Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Şubat 2013 Çarşamba

Kelebeğin Rüyası

Çok gitmek istediğim bir film değildi sadece Kıvanç'ı merak ediyordum açıkçası. Şimdi bizde şöyle olur, bir filme veya başka bir yere gidilecekse biri elebaşı olur grubu arar ve akşamdan haber verilir. Mesela yarın akşam şu filme gidiyoruz biletleri ayırtıyorum :) ortak karar verilmiştir ve gidilir.
Filmi sevdim mi? Sevdim. Görüntüleri sevdim, dönem filmi olmasını sevdim, mesela Mükellefiyet dönemi, ben insanların zorla maden ocaklarında çalıştırıldıklarını bilmiyordum. Yılmaz Erdoğan'ın bunu perdeye taşımasını çok anlamlı buldum. Mert Fırat çok iyi, Kıvanç kendini aşmış ve Belçim Bilgin'in o rolde olmaması gerektiğini düşündüm. Ama genel olarak sevdim.

kelebeğin rüyası

Biliyorsunuz hafta sonlarıda çalışıyorum ama bu Pazar günü öğlen sonrası izinliydim. Uzun zamandır hafta sonları kahvaltılarına katılamadığım için bizimkiler beni beklemiş ve saat 1'de kahvaltı yaptık :) annem için biraz zor oldu ama napsın :)
Gerçekten özlemişim bizimkilerle kahvaltı etmeyi.

kahvaltı masası


Hava çok güzeldi kahvelerimizi alıp bahçeye çıktık, minik eklerimiz yanımızda ve gazetelerimiz. Sakin huzurlu bir gündü.

Kahve ve ekler

Ve ailemize bir Kediş katıldı henüz ismi yok ama öyle ilginç ki devamlı uyuyor :) Miray'ın kedisi diyoruz şimdilik.

kedi


Ve Kahvem...

türk kahvesi

Günlerin sizi yormadığı, stressiz, sakin ama mutlaka içinde Sevgi olan bir hafta diliyorum...


89 yorum:

  1. Seninde günlerin güzel geçsin canım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arselim çok teşekkür ederim, inşallah :)

      Sil
  2. Sana da iyi haftalar Aslıcım:)

    YanıtlaSil
  3. merak ediyorum bende bu filmi... herkes soruyordu son zamanlarda ne zaman çıkcak, nezaman gidiyoruz falan diye.. iyi galiba :D

    güzel haftalar sana da aslı...
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdi kötü diyemem lütfen sen izle ve karar ver :)
      İnşallah Erdi :)

      Sil
  4. Aslı'm sondan başlıyorum:) kedicik bahçenize hoş gelmiş:)aynısından ikiz var bizim bahçede, tıpkısının aynısı:))kahve ve kahvaltı için afiyet olsun:) film Yılmaz Erdoğan'ın ya o maden ocağında zorla çalıştırmayı dönemi kötülemek için kasten koyduğunu düşünüyorum - çok mu şüpheciyim? - (Yılmaz Erdoğan malum abisiyle birlikte pkk 'nın sanatçı şubesidir) Sinan Çetin de bir reklam filmi yapmıştı işte millete zorla klasik müzik dinletmişler maksat İnönü ve Atatürk dönemini kötülemek "bakın bunlar o dönemlerde insan hakları bilmiyordu, zulmettiler, zorla klasik müzik dinlettiler, zorla çalıştırdılar, Kurtuluş Savaşı sırasında da zorla her evden şu kadar çift fanila, çamaşır, yün çorap gelecek demişler bizzat Atatürk emir vermiş çünkü savaşacak askerin ayağında çorabı, üzerinde fanilası yokmuş! Ne yapsın? ???? ama işte sonradan bunları Amerikancı İslamcılar, Fetoşçular yani forumlarda, facebook sayfalarında istismar ediyorlar...Atatürk diktatörtü..iyi yapmış..mesela ordudan kaçanları İstiklal mahkemesinde idam edilmiş...çünkü herkes düşmana öyle gönüllü savaşmaya gitmemiş ki, çoğu da kaçmak istemiş, "ben savaşmayayım, başkaları savaşsın" e iyi de o savaşanların canı patlıcan mı?

