Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Ekim 2011 Salı

Oyalanmak

Kötü bir diş ağrısı ve doktora gidiş gelişten sonra iyiyim Allaha şükür..( keşke her ağrı geçse )

Uzun zamandır yapmak istediğim kuru dal projesini hayata geçiriyorum sonunda, buldum çünkü. Gerçi daha önce yapmıştım, onu dilek ağacı olarak kullandık. Bunu dekoratif bir hale getirip, kullanmak istiyorum. Ah birde kutu kapladım. Bu d-c-fix denen yapışkanlı kağıtlarla daha öncede çalışmıştım, ya çok zor, şu ufacık kutuyu kaplamak bir saatimi aldı..

Bu  bir yerde bulup sürükleyerek eve getirdiğim :) dal parçası diyemiyorum, baya büyüktü çünkü.


Annem eve almadığı için :) üzerindeki bütün yaprakları sokakta temizledim, milletin şaşkın bakışları arasında :)


Bu yapraklarından temizlenmiş hali, bu şekilde ancak bahçeye götürebildim ve ilk boyayı denedim. Daha çok işi var, üzerindeki her şey temizlenicek önce, sonra form vericem, belki biraz daha küçültebilirim..


Bu da daha önce bulup, boyadığım ve dilek ağacına dönüştürdüğüm dalım :) beyaza boyayıp, beyaz kurdeleler hazırladım. Büyük bir cam vazonun içine, yine beyaza boyadığım taşları koydum..O gece herkes dileğini dileyip bağladı dallara, hoş oldu :)




Bu da kapladığım beni epey uğraştıran hediye kutum. Bunun daha kolay bir yolu olmalı, çok zor ya..





Nihayet bitmiş, gönderilmeye hazır hale getirilmiş, tarafımdan çok beğenilmiştir :) İnşallah alanda beğenir diyorum..



Hayatın akıp geçmesini izliyorum ama farkederek ve son günlerde nedense aklımda hep Lo la' nın sözleri..

Gece Kan Kusarken, Gündüz Yutuyor...anlatıyor bu kelimeler her şeyi...

37 yorum:

  1. vay ağaç ve kutu çok hoş olmuş ellerine sağlık, bu hobiler kafa dağıtmak için çok iyi oluyor. ağrılarının geçmesine sevindim, dediğin gibi keşke her ağrı çabuk geçse

    YanıtlaSil
  2. benimde dişimde sızı var :S o vııııızzzz makinası ile karsılaşmamak için erteliyorum sürekli bakalım nereye kadar ertelicem :S agrılarının gecmesine sevindim canım gecmis olsun :) o ağac o ağac okuyunca gülümsetti beni benimde annem olsaydı almasdı kikikiki anneler neden böle :P ama sonucda cok güzel olmus beyaz dekoratif bi hale gelmis cok begendim kutuda cok tatlı ellerine saglık canım ha bide orda yesil bi eti form cubuk paketimi görüyorum neee kikiikikikii :P ♥☻☺

    YanıtlaSil
  3. Tekrar geçmiş olsun Aslı' cım, dilerim kısa zamanda tamamen geçer. Kuru dal operasyonu iyiymiş :) Çok zahmetli olsa gerek kabuğunu soyuyor musun boyamadan evvel?
    Bu arada Dc-fix iyi de zor bir malzeme ben hiç girişmiyorum kutu kaplarken; bildiğin kaplama kağıtları ve beyaz tutkal çok daha pratik geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Aslı, öncelikle geçmiş olsun, umarım şimdi iyisindir. Kutuya uğraşmışsın ama değmiş çok güzel olmuş:) ağaç, dallar zaten süper, dilek ağacı da çok tatlı bir fikirmiş:)

    YanıtlaSil
  5. Aslıcım geçmiş olsun diş ağrısı ne kadar kötüdür bilirim..:) Ne kadar yaratıcısın gerçekten ağaç dalı çok güzel olmuş, hediye kutusuna zaten söylenecek söz yok hem de çok titiz çalışmışsın süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuşlar bende deneyeceğim ama belki daha ufak boyutlarda bir kuru dalla :)

    YanıtlaSil
  7. aslıcım çok geçmiş olsun ağaç dalları güzel olmuş ama o kutuya bayıldım çokk güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Aslı'cım çok geçmiş olsun,Dilek ağacına bayıldım.çok güzel görünüyor,ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Dilek ağacın hoş olmuş ama...

