Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Karışık

Bilirsiniz ben genelde hep karışık yazılar hazırlarım. Tek başına kitap, film, hobi, sanat, moda, yemek blogu değilim. Her şey vardır bende, çünkü insanların hayatlarında tek bir şey olacağına inanmam. Hayatın içinde her şey vardır dimi? veya olmalıdır. Bu bloga başlarken amacım, sadece hobi uğraşılarımı paylaşmaktı ama zaman içinde karıştı, zaten kendi içinde çelişkileri, gel-gitleri olan biriyim. Neyse böyle işte :)

Tekirdağ'a gidiş-geliş, mantı yapımına yardım, sinema, kitap, yemek her şey var yine :)


mantı yapımı


Mantı yapması çok zor ama yemesi harika. Hayatım boyunca bir çok yerde yedim ama Nesrin ablanın yaptığı mantılar gibisini asla. İki tabak yedim resmen :( ve öyle kalabalıktıkki, anlamadım ne kadar yediğimi :)


mantı


Sevgili Deep'in bahsettiği filme gittik geçen akşam, aman Allahım kan, dehşet anlatamam :) yok yok sevdim ben, klasik, gençlik korku filmlerine farklı bir bakış açısı getirmiş film. Daha önce nette izlemiştim zaten ama kızlar ısrar edince sinemada da izledik..


dehşet kapanı


Sinema ya girmeden D&R'a uğradık ve Rosamund Lupton- Kardeşim adlı kitabını aldım. Psikolojik gerilim, okuyunca paylaşırım konusunu.

rosamund lupton-kardeşim


Bu arada mantıları yiyorum ama salata ya devam :) geçenlerde gittiğimiz bir yerde bunları görünce sadece salata yemelisin dedim ve koca bir tabak aldım kendime.

salata çeşitleri


Sanırım söylediğim gerçek oluyor, hafta başı ve hafta sonu yazıyorum artık :)

Cumartesi ve Pazar, çalışanların büyük bir özlemle beklediği günler geldi. Bugün İstanbul yağmurluydu hemde fırtına şeklinde, umarım hafta sonu yağışsız olur ve keyifli zamanlar geçirirsiniz. Gerçi ben severim yağmuru, serin havaları. Sevdiklerinizle ve Aşk'la geçireceğiniz günler diliyorum..

19 Mayıs gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun...









75 yorum:

  1. Canım mantı çekti.
    Gece gece acıktım yine Aslı'm. :)

    YanıtlaSil
  2. bunu yapmıcaktın Aslıcım mantııııı canım fena cektı valla:))afıyet olsun

    YanıtlaSil
  3. hayat tek yönlü değil ki aslım. haklısın.

    afiyet olsun :) yemek yiyince kendini suçluyorsun son zamanlarda sen, tadını çıkarmaya baksana. sonraki öğünü az yersin :) öyle güzel mantıyı nerden bulcan her zaman dimi ama :)

    yağmurlu havaları ben de çok severim aslım. ara verdin bu sefer yazmaya, bakıyorum kaç gündür yazcaksın diye, bugün yazdın :)

    YanıtlaSil
  4. Aslımmm:)sen ye ye mantıları vicdan yap sonrada:) bak çok canım çekti yarın en acilinden mantı yemem lazım:)) dehşet kapanını netten izledim,gerilim filmleri beni çok germiyor nedense:) ormandaysan biri çıkacak karşına neden çığlığı basıyorsun diyenlerdenim:) canım ya halı yıkama şirketine halıları verdim gelip almadılar bende kendim yıkadım ,halılarımı yağmur yirmi defa yıkadı :))
    Sanki kışın daha çok ve daha rahat yazı, yazılıyor gibime geliyor:) Bayramın kutlu olsun:))) öptüm canım.

    YanıtlaSil
  5. kanlı dehşetli filmlerin alasını izleyip kılı kıpırdamayan birisiydim ama anne olduktan sonra filmlerde kesilenlere bile ana kuzusu diye üzülür oldum :)) off çabuk yaşlandım ben be

    YanıtlaSil
  6. Akşam akşam mantı cekti canımız nolcak şimdi :D

    "pisokolik gerilim" etiketini görünce kitabı bi merak ettim Aslı okuyunca az mutlaka.

