Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Şubat 2012 Pazartesi

Hafta Sonu Günlüğüm

Cumartesi ve Pazar günleri klasiktir, ya bir yerlere gidilir veya evdeyizdir. Evdeydik bu hafta sonu, uzun zamandır beklediğimiz Askerimiz geldi :) misafirler, misafirler :) küçük hoşluklar hazırladık bizde.

Ablam ve kardeşim hamur işlerinden hiç anlamıyorlar, haliyle bu konulardaki saf halim ama ögrenme ve yapma merakımla bana kalıyor bu işler..

Askerimize, geldiğinde böyle bir sürpriz hazırladık, ağladık, güldük :) Cumartesi geldi..


Cupcake bloglarda görüyorum ve yapmak istiyorum ama beceremedim :) bende kağıtta kek yaptım napim :)

Geceye kadar sürdü şamata, kuzenler, yeğenler ve büyüklerle bol kahkahalı bir gün oldu :)


Pazar günü kalabalık bir kahvaltı sofrası, ellerin havada uçuştuğu :) gözlerin dolduğu, sonra yeniden gülmenin rahatlatıcı etkisi..


Ve ilk kez denediğim, saatlerimi alan kedidili pasta diyeyim :) adını bilmiyorum sanırım böyle :)


Bu iki gün boyunca evden hiç çıkmadım. Devamlı bir koşturmaca, gelenler gidenler. Yorucu ama güzel bir hafta sonu oldu. Birde isim-şehir bilirsiniz dimi? akşam kahkahalar içinde bu oyunu oynadık, ne kadar zevkliymiş yeniden hatırladık :) şimdi baktımda resmen yemek postu olmuş bu, eh bişeyler öğreniyorum sanırım :)

Bazen neşeli, bezen hüzünlüdür günler. Hayatımızdaki neşelerin daha ağır bastığı bir hafta olsun bu. An'ı yaşayarak ve farkında olarak geçsin günlerimiz...

73 yorum:

  1. Gözünüz aydın. Ne güzel sevgi ve duygu dolu bir karşılama olmuş. Eminim çok duygulanmıştır. Kalpleri ne iyi düşünmüşsünüz.
    Mutfak konusunda da pek bir beceriklisin valla, tebrik ederim. Pastanın sunumu da çok hoşmuş, eminim tüm yaptıklarının lezzetleri de yerindedir.
    Güzel günlerinin artarak çoğalması dileğimle.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel. çok sevindim. güzel haberler.
    :)
    bugün keyfin yok mu diye önceki yazına yazmak için girmiştim. öle hissetmiştim. yanılmışım ne güzel. yorgun muşsun.
    :)
    kedi dili pasta peek severim.
    :)
    hadi uyu artık sen.
    :)

    YanıtlaSil
  3. gözün aydınnnn:)))kalpli yazı hakikaten harika, elceğizinle yaptığın kekler (sol taraftaki tabaktak..), kedi dilli pasta hepsi muhteşem görünüyor, eline sağlık:))en kötü günün böyle geçsin diyorum...

    not: ben kendi sayfamda yorum yazma kutucuğum bozulmuş, sana cevap yazacaktım yazamadım..klavyenin tuşlarına basıyorum ama hayalet gibi:((yazılar çıkmıyor ve yayınla deyince yayınlamıyor umarım sabaha düzelir...

    YanıtlaSil
  4. cok guzel gorunuyorlar gece gece bı mutfağa gıdecem ben sanırım :) cup keklere bende bayılıyorum ustune aslında krem santıyle susleyıp damla cıkolata falan koydun mu al sana cup cake :)) kahve fıncanından mı yaptın keklerı yoksa kalıp mı aslıcım cok guzel bı hafta sonu olmus bol bol gülmeler dılıyorum sana yenı haftadan:)

    YanıtlaSil
  5. Okuyanım inan o yorgunluğa değdi. Öyle sevindimki anlatamam :) bende mutfaktan hep kaçarım ama malesef yine ben yaparım :) eh en azından tatları güzeldi :)

    Deep hem yorgunluk, hem yoğunluk, hemde başka şeyler. Bir sürü şey oluyor işte. Ama iyiyim inanın iyiyim :) birazdan uyucam :)

    Müjde çok tsk ederimm :) amin, ya nolur hepimizin çok güzel geçsin günleri. Bu blogtaki sorunları napıcaz bilmiyorum, bende can sıkıcı şeyler yaşıyorum. Düzelir umarım, merak etmeyin..

