Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Şubat 2012 Cumartesi

Cumartesi

Dün ve bugün sıkıntılıydı yüreğim, öğlen kardeşim aradı, hazırlanın geliyorum Yeşilköy'e gidelim dedi. Yok dedim canım istemiyor ama olmadı çıktık işte. Güneşli bir hava, deniz kokusu, kuşlar, içimdeki sıkıntı..


Kar yok artık, göz alabildiğine deniz, çocuk sesleri, sevgililer, yalnızlık, bir anlık huzur...


Daha sonra sinema, Berlin Kaplanı'nı biraz gecikmeyle olsada izledim, sevdim ben özellikle Eyvah Eyvah'tan sonra Ata Demirer'e bir sempatim oluştu.. Belki o yüzden izlemek istedim.


Ve en çok sevindiğim, bir arkadaşım sayesinde öğrendiğim-dinlediğim Jülide Özçelik, onun albümünü de aldık bugün. Kardeşimde İskender Paydaş sever :) onuda aldık, dönüşte dinleyerek geldik. Özellikle Gönül Dağı şarkısını dinlemenizi isterim.




Ayrıca okunmayı bekleyen kitaplarım, sıraya aldım ama hiç okuyasım yok.




Sizede oluyormu? günler delice bir hızla geçiyor dimi? bunu blog tutmaya başladığımdan beri daha iyi anladım, farkettim daha doğrusu. Yetmiyor günler, yapmak istediklerime, yarım kalanlarıma, bana, yetmiyor.

Yarın Pazar. Canımız nasıl istiyorsa öyle geçsin Pazar günümüz. Ama gülümseme hep olsun, iç huzuru hep olsun....

Bukowski'nin bu sözleriyle bitirelim bugünü.

Aşk ne zaman biter biliyormusun? Bitti dediğinde yüreğin acımıyorsa..

Unutmadan Sevgili Kanalizasyon Balığı kitap çekilişi yapıyor. En güzel hediye kitapsa, bir bakın derim..



75 yorum:

  1. Sevgili Aslı o sıkıntı ne zamandır beni de esir aldı ama çok şükür gelip geçici sıkıntılar bunlar. Rabbim beterinden korusun. Ruhumuz bazen bizden bağımsız bilinçaltımızdaki sorunlarla başa çıkamıyor sanırım. Dilerim sen de tez zamanda kendini iyi hissedersin, tabii ben de:)
    Kitap kokusunu çok özledim ama ne zamandır benim de elim gitmiyor. Bakalım geçici bir süreç bu.
    Bu arada İskender Paydaş Okan'da, haberin olsun:)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Canım ya bitek bnde değilmiş demkki o sıkıntı geçer diye bekliyorum bakalım... Çok güzel bir pazar günü geçirmek dileğiyle :) Bence aşk bitti sözcüğünü asla o iki dudağın arsından çıkaramamktır ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın.

    YanıtlaSil
  3. aslım,aslında beni görenler duyanlar okuyanlar bilmese de hep bi sıkıntı geçen zamana giden şanslara yakından uzak kaldıklarımıza uzaktan yakın olduklarımıza üzülüyo insan..çoğu zaman hiçbirşey yapmadan öylece durup bekler mi uzaklara bakarken ne düşündüğünü bile bilmeden zaman geçiyor günler aynı gibi olsada hergün bizde bıraktığı farklı izler,damlaya damlaya çoğalan küçük ümitlerden dağlar dolusu umut beklemek alışkanlık oldu çoğumuzda,,neyse yine söylediğin sözlerle darmadağın oldum,meşguliyete vereyim ellerimi :) Sevgiler canım ..