    nereden nereye geldim...
    filmi merak ettim internetten indirip izlemeyedim ama Yılmaz Erdoğan'ın fikirleri malum olduğundan bir yerine bir şeyler sıkıştırmıştır diye tahmin ediyordum o da sanırım bu zorla çalıştırma hadisesi...elde yok, avuçta yok, savaştan yeni çıkmış ülke, başka ülkere el açmamak kendi madenlerimizi çalıştırmak durumunda kimse çalışmak istemiyor böyle bir çare bulmuşlar ne yapsınlar?:(( bence dönemin şartlarına göre anlayışla karşılamak lazım...

    neyse başını ağrıttım...
    öpüyorum Aslım...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjdem Yılmaz Erdoğan hakkında yazılanlar doğru diye düşünüyorum ama Mahsun kadar propaganda yapmıyor en azından. Bende Mahsun filmlerini çok fazla mesaj veriyor diye izlemiyorum artık. Yılmaz ve ailesi aşiret gibi zaten ve türk-kürt olayının üzerinede fazla gidiyorlar haklısın. Bak mesela tv de Mutfak ekibinin çektiği bir programları var onu izlemiyorum. Malum örgüte yardım sağladıkları söyleniyor ki doğrudur.
      Bu filmde asıl beni çeken, Kıvanç ve Mert'ti. Ama hakkını yiyemem çok naif çok şiirsel bir anlatımı vardı Yılmaz'ın.
      O dönemin şartları neyse ona uygundur Atatürk!ün yaptığı ve yaptırdığı her şey.
      Bende öpüyorum çok.

      Sil
  5. Filmi ben çok beğendim Aslım:) uzun zamandır böylesi gelmemişti, ilaç oldu...
    Kahvaltı sofranız hep şen olsun canım, sevdiklerinle birlikte:)
    Son kahve fotosu yine favorim, kahvesiz olmaz değil mi?
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natalim şiir tadındaydı bazı sahneler, kıyafetler dönem çok iyiydi.
      İnşallah inan özlemiştim beraber edilen kahvaltıları çok iyi oldu :)
      Asla, kahvesiz olurmu :)

      Sil
  6. aslim bende fragmanlardan gordugum kadari ile bayan oyuncuyu sevmedim bugun deepte bahsetti bu filimden izlemek lazim ;) kacirdiklarimida okudum samimi ve sicaksin arkadasi bende yatarak kitap okurum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavikuşum Belçim iyi oyuncu ama bu filme uygun değildi, daha genç biri olabilirdi bana göre :)
      Kızım ben seni yerim :)

      Sil
  7. Canımmm ne güzel vakit geçirmişsiniz kocaman öpüldün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dileğimm :) çok teşekkür ederim, bende öpüyorum çok :)

      Sil
  8. aslıcım kahvaltı sofrasına içim gitti.yok yiyecekere değil sevdiklerinle beraber yapılan kahvaltıya:) senin adına çok sevindim.güzel bir gün geçirmişsin.ailenizin yeni üyesi çok tatlı.bugünlerde hayvan dostluğunu o kadar özledim ki zor frenliyorum kendimi bir yaren almamak için.
    filme gelince bücürüğün yazdıklarına katıldığımdan ve benzer düşündüğümden gitmeyi düşünmedim ama sayende biraz daha bilgi sahibi oldum.önyargılı değilim bildiklerimden böyle düşünüyorum.mutlu bereketli sağlıkla geçen bir gün diliyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanayım zaten kahvaltılık bahane, birlikte olmak önemli olan. Peynir-ekmek yersin olur biter.
      Miray'ın kedisi o :) ben bakıcam diyor bakalım ne olucak. Zor ama sorumluluk almak bence, sende yoğunsun.
      Nasıl istiyorsan öyle yap bence ama film yumuşak, duygu yüklü, Sert propagandalar yok.
      Çok teşekkür ederim, dilerim seninde çok güzel geçsin.

      Sil
  9. Bizde durum biraz ters canım nişanlım Kıvanç Tatlıtuğ fanı onun ısrarları üzerine gitcez bizde h.sonu :))) ben de güzel bir film olmasını umuyorum :) biz de yaz gelince hemen bahçemizin açılışını yapıyoruz :) özledimm baya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım ya, nedir bu erkeklerdeki Kıvanç tutkusu anlamadım :) bizdeki tüm erkekler sırf kıvanç için bu filmi izlemek istiyor :)
      Bahçe özlenmezmi canım ya :)