    Biricitim yemek bloglarına girdigimde, deli oluyorum :) benimkide yemeli bir post oldu :) aslında aynen öyle dimi? biraz süsleyince, cupcake işte, yok kalıpla yaptım canım ya. Amin hep gülelim nolur :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel Allah kavuşturmuş. Darısı diğer gün sayanlara ve yol gözleyenlere inşallah canım. Sofralar,pastalar,börekler ve özellikle kalabalık aile ortamı içimi işitti, çok hoş. Yorgunluğa değmis sanırım.

    YanıtlaSil
  7. ohhh nede güzel olmuş herşey canım ya yapamadığın hal bu ise diğer şıkkı inan çok merak ettim:) aslında basit oyun der geçeriz ama oynan kişilerin verdiği tattır bu:)son vuruşta özetlemişsin zaten:)
    An'ı yaşayarak ve farkında olarak geçsin günlerimiz..işte bu dedim:)
    öpüyorum tatlım:)mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar;ne güzeldir ne gururludur asker yolu beklemek,beklenen askere kavuşmak..Gözünüz aydın,anlattıklarınızla 3 sene öncesine götürdünüz beni..Kardeşimin askerden izne gelişi,akabinde temelli gelişi..Evde bayram havası olur,dediğiniz gibi gelenler gidenler,çoşku sevinç,gözyaşı..Hepsi bir arada yaşanır..
    Bu arada elinize sağlık,herşey çok güzel gözüküyor..

    YanıtlaSil
  9. ayayayy sabah sabah ağzım nasıl sulandı anlatamam ellerine kollarına sağlık balım yahu, içinde gizli bi cevher var sanırsam senin =p
    hepsi bittiyse sen bu işi biliyorsun demektir =))
    hepsi şahane görünüyor ama bana göre en güzeli o masa etrafında neşeyle keyifle toplanabilmek. Allah agzınızın tadını bozmasın kuzum benimm :)

    YanıtlaSil
  10. Gözünüz aydın.Hoş gelmiş askerimiz.Aslıcım o pastanın güzelliği ne öyle.Valla yakın çekim yapsaydın tatlım bir de tarif bekliyoruz yani. Çok şık görünüyor.Kalpçiklere bayıldım ne güzel sürpriz olmuş.allah bozmasın ağız tadınızı hep böyle bereketli ve neşeli olsun sofranız.

    şehir ismi biz çok oynuyoruz oğlanlarla....:))))

    iyi bir hafta olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  11. GÖZÜNAYDIN CANIM valla o neşeyi bilirim abim ve sevgilim geldiğinde de bende aynı hal vardı :) güzel bir duygu bizde ne hazırlıklar yapmıştık annemle :)

    hazırlıklar süper!

    YanıtlaSil
  12. Canım öncelikle gözünüz aydın =)Güzel bir hafta sonu geçiridğin bell oluyor sevdiklerin yanındaysa en güzel zamnlardır zaten bol bol konuşup güersin hasret giderirsin, hep mutlu ve iyi ol Aslım =) Bu arada mutfakta da çok marifetli olduğun fotolardan anlaşılıyor ellerine sağlık :)..........

    YanıtlaSil
  13. asker yolu beklemek zordur hele ortalık böyle karışık tehlikeyken..çok şükür atlatmışsınız gözünüz aydın canım..evet yine pazar kahvaltısı keyfi :) harikasınız yaa ,yaptıkların pek bi güzel duruyo herşeyi başaracak beceriye sahipsinki canım bian şüphen olmasın sakın..mutlu haftalar canım..

    YanıtlaSil
  14. gözünüz aydın canım...herşey çok güzel görünüyor.ellerine sağlık ;)bilmezmiyim o isim şehiri :))ne oynardık ama çocukken :))) bazılarımız büyüklerden yardım alır bizde kızardık :)))hey gidi günler...