    YanıtlaSil
  4. Aslım evet yaaa!! Çok hızlı geçiyor zaman. Ben de düşünüyorum bazen. Zaman mı bereketsiz, ben mi beceriksizim :)) İşler birikince de daha çok stres oluyoruz galiba. En iyisi bir tanesinden başlamak. Birini yaparken de diğerlerini hiiiçç düşünmemek :) Sanki bir tek o anda yaptığımız iş varmış gibi... Ayrıca deniz fotografı görmeyi çok seviyorum. İyi ki çekmişsin :)

    YanıtlaSil
  5. Evet yaa, bana da yetmiyor zaman.Gün içinde yapmak istediklerimin ancak yarısını yapabiliyorum.
    tüm fotoğraflar ilgimi çekti ama deniz manzarasına hasret kalmışım.birden yaz gelmiş gibi hissettim çok iyi oldu :)
    mutlu pazarlar Aslıcım :)

    YanıtlaSil
  6. Zaman konusuna gelince çok haklısın. Öyle bir hızla geçiyor ki. Bir kaç dizemi paylaşmak geldi içimden:)

    * Hayat kısa bir an
    Başkalarının gözlerin önünde dolan
    Nefesimizi almakla verememek arasında
    ve sonrasında
    Her şey sensiz akmakta...
    Demek ki doğru harcanması gereken
    Zaman
    Yaşamımıza ait olan
    Bizden sonra bile
    Akacak olan...

    Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  7. zaman benim içinde bazen hızlı bazen de son derece yavaş geçiyor ama sıkıntılı değilim çok şükür.
    Mutlu pazarlar Aslıcım.

    YanıtlaSil
  8. yarın harıka ,içimiz huzur dolu bir pazar geçirelim öyleyse :)

    YanıtlaSil
  9. ne iyi yapmışsın, deniz, güneş sıkıntı bırakmaz insanda, bu arada kitaplığında Ay Vadisi hemen gözüme çarptı, ne hoş bir aşk hikayesi vardı onda da değil mi? Hep gözümün önünde canlandırırdım ben Saxonne ile ...neydi adamın adını unuttum şimdi onu da Martin Eden'den hemen sonra okumuştum yani çok uzun yıllar oldu ama hala Saxonne'u unutmadım...günlere gelince evet:(koşturuyor sanki...:(

    YanıtlaSil
  10. Önce kitaplar:Jack London dedin mi ben de akan sular duru hadi bir gayret:)
    İnsana bazen bir sıkıntı çöker anlamsız, nedensiz bazen bilir de bilmezlenir ya o hallerden mi ?
    Her gün umut ve neşeyle başlasın , olmasın ne gam ne elem hayatımızda....

    YanıtlaSil
  11. Okuyanım inan hiç bir şekilde geçmiyor, ne yaparsam yapayım. Sen iyi ol lütfen, bir süredir hissediyorum zaten :( hep mutluluk, neşe sinyalleri verirken, bazen tökezliyor insan işte. Ah evet kardeşim aradı abla İskender Paydaş Okan'da diye bende onu izliyordum :)sevgiler canım..

    İlaydam geçsin inşallah sıkıntın, oluyor bazen işte. Aşk bittiginde, bitti diyebilmek lazım..

    Huzurum sanıyormusunki ben hissetmiyorum? öyle bir şey oluyorki, burada tanıdıgım sizlerin hangi duyguları yaşadıgınızı anlayabiliyorum. Seni çok iyi anlıyorum, neyse bende okumaya vereyim kendimi yapabilirsem, bugünlerde iş falan yapamıyorum :

    Ahumm valla anlaşılır gibi degil, zamanın hızını ölçemiyorum artık. Elbetteki beceriksizlik yok, sadece zamana yenik düştügümüz anlar var :) zaten birine bir başlayabilsem gerisi gelicek dedigin gibi. Kış ortasında deniz, iyi oldu :)

    Poliganum genel şikayet bu sanırım, zaman ve yetişememek. Kar ertesi, deniz kenarı baya soguk olsada, sıcak gibi geliyor dimi? :) benden de sıcacık bir pazar sana :)

    Okuyanım valla duygulandırdın beni :( çok saol paylaştıgın için canım..

    Noblessem inan çok sevindim, Allah asla sıkıntı vermesin dilerim. Mutlu pazarlar canım benim..

    Dolunayım bende bu sözüne yürekten katılıyorum ve amin diyorum inşallah :)

    Müjde ben bu kitapların bazılarını yıllar önce okumuştum ama inan hatırlamıyorum. O yüzden Jack London kitaplarına başlamışken hepsini çıkardım. Okurken hatırlarım nasılsa. Hemde ne koşturma, uçuyor sanki..