    İyi bak kendine

    YanıtlaSil
  7. Mantııııııııııııııı :)Ah diyorum ah :) Afiyet şifa olsun :)
    Bende severim yağmurlu havaları hemde çok.
    Aşk 'la daha bi güzel olur tabi :)

    YanıtlaSil
  8. Gecemm ah canım ya :) bu olmasada bir gün beraber yeriz kimbilir :) şu an bende açım, hiç sorma, senin şekerlerden attım ağzıma demin :)

    Biricitimm mantı partisimi yapsak napsak canım ya :)

    Çalıkuşum kesinlikle değil. Hayatın içinde her şey var işte. Cidden suçluyor ve pişmanlık duyuyorum ama bende abartıyorum bazen ya :( bu günlerde öyle oluyor nedense, yazmak istiyorum elbette ama vakit kalmıyor inan :)

    Kuğumm aynen öyle :) o filmi izlerken, hani çok korktum diyemem, aslında film bir durum değerlendirmesi gibiydi. Ah canım, bizde cam sildiğimizde mutlaka yağmur yağar :) seninkide öyle olmuş valla, bugün acaip yağdı zaten dimi :) ve haklısın kışın daha çok yazılıyor..

    Özgünün annesi hoşgeldiniz :) yok yok yaşla ilgisi yok bunun :)) ben son zamanlarda her şeye ağlıyorum, duygusala bağladık :)

    Erdi hemen yaptırıp göndereyim :) bilmiyorumki napıcaz :) tamam bittiğinde yazarım, sende iyi bak, sınavda başarılar :)

    YanıtlaSil
  9. Şehirler arası Aşk'ım :) içinde Aşk olan her şey güzel dimi :) mantıda güzeldi, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. aslı zaten açım bana bunu yapmıycaktın kızım bittin sen:D:D

    YanıtlaSil
  11. Gel canım gel ben yapamam ama beraber deneriz en azından Mavikuşum :)

    YanıtlaSil
  12. serin ve yağmurlu havaları severim ama bugün istanbulda fırtına vardı resmen, bardaktan boşanırcasına yağmur yağmak tabirini tecrübe etmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  13. Asli siz yaptiginiz mantilari 2 sekilde katlamissiniz. biz soldaki gibi yani sapka seklinde katlariz. cooook enfes gorunuyor:) sosuna ne kattiniz? degisik mi? biz pul biber, toz biber ve azicikda nane katariz tereyag ile. size afiyet olmus!:) ama salata bar da cok cekici. ufff gece gece karnim acikti:((( ondan sonra da kilo veremiyorum diye soyleniyorum.(

    YanıtlaSil
  14. Mantıyı sevmeyen yoktur sanırım yemesi çok lezzetli oluyor bloğunda her şeyi paylaşman çok güzel sayfanı beğeniyle okuyorum gençlik kokuyor adeta koşturmaların hoşuma gidiyor yardımlaşmaların sinema kitap bende çok severdim kitap okumayı şu an vazgeçtim belki yaşım gereği seni ve sayfanı seviyorum sevgiler selamlar güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle ASLIM

    YanıtlaSil
  15. mantııı mıııı ama yaa:)
    ay çok güldüm sabah sabah :)
    salata fotoğraflarına apışıp kaldım ölee:) sonra altındaki yazıyı okuyorum hızlı hızlı yağışsızı yağsız okuyorum yok canım dedim geri döndüm ve dank etti:)salata tamam da yağsız die bir dilekte bulunmaz sanırım:))))

    YanıtlaSil
  16. Mantı nefis görünüyor, afiyet olsun Aslı'm...yapması çok zor zahmetli olmasa ben de çok severim...içine kıyma koymadan tabii ki:)kitabını da güle güle oku merakla bekliyorum...
    19 mayısı kutlamak içimden gelmediği için kutluyorum diyemiyorum:((kusura bakma...ONLARIN yani Amerikancı İslamcıların lütfedip izin verdikleri şekilde kutlanması benim için kutlanılacak bir şey olmaktan çıktı..zaten son 9 yıldır öyleydi..bu sene TÜY DİKTİLER!
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  17. Aman Allahım o gördüğüm mantı mı yoksa:)İşte en sevdiğim lezzet.Mantısız bir hayat düşünemiyorum.Elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  18. Mantı çok severim:)Afiyet olsun..Paylaşımlarda haklısın,hayatta her şey var:)Bende yemek tarifi vericem diye açtım blogu arada yaşamdan karelerde giriyor..Tarifleri yalın verip çıkamıyorum,ne yapayım bende böyleyim işte:))Sayfanı çok seviyorum,zevkle takip ediyorum..Ne yazarsan yaz okumak çok güzel:)Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  19. Aslım Aslım, ne hoş bir masanız olmuş öyle. Cıvıl cıvıl :) Bardaklar özellikle pek neşeli. Benim bardakların çoğu kırıldı da, gözüm bardaklarda ondan :) Paşabahçe bunlar sanırım. Yeni gördüm. En kısa zamanda gidip bir kaç takım alacağım :) Öptüm canımmm..

