Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

25 Mayıs 2012 Cuma

Sabahın Erken Saati

Geceleri artık yorgunluktan erken yattığım için, sabahta erkenden kalkıyorum. Bugün 6 da uyandım :) ablamda namaza kalktığı için, onunla dua ettik. Sonra yürüyüşe çıktım, eve geldim ve saat hala çok erken. Kendime kızıyorum aslında neden sık sık yazmıyorum diye ama her şeyi yazmaya kalkarsam saat başı yazı girmem gerekir heralde..

Yine yoğun günler hepimiz gibi ama memnunum bu durumdan, hobilerim hariç yapmam gereken her şeye yetişebiliyorum. Biliyorsunuz düğünler için kıyafet arama çalışmaları devam ediyor, arada kısa molalar veriyoruz. Dün o molaların birinde, etli ekmek yedik kardeşimle, bir dilim yediğimi gururla söyleyebilirim :)


Ama dondurmalı helvayı tümüyle ben yedim, pişman değilim :)


Pek çok şeyi sevdiğim gibi, kaktüsleride sevdiğimi söylesem? sürpriz yumurtaya benzetiyorum onları. Bir çiçek açıyorlar inanılır gibi değil. Bakarmısınız şunun güzelliğine? bu arkadaşımın kaktüsü, oda deli oluyor resmen :)





Çok sevdiğim blog arkadaşım, kardeşim Gecemm bana bir paket gönderdi. Öyle düşünceliki, bir arkadaşa yaptığım yorumda konya şekerini çok sevdiğimi yazmıştım, oda okumuş ve bana bu harika şekerleri yollamış :)



Üstelik sürpriz yumurtada var içinde. Hani bir yazı yayınlamıştım, yumurtanın içinden not çıkıyorya? oda aynısını yapmış :) o notu çıkarmak için çok uğraştık, azcık kırıldı ama bayıldık, bayıldık anlatamam :) canım benim çok teşekkür ederim, çok..



Üç aylara girdik, Ramazana çok az kaldı artık. Hepimizin kandili mubarek, dualarımız kabul olsun..

Ben daha kahvaltı bile etmedim, hemen bir şeyler hazırlayıp yemem lazım :) hepinize, mutlu, keyifli ve güzel koşturmacaların olduğu bir hafta sonu diliyorum..

Tabi ben yazıyı hazırlayana kadar bir saat geçti, artık sabahın erken saati değil :)




59 yorum:

  1. Günaydın,afiyet olsun.Hediyen de güzel,afiyetle ye şekerlerini:)Senin için de hafta sonu güzel ve keyifli olsun ,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Birincim :) çok teşekkür ederim, inşallah güzel geçer, sevgiler benden de :)

    YanıtlaSil
  3. Aslım; canım aslım, ne içten sade ve tatlı anlatmışsın sabahını. Bayıldım anlatımına. Özletme kendini sık sık anlat gününü geceni. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Böyle dikenli, çirkin bir şeyden böyle güzel bir çiçek açması mucize gibi gerçekten, hatta yıllar önce tv yoktu 'kaktüs çiçeği' diye arkası yarın dinlediğimi hayal meyal hatırlıyorum, çok güzel bir şeydi ama konusunu hiç hatırlamıyorum aşkla ilgliydi sanırım...belki de O'henry'nin kaktüsünden esinlenmişti ama emin değilim çünkü hiç hatırlamıyorum ta ilkokuldaydım Alla'm ben niye lafı bu kadar uzatıyorum:))))))))

    etli şey nasıl yiyebiliyorsun? ıyyy:)))))o kimbilir ne tatlı ne masum bir kuzu ya da danaydı diyeyim de seni de kendim gibi otyer yapayım inşallllllahhh:)))

    diğerleri için afiyet bal olsun:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. tatlıdan giriş yapim tatlı yorum olsun:)
    pişman olma tabi Aslım arkandayım ye sonuna kadar nasıl yenmez ki öle bir lezzet:)
    sayende ilk defa böle bir kaktüs görmüş oldum ne güzelmiş ya öleee:)
    hediyelerinde pek şeker hihi:)şekerde zaten ki :)yumurtada ekstra şeker:)
    hadi sanada kolay gelen koşuşturmacalar olsun:)