    Kitap Eylemcisi az kaldı yatmadan başlarım umarım :) evet bilipte, bilmiyorum denenlerden, anlamışsın. İçten sözlerin içinde amin diyorum, umarım yarın yeni bir başlangıç olur..

    YanıtlaSil
  12. yok yok 24 saat yetmiyor. kesinlikle günler 48 saate çıkarılmalı ama uyku süresini de uzatmadan :)

    YanıtlaSil
  13. Jack London'ları görünce içim açıldı yahu ! Mutlu pazarlaarrrr aslı :)

    YanıtlaSil
  14. Son zamanlarda ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum.Yapmak istediğim ve yapmam gereken çok şey var ama bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum. İşin ucundan tutsam arkası gelecek biliyorum. Bu aralar ben de sık sık film izleyip kendimi okumak için zorluyorum(: Zaman yetmiyor evet ama ben elimdeki 24 saati doldurmak için bu aralar hiç bir şey yapmıyorum sanki. Aslında düşündüm de fazladan zamana ihtiyacımız yok, fazladan zaman diye bir şey de yok.Bize verilen zaman beli önemli olan onu dolu dolu geçirmekte. Umarım bunu yapabiliriz. Umarım yarın sıkıntılardan uzak ve güzel bir gün olur hepimiz için(:

    YanıtlaSil
  15. Sırra kalem bende bir sorun yok yani? :) genel olarak zaman yetmiyor hiç birimize :)

    Charcoaloddity ismini kısaltsak azcık :) sanada mutlu pazarlar diliyorum, sıcacık geçsin :)

    Yagoda ah yalnız olmadıgımı bilmek, aynı duyguları yaşamak güzel. Anlamıyorum bazen, belki anlamak istemiyorum. Hepimize verilen bir 24 saat var, dedigin gibi o süreyi nasıl degerlendirdiginle ilgili her şey. bende umarım ve isterimki çok güzel olsun hepimiz için..ve hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  16. Aslıcım bugun bende sıkıldım cok sıkıcı bunaltıcı bıgun yasadım,ama senın ıcın cok guzel gecmıs bence:)
    Iskender Paydas Okan Bayulgenın programındaydı sımdı gordum ızledın mı :)
    umarım yapacağın seylere vaktın her zaman yeter,zaman cabuk gecıo yapacaklarını hemen yapmaya basla ama gorduğum kadarıyla cok dolu bısekılde zamanınıda gecırıyosun zaman yetısemıo sana bence :)
    sevgıler

    YanıtlaSil
  17. Mutluluk projesi kitabini tavsiye ederim. Bana iyi gelmisti. Bol huzurlar...

    YanıtlaSil
  18. Ne güzel dolu dolu bir gün geçirmişsin..Haklısın zaman çabuk geçiyor,bana da 24 saat yetmiyor,hep bir koşuşturmaca ama işlerde birikmiyor değil yetişemiyorum:( Deniz resimlerin ne güzel insan bakarken bile ruhu dinleniyor..Şanslısın denizi her zaman görebiliyorsun..:)Bende senin için nasıl geçirmek istiyorsan öyle geçirebileceğin bir pazar diliyorum..Her şey gönlünce olsun...Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  19. Güzellikler içinde olsanızda yüreğinizi kemiren bir duygu zerreciği oldumu hiç bir şeyden keyif alamazsınız.Ama siz en güzelini,dışarı çıkarak kendinizi dinlememeyi başarmışsınız.Aşk bittiğinde yüreğimiz acımaz değil mi çok doğru

    YanıtlaSil
  20. Berlin Kaplanı' nı ilk fırsatta izleyeceğim , İskender Paydaş Dün Disco Kralındaydı , biraz izleme fırsatım oldu , hoşuma gitti .