    YanıtlaSil
  20. ben de sen böyle yazdığın için seviyorum zaten:)))Aynen devam:)))
    Filmi ben de çok merak ediyorum,e n kısa zamanda izleyeyi bakayım.)))
    bu arada mantılar müthişşşşşşşşşşşşşşşş
    sevgiler canım!

    YanıtlaSil
  21. ohhh gelsin mantılar gitsin salatalar filmler kitaplar sohbetler daha da keyiflen inşallah iyi hafta sonları canım :)

    YanıtlaSil
  22. Men de boor dünki fırtına anlatılır gibi değildi, çakan şimşeklerden, yağmurdan ödüm koptu resmen :)

    SEYHAN hepimiz katlamaya oturduk, benim yaptıklarım çok acaip oldu, bende onları yedim :) herkes katladığı için bir kaç değişik biçimde oldu. Yok sos klasik, senin söylediğin gibi ama nane yok. Çok teşekkürler güzel olmuştu :) ama arada kaçamak yapmamız lazım, bir kaç kiloyu umursamıcaz artık :)

    Sayanım gerçekten sevmeyen yok bencede :) teşekkür ederim beğendiğin için, senin yazdıkların, şiirlerin, paylaştıkların öyle güzelki, başka bir şeye gerek yok zaten. Sevgiler benden de güzel hafta sonu dileğin hepimiz için olsun..

    Pasta köşem :)) sabah sabah mantı olmadı :) bak oda olabilirmiş, fazla yağı hayatımızdan çıkaralım dimi, yağsız günler dileyelim :))


    Müjdem benimde asla yapamıcam bişeydir, ancak hazır mantı yapıyoruz. Nesrin ablamız geldide o yaptı işte :) Ben zaten bizim hep kutladığımız şekilde kutlu olsun diyorum, hep bildiğimiz ve sevdiğimiz şekliyle. Sevgiler kocaman..

    Kitap Cumhuriyetim mantı sevilmezmi :) ben yapmadım ama çok teşekkürler :)

    Birincim Çok teşekkürler :) en iyisini yapıyorsun, senin yemeklerin yanında, örgülerin, bahçe işlerin çok ilgimi çekiyor, keyifle okuyorum :) Sıcacık sevgiler benden de..

    Ahumm valla çok kalabalıktık canım ya, birde ben dayanamayıp ilk başlayandım :) masa daha doğru dürüst hazırlanmamıştı bile :) renkli bardakları evine gittiğimiz tanıdığımız çok sever, bendekiler hep tek renktir :) sanırım Paşabahçe, bilmiyorumki :) kocaman öpüyorum bende :)

    Ozax bende çok sevindim o zaman :) dehşet filmlerini seviyosan izle derim :) sevgiler benden de :)

    YanıtlaSil
  23. Cicoomm hepimiz keyifli günler geçirelim, hepimiz :) mutlu, sevgi dolu bir hafta sonu diliyorum bende..

    YanıtlaSil
  24. Mantı şahane birşeyyy afiyet olmuştur :)
    Karışık postlar güzel oluyo, okumasıda keyifli ellerine sağlık :)
    Korku filmi ne izleyebiliyorum nede kitaplarını okuyabiliyorum. O yüzden seni tebrik ediyorum :) korku, dehşet içerikli yazıları okumakta her yiğidin harcı olmasa gerek :)

    YanıtlaSil
  25. Mantılar harika , afiyet şeker olsun canım .
    Kitabı merak ediyorum , okuyunca paylaşırsan sevinirim .
    Cuma günkü yağmur felaketti , 10 dakika içinde ayak bileklerime kadar suya battım . Bugün güneş var akşama yağmur yağmaz inşallah .