    YanıtlaSil
  6. Günaydın, günaydın, günaydın..Hep günün aydın olsun canımcım:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Hiç kastüslerin bu kadar güzel çiçek açtığını görmemiştim. muteşem bir şey. ayrıca etli ekmekten bir dilim yediğinden dolayı seni tebrik ederim. bende herkese üç ayların bereket huzur getirmesini dilerim.

    YanıtlaSil
  8. canıııım seninde duların kabul olsun inşallah :) ne güzel hediyeler almışsın süprüzyımırtaya bayıldım hehe bende yapcam bu becerisizlikle kaç yüz yımırta harcarım bilmem ama denicem :) valla ne etli ekmeği ne helvayı gördü gözüm ben kaktüsleri çok severim dilimide ısırıyım nazar değmesin o arkadaşınkine bayıldım maşallah :) canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Günaydın kelebeğim:) Konya şekeri, Konya etli ekmeği Konya'yı özlettin sabah sabah:)) (benim sabahım saat 11 oluyor da :D) Afiyet bal şeker olsun..
    Dularını dileklerini kabul etsin Rabbim hayırlı, bereketli cumalar dilerimmm

    YanıtlaSil
  10. geç sabah kahvaltılarında bile yenilebilecek bir lezzet etli ekmek, afiyet olsun, çok iştah açıcı bir kare olmuş hemen tıkladım doğrusu:) kaktüsleri ben de severim küçüklüğümden beri, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bilgisayarın yanına koyun rasyasyon etkisini azaltıyor diye bir duyum almıştım, o zamandan uygulamaya çalşırım...

    YanıtlaSil
  11. dondurmalı helvada çok güzel olur, canım istedi ki benimde :(

    YanıtlaSil
  12. Aslı'mm kaktüs böyle çiçek mi açıyormuş? Hani çiçekçilerde hep olur ya minik minik kaktüsler hep özenmişimdir onlara ama böyle çiçek açtığını bilmiyordu. ne güzelmiş!!
    Etli ekmeği gel buraya ben sana yedireyim en güzelinden. :) Gerçi o etli ekmek de şahane görünüyor. Bu aralar gidip yemeli.
    tipsiz yumurtaya hiç bir şey demiyorum. Beceremedim ki hiç. Ama ilk yumurtada bitirdim işi anneme inat :D
    Afiyet olsun ablam. Hiç hurma şekerini bilmezdim öğrenmiş oldum. Eve giderken götüreceğim eve de inşallah. 1 hafta kaldı. :))
    Aslı'm şu an sana mail yazıyormuş gibi yazdığımı fark ettim. Gidiyorum.
    günaydın.
    Mutlu günler :))

    YanıtlaSil
  13. Amanın o nasıl güzel kaktüs öyle Aslım ya.Hiç böylesini görmedim.Bende bayılıyorum kaktüslere.Senin de bütün duların kabul olsun canım inş..

    YanıtlaSil
  14. Aslıcım paylaşımlarındaki içtenliği çok seviyorum, yine çok güzel anlatmışsın gününü, etli ekmekler nefis görünüyor sadece 1 dilim yediğin için tebrik ederim:)) bu arada hediyelerin de çok güzel, şekerlerini afiyetle ye, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. Yükselin Konyalı olduğunu söylemiş miydim canım sana ve Konya da 4 +2 toplam 6 sene yaşadığımı:))Etli ekmeği biz de çok severiz hatta konyadayken içini biz hazırlar her hafta sonu da fırına gönderir etli ekmek yaptırırdık, Ankara'da da pide yaptırırız, en sevdiğim şey diyebilirim:)
    Aslım sen diyette misin yahu, hem koşturuyosun hem yemiyosun, aman sağlığına dikkat et canım, gücünü kaybetme, kaktüsleri severim bu arada, iyi koşuşturmalar sana:)