    İçindeki sıkıntı da bir gün geçecek , sen nasıl geçtiğini anlamayacaksın ama bir sabah uyandığında orda olmadığını farkedeceksin . En huzursuz olduğumuz günler , huzura en yakın olduğumuz günlerdir , arada çok kısa bir zaman kalmıştır . Böyle düşünmeni isterim Aslıcığım .

    Hepimiz için mutlu ve keyifli bir pazar günü olması dileğiyle , sevgiler .

    YanıtlaSil
  21. Sıkıntılı bir ruh halindeyken yapman gereken en güzel eylemi yapmışsın. İstemeye istemeye de olsa kendini dışarı atarak iyi yapmışsın Aslı'm. Bizler insanız, yaşadığımız ruhsal anlamdaki iniş ve çıkışları olağan kabul ettiğimizde sanırım daha iyi olmaya aday hale geleceğiz.

    YanıtlaSil
  22. En keyifli sey böyle zamanlarda cikip yrüyüs yapmak..en güzelini yapmissin.
    Keyifli huzurlu bir pazar diliyorum sana

    YanıtlaSil
  23. Ne kadar güzel bir söz..
    İçinde hiç sıkıntı olmasın Aslıcım..İnan zaman bu kadar hızlı geçerken hiç değmiyor zamanı böyle öldürmemize hiç kimse,hiçbir şey..

    YanıtlaSil
  24. ah canim kiyamam :( bendede oluyor sürekli böyle anlatilmayacak seyler.Bende diyordum bu gariplik sirf bendemi diye.Zamana gelince bende bu son dönemlerde vakitsizlikdan sikayetciyim.Ama bazen vaktim olunca yapmam gerekenide yapmiyorum erteliyorum icimi SIKAN birseyler oldugu icin.Bu arada burcnun neydi canim senin ?

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  25. canım sözü çok beğendim :)) jack londona dalmışsın severim kendilerini ama bence ardı ardına jack london okuma araya başka bişeler koy... bu arada dün gece okanda iskender paydaş ve albümünde onla çalışanlar vardı izlemişsindir belki çok güzel...

    YanıtlaSil
  26. fotoğraflar çok güzel, ben de güneş ve gökyüzü seyretmeye doyamam,resimlemeye bayılırım.
    Zaman konusunda sana katılıyorum,günlerin hızına yetişemiyorum ben de bu aralar.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  27. ne iyi etmişsin dışarı çıkmakla.deniz martıla r ,güneş,sinema eee şahane olmuş.zaman su misali.ne ara akıyor böyle hızlı anlamıyorum...

    Sende benim gibi J.Londoncusun.Kolay gelsin canım .sevgilerimle.İskender Paydaşı biz de çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  28. Aslı, seni arkadaş listeme ekleyeceğim ama beceremiyorum:(((neden biliyor musun beni izleyen bloglar arasında gözüktüğün halde, kumanda panelinde izleyenler arasında gözükmüyorsun çünkü oradakilerin resimlerine tıklayınca arkadaş ekle seçeneği çıkıyor..deli oldum yapamıyorum...

    YanıtlaSil
  29. bugünkü kahvaltıda keyfin yerine gelmiştir. özçeliki dinleyim bi de.
    :)

    YanıtlaSil
  30. Aslı'cım, ben ne kadar sıkıntılı olsam da, güneşli havada böyle deniz kenarına falan gidince, kendime gelirim, içim açılır. Sana da iyi gelmedi mi peki biraz olsun? Günlerin kısalığı ve hiçbirşeye yetişememe durumu bence çağımızda herkesin sorunu zaten. Günü 30 saate çıkarsalar da rahat etsek hepimiz :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  31. Aslım zannedersem mevsimsel bu sıkıntı. Çogumuzda var şu aralar.. Umarım ruhundaki huzursuzluk yerini huzura bırakır. Bu arada mimlendin canım bi ara bakarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  32. "Beni bu havalar mahvetti" diye bosa dememiş sair. Havadandir diyelim gelsin geçsin.

    YanıtlaSil
  33. bu hafta kesinlikle koşu bandıydaydı
    normal şartlarda bugun perşembe ya da cuma olmalıydı

    YanıtlaSil
  34. Ben hafta içi gidiyorum bu filme :)

    YanıtlaSil
  35. sıkıntılar da her güzel şey gibi gelip geçici aslım...umarım geçer kısa zamanda...