    Hepimizin Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. Mantı nefis görünüyor Aslıcım afiyet olsun, kaliteli, güzel yapılmış bir mantı bulunca kaçırmamak lazım bence:))

    YanıtlaSil
  27. MMM Ravioli, so delicious :D

    http://www.101fashionstreet.com/

    YanıtlaSil
  28. Aman yarabbim Aslım naptın sen?Sanırım bugün ne yeneceği belli oldu.Mantı:)

    YanıtlaSil
  29. Aslımm; iyiki herşeyden var bloğunda. Ben de yemek bloğu olarak başladım ama ben de biraz ordan biraz burdan katmaya başladım. Mantıyı yapmaya da yemeye de dayanamazdım :)
    Bayramımız kutlu olsun canım benim..

    YanıtlaSil
  30. Ablacım ne işin var senin o filmlerde :):):) Hiç anlayamadım gitti kanlı, vahşetli film izlemeyi..Iyyyyyy:):)..Mantıyı görünce aklıma ne geldi aslı bak dinle..
    Çok yakın bir arkadaşım haftasonu gel mantı yapacağım dedi..Bende bir heves hazırlanıp gittim..A-a bi baktım kadın hamuru yani açıyo ortada hiçbişey yok..Tek tek açtı onları sonrada hepberaber doldurduk içlerini ..Açlıktan öldüm öldüm..Üzerine cevizli bir sos yaptı bak ağzımın suyu aktı şimdi yanındada kırmızı şarap...Süper di süper..O gün hazırlanmış mantıyı göreceğimi umarken ilk başta hayal kırıklığı oldu ama sonrası güzeldi..
    öptüm seni..

    YanıtlaSil
  31. ama haksızlık bu ya saat 9oldu bu saatten sonra yemim dedim bi baktım mantılar salatalar.. Neyse afiyet bal şeker olsun:)

    YanıtlaSil
  32. ohhh elleriinize sağlık canım çekti valla . bende salata hastasıyım harika gözküyorlar

    YanıtlaSil
  33. Ohh afiyet olsun canım, masa ne kadar şenlikliymiş, kalabalıkta insan daha iyi yiyor dimi; Senin de bayramın kutlu olsun Aslım:)

    YanıtlaSil
  34. şu ilk paragrafı alıp kopyalasam hiç eğreti durmaz. o derece aynıyım senle :D

    YanıtlaSil
  35. Ne güzel şeyler yazmışsınız. Mantının resmine dakikalarca baktım. Ağzım da sulandı mı bilemiyorum. Yiyenlere afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  36. Yasemin çok teşekkürler :) her şeyden biraz biraz, bencede iyi oluyor. Kendimdem hiç ummam ama korku, gerilim filmleri favorilerim arasındadır :)

    Zeynebim çok teşekkür ederim. Bittiğinde paylaşmak istiyorum. Ciddi derecede çok yağmur yağdı, korkuttu bizi, haklısın. Bugünde hava kapalı ve serin. Bende bu güzel ve anlamlı bayramımızı kutluyorum.

    Eren kesinlikle katılıyorum :) valla hakkını yiyemicem, çok güzel yapmıştı.

    Anca Thank you :)

    Cadım ben yapmadım ama valla nefis olmuştu, kesinlikle yapmalısın :)

    Neslimm tek bir şey olmuyorki hayatımızda dimi? zaten seni okumayı, blogunu, paylaştıklarını çok seviyorum. Eminim harika yaparsın, yaptıkların başımı döndürüyor zaten :) hepimizin bayramı kutlu olsun..

    Beyaz Sayfam ya çok severim o tür filmleri-kitapları :) iyi bende sana itiraf ediyorum o zaman :) gittiğimizde aynen senin gibi, masayı hazır bulacağımı düşünüyordum ama gittik daha açılıyo, sonra katlamaya yardım ettik, epey sonrada yedik :) hatta o kadar sıcaktıki ağzım yandı yani :) ikimizinkide hayal kırıklığı olmuş :) bende..

    Alonemm canım :)

    Umay üzgünüm valla :) teşekkürler :)

    Nesrin teşekkür ederim :) salatayı bende çok seviyorum :)

    Baharım kalabalıkta yemek cidden çok keyifli canım ya :) bayramımız kutlu olsun canım benim..