      Sil
  10. Sevdiklerinle yapılan kahvaltının tadına doyum olmaz.Saat 1 e kadar seni beklemeleri çok güzel bizimde böyle zamanlarımız olur birlikte o sofraya oturabilmek için beklediğimiz vakitler...Kahve olmazsa olmaz.Sende benim gibi çok kahve tüketiyorsun gün içinde ,demir eksikliğine bağlı anemi var bende ama bu tutkumun önüne geçemiyorum.Dileklerine katılıyorum,hoşça kal canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birincim nerdeyse iki aydır beraber kahvaltı yapmadığımız için beklediler, gerçi arada atıştırmış onlar bişeyler :) Her gün bir tane kahve içiyorum canım ya.
      Dikkat et o zaman lütfen :( daha az içmeye çalış olurmu?
      Teşekkür ederim sevgiler benden :)

      Sil
  11. BİZDE ARKADAŞLARIMIZLA GÖSTERİME GİRDİĞİ GÜN GİTTİK BİZDE ÇOK MERAK ETTİĞİMİZ İÇİN..ÇÜNKÜ YILMAZ ERDOGAN VE KIVANÇ TATLITUĞ VARDI..BÖYLE BİR FİLM KAÇMAZDI..AMA NASIL DESEM SEVMEKLE SEVMEMEK ARASINDA GİTTİM GELDİM..ARTIK SONLARA FİLMDEN KOPTUM..ÇÜNKÜ FİLM HAREKETLİ BİR FILMOLMADIĞI İÇİN ÇOK UZUN VE AĞDALI GELDİ BANA....DÖNEM FİLMİ OLMASI VE DÖNEMSEL GERÇEKLERİ ÖĞRENMEMİZ GAYET GÜZELDİ AMA AMASI VAR BANA GÖRE...BEKLENTİMİN DIŞINDAYDI...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehnaz bizde ilk akşam gidicektik ama çok yorgundum kaldı o yüzden. Şimdi bu filmi sevenler ve sevmeyenler var, gerçekten ağırdı ama anlatımı iyiydi bence. O amalar hep var, birde çok övülen bir filme gitmeden beklentiyi yüksek tutmamamız lazım sanırım.

      Sil
  12. Kahvaltı sofrası harika...Kalabalık bir kahvaltı sofrasının keyfi bir başka oluyor:)Ben filme gidemeyeceğim(bebekten dolayı) ama Kıvanç'ı izlemek isterdim:)Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sihirli Günce teşekkür ederim, kesinlikle :)
      Olsun türk filmleri kısa süre sonra Televizyon'a düşüyor zaten, orda izleriz yeniden :)
      Sevgiler benden de.

      Sil
  13. Yılmaz-Belçim çiftini oldum olası sevmemişimdir zaten. Filmi sırf Kıvanç ve Mert'in oyunculuklarını görmek için izlemek istiyorum. Ama hiçbir kuvvet, dönem filmi olmasa bana izlettirmeyi başaramaz, o ayrı :)

    Kahvaltı ve kahve fotoları ne kadar sıcacık Aslı'm, insanın içini ısıtıyor :))

    O minnak pisiyi benim için yer misin Aslı'mm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düş Kızım bizde onu konuştuk akşam, bu ikilinin çok garip olduğunu. Nasıl ve neden evlendiler onu bile bilmiyorum. Yılmaz Erdoğan'ı bir kenara koyarak izlersen gayet başarılı oyunculuklar.
      Özlemişim kalabalık kahvaltıları canım ya, benimde içim ısındı o gün :)
      Bugün çalışmıyorum ve sabah ordaydım gördüm kedişi :) bir öpmeyi deneyeyim bakim :)

      Sil
  14. mutlu haftalar sana da..
    yılmaz erdoğan harika bir iş çıkarmış.. yaptığı diğer işleri gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serkan çok teşekkür ederim.
      Film iyi, dönemi çok iyi yansıtmış, oyuncular çok iyi.

      Sil
  15. ne güzel bir gün olmuş aslım...

    YanıtlaSil
  16. Kelebeğin Rüyasını bende merak ediiyorum...
    gidip gitmemek araaında kararsızın :(

    ooh sofralar hazırlanmış :)
    peynir tabağı benim olsun :)
    çok severeim...
    elleirnize sağlık...
    afiyet olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şirinem tamamen senin kararın, istemiyorsan gitme canım ya. Dediğim gibi yakında tv de izleriz.
      Ne demek senin olsun elbette :)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  17. gidip izlemeyi düşünüyorum.. Yımaz Erdoğan filmi olur. dönem filmi olur.. kıvanç gibi yetenekli biri olur da izlenmez mi ? İzlenir.. tek başına da gidilir hani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fd izle ve ne düşündüğünü yaz lütfen, merak ediyorum fikrini.
      Erkekler neden bu kadar beğenir Kıvanç'ı anlamıyorum :) bırakın bizler sevelim :)
      Tek başına gidilir, güzelde olur.