    YanıtlaSil
  36. Bu aralar zamanla ilgili problem kerkeste var galiba, aslında zamanı iyi programlayıp değerlendiremiyoruz belki de...
    Güzel bir Cumartesi olmuş besbelli, umarım Pazar daha da güzeldi:)

    YanıtlaSil
  37. Biricitim inan, içinin sıkıntısı varken, seni uzaylılar alıp götürse hiç farketmiyor :) evet izledim Okan'daydı, güzel tesadüf oldu. Yetişmek çok zor canım ya, veya dedigin gibi o bana yetişmeye çalışıyor :)

    Biranne tsk ederim tavsiye için, bakıcam..

    Birincim biliyomusun? ne yaparsan yap geçiyor zaman. Kaldıki ben evde olmayı daha çok seviyorum. Özellikle son zamanlarda dışarı çıkmayı hiç istemiyorum. O konuda çok şanslıyız, her tarafımız deniz, sahil :) Güzel, içten dilegin içinde çok tsk ediyorum. Benden de sevgiler..

    Kardeşim ne güzel söylemişsiniz, içinizde minicikte olsa huzursuzluk oldumu ne yapsanız boş. Evet bitti dediginde acımıyorsa, gerçekten bitiyormuş, ögrendim anladım..

    Zeynep yazdkların beni çok duygulandırdı. İnşallah öyledir, inşallah huzura en yakın günlerdeyimdir. Çok tsk ederim, iyi geldi sözlerin. Benden de sıcacık sevgiler..

    Nalan biliyorsun bir sürü şeyi, düzelicek tabiki. Her günü farklı yaşıyoruz nerdeyse dimi?

    Itır inanın o fotografları çektim ama kafam öyle doluyduki, iyi geldimi gelmedimi bilmiyorum :) her gün mutlu geçsin hepimiz için, ne diyeyim..

    Aysun bunu çok söylüyorum zaten, degmez diyorum. Neyse geçicek umarım, gerçekten degmiyor..

    Güzelgül zaman zaman hepimize oluyor işte. Bazen uzun bazen kısa sürüyor ama oluyor. Çok incesin tsk ederim. Burcum Kova :)

    Hamidem onlar sırada ama araya karışan çok var. Aynı yazarın iki üç kitabını arka arkaya okurum ama daha fazlasını degil :) evet izledik :)

    Mehtap dün şaşırtıcı bir şekilde güneşliydi hava, onca kardan sonra. Evet zaman ve akış yetişilmiyor malesef..

    Smilena bana kalsa hiç çıkmıcam :) ne kitap ne film. Öyle kalasım var. Ben çok İskender Paydaşçı degilim ama kardeşim sever, bütün albümlerini alır :) dün izledik.

    Müjde bunu bende anlamıyorum inan :( eklemek istedigim bir sürü blogu ekleyemiyorum. Geçen gece ugraşmıştım bende deli oldum inan :(

    Deep bu sabah herkes münferit takıldı :) tabaklarımızı alıp, sakin bir sabah geçirdik :) Özçelik mutlaka dinleyin olurmu?

    Denizim üzgünüm ama iyi gelmedi, neyse bugün biraz daha iyi her şey. Gün geçtikçede düzelicek inanıyorum. Hepimizin sorunu zamansızlık dimi :)

    Favorim aynen canım, anlamak güç. Baktım bile :)

    Neslice hoşgeldiniz, diyelim ve geçsin ne güzel olur :)

    Darlam öyle dimi? bencede daha hafta ortasında olmalıydık..

    Bolat keyifliydi, Ata'yıda seviyosanız :)

    Alonem inşallah canım inşallah..

    YanıtlaSil
  38. günler yetmiyor...
    bir ben öyle hissetmiyorum demek ki:)

    YanıtlaSil
  39. Natali sanırım anahtar sözcük bu. Zamanı programlayamamak. Pazar akşamı çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
  40. Cepaynam :) zamansızlık klubüne hoşgeldin :) ortak sorunumuz bu sanırım..