    Seyhan ah ah, ne diyeyim :)

    İlhan hoşgeldiniz :) güzel yapılmıştı gerçekten, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  37. Aslı'm ya kimin kendi içinde çelişkileri gel gitleri yok ki. Hepiniz öyleyiz. Hem ben karma blogları daha çok seviyorum. Böyle iyi Aslı'cım, sadece daha sık yazmanı bekliyorum :)
    Mantı ya, uzun zamandır da yemiyorum, ev mantısı yemiyorum yani. Olsa da yesem :)
    Ben de hayat durağan ne kitap ne film. Acilen kendime gelmem lazım :(

    YanıtlaSil
  38. Doğru söyle kaç kilo aldın haa o mantıları hüpletip hüpletip yağ oranını yüzde kaç yaptın, itiraf et bunu bize Asluuuu :)))
    Gez, toz, ye, iç eğlen Aslı'm.
    Öperim :))

    YanıtlaSil
  39. Ooofff, canım nasıl mantı çekti, hem de gecenin bu saatinde...:)

    Dehşet Kapanı'nı izlemek istiyordum ama kan ve dehşet demişsin, vazgeçtim hemen, iyi ki okudum seni:))

    YanıtlaSil
  40. Sevdam belkide bu gel-gitleri yaşamasak daha huzurlu olucaz :) bu günlerde ancak bu kadar yazabiliyorum canım ya ama biliyosun sizleri okumayı çok seviyorum :) valla keşke gelse tekrarda yaptırıp göndersem sana. Yoğunluktan oluyo böyle canım, düzelir her şey biliyorum..

    Sedomm :) şöyle desem? verdiğim bütün kiloları aldım, mesela iki kilo falan :) bende hem seni, hemde Kurabiye'mi öptüm :)

    Silva seni görmek ne güzel :) üzgünüm valla, şimdi bende diyorumki olsada yesek :( klasik Amerikan gençlik filmlerinde hep bir katil olur ve sırasıyla hepsi öldürülür ya? öyle buda. Tek farkı, kendilerini bu filmde eleştirmişler. Ama cidden çok kanlı bir filmdi :)

    YanıtlaSil
  41. saat 02:17. öğrenci olduğum da söylenirse üstüne, mantı konusunda yorum bile yapamayacağımı söylemeliyim ahah :)

    YanıtlaSil
  42. Aslı ben mantı sevmiyorum canım.evet herkesin ölüp bittiği mantı benim için olmasa da olur :)) ...biz gideriz tersine hesabı ;) filmi hiç merak etmedim ama kitabı okuduktan sonra yorumlarsan sevinirim...

    YanıtlaSil
  43. ben zaten senin en çok karışıklığını seviyorum,daha güzel kasma kendini ne istersen onu yaz:)
    bu arada neden bilmem bana gönderdiğin yorumları spamdan aldım geçen gün,yayınladım.
    karışık ama mutlu ol canım..

    YanıtlaSil
  44. aslıcım merhaba, özlemişim seni çok.
    bugünlerde çok uzağım ama hep aklımda olanlardan biri de sensin.
    iyi olduğunu okumak keyif veriyo bana.
    bu arada mantılar şahane görünüyor, arada kaçamak yapmadan olmaz neticede el emeği =)
    hem karışık olman senin canayakın tavrına ve samimi mizacına engel değil.
    nasıl yazdığın değil bence hissettirdiğin o duygu yetiyor insana=)

    YanıtlaSil
  45. ASLICIM CANIMSIN BENİM AFİYET BAL ŞEKER VE KUVVET OLSUN O MANTILAR BİRTEK KİLO VE YAĞ OLMASIN , KUVVET OLSUN.GERÇEKTEN GÜZEL ZAMAN GEÇMİŞ,AFİYETLE YENEN BİR YEMEK SİNEMA ( KAN VE DEHŞET OLMASAYDI DAHA İYİ AMA) SONRA BİRDE DOSTLARA ZAMAN AYIRMA. EVET GÜZEL BİR HAFTA BAŞIDA BENDEN SANA... SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  46. zamanının olmadığını fark ettim aslım. işlerini hallet ama ses ver arada ki özlemeyeyim seni :)

    YanıtlaSil
  47. katılıyorum sana sadece bir konu üzerinde yoğunlaşmak olmuyor bir zaman sonra sıkılıyor insan:) böyle çok güzel bence de:)
    mantı olsa yesem dedim yapanın ellerine sağlık.
    salata dan asla vazgeçemem:)