    YanıtlaSil
  15. gözünüz aydın) sofrada harika ama ben en çok yazıyı beğendim
    sofraya laf yok zaten çok güzel oluyor kalabalık aile arası kahvaltı yemek oyun derken gece yattığı yeri bilmiyor insan ama güzel oluyor :)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. bak biliyorsun önümüzdeki 2 pazar boşum
    çat diye geleceğim o sofrana o olacak :)

    Gözünüz aydın bu arada :D

    YanıtlaSil
  17. gözünüz aydın aslıcım:)))

    YanıtlaSil
  18. Gözünüz aydın Aslı' cım. Çok da keyifli bir hafta sonu olmuş :) Hava da düzelmeye başladı İstanbul' da, güneş yüzünü göstermeye başladı çok şükür. Yaşasın :)))

    YanıtlaSil
  19. Aslıcııım harikasın ya, hamur işi konusunda da yeteneğini göstermişsin, süper görünüyor hepsi, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  20. Tatlım merhabalar gözünüzaydın olsun darısı diğer askerlerimize.. ne güzel yazıp anlatmışsın çok beğendim hem içten hem dostça, üstelik yapabildiklerini yapamadıklarını samimice belirtmişsin bence böyle olmalı. güzel paylaşımlarda buluşmak üzere bloğuna sevgiler bıraktım.

    YanıtlaSil
  21. Aslı yaptıkların çok güzel görünüyor ellerine sağlık.tarifleri yazmıycakmısın?isim şehir oyunu evet çocukluğumuzun güzel oyunuydu ara sıra oynamak lazım nostalji yaomışsınız :)
    cuma akşamı foccaccia'dan bişiler aldım sen geldin aklıma.

    YanıtlaSil
  22. Harikasın Aslımmm :)) Süper lezzetler. Daha ne olsun :)) Ellerine sağlık. Hepinize afiyet olsun. Ayrıca gözünüz aydın. Ne hoş bir haftasonu olmuş. Benim en sevdiğim :) Bu gaz sana neler yaptırır şimdi :)) Çokk öpüyorum seni. Allah böyle günlerinizin tez zamanda tekrarını nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  23. Gözünüz aydın, kendine haksızlık etme herşey muhteşem görünüyor:)

    YanıtlaSil
  24. gönlümde var bir gün bu kahvaltı sofrasına konuk olucam Aslım, bekle beniiiiiiiiiiiiiiii

    YanıtlaSil
  25. Gözünüz aydın diyelim...herşey o kadar güzel görünüyor ki, neşeniz hiç bozulmasın...
    Hoş ve keyifli bir hafta sonu olmuş:)
    Bu arada yaptıklarını küçümseme Aslıcım çünkü gerçekten güzel görünüyorlar:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  26. aslıcım gözünüz aydın cnm çok mutlu oldum senin mutlu oldugunu okuyunca :)) bu arada hepside çok güzel görünüyor cnmm ya elerine saglık kedi didliyi pastayı bende yapıcam kelepçe kalıbım yok neyse yapınca senden isterim:))))))
    bu arada bitti mi askerligi yoksa izne mi geldi neyse konuşuruz tatlışım çokkkk öpt:))

    YanıtlaSil
  27. gözün aydın canım benim:)) ne güzel dolu dolu bir haftasonu geçirmişin...

    YanıtlaSil
  28. Tatlımm gözünüz aydın! :) Ne güzel hasret giderilmiştir o enfes sofrada, enfes cupcake'ler ve tuzlularla :)) Her gününüz böyle sevinçli olsun, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  29. Firari yolcu çok tsk ederim, amin, kimin beklediği varsa gelsin inşallah. Kalabalık ailenin o sıcaklıgı çok güzeldir..

    Pasta köşem senden bunu duymak iyi geldi :) çok tsk ederim. Ah nasıl keyifliymiş, unutmuşuz inan :) farkındalık sadece farketmek. Bende sıcacık bir hafta diliyorum :)

    Nikah şekeri, o zaman sizinde gözünüz aydın, geç olsa bile. Ne kadar güzel dimi o kutlamalar, o heyecan :) yapabildigimce bişeyler oldu işte, çok tskler..

    Kurbaam içimde cevhermi var bilmiyorum da, sıkıntımı bu şekilde atıyorum heralde :) minigim sen gel sanada yaparım ben :) ah canım benim çok saol..