    YanıtlaSil
  41. Gitmeyi çok istiyorum ama zor gibi.İnş. gidebilirim.Jülide özçeliği sayende şu an dinliyorum.Bayıldım sesine .Neden şimdiye kadar duymadım ismini dahi buda benim hem ayıbım hemde kayıbım olsun.By...

    YanıtlaSil
  42. Gecmez mi nasil hizli geciyor, cuma okul bitmis pazartesi aciliyor nasil geciyor o bes gun bilmiyorum :))

    YanıtlaSil
  43. Günler gerçekten çok hızlı geçiyor Aslı, ben artık yetişemiyorum !!!!

    YanıtlaSil
  44. Aslım hayırdır inşaAllah canım.inşaAllah en kısa zamanda sıkıntıların geçer...biliyorum bazen teselliler çok yavan gelir.çünkü insan kendi çektiğini bilir...son sözler çok güzeldi.kesinlikle katılıyorum...

    YanıtlaSil
  45. Aslı' cım, güneşli hava senin de iç sıkıntını buharlaştırmıştır inşallah. Ben de cumartesi akşamı kasvetli idim ama bütün pazarımı güneş altında geçirince ılık su gibi oldum gevşedim.
    Berlin kaplanına iki haftadır gideceğiz biz de. Eşimin programını uydurmasını bekliyorum inşallah kaçırmayız. Sen de beğendiysen beğeneceğime eminim.
    Jülide Özçelik severim ben de keyifli dinlemeler...

    YanıtlaSil
  46. Haklısın Aslıcım zamanın o uçup gidişi beni de bazen sıkıntılı yapıyor, ama ne güzel böyle sevdiklerinle birarada olunca güzel zaman geçirince sıkıntılar da gider:)

    YanıtlaSil
  47. ne güzel manzaralar onlar öyle. ben pazarları hep evdeyim, ne güzel yerlere gidiyorsun sen :)

    jack london hayranlığı var sende sanırım. daha önce de rastlamıştım blogunda çünkü.

    günler su gibi akıp geçiyor. göz kapıp açıyıncaya kadar geçiyor zaman. bak bu hafta tatil bitiyor, yılın 2. ayına geldik bile. galiba önemli olan o günleri iyi değerlendirmek.

    deeptone da paylaşmış aynı çekilişi bugün de sen. neymiş bir bakalım:)

    YanıtlaSil
  48. çok güzel şeyler yapmışsınız helede deniz alıp götürmüştür sıkıntı sanırım,güzel bir hafta diliyorum canım sana..

    YanıtlaSil
  49. Sıkıntını bir nebzede olsa hafifletmek için bana da beklerim :)

    http://gulsahyilmaz.blogspot.com

    Güzel şeyler yazmışsın okurken ben de rahatladım :)

    YanıtlaSil
  50. Hayat bizim yansımamız değil mi, nasıl bakarsak öyle görüyoruz. Bir kaç notalık bir melodi bile bütün ruh halimizi değiştirebiliyor. mutlu ve huzurlu zamanlar dilerim.

    YanıtlaSil
  51. Kafe de mola iyiki arkadaşım söyledi, yoksa benimde hiç haberim olmucaktı Jülide Özçelik'ten. Çok etkileyici bir ses dimi?

    Şeyma valla anlamıyorum, bir ıssız adaya falan yerleşmek istiyorum :) zamanı durdurmak istiyorum..

    Hayat İzlerim aynen şaşırıp kalıyorum inan..

    Sihirlim son zamanlarda özelde yaşadıklarım işte. Oluyor bazen. Çok saol, bu sözlerin bile yeter inan..

    Rengim valla bilmiyorum benim sıkıntılarım öyle çok çabuk geçmiyor ama geçmiş gibi yapıyoruz işte. Filmi seversin diye düşünüyorum, keyifli bir film. Gönül Dağı favorim..

    Eren Allaha her zaman şükrediyorum, diyorumki bak kızım sevdiklerin yanında ve saglıklı. Sus o zaman, şu yüregini bir sustur işte. Neyse olucak bir şekilde..