    Ağacın gövdesini ağaç kabuğu renginde boyayıp, dallarına renkli kurdelalar bağlayabilirdin.

    ya da..
    bulduğun kuş yüyleri, yapraklar, arajman çiçekler, falan...

    Cam saksının içini de siyah çakıl taşlarıyla doldur ki, gerçeğe yakın olsun.Ağacın her yanı beyaz olmuş, hayalet gibi:))

    YanıtlaSil
  10. İnanmıyorum ben de haftasonu elime geçen tüm kutuları kapladım biraz uğraştırıcı ama ben çok eğlendim:) Ağacına da bayıldım bu arada canım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  11. cok gecmis olsun canim... bende disciye gitmem lazim ama korkuyorum :) Yaptigin dal cok güzel olmus bayiliyorum böyle fikirlere kendimde yapmak istiyorum ama bir türlü firsat bulamiyorum... kutuda güzel olmus her isin bir zorlugu vede kolayligi vardir muhakkak.. güzel haftalar diliyorum canim...

    YanıtlaSil
  12. canım geçmiş olsun öncelikle de sen baya maharetlisin bakarken acaba ben de yapabilir miyim diye içimden geçirmiyor değilim ama tembel olduğum için imkansız.
    Belki bu tip şeylerle uğraşsam kafam dağılır mı dedim ama daha çok stres küpü olabilirim.
    Eline koluna sağlık kutu da, dilek ağacın da pek hoş ;)

    YanıtlaSil
  13. Yekta, oyalıyor gerçekten valla bir süreligine her şeyi unutturuyor, arada yaparken kaldırıp atmak istegide olmuyor degil ama :) begenmene sevindim saol canım :)dişimde çok iyi ilaçlar işe yaradı tskler :)

    Essu, bende erteledigim için böyle oldu. Nolur erteleme sonra çok acı veriyor..ilk zamanlar görseydin annemi hiç bişey sokmuyodu eve, şimdi iyi yine :) begenmene çok sevindim..eee o eti form :) yok canım tadını sevdigim için alıyorum yoksa kilodan falan degil yani :)

    YanıtlaSil
  14. Rengim, tskler canım iyiyim..kabugunu soymuyordum ama bunu daha farklı yapmayı düşünüyorum. Yapışkanlı kagıtlar baloncuk falan oluyorya o yüzden zor tabi, öyle yapmak lazım belkide :)

    Ecer, iyiyim çok tskler..begenmene çok sevindim :)

    Eren, tsk ederim..begenmen beni çok mutlu etti çok saol :)

    Gölgeyaşam, aslında bu gerçekten çok büyük ama küçültücem, zor oluyor çünkü..çok tsk ederim :)

    Canan, çok tsk ediyorum, iyiyim Allaha şükür ve kimse yaşamasın bu agrıyı ya çok kötü..begenmene çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  15. Daha iyi olmana sevindim. Haklısın her ağrı geçmiyor ama hafifliyor en azından sızı halinde kalıyor...
    Yeni dal projenin sonucunu merakla bekliyorum. Geçen gün kahveye gittiğimiz bir komşumuz da dal parçasını *seninki gibi biraz büyük:)* tavana 3 yerden monte etmiş ve dallarına dünya seyahatlerinden aldıkları farklı objeleri takmış. Salonda harika dekoratif bir alan olmuş.
    Dilek ağacın çok tatlı. Dilerim dilekleriniz tez zamanda gerçekleşsin:) Ben de bir dilek tuttum ve sağda kırmızı kurdele bağlanmış dalın uç kısmına taktım:)) İznin varsa tabi:)
    Kutu harika bir hale dönüşmüş. Üstündeki düğmelerle, fiyonkuyla, tüyüyle çok beğendim. Zevkine sağlık.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. kutular bayılırım ben de yaparım,çok severim dayanamayacağım tek ev eşyası bir kutu bir de mum,ve sen de çok hoş yapmışsın.:) zevkli.

    diş ağrısı öeh.geçmiş olsun geçsin gelmesin bi daha.