    Smilenam :) çok tsk ederimm güzel dileklerine, geldi en sonunda :) o pastayı bende yemek bloglarında görüp yaptım. Kelepçeli bir kalıp lazım önce, bütün kedidili bisküvileri kenarına diziyoruz, ben klasik muhallebi yaptım içine, en alta kalan bisküvileri dizip, bir kat muhallebi döküyoruz, tekrar bisküvi bu şekilde devam ediyor, en üstünede krem şanti hazırladım. Buzdolabında bekledikten sonra, kalıptan çıkarıp kurdela ile bagladım açılmasın diye, bu kadar :) bende mutlu bir hafta diliyorum :)

    Senem hatırlıyorum canım, sizinde gözünüz aydın, ne güzel dimi :) çok tskler..

    İlaydam çok saol canım. Güzeldi yorucu ama mutlu :) yok mutfakta çok iyi degilim ama denemeyi seviyorum :)

    Huzurum hiç sorma çok zor o bekleyiş, Allah asker yolu bekleyen herkese sabır versin canım benim. İnan yeni şeyler denemeyi seviyorum, bütün mesele o, yoksa çok iddiam yok ama güzel, içten sözlerine çok tsk ediyorum..

    Sihirlim çok tsk ederimm :) geldi sonunda. İsim şehri asıl büyükken oynamak lazımmış, çok daha keyifli inan :)

    Siyah kuğu, tsk ederim. Kalabalık ailenin en güzel yanı, iyide anlaşıyosanız eğer, keyifli sohbetleri, çok haklısın :)

    Darlam kapımız her zaman açık, ne sohbetler ederiz kimbilir :) çok saol canım benim..

    YanıtlaSil
  30. Prensesim çok tsklerr :)

    Rengim çok iyiydi, çok saol canım benim :) hele bugün İstanbul yazdan kalma bir güneşi yaşıyor, hava öyle güzelki. Kendine dikkat et olurmu?

    Eren ah çok tsk ederim, deneye, deneye ögreniyorum bişeyler canım ya :)

    Şükran hoşgeldiniz :) sıcacık yorumuzla, içimi ısıttınız. İnsan ne yapıp yapamadıgının farkında olunca ona görede davranıyor ama denemelerden hiç vazgeçmem :) benden de sevgiler..

    Derya çok tsk ederim ama inan bende iki gündür hep yemek bloglarındaydım :) onlardan alıp yapabilfigim kadarıyla yaptım. İyiki varlar valla :) çok keyifli dimi? zaman içinde her şeyi unutuyoruz. Ah çok sevindim, bende dün kardeşimi gönderdim oraya :)

    Ahumm sıcacık arkadaşım benim :) ah nasılda güzeldi, bir bilsen çok saol canım ya. Şimdilik onun gelişiyle ilgiliyiz daha çok, sonra yapıcaklarıma gelicek sıra :) amin canım amin..

    Bugy tsk ederim, çok zarifsin çok saol..

    Noblessem valla bekliyorum, inan öyle sevinirimki canım benim :)

    Natalim çok sevinçliydik, çok mutluyduk çok tskler. Yok küçümsemek degilde, yapabildiklerimin farkında olmak diyelim :) ama begendigine çok sevindim..

    Mavikuşum biliyosun sen nasıl sevindigimi :) mutluyum, iyiyim :) kalıbı hemen gönderiyorum :) telefon edicem, konuşuruz :)

    Alonemm çok tsk ederimm canım ya :)

    Düş Kızım çok ama çok tsk ederimm :) hemde nasıl anlatamam, hepimizin her günü, sevinçler ve mutluluklarla dolsun canım :)

    YanıtlaSil
  31. isim-şehir? :) harika bir oyun, hala da zevkle oynarım :) sofralar şahane, keyfiniz de ona binaen daha şahane olmuştur eminim :) sevgilerimle Aslı'cığım :)

    YanıtlaSil
  32. Gözünüz aydın canım . Ne güzel eğlenceli , keyifli bir haftasonu olmuş , hele ikramlar...

    Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle , sevgiler .