    Çalıkuşum olsun, ben aslında evde olmayı daha çok seviyorum. İnan jack London tamamen tesadüf :) sanırım öyle zamanı yönetebilmek ve kaliteli kullanmak, bütün mesele bu ve bunu becerebilmek önemli. Bir bakarsan sevinirim :)

    Anne eli gibi, arada kaçamaklar yapmak lazım, bende mutlu günler diliyorum sevgiler..

    Senden benden bizden :) hoşgeldin, ugradım sana kardan adamlar harikaydı :)

    ANG hoşgeldiniz çok dogru sözler. Hayat bizim yansımamız. Benden de size mutluluk dolu günler..

    YanıtlaSil
  52. Ruhun Huzursuzsa o zaman buyur gel

    huzur bul

    http://www.sahihhadits.blogspot.com

    YanıtlaSil
  53. canımın içisi niye böyle oldun ki sen şimdi? Bak hava da mis gibiydi haftasonu ben her ne kadar değerlendiremesem de sen ne de güzel vakit geçirmişsin yine.
    O yeşilköy sahili de nasıl güzel yahu, mis gibi havası var insanın içini kıpır kıpır ediyor.
    Bu arada iskender paydaşın albümünü ben de çok sevdim sürekli dinliyorum iyi bi seçim olmuş =)
    Ben pazara yetişemedim ama iyi bi hafta olsun senin için bu hafta.
    Hiç bi şeyi düşünmediğin, gönlünden geçenlerin avucunda olacağı bi hafta...
    :)canım...

    YanıtlaSil
  54. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. Bukowski nin sozu ne kadar dogru imis
    :)
    asli cim
    denizli bir sehirde yasamainin degerini bil :)
    okurken ve fotlolara bakarken cok ozendim :)

    YanıtlaSil
  56. aslı ya bu sıkıntılar dertler üzüntüler amannn benim artık cennete gitme vaktim gelmiş, ben oraya gidip mutlu mesut yaşamalıyımm :))

    YanıtlaSil
  57. Aslım oluyor öyle zamanlar üzülebildiğin kadar üzül,rahatlıyorsun ve sonrasında bir güzel toparlanıyorsun kendine gel diye:)ki sen çok hızlı bu zamanı aşacaksın o güç var sende:)hadi hadi kalkta arkandan ağlayanları tamamla olur mu unutmadım bekliyorum ben:)

    YanıtlaSil
  58. aynen canım vakit nasıl hızlı geçiyor bir de bana sor bende şimdi daha iyi anlıyorum :)

    bu arada fotoğraflar ne kadar hoş dün bende filme gittim karanlıklar ülkesi 4 e ama berlin kaplanını bende merak ediyorum gideriz belki :)

    YanıtlaSil
  59. Seni mimledim şekerim.benim sayfaya baksana

    YanıtlaSil
  60. Canım mim cevaplamıyormuşsun.özür dilerim mimlemiştim seni.bilmiyordum :))))şimdi kaldırıyorum...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  61. kıskandım kıskandım yahu:))
    gerçktende geçiyor deli gibi günler ve bu hız beni korkutuyor...

    YanıtlaSil
  62. Sevgili Aslı o sıkıntı bende de var,bugün hatta blogda herşey nasılda hızla geçiyor diye bende paylaştım,sevgiler

    YanıtlaSil
  63. Sıkıntılıyım deyince şimdi sen bende bir tuhaf oldum.
    Bir şey çıkmazda tüm sıkıntıların uçar gider umarım Aslı'mm.

    Hep gülsün senin de yüzün :)

    YanıtlaSil
  64. İkizleratesh :) o anlamda bir huzursuzlugum yok, saolun :)

    Minigim sende bilirsin, insanın içi huzurlu degilse cenneti vadetseler gözünde olmaz. Geçiyor ama hafifliyor merak etme canım benim. İskender'ci olan kardeşim ama bende arada dinliyorum işte :) seninde güzel yüregin neyi istiyorsa gerçekleşsin kurbaam..