    YanıtlaSil
  16. Selam, etli ekmeği yıllar önce Şeb-i Arus'a a gittiğimde yemiştim çok beğenmiştik, bir an öğrencilik yıllarım aklıma geldi.
    kaktüsleri çok severim aynısından bende de var ama hiç açmadı :( arkadaşına kıskandığımı iletirsin :)

    YanıtlaSil
  17. Ama olmuyor böyleç.Şimdi de Etliekmek
    paylaşımı yapmışsın.Ne kadar özledim anlatamam.Doğu görevi vesilesiyle o kadar çok şeye hasret kaldık ki.Senelik izne saklıyorum iştahımı:)

    YanıtlaSil
  18. Kaktüsüm böylesini ilk kez gördüm doğrusu :) Dış görünüşe aldanmamak lazım içinden ne güzellikler çıkıyor bak :D

    Sana da keyifli ve mutlu hafta sonları diliyorum Aslı...

    YanıtlaSil
  19. ben de çok severim konya şekerini her gidenden isterim burda gördüm mü de alırım :D

    süpriz yumurta olayı şahane!!
    aslım öpüyorum seni ;)

    YanıtlaSil
  20. konyaya gel de bir de burada ye etliekmeği:)))süprizlere bayılırım hoş bir süpriz olmuş gerçekten:)

    YanıtlaSil
  21. Aslim yengem ck guzel yapiyor dondurmali helvayi...bende ck severim.afiyet olsun.sana da guzel bi haftasonu olsun cnm...

    YanıtlaSil
  22. Vuslatım ben konuştuğum gibi yazıyorum, içimden ne geliyorsa :)asıl senin anlatımın beni başka dünyalara götürüyor, o kadar severek okuyorumki anlatamam. Sevgiler kocaman..

    Müjdem benimde kaktüslerim var, hele bir tanesi bir çiçek açıyor, böyle güzellik yok. Açarsa paylaşıcam onu. Çok şaşırtıcı dimi :) lafı uzatmıyorsun, çünkü çok hoşuma gidiyor yorumlarını okumak :) ee şey eti nasıl yiyorum, seviyorum napim Müjdem :) o da bir bana ve kardeşime özgü çünkü ablam, annem falan sebzecidir. Sevgiler benden de :)

    Pasta köşemm tatlı zaafım işte yiyelim valla :) acaip bir çiçek o, çok güzel dimi :) Gecem sağolsun göndermiş valla çok mutlu etti beni :)

    Beyaz Sayfamm seninde-hepimizin günleri aydınlık olsun, çok teşekkür ederim :)

    Gül çok şaşırtıcı dimi? cidden çok güzel çiçeği. Valla bir dilim yedim :) amin hepimize inşallah..

    Cicomm amin. Bende denedim ve ikincisinde yaptım, dene bak kırılmıyor inan :) birde o çiçekleri öyle büyük ki, bir görsen üç tane açmış Cicomm ya. Sevgiler sıcacık benden de :)

    Bugy nerelerdesin? Konya'ya sarmışım bu aralar demek :) tamamen tesadüfi inan :) olsun geç kalk nolucak ki :) amin canım inşallah, hayırlı cumalar..

    Gökçe kahvaltıda yenir doğru diyorsun :) kaktüsleri çoğu insan kaale almaz ama cidden çok güzeller. Benim minik bir tane var Bilgisayar'ın yanında ama dediğin gibi ne kadar doğru bilmiyorum.