    YanıtlaSil
  17. Otuzundan sonra, çok tsk ediyorum..begenmene çok sevindim :)

    Two :) bembeyaz olmasının bir nedeni vardı tabi, o geceki konsept bembeyazdı ve agacında beyaz lması gerekiyordu. ama tüyler hariç söylediklerinizi bu agacımda gerçekleştirebilirim :) çok tsk ederim..

    Baharım, diyoruzya hep, biz telepatız diye :) sanada kolay gelsin canım, bekliyorum kutularını..çok tsk ederim :)

    Nesliname, geçti Allahtan iyiyim şimdi çok tsk ederim..bazen bende üşensemde yapmayı, ugraşmayı seviyorum. bende çok mutlu bir hafta diliyorum. begenmenize de çok sevindim çok tskler :)

    Kurbaam, bu olmayabilir, yapmak istedigin başka şeyler olabilir, ne istiyosan seni ne mutlu ediyorsa onu yap canım veya hiç bir şey yapma, zorunda degilsinki..begenmen mutlu etti beni saol canım..

    YanıtlaSil
  18. çok geçmiş olsun, diş ağrısı nasıl zordur bilirim. tekrarı görülmesin inşallah. kutu kaplamak en sevdiğim şeylerden biri. ben çift taraflı bant kullanarak normal parlak kaplarla kaplıyordum ama hazır yapışkanlı kaplarla kaplamak da çok mantıklıymış nasıl düşünmemişim bilemiyorum bunu da deniycem. dal boyama işi de çok hoş fikir. ben de tşört süslemeye karar verdim ama çok yaratıcı bi insan olamadığım için sadece malzemeler elimde bekliyorum şu sıralar. :)

    YanıtlaSil
  19. bu defa da ben sadece baka kaldim : )

    ve kendine cok iyi bak aslican .. optum : )

    YanıtlaSil
  20. aslımmm geçmiş olsun çok.dalları çok beğendim ellerine sağlık amaaa kutuya bayıldım:)))

    YanıtlaSil
  21. Okuyanım, geçicek inşallah..komşunun yaptıgı projeye bayıldım, denemek lazım aslında, çok ilginçmiş..Dilek ağacıma bağladın dilegin inşallah olsun derim bende ve senin güzel içten dileklerin içinde en kocamanından tsk ederim..begenmene de ayrıca sevindim :)

    Temerrüt, begenmene çok sevindim de, senin yaptıklarınıda görmek isterdim :) inşallah gelmesin o agrı bir daha, kimseye gelmesin...

    Şahane kadın, bayılıyorum adınıza..çift taraflı bant kullanmak olabilir tabi ama ona nazaran bu daha kolay gibi..bende bir tişört süslemiştim ama olmadı benimki, yaparsınız bir ara ve görmek isterim..

    YanıtlaSil
  22. Lo lam, şaşırma yapıyorum bir şeyler işte..lütfen sende olurmu?

    Alonemm, çok tskler canım benim, begenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  23. tekrar geçmiş olsun.
    diğer ağrın da çok uzun sürdü ama.
    :)
    kuru dal sende gördüm galiba ilk.
    ve diğer hediyen.
    ne güzel el işlerinle uğraşman.
    bende böle bişi olmadığı için çok hoşuma gidiyor. elle uğraşmak en güzel uğraş. zihinselden daha iyi.
    :)
    gece elbet güzel. ama iyi ki dengeleyen gündüz var. yani, ikisi de olmalı. yoksa çekilmez hayat :)

    YanıtlaSil
  24. Aslı'cım ne güzel şeyler yapıyorsun ya, bayılıyorum valla parlak fikirlerine. Dilek ağacın süper, benim için de bir dilek asar mısın oraya :)Kutuya da bayıldım, yapan ellerin dert görmesin canım. Ben dal görsem üstünden atlayıp geçerim, hiç alıpta eve götürmek gelmez aklıma, bak neler yapılıyormuş halbu ki :)

    YanıtlaSil
  25. Ya ne güzel şeyler yapıyosun Aslıcım sen, her seferinde bundan bende yapıcam diyorum, sonra fırsat bulamıyorum :) ama bu kuru dalı kesin yapıcam, bahçe onlardan dolu çünkü :) bi de aklıma geldi acama onların ucuna renkli küçük mumluklar asılabilir mi, taşır mı o dallar? süper olmaz mı sence?

