalım :) seninde ve herkesin mutlu geçsin her günü :)

    Cepaynam Bende çok teşekkür ediyorum :)

    Neslim :)) bir şey itiraf edicem, ben kertenkelerleri çok severim biliyomusun? bana çok şirin gelirler, keşke balık yerine onu bıraksalardı :)) çok şeker bir arkadaşmış o :) inşallah canım inşallah..

    Ahumm dimi? canlı renkler çok moda bu sene, bakalım artık :) teşekkür ederim :)

    Çalıkuşum son zamanlarda o kadar çok hastalık gördümki, bilmiyorum artık ciddi anlamda korkuyorum inan. İnşallah her şey güzel olur, hepimiz içinde..

    YanıtlaSil
  41. öyle düşünme aslımm. ben de gördüm inan, zor günler de geçirdim,geçiyorum.. keşke ben hasta olsaydım da dedim ama hastalıkların, kötü günlerin geçeceğine dair inancın varsa dayanma gücün artıyor.

    güzel günlere kavuşma umudu olmasa yaşamamızın ne anlamı kalır ki? gönlünü ferah tut aslımm...

    YanıtlaSil
  42. Anneler günün kutlu olsun anneciğininde elini öptümm sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  43. ya canım senin yorumların spam a gelmiş ben onları nasıl bloğa götüreceğim :( hadi yerinize diyorum ama olmuyor şu ana bu yorumu okuyan başka biride yardımcı olabilir :))

    YanıtlaSil
  44. Aslı'cım neyi var ablanın canım çok geçmiş olsun. Arkadaşına da ablana da acil şifalar diliyorum.
    Balıklar da çok şekermiş gerçekten, çiçeklerin de güzel.
    Günler gerçekten büyük bir hızla ve karmaşa ile akıp gidiyor sana kolaylıklar diliyorum canım.

    YanıtlaSil
  45. Canım size nazar değdi herhalde hepinize geçmişler olsun. Umarım artık hepsi geçti ve çok güzel günler seni ve aileni bekliyor.

    YanıtlaSil
  46. Bu koşuşturmalı geçen yorucu günlerin için sana çok çok dua ediyorum Aslı.

    Günler hızlı geçiyor, ne kadar çok şey sığdırabilirsek içine o bize kar kalıyor.

    Elbise içinde yardımım olabilecek bir şey olursa çal kapımı çekinmeden, sana dikerim bile uzakta olsamda :)

    Her şey istediğin gibi olsun artık ve tüm aksilikler başınızdan ayrılıp gitsin.

    YanıtlaSil
  47. Aslı' cım dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girsin, hastalar iyileşsin, sen daha iyi hisset, herşey çoook güzel olsun..

    YanıtlaSil
  48. aslı postaneye bak canım biara..

    YanıtlaSil
  49. canım mim yapmadığını biliyorum ama..Bu pek mim gibi değil..Belki ilginç gelebilir..Seni geçmek istemedim..Sayfamda bi bak bakalım..İsmi "Silmeden"..

    YanıtlaSil
  50. Umarım önümüzdeki bütün günler aksiliksiz geçer aslıcım.
    Vee umarım kendini çok güzzel hissedeceğim o güzel elbiseyi bulursun.
    Çok öpüyorum,sevgilerr:)

    YanıtlaSil
  51. aslıcım sana da geçmiş olsun valla hafta başı bi sonu bir giriyorsun postları daha sık görmek istiyoruz diyecektim ki bir sürü koşturmaca varmış :) balıklara da bakmak zordur

    YanıtlaSil
  52. Çalıkuşum ina senin gibi düşünmesem dayanamazdım, umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Ah canım iyiki varsın..

    Kuğum bende anneler günümüzü kutluyorum sağol :) Bu spam olayı kötü oldu ama çözmüşsün çok sevindim canım ya :)

    Sevdamm büyük ablam fıtık ameliyatı oldu. Çok teşekkürler canım. Hepimize hayatta kolaylıklar diliyorum bende..

    Handan bende artık öyle düşünüyorum cidden üstüste gelmesi can sıkıcı inan. Çok teşekkür ederim..

    Zeynep içten, sıcak sözlerin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim. Biliyorumki sen söylediğin her şeyi yaparsın güzel kalpli arkadaşım. İyiki varsın..

    Rengimm seni görmek çok güzel. Çok teşekkür ederim, inşallah her şey dediğin gibi olur..

    Huzurum tamamdır canım..

    Beyaz Sayfam yaptım bile :)

    Aysun amin diyorum. Aramalarım sürüyor, bir kaç tane buldum aslında bakalım nasıl olucak :) sevgiler benden de..

    Senem sağol, hiç sorma valla canım ya :) daha bir süre devam eder bu koşturma :)

    YanıtlaSil
  53. asıl sen iyi ki varsın. öyle içtensin ki yanımda değilsin ama yanımda gibi hissediyorum seni.

    Allah hep senin gibi insanlar çıkarsın karşına ve benim karşıma :)

    YanıtlaSil
  54. bu balıklar zaten fazla yaşamıyorlar inşallah sendeyken birşey olmazlar :P tabi ben bunu okuyup yorum yapana kadar sahibine iade durumunada geçmiş olabilir.

    YanıtlaSil
  55. Çalıkuşum bazen iyi insanlar birbirini bulur, bende iyiki seni ve güzel kalpli blog arkadaşlarımı buldum.

    Yektam :)) aman bişey olmasın canım ya :) yok hala bizdeler, sanırım yarın veya cuma günü dönüyolar :)

    YanıtlaSil
  56. blogun en güzel tarafı bu değil mi aslım? güzel kalpli insanlarla karşılaşmak, bir yerlerde yaşıyor olduklarını bilmek. ben senin bir yerlerde yaşadığını ve etrafına güzellikler saçtığını biliyorum. iyi ki karşılaşmışız aslım :)

    YanıtlaSil
  57. Çalıkuşum kesinlikle öyle. Hep diyorumki, aynı gökyüzünün altında birbirini tanıması gereken insanların, blog sayesinde tanışmış olması harika bişey. İyiki bloglar var ve iyiki tanıdım seni..

    YanıtlaSil
  58. Günler gerçekten çok hızlı geçiyor.Bu arada balıkları ben de çok severim.

    YanıtlaSil
  59. Kitap Cumhuriyetim ben bir yerden sonra vazgeçtim artık günleri kovalamaktan, imkanı yok yetişilmiyor. Balıklar hala bizde bu arada :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...