      Sil
  18. aslim ne guzeldir o ailecek yapilan pazar kahvaltilari:) cekirdek aileyi toplamak lazim pazar gunu:)))

    kelebegin ruyasini bende cok merak ediyorum ama henuz firsat bulamadim gitmeye.mutlaka gidecem ama:)

    o kahve varya o kahve candir,huzurdur,arkadastir,her derde devadir:) opuyorum seni aslimmm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Prensesim topla canım, bol kahkahalı bir gün olur bence :)
      Gidersen fikrini öğrenmek isterim.
      Kahve Aşk'tır ama iki kişilik olursa, tek kişilik yalnızlıktır. O da güzeldir canım ya :)
      Bende öpüyorum çok :)

      Sil
  19. Kahve ve ekler off!misss.Afiyet olsun :)Bu arada yeni pisiniz hayırlı olsun eğer bizimki gibi çıkarsa artık ailenize yeni bir fert girmiş oldu kopamıyorsunuz söyleyim.Her gününüzün tatlı kıvamında geçmesi dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fun Design çok teşekkür ederim :)
      Daha şimdiden öyle oldu onu söyleyeyim :) acaip bağlıyorlar insanın bu kedişler.
      Ne güzel bir dilek bu, sizinde :)

      Sil
  20. Oh, ne güzel haftasonu olmuş! Ev kahvaltısı üzerine açıkhava keyfi... Afiyet olsun.
    Evin yeni pisisi de çok tatlı! Güle güle, sağlıkla büyüsün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cat özlemiştim ya iyi geldi. Çok teşekkür ederim.
      Valla serseri ruhlu biraz, bahçeye kaçıyor geziyor hava alıyor geliyor yeniden :)

      Sil
  21. sahi bir kahvede gidip kendime yapayim hemen:) canim cekti yahu:))
    insanin ailesiyle sadaiklari guzel anlar kesinlikle kardir ! ondan daha huzur verici bir sey olamaz! allah mutlulugunuzu daim etsin canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpeğimm hemen yap canım, ben şu an yaptım ve içiyorum :)
      Kesinlikle haklısın, çok teşekkür ederim :)

      Sil
  22. cumartesi günü allahtan bi mani çıkmazsa düş kızımla gideceğiz kelebeğin rüyasına... kıvanç & mert ikilisi için izlenir... bi de tabi şair hayatı vs de var ama ben ne yılmaz erdoğanı ne de belçimi severim ama insan sevdiği için sevmediklerine katlanıyo naparsın :D kahvaltı süpermiş bebek tabaklar ikea :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamidem o zaman yarın gidiyorsunuz? tamamdır fikrinizi yazın olurmu?
      Yılmaz'ın şiirlerini sesini severim ben yalan söylemeyeyim şimdi. Yaptığı işlerde iyidir ama keşke bu şaibeler olmasaydı.
      :) evet İkea :)

      Sil
  23. Hmmm demekki benim bu filmi izlememem lazim..Kivanci Behlul den oteye fazla bilmem diger oyunculari hic tanimam, birde biraz yanli ise flm konusu anlatmak istemeleri hic seyretmeyim daha iyi..ama annecigine soyle nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakinlarda olsaydi mutlaka kahvaltiya gelirdim sonrada guzel eklerle kahve icmeye:)) Minik kedicik seker, sevimli..Miray in kedisi:))) Sanada gonlunce guzel gunler az calismali hafta sonlari olsun Aslicim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostbahçem Kıvanç Behlül'den sonra oyunculuğunu çok geliştirdi, eğer bir fırsat bulursan izle bence.
      Ah keşke canım ya, hem neden olmasın ki bir gün olabilir belki :)
      Çünkü Miray istedi ve onun oldu kediş :)
      Çok teşekkür ederim çok.

      Sil
  24. filmi merak ettim bende şimdi,

    türk kahvemi alıp kaçıyorum,

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgilerimle izlenir bence.
      Beraber içeriz sohbetler eşliğinde :)
      Sevgiler benden de.

      Sil
  25. Filmi izlemeye daha gitmedim,daha doğrusu zamansızlıktan gidemedim ama gitmeyi istiyorum.Bende izlersem sırf Kıvanç ve Mert Fırat için ve dönem filmi olduğu için izlerim Aslı'cım.Bende bir fincan kahve alabilirmiyim:)Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banum son zamanlarda çok yoğunsun zaten, fırsat bulursan izlersin.
      Lütfen ne demek, hemen yaparım :)
      Sevgiler benden de.