    YanıtlaSil
  33. Hepinizin gözü aydın:)Yaptıklarının hepsi güzel görünüyor,tatlarının da nefis olduğu belli.Bir daha mutfaktan anlamıyorum deme sakın daha ne olacak yaptıkların ortada hepsi şahane..Kalabalık sofralara bayılırım..Samimiyet dostluk had safhada insan neşe içinde yer yemeğini aslında yemek bahane sohbetler uzar gider böyle sofralarda..En kötü günün böyle olsun Aslı'cım .Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  34. Ay Aslı'mm aklıma ne geldi. Kedi dilinin adının bu olduğunu öğrendiğimde bir süre yiyememiştim. çok feciydi :D. Sonra alıştım ama yedim.
    Ellerine kollarına sağlık.
    Hep mutlu musmutlu hafta sonları yaşa inşallah :))

    YanıtlaSil
  35. Ay Aslı'mm aklıma ne geldi. Kedi dilinin adının bu olduğunu öğrendiğimde bir süre yiyememiştim. çok feciydi :D. Sonra alıştım ama yedim.
    Ellerine kollarına sağlık.
    Hep mutlu musmutlu hafta sonları yaşa inşallah :))

    YanıtlaSil
  36. Hepsi harika görünüyor; yaptığın kedi dili, cupcake (bence tam bir cupcake o yaptığın), kahvaltı sofrası... Evin askeri çok mutlu olmuştur sanırım yaptığın kalpli karşılamaya. Ona sıcacık sevgi dolu bir haftasonu yaşatmışsınız, gülümseyen bir yüzle ayrılması ne güzel! Mutluluklar sizinle olsun...

    YanıtlaSil
  37. Mayam isim-şehir evet bende yeniden çok keyif aldım :) o sohbetler çok iyiydi, benden de sevgiler..

    Zeynebim çok tsk ederim, güzeldi, sıcaktı, keyifliydi. Bende çok güzel haftalar diliyorum sana :)

    Birincim tsk ederim. Lütfen senin sofralarının yanında lafı bile olmaz. Harikasın. Sende kalabalık sofraları seviyosun, dedigin gibi en güzel, keyifli sohbetler zamanı durdurmak istiyorsun öyle anlarda :) içten dilegine çok sevindim, benden de sıcacık sevgiler :)

    Gecem :) inan kahkaha attım, bende aynı şeyi düşünmüştüm. Uzun zaman bu bisküinin adını bilmiyordum, ögrendigimde, hadi ya dedim :) sende canım benim, hep birlikte..

    Ehlikeyf ne güzel sözler bunlar, çok mutlu oldum. Askerimiz çok mutlu oldu, yüzü gülüyordu, öyle özlemişki bizleri anlatamam, tabi bizde onu. Çok tsk ederim, hep beraber, hepimizle olsun mutluluk..

    YanıtlaSil
  38. Gözün aydın. Bence yaptıkların çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  39. canımcım gözünüz aydın allah kavuşturmuş diyelim :) ayrıca pek de marifetliymiş yahu maşallah... allah ağzınızın tadını hiiiç bozmasın...

    YanıtlaSil
  40. eminim lezzetleri de görüntüleri kadar harikadır.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  41. gözun aydin canim:)
    ilk kareyede bayildim ne güzel hediye:)

    YanıtlaSil
  42. Ne güzel geçmiş Aslı'cım haftasonun kalabalık, neşeli. Herşey çok lezzetli görünüyor ama en önemlisi sizin tadınız tabii :) Ben de bayılırım isim şehir oynamaya ama en son ne zaman oynadım hatırlamıyorum bile :(

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  43. Asker dikmiş hepinizi ayağa ama onun sayesinde bir postluğuna da olsa sevincine ve sofrana misafir olduk:)

    Nice mutlu postlara efendim:)

    YanıtlaSil
  44. Gozunuz Aydin, ne guzel moral olmustur askere :)

    YanıtlaSil
  45. Gözünüz aydın canım.Bu arada askeriniz çokk şanslı.Böylesi bir karşılamayla ne mutlu olmuştur.Büyük bir dopingle dolmuştur.Tüm ailenin sarmaş dolaş olduğu mutlu anlar.
    Duvardaki kalpler,lezzetler ve tabii sohbetler hepsi çokk güzel.
    Ellerine yüreğine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  46. Ne şenlikli bir gün olmuş Aslı'mmm :)
    Sevinçler gülüşler insana büyük bir enerji katıyor.Eminim sende bir sürü enerji depolamışsındır o günden :)

    Beceremediğin halin bu mu?
    Yahu daha ne yapacaksın, usta bir aşçı gibisin.
    Bende denemekten hiç geri durmuyorum, üzerine gittikçe her gün daha ilrletiyorum kendimi, sende öylesin.