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  26. Islatılabilen zeminlerde dc fix çok kolay çalışılıyor.Kağıtta denemedim kuşe kağıtta bir denesene hafifçe ıslatarak...
    Şu geçmeyen sızılar var ya,bırak geçmesin .O geçmedikçe gençsin.
    Biz de çekerdik o sızılardan da şimdi neremizi ağrıttığını bile unutturdu zaman. Keşke genç olsam,o sızıları hiiiiç dinlemem ben onları sızlatırım Aslım.Sözümü uzun da olsa küpe yap kulağına:)))

    YanıtlaSil
  27. bi süredir keyifsiz gibisin.

    YanıtlaSil
  28. Öyleyim deep ama duygusal olarak yürek olarak hafifliyorum sanki. Sadece bazı aksilikler işte. iyi olucam, olucam..

    YanıtlaSil
  29. Evet bir şeylerle ugraşmak iyi geliyor. tskler deep..

    Sevda, bir sürü beyaz kurdela var, baglıcam senin içinde canım. sen dilegini dile tmm..

    Deniz, çok iyi fikir gerçekten. Ben bir yerde görmüştüm öyle bir şey sanırım. Bir ara burada paylaşırım, taşır bence..begenmene sevindim, tskler..

    Nalan hocam, gecsin ama artık o agrı fazla geliyor.dediginizide denicem tskler hocam..

    YanıtlaSil
  30. iyi ve huzurlu olması gerekenlerdensin.

    YanıtlaSil
  31. Tskler deep..birazcık iç huzuruna ihtiyacım var gerçekten..

    YanıtlaSil
  32. asli iyi olman dilegi ile :)

    ne kadar severim kutu hepte alirim ..cok ta dekoratif bulurum :)

    YanıtlaSil
  33. ne guzel bır agac bu boyle. dılekler kesın kabul olur.

    YanıtlaSil
  34. Dilek ağacı oldukça orjinal olmuş kutu yapımı da bir o kadar güzel :)
    Kutunun dış yüzeyindeki kaplığı ne tür bir yerden aldığını sorabilir miyim şu aralar öyle bir şeye ihtiyacım var da ??

    YanıtlaSil
  35. Mon, sende, bende, herkeste iyi olsun.. kutuları bende seviyorum özellikle böyle degiştirmek hoşuma gidiyor :)

    Zeynep, dilegimi dileyip bagladım bende sonucu bekliyorum umarım gerçekleşir :)hepimizin dilekleri kabul olsun..

    KaSIM, hoşgeldiniz önce.. begenmenize çok sevindim, tsk ederim :) ben genelde büyük kırtasiyelerden alıyorum ama bunu tamamen tesadüf, küçük bir nalburda buldum..

    YanıtlaSil
  36. Hediye kutularını bende çok yapıyorum, ama zor değilki, bir gün sana detaylı yapılış fotoğraflarını yapım aşamasına göre çeker yollarım, var bir püf noktası onun :)
    Çok hoş duruyor kabı, sanki gümüş bir kutu havası vermiş :))

    Dilek ağacını sevsinler seniiiiin, ne güzel fikir o öyle, içimi açıyorsun birde böyle sevimli şeyler görünce hep aklıma sen geliyorsun :)

    YanıtlaSil
  37. Zeynebim, o zaman bu kutu konusuyla ilgili ayrıntılı bir post yaparmısın? iyi olur bence, sevinirim :)begenmene çok sevindim :)

    Tmm senin içinde bir kurdela baglıcam oraya sen dilegini dile tmm mı? :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...