    Yektamm :( yiyelim bir gün olurmu? :)

    Gecemm aynen böyle açıyor işte :) bir gün gidebilirim-gelebilirim hiç belli olmaz, çok merak ediyorum Konya'yı. Yumurtayı uzun zaman açmadım, çünkü bozmak istemedim ama bir yandan da merak ediyordum notunu :) çok sevdik biz çok. Bende bir arkadaşım sayesinde öğrendim, çok güzel dimi? mutlaka götür evede :) az kalmış gitmene, hayırlısı olsun canım benim. Sanada çok mutlu günler, bende öyle yazıyorum bak :)

    Cadımm ilginç diyorumya sürpriz yumurta gibi :) amin hepimizin inşallah..

    YanıtlaSil
  23. Eren çok teşekkür ederim :) inan bir dilimdi, küçücüktü :) hediyelerim nasıl mutlu etti beni, bir bilsen. Sevgiler benden de :)

    Baharımm bilmiyordum :) bu kadar yakından tanımama rağmen inan bilmiyordum. Ne güzel canım ya. Yok diyette değilim, canım istemedi sadece, yoksa çok yerim :) çok sağol canım benim..

    Acemi blogger bizim pideler gibi dimi? pek fark yok aslında. Bazan hiç ummadığımız şeyler bizi anılarımıza götürüyor böyle. Aynısımı? o zaman çok güneş alan bir yere koy, mutlaka açıcaktır.

    Cumhuriyetim anlıyorum. Hayırlısı ile göreviniz bittiğinde o zaman, diyelim. Kolaylıklar dilerim :)

    Erdi ah işte, dış görünüş yanıltıyomuş dimi? :) çok sağol Erdi..

    Seyhan bu kadar güzel olduğunu inan bilmiyordum o şekerlerin :) tam sürpriz oldu zaten, bende öpüyorum çok :)

    Alonemm ah ah :) inşallah canım benim :) çok mutlu eden bir sürprizdi..

    Sihirlimm ciddimi? ne güzel ya. Bende denicem ama, yapmak istiyorum :) hepimize mutlu hafta sonları olsun çok sağol..

    YanıtlaSil
  24. aslımm yazı yazmış :) çok meşgulsün bu ara, farkındayım. keyfin yerindedir umarım, koşuştursan bile güzel geçiyordur günlerin.

    afiyet olsun :) bu kez pişman olma bari yediğine :) baksana çok koşuşturuyorsun zaten, kendiliğinden gider kilolar aslım :)


    ben hiç çiçek açmış kaktüs görmemiştim biliyor musun aslım? hatta çiçek açtığını bile bilmiyordum inanır mısın? ben çiçek olarak dikenleri var sanıyordum. o dikenli şeyin içinden böyle güzel şey çıksın. ne güzel şeyler yaratıyor Allah.


    arkadaşın ne kadar düşünceliymiş. not yazması ayrı bir güzel zaten. ince fikirli insanların olması ne hoş. internetten dostluk kurulur mu, kurulur işte :)

    senin hayrına olacak bütün duaların kabul olsun aslım.. mübarek olsun geçmiş kandilin de. seni okumak güzel :)

    YanıtlaSil
  25. Canım Aslım keyifli olduğunu hissettim çok sevindim :) Benim de bu günlerde acil yapmam gereken kıyafet alışverişlerim var. Haftaya kesin halletmeliyim :) Şekerini afiyetle ye. Sen daha şekersin. Öptüm kocaman :)

    YanıtlaSil
  26. Kuzummmm etli ekmek mi, dondurmalı irmik tatlısı mı diye düşünmekten kalakaldım bir süreeee, ohhh Allah içinize sindirsin:))))
    sana bol kolaylıklar, öpüyorum!

    YanıtlaSil
  27. Canım afiyet olsun dondurmalı helva ve Konya şekeri için . Gecemm çok düşünceliymiş , sürpriz yumurta da harika olmuş.
    Koşuşturmaların için kolay gelsin diyorum , Hayırlı Kandiller diliyorum canım , sevgiler.