      Sil
  26. aslıı...
    tepsinin aynısı ben de var:)))
    kahvaltı nefis...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cepaynam ah bu tepsiler :)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  27. bu fılmı bende merak edıyorum dedemın ınsanları mesela o da donem fılmıydı benı cok etkılemıstı ıcım tuhaf olmustu.
    kahvaltıda eklerde ozellıkle:) harıkaymıs Aslıcım:) guzel bır hafta ve harıka bır hafta sonu olur umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biricitim Dedemin İnsanlarını beğendiysen bu filmi daha çok seversin bence.
      Çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
  28. Bizde esimle Argo'ya gitmek istiyoruz uzun zaman oldu beraber sinema keyfi yapmayali :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeyma Argo'yu bende istiyorum Oscar'ları süpürdü Ben Affleck adına çok sevindim aslında :)

      Sil
  29. Aslı'm ben henüz izlemedim o filmi ama çok merak ediyorum. Kıvanç'ı da mert Fırat'ı da severim, Belçim de eşten torpilli sanırım :) Kahvaltı masası harika da o bahçeye çıkmaya keyif yapmanıza nasıl içim gitti anlatamam. Kedişte çok tatlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdam yumuşak Naif bir film canım. Belçim kesinlikle eşten torpilli yoksa daha genç biri gerekirdi o filme :)
      Çok teşekkür ederim canım benim, kediş çok şeker ya.

      Sil
  30. Aslım canım.. senin sıcaklığını inan her çektiğin kareden hissediyorum. Seni tanıdığımız için hepimiz çok şanslıyız. Bunu söylemek istedim... Ayrıca ben Belçim Bilgin'i beğenemedim bir türlü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahum bu senin sıcaklığınla ilgili olmasın? yapma, asıl ben çok şanslıyım ki yaşamımın çok kötü bir devresinde sizlerle tanıştım ve aştım o günleri.
      Belçim hakkında kararsızım onda beni rahatsız eden bir şeyler var canım ya :)

      Sil
  31. Miray'ın kedisini yerim ben ne şeker bişey yawww:))) miyawww:))

    Hep birlikte kahvaltı etmek başka bir zevk arada beklesinler bence:))

    Kelebeğin Rüyasını herkes çok övüyor, fırsat bulursam bende gideceğim sinemaya:)

    kahve keyfin yok mu senin, çok sevmem kahve ama arada sana kahve içmeye gelesim geliyor, güzel kahvelerini gördükçe:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herbirengim ya bir görsen acaip bir şey :)
      gerçi önceden atıştırdıklarından şüpheleniyorum ama neyse :)
      Bence de bir gitkendin karar ver. Sevdim ben.
      Hadi gel, sevdiririm ben sana kahveyi :)

      Sil
  32. Aslım rabbim hep yüzünü güldürsün iyilikler hepimizi bulsun.
    sıcacık evinde huzurlar bulasın.
    kardeşinde geldi kahvaltıya hu komşu tıktık lezzetlin tramisu getirdi.
    istanbuldayken porst yazdınya sizde yapmıştınız afiyet şifa olsun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lezzetim amin diyorum içten sözlerine canım benim.
      Lütfen o Tiramisu gelsin :) harika bir görüntüydü Lezzetim ya, çok beğendim.
      Evet :) yapmıştık bizde ama seninkinin görüntüsü nefis inan. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  33. ben de gittim bu filme aslım, çok ağlaktı ama güzeldi, ben sevdim.

    aa kahvaltı masaların geri dönmüş :) ne güzel bir gün geçirmişsiniz, hep öyle sürsün inşallah.

    mirayın kedisi ne güzelmiş aslım, eklerler de en az onun kadar güzel duruyor :)

    kahven olmazsa olmaz zaten :)

    keyifli günler geçirmeni diliyorum aslım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıkuşum o zaman yaz snin fikirlerinide merak ediyorum. Gerçi ben ağlamadım :) ama sevdim filmi.
      Kedişimiz çok şeker canım ya bir görsen.
      Çok teşekkür ediyorum, sende çok neşeli mutlu günler geçir canım benim.
      Bu arada ben sana yazarken sende bana yazdın sanırım :)

      Sil
    2. evettt, kalp kalbe karşı :) aynı zamanlarda yazmışız :)

      Sil
  34. Blogunu çok beğendim .. İzlemeye aldım.. Ziyaretin için çok teşekkür ederim..İzmirdenlezzetlerden sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oya çok teşekkür ederim, bende sizin blogunuzu sevdim.