    Mon'um Bukowski sözü ne kadar dimi? sahil bize çok yakın, her yanımız deniz rahatlatıyor insanı :)

    Yektam ya valla benide al giderken, bıktım artık bu sıkıntılardan :)

    Pasta köşem hemde nasıl aglıyorum, en iyi rahatlama yöntemi, yoksa açılamıyorum. Tmm unutmamana sevindim :)

    Senem senin için daha da hızlı geçiyor dimi? :) ah işte bende o filme gitmek istiyorum, iyi yapmışsınız..

    Smilena rica ederim :) mim cevaplamıyorum degil, sadece inanılmaz geriliyorum neden bilmem. Hani öyle hemen yapamıyorum, uyku falan tutmuyor nasıl yapıcam diye :) ayrıca mimi kaldırmış olsanda çok sevindim beni düşünmene, benden de sıcacık sevgiler..

    Aylin insan şaşırıyor dimi, bu kadar çabuk geçmesine..

    Otuzundansonra okudum yazını, evet çok dogru anlaşılmaz bir hızla akıyor hemde..

    Gecem öyle ama, tıkanıyorum bazen, nefes alamıyorum. Çok saol canım benim, geçicek az kaldı :)

    YanıtlaSil
  65. cevaplamak istersen mimin var bende:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  66. Aylin baktım bile :) çok tsk ederim..

    YanıtlaSil
  67. 405. izleyici olarak merhaba blogunu çok beğendim artık sıkı bir takipçinim bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  68. Okunmayı bekleyen kitaplar! harika, keyifli okumalar diliyorum...

    Ayrıca zamanın yetmemesinden yakınmışsınız, aynı şeyden ben de muzdaribim, tez yazsam kitap okuyamıyorum kitap okusam başka bişi yapamıyorum Ben mi tembelim anlamadım...

    EDEBİYAT

    YanıtlaSil
  69. boşver şehrin keyfini çıkarmaya bak.. hepimiz bi sıkılıyoruz ama dönem dönem geliiir geçeeer..
    bu arada london'ın tanrılar ve köpekler kitabını oku güzeldi tavsiye olunur..

    hadiasikolalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  70. Özlem hoşgeldiniz. Bende size geliyorum :)

    Elif kitaplar hala beklemede, en kısa zamanda diyorum. Karışık bir durum dimi? zamanın yetmemesi, sizde bir sorun yok çogumuz böyleyiz hep bir şeyler eksik kalıyor gibi..

    Lady and the tramp, haklısınız belkide keyfini çıkarmak gerek, yoksa akıp gidiyor. Tmm not alıyorum kitabı, tskler..

    YanıtlaSil
  71. Aslı'm ne güzel bir yer Yeşilköy sahili, Marmaristen beri denizle o kadar yakınlaşmadım :( İyi yapmışsın canım, evde otur, sıkıl, içine at nereye kadar. Bir hava almak her zaman iyidir.

    YanıtlaSil
  72. Sevdam senin yorumunu okuyunca seviniyorum inan. Yavaş yavaş sıcaklar gelicek canım, denizin tadını yaza bırakalım. Evet arada iyi oluyor inan :)

    YanıtlaSil
  73. Aslıcığım, sözünü tuttum; Gönül Dağı'nı youtubedan dinliyorum şimdi,söz-müzik Neşet Ertaş olup da güzel olmaması mümkün mü, Jülide Özçelik'in albümünü almak iyi bir iş olacak. Sevgiler sana.

    YanıtlaSil
  74. Eklemeyi unuttum, İskender Paydaş da severim ben, sağlamdır müziği, etkiler beni.Eh, artık ondan da birşey dinlemek şart oldu şimdi.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  75. Beste hoşgeldin diyeyim önce, iyiki geldin. Neşet Ertaş hem türküleri, hem sesi, hemde kişiliği olarak çok etkiler beni. Sırf onun türküsü diye aldım, kaldıki Jülide çok iyi yorumlamış.

    İskende Paydaş dinliyorum ô günden beri :) kardeşimin favorisidr.

    Çok tsk ederim güzel yorumlarına, benden de sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...