    YanıtlaSil
  28. Afiyetler olsun sana canım,yanlız dondurmalı helvayı nasıl canım istedi şimdi.sevgiler

    YanıtlaSil
  29. Dondurmali helva ne harika birsey öyle? TR'de ne güzel lezzetler var ya...keske burada da olsa...

    ama yok yok, olmasin daha iyi galiba:)

    Kaktüs inanilmaz bir bitki, müthis görünüyor cicegi.

    agzinizin tadini biliyorsunuz valla demeden de gecemicem:)

    Selamlar

    YanıtlaSil
  30. İradene hayran kaldım şu an.ben onların hepsini yerdim valla hehe :))
    hediyeni de afiyetle ye Aslıcım :)
    keyifli bir hafta sonu diliyorum canım :)

    YanıtlaSil
  31. ne güzel sürpriz yapmış arkadaşın.bayıldım yumurtaya.iyi olduğuna çok sevindim.helvalı dondurmayı hiç denemedin nefis bişeye benziyor..herşey gönlüne göre olsun kocaman sevgilerimle

    YanıtlaSil
  32. Nasılsa kilo sorunun yok afiyet olsun:))
    Kaktüsüm çok şirindi ama şimdi öldü o yok, adı pembiş ti..:))

    YanıtlaSil
  33. kaktus cicegi hic gormemistim simdiye kadar ne enteresanmis:)

    dugun kiyafeti aramak hem cok zor hemde keyifli :)

    YanıtlaSil
  34. aslım;bende bahar gibi 5 yıl kaldım konya da,güzel şehir,hele şekeri hele etli ekmeği :) git yerinde gör ye derim ben :)
    kaktüslerin çiçek açtığını bilirim ama hiç şahit olmadım ,annemin vardı kocaman dikenleri pek itici gelirdi bana,küçük minik olanları şirin gerçekten:)
    hobilerine zaman ayır ama en çokta kendine ,
    Sevgiler selamlar canım..

    YanıtlaSil
  35. biz okuduğumuzda da gece oldu nerdeyse... valla yediklerin harika şeyler önce etli ekmek sonradaaa helva anam anam afiyet olsun :D

    YanıtlaSil
  36. Sabah erken kalkmaya hasretim, uzun zamandır kaldıramıyorum sabahları kafamı yastıktan...
    Sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun Aslı.
    Bu arada kaktüsler harike çiçeklerdir diye düşünenlerdenim.. Hediyelerini iyi günlerde kullan, tüket.
    Keyifli haftasonuuuu :)

    YanıtlaSil
  37. Kendimi bildim bileli erken kalktmaktan nefret ederim:) Geç yatmayı da sevdiğimden çalıştığım zamanlar 03.00'de yatar, sabah 06.00'da kalkardım, kabus gibiydi:)))
    Dualarını Allah (c.c.) kabul etsin canım.
    Etli ekmek miii?:) Çok severim, sanırım ben olsam 1 dilimle kalamazdım:) Dondurmalı helvada harika olurdu:)
    Kaktüslerin çiçekleri gerçekten çok güzel oluyor. Beni de her zaman şaşırtırlar. Ama geçen yaz battaniyemin kaktüs işkencesini hatırladım da birden:)
    Şekerlerini de afiyetle ye canım.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  38. Çalıkuşum bak bugün çok sakin :) kafam karışmadan, hiç bir şey yapmadan bir gün geçiriyorum uzun zaman sonra. Tatlı için hiç pişman değilim valla yedim gitti :) kaktüs harika dimi? ilk gördüğümde yok, olamaz falan demiştim bende :) Gecem öyle güzel bir insanki, tanımanı isterim. Ah canım ne istiyorum biliyormusun? hepimiz mutlu olsak keşke, keşke..

    Ahumm iyiyim, huzurluyum bu günlerde :) kıyafet alışverişi öyle geriyorki beni anlatamam. Bende öpüyorum kocaman :)

    Ozax ikiside diyelim :) çok teşekkür ediyorum bende :)

    Zeynebim Gecem hediyeleri kadar şeker ve güzel kalpli. Çok teşekkür ederim canım benim..