    Hüzünlü günleri silmek mümkün değil ama neşe ile onların üzerini kapatmak mümkündür.
    Böyle şenlikli başlayan haftan yine aynı şekilde devam eder inşallah.

    YanıtlaSil
  47. en güzel haftasonunu sen geçirmişsin.asker gelmiş sofralar kurulmuş daha ne olsun.

    YanıtlaSil
  48. harika olmus yaa canim benim çok sevindim :) senin sevinmene sevindim :)
    çok güzel karsilamissiniz askerinizi, Allah ailece mutlulugunuzu daim etsin canim :)

    YanıtlaSil
  49. Armina çok tsk ederim, hoşgeldiniz ayrıca.

    Hamidem ah çok tskler, mutlu etti bizi çok :) yapmaya çalışıyorum, amin diyorum amin :)

    Mine hoşgeldiniz, inanın lezzetleri görünüşünden iyiydi çok tskler :)

    Nilay tsk ederimm :)

    Denizim anlaşan, mutlu bir kalabalık, güzeldi her şey. Aslında o unuttugumuz oyunlar çok keyifliymiş, arada oynamak lazım :)

    Sokak hepimizi saatlerce bekletti inanın ama beklemeye degdi. Çok tsk ederim..

    Şeyma tsk ederim, çok mutluydu oda bizler gibi :)

    Seval çok çok tsk ederim. Çok mutlu oldugunu biliyorum, yüzü gülüyordu, dolayısıyla bizleride mutlu etti. Sizin yüreğinize sağlık bu güzel yorum için..

    Ah Zeynebim ne özlemişim seni, bu sıcacık sözlerini. Günlerdir o günün sıcak enerjisi sürüyor, uzun sürede kalır sanırım. Dimi? denemekten korkmamak lazım, iyiye ancak böyle ulaşabiliriz. Amin canım senin-benim-hepimizin günleri hep böyle geçsin..

    Balböcegi iyiydi, güzeldi çok tsk ederim..

    Maviruyam senin yorumun sıcacık yapıyor içimi, çok tsk ederim. Amin canım amin, hepimizin :)

    YanıtlaSil
  50. gözünüzzz ayydınn...
    her şey çok güzel görünüyor:)
    muhabbetiniz,ağız tadınız daim olsunn:)
    sevgilerimlee..

    YanıtlaSil
  51. Gözün aydın canım benim
    ne zordur asker yolu beklemek .
    gayette güzel görünüyorlar hazırladıkların ellerine sağlık .
    hep mutlu olun böyle

    YanıtlaSil
  52. canim mimlendinnnnnn siteme buyur:)

    YanıtlaSil
  53. gözünüz aydın olsun, ne güzel bir gün olmuş..

    YanıtlaSil
  54. aslım ben geldim
    iyisin canım
    gözünüz gönlünüz aydın olsun
    sofralar kurulmuş muhabbetler edilmiş
    maşallah canım
    ablacına selamlar
    muhabbetle kal.
    :))))

    YanıtlaSil
  55. ne güzel çok sevindim:)
    aslı bayılıyorum sizin bu kalabalık hallerinize:)
    herşeyde çok güzel görünüyor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  56. Birtutamkekik çok tsk ederim, amin hepimizin inşallah :)

    Elif çok tskler, öyle mutlu oldukki gerçekten zormuş. Begenmene sevindim, hepimiz elifim ,hepimiz mutlu olalım..

    Nilay tsk ederim, gelicem :)

    Mehtap güzeldi çok tskler..

    Bir kase lezzet çok tsk ederimm, iyiyim :) güzeldi sohbetler. Sevgiler benden..

    Aylin tskler :) aramızda kalsın ama, bende bayılıyorum Aylin :) seviyorum bu kalabalık halleri...