    YanıtlaSil
  48. Çok teşekkür ederim... Tatlı bir telaştayım şimdi, bu nedenle çok sık bakamıyorum dostların sayfalarına ne yazık ki ama aklım hep buralarda... Bi soluklandım neyse ki, güzel oldu seninle karşılaşmak..:))

    YanıtlaSil
  49. Mantı istiyorummmm:)))
    Sevgiler kocamaaaaannn:))

    YanıtlaSil
  50. Aslı'mm, o nasıl mantıdır öyle miniminnacık :)) Yapması ömürle sabır ister yahu, ama yemesi lezzetlidir, afiyet olsun tatlım :))

    YanıtlaSil
  51. Mantıyı çok severim, afiyetler olsun.
    Kitabın için de keyifli okumalar canım.
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  52. Şöyle hazır salatalar olmuş olsa akşamları evde başka hiç bir şey aramam :)

    YanıtlaSil
  53. OnTheRoad oldukça geç bir saat, benim saatlerim aslında :) sen gel yaptırır yeriz canım ya.

    Sihirlim olabilir canım, her şeyi sevmek zorunda değilizki dimi? :) tamam, henüz bitmedi ama bittiğinde kesinlikle paylaşırım, pek hızlı okuyamıyorum zamansızlıktan ama..

    Anne eli gibim işte her şeyden biraz oluyor böyle :) içimden geldiği gibi. Ya o konu benimde çok canımı sıkıyor, bir çok arkadaşım yorumlarımın spama düştüğünü söylüyor, napıcam bilmiyorum. Sende, hepimizde çok mutlu olalım..

    Kurbaamm sadece iyi olduğunu bileyim yeter bana. Bende özlüyorum seni canım ya :( bu güzel, sıcacık sözlerin bütün gün motive eder beni artık, canım benim...

    Vuslatım azcıkta kilo olmuştur ama olsun o kadar dimi :) iyiki varsın, içten sözlerin beni çok mutlu ediyor, yüzümde tebessümler uçuşuyor şu an :) Sevgiler bende de kocaman hemde..

    Çalıkuşum sizleri okumadan olmaz, mutlaka ses veririm canım benim..

    İrem teşekkür ederim, geldim sana :)

    Aylin kesinlikle :) düşünsene öyle olsa, hayat bile ne sıkıcı olurdu dimi :) bizde çok teşekkür ettik Nesrin ablaya..

    Silva ne demek, rica ederim. Tatlı koşturmacalar içindeysen ve iyiysen o zaman sorun yok, çok sevinirim. Bencede seni görmek çok güzel oldu :)

    Hayat İzlerimm yapalımm o zaman valla :) benden de sevgilerr :)

    Düş Kızım valla benim katlamaya çalıştıklarım olmadı, güzel yaptılar cidden :) sağol canım :)

    Okuyanım eşekkür ederim. Lütfen sende, her zaman..

    Nursalkımı kesinlikle katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  54. ben de mantı istiyorummm!:)

    YanıtlaSil
  55. Her seyin zor olani daha güzeldir kiymetlidir .Afiyetler olsun .Blogunuz cok güzel emeklerinize saglik.

    YanıtlaSil
  56. OFFFFFFFFFF LEZZET ŞÖLENİ VAR GELLLLLLLLLLLL ELLERİNE SAĞLIK ASLIM YAZIN SEN HARİKASIN...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))HEP GÜLLL RESİMDEKİ GİBİ...

    YanıtlaSil
  57. vay be öle minik minik yaptılar mantıyı hımmmm en güzel ölesi değil mi.
    yemek salata yine hayatın içinden. güzel hayatının içinden.
    güzel güzel böle hafta başı haftasonu yazmak. böle karışık da çok iyi. herşey var işte. ne güzel hayat gibi valla.
    :)
    pek meşgul hanımefendi.
    :)

    YanıtlaSil
  58. hu hu sana geldim !
    aslim bunlarda ne boyle, vay be mantilar filan ...afiyet olsun canim :)
    iyi madem burdayim kaynanam seviyormus : bir tabakta ben mi alsam ha ??? ;)
    iste ben boyleyim , gelmem gelmem, aniden cat kapi geliveririm :)
    hadi opuldun ;)

    YanıtlaSil
  59. sevindim sesinin çıkmasına. iyisin. sadece meşgulsun işte. oh. :)