    Otuzundansonram özledik seni, merak ettik :(

    EQ Türkiye'miz bir cennet, her konuda lduğu gibi :) kaktüs bana hep sihirli gelmiştir, ne güzellikler saklıyor dimi :)

    Polimm yoksun uzun zamandır :( bende mutlu hafta sonları diliyorum sana :)

    Smilenam beni öyle sevindirdiki, sağolsun. Helvalı dondurma farklı ve güzel bir tat. Hepimizin, her şey gönlüne göre olsun dilerim..

    Rosemaryy yok gibi görünüyor :) ah isim vermek süpermiş, bende kaktüsüme Yılan diyorum, uzun uzun çünkü :)

    Monn çok hoş dimi :) inan kıyafet aramak hiç çekici gelmemiştir bana, çok gerildiğim bir konu :( bir kaç tane model buldum ama bakalım nolucak :)

    Huzurumm inşallah gidicem canım istiyorum. Bak o ummadığımız kaktüsler nasıl güzel çiçekler veriyor dimi :) sevgiler benden de kocaman canım benim..

    Hamidem valla yedim napim :)çok teşekkürler :)

    Gülşah ben kendimi bileli hep geç kalkardım, son zamanlarda erken kalkmaya başladım :) Seninde kandilin mubarek olsun canım. Mutlu hafta sonları diliyorum bende :)

    Okuyanım katılıyorumm :) ama son zamanlarda istemeden kalkıyorum, yoksa gececiyim bende :) amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Battaniyeni nasıl unutabilirm ya :( çok üzülmüştüm. Sevgiler sıcacık canım benim..

    YanıtlaSil
  39. ne guzel yazmıssın gene aslıcım.cıceklerın guzelmıs bu arada.

    YanıtlaSil
  40. Senin iyi kelimeler için teşekkür ederiz.
    Ben blogunuza seviyorum ve neden hemen okuyucu almak.
    Seni görüyorum!
    Hep iyi ol!

    YanıtlaSil
  41. Kaktüse bayıldım,bende çok severrim çiçekleri:))etli ekmekte harika görünüyor bu arada:)sevgiler.

    YanıtlaSil
  42. aslı benim aklım tatlıda kaldı başka bişey diyemiyorum yutkunmaktan:)hemide gecenin bu saatinde:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  43. Hediyelerini güle güle kullan canım,dondurma,üstünede buzlu su ne kadar güzel olsada sonrasında şişen boğazlar pek keyifli olmuyor:) ,her gününün böyle güzel geçmesini dilerim,iyi pazarlar...

    YanıtlaSil
  44. tatlım yıne ımrendım valla:)
    kaktus harıkaymıs ılk defa boyle bı kaktusun cıceğını goruyorum kocaman arkadasın nasıl bakmıs acaba kaktuse:)
    hayırlı olsun uc aylar ardından ramazan ayı baslayacak hayırlara guzel seylere vesıle olur ınsallah.canım guzel pazarlar dılerım sevgıler:)

    YanıtlaSil
  45. Dolunayım çok teşekkür ederim, kaktüs, ah onun güzelliği :)

    Sofia Thanks :)

    Fatma hoşgeldiniz :) kaktüsler şaşırtıcı dimi? sevgiler benden de :)

    Sezo inan bende yemek bloglarına girdiğimde fena oluyorum :) helva güzeldi :) sevgiler benden de..

    Kuğumm çok teşekkür ederim. Yok, dondurma yedikten sonra su içmem, çünkü hemen şekeri yağa dönüştürüyormuş, korkarım o yüzden :) bende mutluluklar diliyorum..

    Biricitimm, arkadaşım o kaktüse bakmıyor biliyormusun? gerçi çok seviyor ama zavallım kaktüs güneşin altında bu kadar güzel oluyor işte :) evet, ramazan geliyor artık, hepimize hayırlı günler diliyorum bende canım benim..