    YanıtlaSil
  57. askeriniz hoşgeldi:))

    elinize sağlık aslıcım hepsi düper görünüyor:)

    YanıtlaSil
  58. becede baya bir yemek postu olmuş tek eksik tarif:)
    ellerine sağlık canım,afiyetler olmuş size..

    YanıtlaSil
  59. "Ben" tarafından mimlendin canım. ;)

    YanıtlaSil
  60. Gözünüz aydın canım, kaç zamandır dilindeydi, kavuştunuz nihayet, sofralar da nefis görünüyo, hiç yapamıyorum falan deme, gayet başarılısın bence:)

    YanıtlaSil
  61. Aslı, bu yorum sayılmaz okuduktan sonra silebilirsin yani, bir şey soracağım senin sayfanda başkalarında da görüyorum "bunlar da ilginizi çekebilir" diye bir bölüm var onu nasıl yapıyoruz? Biliyorsan bana da tarif edersen çok sevinirim...sağol:)

    YanıtlaSil
  62. Herbirengim çok tsklerr :) geldi sonunda :)

    Anne eli gibim, amatör bir yemek postu çok tskler :)

    Firari yolcum baktım ve yaptım tsk ederim :)

    Baharım Allaha şükür artık geldi bizimle :) elimden geldigince yapmaya çalışıyorum, çok saol canım benim..

    Müjde cevapladım :)

    YanıtlaSil
  63. sevgili aslı haftasonunuz epey hareketli ve de bereketli geçmiş:) öncelikle gözünüz aydın. ne mutlu, darısı diğer askerlerin başına inşallah. çok severim kalabalık aileler, büyükler, küçükler, kuzenler şahaneymiş:) isim, şehir fikri çok eğlenceli:) yaptığın herşey çok güzel görünüyor eline koluna sağlık, hamarat olmak böyle birşey işte herşey üstüne kalır:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  64. Nagehan öyleydi gerçekten, kalabalık ailelerin güzelligi bu sanırım. Ya hiç sorma ne kadar kaçmaya çalışsamda, en sonunda yine bana kalıyor işler :)

    YanıtlaSil
  65. kakaolu kekler güzel görünüyor:)

    hoş gelmiş askeriniz de :)
    Allah hepsine yardımcı olsun...

    ne güzel günler geçirmişsin. hayatta sevinç de var gözyaşı da Aslım. senin de dediğin gibi hep mutluluk ağır bassın hayatımızda inşallah:)

    YanıtlaSil
  66. Aslı'm, gözünüz aydın, Mert hoşgelmiş sefalar getirmiş :)
    Sen mutlusun ya ben de burda mutlu oldum.

    YanıtlaSil
  67. Elif çok isterdim tabi ama bende bu tarifleri çeşitli blog arkadaşlarımdan aldım. Bilmiyorumki nasıl yapayım. Gerçekten acemi işi bunlar. Nasıl yapacagımı bilirsem seve seve, ne demek. Çok tsk ederim..

    Çalıkuşum yemek blogları saolsun, acemice denemeler işte :) İyiki geldi, çok saol :) O olmuyor işte, her daim mutluluk olmuyor. Keşke olsa..

    Sevdam çok saol, sende geldin ben çok mutlu oldum canım benim..

    YanıtlaSil
  68. Gözünüz aydın olsun. Darısı tüm askerlerimizin başına.

    Sofra harika. Hiç de acemi işi değil valla. Kendine haksızlık etme.

    YanıtlaSil
  69. Neslice çok tsk ederim, amin diyorum asker yolu beklemek çok zor. Yapmaya çalışıyorum desek? denemeyi seviyorum, olabildigince artık :)

    YanıtlaSil
  70. coşmuşsun :) aç karnınada böyle postlar hiç çekilmiyor...:)

    YanıtlaSil
  71. Zeynep :)) inan şu an bende öyle açımki. Bir an önce yemek yemem lazım :) haklısın..

    YanıtlaSil
  72. Kahvaltı masasına bayıldım.Bu sıcaklık, burada yenen yemeklerin lezzeti hiçbir yerde yok diyor sofra.
    Böyle neşeli, güzel sofralar bol olsun.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  73. Beste eğer o sofradaki insanlar seviliyorsa, içilen bir bardak çay bile güzel oluyor, haklısın. Amin, benden de sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...