    YanıtlaSil
  60. aslımmmmmmmmmmmmmmm bana da mantı lütfen lütfen, çok severim bayıla bayıla yerim, ellerine sağlıkkkkk, afiyet olsun kilo olmasın :P

    YanıtlaSil
  61. of mantı nasılda göötürmüşsünüz öyle :)
    O rankli bardaklardan bizde de var :D

    ayrıca o filmin fragmanını izlemiştim ama bakarım bir ara artık.
    Çok az post giriyorsun kuzu :)

    YanıtlaSil
  62. Hayırlı Kandiller canım, kocaman öptüm,güzel yürekli arkadaşım.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  63. Ecerim hemen, ne demek :)

    Gülcan hoşgeldiniz :) kesinlikle katılıyorum. Çok teşekkür ederim :)

    Bir kase lezzetimm harika olan sensin :) hep gülelim, hepimiz :)

    Deep inanın minicik yapıyorlar :) öyle işte, hayat ve hayatın içindeki Aslı halleri :) öyleyim valla azcık zaman bulduğumda blogdayım hemen :)

    Eda hoşgeldin :) bencede seviyormuş, ne demek elbette :) olsun, çatkapı ziyaretleri severim ben :)

    Deep arada çıkıyor işte, iyiyim iyiyim :) teşekkür ederim :)

    Yektamm hemen canım :) napalım kiloda alsak arada kaçamak yapmak lazım :)

    Senem :) güzeldi ama napim :) ya canım zamansızlık işte, bir iki ay daha böyle olucak sanırım :)

    SweetMelody Hello :) Thanks..

    Kuğumm Bende mubarek kandilini kutluyorum, öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
  64. Aslı'm hayırlı kandiller:)

    YanıtlaSil
  65. Hayırlı kandiller aslicim...
    Rabbim bu mübarek günleri dolu dolu geçirmeyi nasip etsin hepimize...
    Dualarda ununutulmamak dilegimle...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  66. ama bi boş zamanın olursa bi şiirim vardı. uçurum gülleri sahili. okumanı isterim ki ilerde. bi de sürdürülebilir çağla var ama o önemli diil. ama şiirimi okumanı isterim, yani istersen tabii ki.
    :)

    YanıtlaSil
  67. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog is accepted in the TURKEY N°64 section in a minute!

    On the right side with the books of green! You will find the country with the names of blogs by Country
    Invite your friends to join us in the "directory"
    The creation of this new blog "directory", allow a rapprochement between different countries, knowledge of different cultures and share traditions.et us different passions, fashion, paintings, crafts, cooking, photography, poetry and so be able to find in different countries in other people with similar passions.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people and more opportunities that will, yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog and your Country.
    This is not a personal blog, I create for all to enjoy
    It is you also have to make known after your contacts and friends in your blog domain, the success of this blog, depends all Participants.
    So during your next comments with your friends ask them to come in the 'Directory' by joining in joining in our comments:
    *** I am in the directory come join me! http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/ ***
    You want this directory is more important? help me to make it grow
    Your blog is in the list TURKEY and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice has to know the "directory" to your friends to put on your blog
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif

    If you wish to know the blog of your friends, send me their urls
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?

    YanıtlaSil
  68. Aylin hayırlı kandiller :)

    Birincim kandilin mubarek olsun :)

    Birtutamkekiğim hayırlı kandiller. Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah..

    Deep tamamdır :))

    YanıtlaSil
  69. Mmmh, canim manti cekti simdi :))

    Bende beklerim Bloguma :)

    http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  70. Kendi masama bakıyor gibi oldum :) O mantı yediğiniz sofrada ki rengarenk 2 tür bardaktan da bende var. Ayrıca dışı kırmızı ,derin , porselen servis tabağından da :) Afiyet olsun Aslıcığım. Eğlenceli geçen bir gün.

    YanıtlaSil
  71. Bouget de Fleurs hoşgeldiniz. Gelirim tabi :)

    Leyla gittiğimiz tanıdığımız o kadar renkli bir insanki gerçekten, her şeyi o bardaklar gibi cıvıl cıvıldır :) benzerlikler işte. Teşekkür ederim, güzeldi birde sevdiğimiz insanlar olunca daha keyifli tabi..

    YanıtlaSil
  72. epeydir görüşmemiştik ya,geldim buraya kadar okudum. Seni sevdiğimi söylemiş miydim?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...