    YanıtlaSil
  46. Nedesembegenirsin blogudamı sizin :S

    YanıtlaSil
  47. ne güzel aslım, arada dinlenmen gerek tabi :)

    fazla kilon varmış gibi durmuyor aslım, dert etme hiç böyle şeyleri :)

    linkini vermişsin, bakacağım arkadaşının bloguna da. senin sevdiğin senin gibidir ki zaten :)

    ben de onu istiyorum aslım, hep mutlu olalım, hep. dilersek olur belki, çok istersek ne dersin :)

    YanıtlaSil
  48. Kahve çekirdeğim, hoşgeldiniz :) Nedesembeğenirsin 7 arkadaş ortak blogumuz.

    Çalıkuşum biliyormusun? çok fazla etkilemiyor kilo olayı beni, zaman zaman bir deliliğim tutuyor ama. Gecem'i çok seveceğini düşünüyorum, bir tanımanı çok isterim :) çok istersek olurmu? o zaman çok istiyorum ve inşallah olur diyorum :)

    YanıtlaSil
  49. kaktüslerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  50. Betül hoşgeldiniz, benim değil ama, evet çok güzel..

    YanıtlaSil
  51. Kaç kere geldim sana Aslım ama senin sayfana tıkladığımda Travian açılıyor ve yorum penceresini kapatıyor. Bir de senin bana yazdığın yorumlar hep spama düşüyor. Virüsler bile seni takip ediyor baksana :))
    Yazın yine keyifle okunacak türden. Yediklerin içtiklerin hepsi helal olsun. Kıyafet arama telaşesi insanın en tatlı telaşlarından biridir. Tadını çıkar derim. Geçmiş kandilin de mübarek olsun canım benim.
    Ve en önemlisi seni yürekten tebrik ediyorum Aslımm. Blog starım benim. (Yeni postuna yazacaktım bunu ama dayanamadım)

    YanıtlaSil
  52. heeey haberlerin ne güzel. dondurmali helva hemen yemeliyim. ve kaktüs ne kadar güzel öle.
    :)
    etli ekmek bi dilimde kalabildin ha pes pes.
    :)

    YanıtlaSil
  53. Neslim benim ya o konuda çok şikayetçiyim napıcam bilmiyorum :( bir çok arkadaşım söylüyor, yorumların spama düşüyor diye, çok üzülüyorum. Sanırım bir format attırmak lazım bilmiyorumki :( canım çok teşekkür ederim :) güzel sözlerin çok iyi geldi inan :)

    Deep lütfen yiyin, çok güzeldi ya :) gerçekten bir dilim yedim, kendimi kutluyorum :)

    YanıtlaSil
  54. Aslı'm ben de giremedim 2 gündür, biliyorsun okumada da gerideyim. Özlemişim yazılarını. Bu arada helva şahane, olsa da yesem :)Demek sadece 1 dilim etli ekmek yedin, tebrikler gerçekten, düğünde incecik olacaksın sen :)

    YanıtlaSil
  55. Sevdam biliyorum canım, olsun. Bende özledim seni, merak ediyorum ama bloguna girdikçe iyi olduğunu öğreniyorum, yeter bu bana :) inşallah incecik olurum canım ya :)

    YanıtlaSil
  56. Aslıııı o tatlıyı nasıl yersin ! Hatta "nasıl 2 tane birden yemezsin?" :)) Yani tamam ben de yapıyorum da hazır yapılmışı daha lezzetlidir bence :) Hepsi için afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  57. Leyla :) valla nasıl yedim bilmiyorum, güzeldi ama :) ayrıca bende eminimki senin yaptığın çok daha güzeldir ve bunu yapabilmek ayrıca bir tebrik gerektirir benim gözümde. Çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  58. etli ekmek helvaaaaaaa aslım gözme görünme:)))

    YanıtlaSil
  59. Mavikuşum napim canım ya :) ya senin yaptıklarını ben görünce noldum biliyomusun :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...