      Sil
  35. İlk fırsatta izleyeceğim bir film.Merak ediyorum açıkcası ve kahve harika görünüyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap Cumhuriyetim sizin fikirlerinize önem veriyorum, izlediğinizde yazarsanız sevinirim :)
      Çok teşekkür ederim.

      Sil
  36. bu kadar çok yorum gelmeseydide tek tek okusaydım bakayım begenmeyen var mı seninle aynı fikirde olmayan :))
    tek tek bakınca kusur yokta butunde bi sorun var bence senin yazmandan da anladım ben sen de kıyamamışsın sevmedim demeye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan sonuçta bir film ve hepimizin görüş-bakış açısı farklı. Diyorum ya bana film çok yumuşak geldi, hani kırılgan.
      Uzun yıllar sonra bile hatırlayacağım bir film değil asla :) izledim keyif verdi ve iz bırakmadı. O kadar :)

      Sil
  37. ne güzeldir kahvaltı sofrası kalabalıkta. afiyet şeker olsun canım benim.
    filme gittim çok ağır buldumu söylemek isterim. kıvanç tatlıtuğ müthiş bir oyuncu. filmde de çok iyiydi. mert fırat'ta öyle. ama film iyi değildi.
    öpüyorum seni aslı'cım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nagehan birde o kalabalık sevdiğin insanlardan oluşuyorsa, harikadır dimi :) çok teşekkür ederim.
      Mert ve Fırat iyiydi.
      Bende öpüyorum çok canım benim.

      Sil
  38. Aslı'mmmm gözaydının var canım. Kahvenin ortasında çıkmış..Güzel bir kahvaltı güzel zamanlar hiç eksik olmasın hayatından. Sevgiler canım benim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vuslatımm ah inşallah :) bir haber bekliyorum da :)
      Çok teşekkür ederim canım Vuslatım.

      Sil
  39. Benim de girmek istediğim bir film.Zonguldak bölgesinde oturduğum halde ben bilmiyordum zamanında insanların zorla maden ocaklarında çalıştırıldıklarını.
    Aslım,aileyle sevdiklerinle yapılan kahvaltı yemek ve sohbetlerin tadına doyum olmuyor değil mi?:)
    Sefanız olsun mutluluklar sizinle olsun dileklerimle.Ben de sizlere sevgilerimi bırakıyorum canım benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevalim o kadar okuduğumuz halde hangimiz biliyorduk ki? ne hayatlar varmış dimi?
      Aynen öyle çok güzel sevdiklerimizle bir arada olmak.
      Bende çok ama çok teşekkür ediyorum canım benim :)

      Sil
  40. Yılmaz Erdoğan'ın biraz konuyu abartmış olduğunu düşünüyorum. Kahvenin yanındaki soğuk suyu görünce susadığımı anladım ve 1 lt. ye yakın su içtim. :)) Demek o foto olmasa laptop başında susuzluktan ölecektim. :)) İnsanın sevdikleriyle yaptığı hafta sonu kahvaltılarını çok seviyorum. Hep böyle güzel günler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlhan sinema biraz da abartı sanatıdır dimi :)
      Ah öyle sevindimki :) çünkü devamlı çevremdekilere su için diyorum :) faydam olduysa bu anlamda sevinirim :)
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  41. Aslım merhaba!ben burdayım artık, teşekkür ederim:)))taşınma telaşı içindeydik, evde hala internet yok ama yerleştik çok şükür, görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  42. Noblessem hpşgeldin, gerçekten çok merak ettim :)
    Ne güzel yeni bir eve taşınmak ve o telaş çok zor canım ya.
    Geldiğine çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  43. SEFANIZ OLSUN FISTIK GÜZEL AİLENLE SEVGİ DOLU GÜNLERE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar hoşgeldiniz.
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  44. heeeeey işteee ne güzel.
    kahvaltı kahve fotoları.
    çok hoşuma gidiyor.
    bi deee, sinemaya gitme şekliniz çok hoş.
    elebaşı, biletler.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep güzeldi ama ya işten çıkıp koşa koşa gittim hemen oturdum kahvaltı masasına :)
      Biri hadi gidelim demezse üşeniyoruz ya, böyle iyi oluyor :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...